Chibitards! RUUUN!

Waaa, de på Kunskapsskolan är inte säkra på att de vill låna ut skolan åt oss till Popcon! They better make up their mind or we will have to kissa på dem! Fö.ö är killarna helt sålda på chibis. Seriously, de är en pina att rita! Alltså jag gör ju alltid extra stora huvuden när jag tecknar, men... att göra någon typ 2-3 huvuden hög är inte kul. 4 är bra 8D Det är så plain också, för det ska ju va simpelt och så men jag vil slänga in mer detaljer för att det ska ens bli värt att titta på. Öh. Sebbe tyckte min Pop-chibi var för avancerad.

Jag tycker han blev söt. Buhu. I alla fall ska vi ha typ som i TV-spel på sidan om oss. Character stats med speed och intelligence och så. Det blir finast. Måste bara få tid att göra oss alla fem osv.

Har kommit fram till att Ouran High School Host Club är awesome! Bodil och jag checkade första avsnittet i skolan idag, och den är asflummig. Så min humor<3

Nu måste jag nog plugga japanska... eh. Borde läsa åtminstone 70 sidor i A million little pieces också... KUL. (Får skylla mig själv att jag skjuter upp allt till sista dan men ändå)

Fortfarande: where the hell are my jeans?

ÅH BTW. Köpte världens underbaraste mössa idag. Det var svinkallt och jag behövde verkligen en. Det är en mössa som fick mor att skratta och kalla ryssmössa, så den blev väl inte så jättepopulär i familjen, men shit vad jag älskar den. Det är som att gå omkring med ett stort gosedjur på huvudet. Eller som att cosplaya ewok. Eller vilding kanske? Bild kommer snart.

Aja. OTL.

Du ser smartare ut än en häst.


Come and play with us for ever and ever and ever and ever and ever and ever ~


Call 911 again!

Fail dag. Somnade vid två, och gick upp 7 trots sötnosens försök att få mig att skippa fotolektionen. Den ansträngningen hade jag dock ingenting för, för Veera var sjuk så vi hade håltimme till 11... Under tiden skissade jag fram två J-sötisar till Popcon-hemsidan, meow!

Sen mådde jag illa och fick ont i magen osv, så jag var på väg hem till Fisk igen för att invänta hembussen, men mor var redan i stan så jag åkte hem med henne istället. Sitter nu och ska försöka ta mig igenom diverse svenskapapper till litteraturhistorieprovet vi har imorn. Ska försöka tvinga mig själv att räkna lite och läsa i engelskaboken, men vi får väl se hur det går med det.

Första Popconmötet! Omg! ☆

(c)

YEAH!! Idag samlades Sebbe, jag, Linus och Isaac hos Pop och planerade Popcon 8D Det blir fucking awesome, och vi har kommit fram till en massa bra grejer och har massa sköna ideer. Jag har fett mycket jobb framför mig, och Bodil-chan, jag kommer verkligen behöva dig! Hmm vi har lite förslag på uppgifter till dej, bland annat skulle du få kunna sitta i Juice-baren om den blir av eller ha cupcakeskola, hehe. Men det var en ännu bättre grej som verkligen passar dej men jag minns den inte just nu. Jo just det, vi behöver en fotograf! ^_~ I alla fall får du gärna hjälpa mig med en poster och så!

Föreningsnamnet har vi spikat också, vi heter iKai. HEHE. Och jag är designansvarig, så jag har ritat loggan (J-rubikskub!!!1 Pop's idé ^^) och hållerpå och gör hemside-layouten O___O Det är stressigt och massa jobb men fan vad kul det är! Och hela dagen har varit aschill.

Och igår var vi på nån slags chillfest hos Hampus med lite andra musikare.

Hehe, innan vi skulle dit:
Sebbe: asso jag vet inte om jag vågar ta med dej.
Jag: Jaså?? Vadådå, tror du inte de vill ha med mej?
Sebbe: Det är inte det, men asso Hampus vill ligga med dej.
Jag: LOL varför då??? Han vet inte ens vad jag heter.
Sebbe: Nä men han vet vem du är kommer ihåg att han kallade dej för Julia och typ alla hårfärger du haft.
Jag: ...Stalkervarning.

Men det var mysigt och så i alla fall, lite random sådär. Och Sebbfish har visat att tändaren faktiskt är coolare än den verkade, så nu håller han på och tränar och ska lära sig massa trics. Det är faktiskt rätt grymt. Typ som Pyro i X-men!

Nu ska jag försöka hitta en tidning för jag tror att vi skule ha bestämt nåt omslag till fotolektionen imorn... Damn! Jag behöver sova.

CALL 911

Alltså... mor har inte heller sett mina rutiga Cheap Mondays... WTF?!?!?!??!?!?!?!? Ò______Ó;;

Rich Bitch ♥

Yeah, det fanns värsta trevliga breven till mig när jag kom hem! Ett svar från Wilda och ett brev FRÅN SN, jag fick pengar för illustrationen jag inte trodde räknades, yatta yatta yatta!♥ ♥♥ ♥♥♥♥ ♥ I GOT ZE MONEYS. Det ryktas även om att ett nytt jobb hägrar, där jag hoppas kunna smyga in lite misshandlade sjöjungfrur i, så jag kommer i alla fall ha lite pengar att lägga på hår när jag bestämt mig hur jag vill ha det, och om jag lyckas behålla pengarna så länge, lulz.

Ska försöka hålla i pengarna hårdare än min pojkvän iaf. Han har pratat ett tag om att spara nåt studiebidrag så att han kan köpa en keyboard (to learn to spela piano) men han ringde igår och berättade att han köpt en zippotändare för 200 spänn. Och nej, han röker inte. Han ska visst lära sig göra tricks med den... Oh well, bara han är lycklig.

Idag fick jag den geniala iden att ha äppelmos och kanel på pannkaka. Det var apgott. Har dock kommit på det en gång förut, så jag känner mig lite som Viktor nu :/Random är bra, så jag avslutar med en somrig bild mor knäppte på mig und Benjamin i somras vid stendörren.

Me wants candyhair..

Är astrött och har ont i halsen :( har spenderat hela morgonen på hairdrobe.se och dreglat över alla underbara hår. Jag vill också ha! Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. DETTA är dock inspiration ♥


Klicka för att se större bild! Personerna i kollaget är (deras namn på nätet, upper left to lower right) Starfuckers & Sandra, DirEnGreyEmoGirl, Kitteh, Radioaktivtrosa, ALiEN-BRAiN, Ghoulgirl, Sugarpuss, Mjolpase och Nintendo-schock.

Jag vill alltså blanda det mesta. Syntetdreads (candycanes), ulldreads/rovings, garn, lite lox, löst hår och småflätor. Jag fattar om de flesta tycker det är för mycket men jag tycker det är snyggast när det är blandat ^^ Sen vill jag inte ha så mycket av allt, och inte så långt heller, kanske lite längre än mitt hår. Men jag vet inte vilka färger jag vill ha hahaha. Inte alla, det tycker till och med jag är för mycket. Jag är lite sugen på att ha det rödvitt, som polkagrisar och sjukhus, men... jag vill ha rosa och blått i håret också så det förstör temat, hehe. Vet inte vad jag villa ha för färg på mitt eget hår heller, om jag kunde bestämma mig kunde jag utgå från det ju. Men ah. Är inte så jättepepp på det bruna jag har nu, så jag funderar på rött och spara det blå men jag vet inte om det blir snyggt ihop... Men isf kan man väl tona lite rosa över det röda, så skulle det bli trevligt, men jag vet inte om det fäster! Sen har jag funderat lite på den där lila schwartzkopf färgen, men jag vet inte hur den funkar på brunt hår eller ens om den är snygg. Så jag kanske måste bleka håret igen, men jag är definitivt inte sugen på att göra det eftersom jag gärna vill ha något kvar på huvet.

Förstår att detta är totalt ointressant, men detta inlägg var mest för mig själv, för att jag skulle få ner mina tankar i skrift så jag kan kolla på det och få en bättre översikt, hehe.

Oh Cheap Mondays, where art thou?

Ok, så jag upptäckte just att mina rutiga Cheap Mondays är borta. WTF? Hoppas det är mor som lagt undan dem eller nåt. I annat fall är tips välkomna...

Får väl gå naken idag då :(

Not so fo sho

Jag håller typ på att bli förkyld, så jag gick in på Tessins hemsida för att checka vad vi skulle ha imorn och om det var nån ide att ha jumpakläder osv. Upptäckte då att vi inte har idrott imorn, pga RFSL-utbildning. Och jag ba fuck yeah, sovmorgon fo sho! Fast sen kom jag på att det var nog vi som skulle ha den där utbildningen, men när jag skulle kolla igen gick hemsidan sönder (man kommer typ aldrig in på idrottssidan, den är fett cp) så jag ba omg, what to do. Sen kollade jag klassschemat, and yes indeed. Typ flera timmars föreläsning here we come. Yay.

ICHI NI SAN YON GU ROKU NANA HACHI KYO JUU ehhhh hallå, var är svans-tecknet på mac:en? :s Det som brukar va på tangenten för ^ och ¨ som ett liggande s. Okej, det fanns där inser jag nu, även om det inte står. Duktigt Frida.

Måste ba tillägga att Orihime i Bleach är fett jävla värdelös. Sebbe och jag kollade på fortsättningen efter alla fillersen igår när Ichigo fightades med några Tercera Espada, och Orihime stod ba brevid hela tiden och ropade "Kurosaki-kun" hela jävla tiden medans teh bad guys slog ihjäl Ichigo. Och hon kan ju 'heala' och grejer och hade typ en miljon chanser att göra det medans Neliel bankade på dem andra, men hon stod ändå bara där. Jag får damp, det borde va förbjudet att va så sjukt dålig!


Urahara är fucking awesome. CAN'T ARGUE WITH THAT.

Damn, nu måste jag lära mig de senaste hiraganan och läsa massa engelska. Wish me good luck.

Promoted :O

Fuck yeah, sovmorgon och sedan EN lektion imorn! HELT OK. Avatar-chill-helgen som vi skulle ha hos Johan i helgen har blivit framflyttad en vecka, men det blir kul ändå.

I matsalen idag utspelade sig följande:

Pop: Frida!
Moi: Öh?
Pop: Vad gör du på söndag?
Moi: Ingenting vad jag vet...
Pop: Bra, för då ska du, jag, Sebbe, Linus och Isaac hem till mej och planera Popcon.
Jag: JAHA?? Jag trodde jag ba skulle va funktionär.
Pop: Ehh, du blev promotad till arrangör.
Jag: Eh, ok.
Pop: Bodil, du är funktionär.
Bodil: Jaså??? Vad ska jag göra då?
Pop: Du gör det Frida säger åt dig att göra.
Jag: Bra, då springer du omrking och är snygg och vet saker. Nu vet du.

Det blir ASNICE. Om det går som tänkt ska Popcon hållas nångång typ i vecka 8, på Kunskapsskolan. Och det ska va fett J!<3


KAWAII ^w^

PROFFSEN.

Vi fick fota med systemkameror i måndags. DET VAR FESTLIGT.
happyface

YEAH! Idag fick vi finally Photoshop CS4 till Mac:sen. Wunderbart! Hmmm, ska göra ett inlägg snart om Nycon tror jag ^^ In the meantime, ett snapshot som söta Bodil tog på mej. Gillare på nåt sätt... jag ser jävligt lycklig ut, och det är fint. (Jag har redigerat ljuset osv)Hmm, min sationära dator believes that klockan är 03.13... :(

still wishing I had a bathtube... to drown in

Jag är trött. Har bara varit trött senaste tiden. Det suger, och jag måste göra massa läxor osv. Är fett opepp på alla ämnen utan kopplingar till det estetiska. Dock ska vi få göra kulisser och scendekor osv till Höstkonserten, och det ser jag fram emot i alla fall.

Imorn ska Erika, Sebbfish och jag se Inglorious Basterds, och sen kanske vi ska till Nycon med Bodil redan imorn också. Kan bli fint. Men jag önskar att jag var piggare, känner mig så tråååååkig. Känns som att jag går omkring med ett litet ångestmoln hela tiden. BLÄÄÄÄÄÄ.

Önskar jag fötts till kille också. Så mycket enklare. Nu är jag tjej, och bara din flickvän.


Get tracks at MixPod.com

 

Nu finns förresten den här lilla spelaren med fin musik i högerspalten. Yay.


AHHHHHH, MIN LARV ÄR SJÄLVMORDSBENÄGEN!!!1

Naturlagar verkar inte gälla mig. I vanliga fall är jag alltid aslångsam och skittrött för att jag sovit för lite, men idag när vi varit ute och lekt i skogen har jag varit pigg! Ok, man blir gladare av frisk luft än klassrumsmiljö och skolan är mer mentalt påfrestande men ändå.

Vi hade som sagt någon slags friluftsdag idag, och trots att SMHI förespådde 14 grader blev det runt 18 så det var fint. Vi eldade lite, och tävlade i frågesportsmaraton med allemansrättstema (wtf) och mitt lag vann. Awesome! Hehe. Vi hade aslång lunch också, och det var skitsoft för både Bodil och jag hade pannkaka med oss (mor gick upp imorse och lagade det åt mej, fett gulligt!) så vi behövde inte direkt anstränga oss. Csanady och Viktor försökte koka makaroner i sjövatten (också det wtf) men läraren lyckades övertala dem att använda rent vatten istället som tur var. Vi chillade vid vattnet och jag lånade Virres kamera, weii! Fick en väldigt fin bild på när Bea iklädd uppzippad tokidokihoodie (som man stänger hela vägen upp framför ansiktet) skrämde livet ur Julia.

Sen fick vi bygga vindskydd, blev många fina modeller där, men höjdpunkten var när jag hittade en mätarlarv eller vad det heter, och den trillade hela tiden ner från min hand :/ Den var snorgrön och vek sig dubbel när den gick. Det var gulligt och jag döpte den till Isabell och tvingade Viktor fota den. Sen ville alla andra också göra det. Man får asmånga vänner om man har en snorgrön mätarlarv!

Sen somnade Viktor på bussen hem och det var gulligt. Oredigerade mobilbilder:


Och nu blev det här skitavancerat för jag har testat alla bildprogram jag hittar på Mac:en men lyckas inte vrida bilderna rätt xD var tvungen att ladda upp dem på photobucket för att fixa det. Hm. Längtar tills på måndag då vi hopefully får Photoshop ^^

ES LOCO

Jag och Hannah pratade lite om att man borde sminka sig med nagellack, inte som ögonskugga såklart men för att ha ett hjärta eller stjärna eller så som stannar kvar. Jag var faktiskt tvungen att prova, men det är ingenting jag rekommenderar. Det sved som in i helvete, och jag var tvungen att ta bort det med Aceton, haha.

Fick iallafall låna Sebbes PSP idag så jag har spelat lite Locoroco :)

Detär så guuuuulligt! HIHIHI. MAn ska bara vrida på världen så att blobbarna rullar/hoppar iväg dit de ska och samla grejer osv. Hehehe helt lagom stressande för mig (dvs inte alls stressigt). Kawaii!

På fredag ska nog jag, Räkan och Fish på bio och se Inglourios Basterds. Det ska bli awesome, plus att den är det Nycon i helgen. Weii! Tror jag ska va ama/shiro loli och Bodil Guro loli ^w^ can't wait! Dock kan nog inte älskling komma för jag tror Whatevercon är samma helg :(

Just det, jag dissade mattelektionen idag och hade så roligt att jag gick till tandläkaren istället. Inte så jättekul kanske, men mina tänder är friska och hela trots dagligt godisintag så jag är rätt nöjd ändå ^^

Övrigt: Bodil und moi har börjat kolla på Paprika mellan lektionerna, Robin fick visa leg för att köpa Monster energidryck på Pressbyrån; seriously WTF, mor hade gjort jättegod potatisgratäng med quorn till mej idag och jag gick emot mina standards och tog 2 portioner vilket givetvis resulterade i ont i magen, fick brev från Wilda idag (happycat!), jag har skrivit TVÅ brev, och imorn ska vi till Nävsjön för att... laga mat på stormkök eller nåt. Jag känner mig konstant yrslig och min verklighetsuppfattning är ltie rubbat, men hey det gör tillvaron lite inressantare. (Misstänker att bättre näringsintag och mer sömn skulle kunna göra nåt åt detta mn orkar inte göra nåt åt det) Nu tror jag att jag fått med omkring hälften av det jag planerade i alla fall, EN MINUT I TOLV. Fint. God natt meine freunde!

Movienight! Only it's a GAMER'S NIGHT.

Hej kära vänner på andra sidan internetkabeln. Detta inlägg får nog bli lite sammanfattande och ganska långt om jag inte får för mig att dela upp det. Återstår att se. Lyssnar btw på Oomph! - "Gott ist ein popstar", helst sjukt bra låt!

Hur som helst! I lördags, lyckades jag hinna färga håret innan jag und Erika joinade Bodil och Jesper hos Matrix. För att hinna detta fick jag skynda mig ungefär lika mycket som McCain och Farrel i Die HArd 4 när de är på the utility superstation som håller på att get all blown up. I alla fall, väl där satte jag mig och avslutade Bodils arbete med att piffa upp Matrix blogg medans resten ägnade sig åt att spela Castle Crashers. Sen tillagade vi tacos (Erika slängde köttet på golvet) och käkade sagda mat (det blev tre olika, en original, en mjölkfri och en vegetarisk färs).

Vi klättrade sen ner i Matrix källare igen för ännu en omgång med SexBox:et (lol Michael). Nu fick det bli Mirror's Edge, parkourspel med underbar grafik! IT'S SO SHINY. Vackert vackert och sleek som en MAcBook. Sen tänkte vi att även om Bea var borta så var det ju tänkt att det skulle va en filmkväll så vi kunde lika gärna se lite film också. Vi valde då Die Hard 4 som faktiskt är en av mina favoritfilmer. Den är faktiskt skiiiitbra, med massa oförglömliga quotes osv. VEt dock inte hur många som faktiskt såg hela, många verkade däcka efter halva filmen. Damn, har fortfarande ont i ryggen efter den där knepiga madrassen. Jesper och Bodil sov på cockerspaniel-lakan och Jepser (nä jag kan inte stava namnet rätt på datorn) gjorde den fina upptäckten att det blir något helt annat om man håller över den sista delen av hundrasen.

Dagen därpå fixade MAtrix sexboxet så att vi kunde spela Dead or Alive på det, mucho fun! Utom när ett visst team kör med den fina taktiken att de byter ut varandra hela tiden så att det enda de gör är att slänga sig in och tackla en utan att man får en chans att försvara sig -.- Sen kollade vi på filmen som var nice men lite Charlies Änglar aktig, följt av FANBOYS. Eller fel ordning, men men. Fin film iaf, Fanboys. Om ett gäng starwarsnördar som ger sig ut för att bryta sig in i George Lucas' mansion för att kolla på den kommande starwarsfilmen för en av dem har cancer och kommer inte hinna se den på bio. Underbar film!Vi körde sen lite mer Mirrors Edge men tröttnade lite när vi bara blev nerskjutna hela tiden och spelade HAlo 3 slayer ist, men det var inte stor skillnad för mig... Då Jepser och Matrix dampade loss och gav sig på mej och kanske Erika också hela tiden. :( Inte ok! Jag ska träna och kräva en rematch.

Nu känns det som att det räcker med text om denna fina kväll. Totalvärd var den hur som helst.

fucking fucking fucking little fucking fucking fucker :D

Känner att jag spammar lite nu, men Benjamin, first thing you do
imorn är att du kollar på det här klippet om du inte redan gjort det!Så går det om man tjatar på Bellamy att inte svära. Radion 3 got PWND. Åhhhh jag älskar Muse <3

Take a walk inside a famous brain

Utah’s largest corn maze has made New Moon its theme for this year. You can now walk around inside Taylor Lautner’s brain and finad out which steroids he’s takin:


Jag ba, omg de gjorde hans hjärna! Och sen ba, damn, det är nog håret. Men det ser fortfarande ut som en hjärna. Hehe... hehehehhehehehehheeeh...


Btw:


Min humor är finast.

När jag sluter mina ögon ser jag ljuset

ASFIN REMIX av Music Non StopEverybody gets a second in the sun
I have a feeling mine has just begun
Music non stop when I close my eyes
Clarity born from a compromise
and you are almost like me

So why don't you dance to the music
I hear inside my head
Why don't you dance to the music
It's the soundtrack for the end

I'm looking for a place to lie in wait
I quit my job to find a perfect fate
Music non stop when I close my eyes
I need some time alone I found a carpark
that is home
You're almost like me

So why don't you dance to the music
I hear inside my head
Why don't you dance to the music
It's the soundtrack for the end

Everybody gets a second in the sun
I have a feeling mine has just begun
Music non stop when I close my eyes
Clarity born from such a compromise
and you're almost like me

... Real vampires don't sparkle.

Japanskan gick riktigt bra idag, trots att vi hade 15 hirgana och 45 glosor till idag. Det visade sig att det inte var något riktigt "förhör", vi lär oss orden vi pallar för att bättre hänga med i kapitlen och hade egentligen bara 10 hiragana. (Well, förra veckan som jag inte var med hade vi 5 hiragana som sen visade sig vara 15. Hehe eh)

Sov hos Sebbe igår, vi sov hos mig idag. Åkte från honom till skolan på moppe, så nu luktar mina kläder 'gott'. Oh well, avgaser gör en lugn ;) Bodil und moi försökte hjälpa honom till rätt klassrum, men jag vet inte om det gick så bra. Efter ett år på skolan är det bara att inse att det är en labyrint. Kruxet är att den är byggd helt symmetrisk åt alla håll, med identiska korridorer vart man än går. Du kan veta om du är i ett av de bortersta hörnen, det syns ju, men du vet inte i vilket av de 4 du befinner dig. Well well, vi kanske kan markera hörnen med olika symboler, vad säger du Bodil?

Jag fick låna två animes av Kim, Appleseed och en till. På väg hem kunde jag inte avstyra fötterna från Erikas hem så det slutade med att vi kollade på Miami Ink und Interview with the vampire. Den är så vacker! Tycker att den lyckas riktigt bra med att spegla boken också. Och seriously, Kirsten Dunst är helt galet bra som creepy lady cought inside ett barn kropp (med andra ord Claudia). Yes yes, me like!

Nu måste jag bjuda på Muuras underbara sammanfattningen av filmen (Klicka för större bild)
HEHEHE. Fortsätter med denna fina gif från movie-moron.com


LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL<3

Armand är väldigt fin, och Lestat är galen hahaha, det är också fint *crazy laugh*

Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång. Sockholm ligger öde och världen håller andan. Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång... allt som du gör blir till pärlor på min panna.
Och Kent är också fina. Bara en påminnelse liksom.

Every end is a beginning

Sitter nu och väntar på att fisken ska komma hem. Han började i vanlig tid och jag börjar 12.20, så vi har knappt setts idag. MEn han skulle komma och hämta mej nån gång, hoppas han minns! Haha.

Hur som helst: den belgiska filmen Ben X. Har sett den en gång på bio med klassen, och häromdan en gång till, this time med Sebbfish efter att ha lånat filmen av Bodil.


IMDB säger:
Ben is different. His life is a universe to itself, where he plays his favorite on line computer game Archlord avidly, trying hard to train himself for the real world he lives in. The harsh world of a technical school is for him a daily kind of hell. As the horror of being a daily subject to bullying grows, Ben devises a plan. Then Scarlite comes into his life, the girl he has met in his on-line game. That wasn't part of the plan.

Ben är autistisk. Tillsammans med Scarlite planerar han i detalj The End Game. Ettordsplanen. Mordet på sig själv... Every end is a beginning.

En väldigt annorlunda film, och förmodligen en av de bästa jag sett. Den har två major turnpoints, och liksom det är så bra gjort att det är helt omöjligt att see them coming. Man sitter helt starstruck och ba omg. Hlea filmen är helt sjukt fint gjord, filmat lite som ett dataspel ibland varvat med scener från Archlord eller intervjuer med Bens föräldrar och lärare. Och skådespelarna är vansinnigt bra, jag kan inte se någonting som verkar fejkat, ansträngt eller överdrivet. Greg Timmermans, som spelar Ben, gör ett så sjukt bra jobb, för att spela autist är nog en av de svåraste rollerna jag kan komma på. Men det ser helt naturligt ut. Om du någonsin får chansen att se den här filmen, ta den. För det är en film jag tycker alla borde se, den tar upp mycket viktiga saker, och har ett viktigt budskap.I'M BLUUUUE

HEhehe, jag sitter och dunkar I'm Blue med Eiffel 65 på högsta volym. Sebbe blåste luft i min näsa och gick ut ur rummet :( kan nu typ kanske de 15 hiragana:n vi har till på fredag men har ännu inte checkat glosorna  eller förra veckans läxa. Oh well. Det löser sig.

 

Kan btw verkligen rekommendera att träna hiragana & katakana här

puss

OBS!!! Bruden, lumpen är bara för killar! Btw, vill du joina oss och mönstra?

ANGRY CAT.


Mor: vad gjorde du med brevet du fick från mönstringsverket?
Jag: Slängde det såklart.
Mor: Men har du läst det?
Jag: Nä, jag är inte intresserad! :<
Mor: Men du kanske borde kolla det, du kanske måste fylla i nåt. Det är ju från myndigheten trots allt.
Jag: Meh. *plockar upp brevet ur papperskorgen och läser första raden* "Visst har du någon gång funderat på vad dina killkompisar gör på mönstringen?" ...Jävla skit!

Det brevet åkte direkt tillbaka i soporna. Liksom WTF. Om de utgår från att bara killar gör lumpen, varför skickar de då brevet till mej? Alltså jag råkar ha nästan bara male friends, men den enda jag känt som jag vet om gjort lumpen var en brud. Tycker att det var ett väldigt pinsamt och onödigt ordval i det här fallet.

Överreagerar jag? Vad tycker du?

maaaaacs

HAHAHAAHahhahhahh vi är så töntiga, nu sitter hela klassen här med sina macbooks xD ahhahahahah ah men nu börjar vi. Bodil och jag ska ner på stan sen och köpa förhoppningsvis snygga väskor till laptopsen ehehehhe buh buh

Why I don't like Spiderman

Idag vaknade jag och skrek hysteriskt rakt ut. Det vandrade nämligen en enorm spindel uppför min arm. Inte första gången det händer, de trivs tydligen jättebra i utrymmet mellan väggen och huvudänden av sängen. Och den här arachnofobin jag har är alltså något jag utvecklat efter för många såna här upplevelser (med lite hjälp av diverse bu-perioder jag haft då jag 'känt' spindlar osv krypande över hela kroppen). Det finns trevligare sätt att vakna på kan jag försäkra.

Hur som helst! Jag har till sist tagit mig igenom alla SMBC comics som hittills lagts upp! Yes! Finally! Allihopa hahahhaha (inte på en dag...). Som jag jobbat!Ahahahahahhahahha seriöst<3<33<33 Well well, nu måste jag nog gå och lägga mig om jag ska orka koncentrationslägret skolan imorn! G'night ^w^

WTFFFFFFF

Varför är inte det här en länk????Varför vill inte blogg.se att man med ett enkelt klick ska komma till huvudsidan för att se andras bloggar och läsa mer och blogga mer och allt som jag trodde var vad de vill med sin sajt???? Va?? VA???? No comprendoooo! Varför? De har ju ändå sin logga där och den ser fett klickbar ut. Typ alla sidor jag varit inne på har länkat till det stora trädet, the main thing, alltets ursprung, men inte blogg.se! Misa confused.

Doing it wrong :(

sdfg säger:
Vet du värsta med denna dag?
Blueberrybell säger:
Nä?
sdfg säger:
jag misslyckades göra ris, så jag fick äta nudlar  
Blueberrybell säger:
AHAHHAHAHHAHA
Blueberrybell säger:
Hahahhahahhahahah
Blueberrybell säger:
Just det, det var du som inte kunde koka ris
sdfg säger:
Det började aldrig kocka
Blueberrybell säger:
Haha wtf????
Blueberrybell säger:
Slog du på spisen?
sdfg säger:
Jag väntade i över en timme xD
sdfg säger:
Mmm!
Blueberrybell säger:
Hahahhahahha men ofta! Det är bara du som skulle kunna göra sådär!
Blueberrybell säger:
Du är fin : D
sdfg säger:
Vattnet vart vitt och damp riset vart konstigt och mongo vattnet kockadde aldrig.           TACK!  
Blueberrybell säger:
Gud vad äckligt, bra att du valde nudlar sen istället xD hahahahha jag skulle äta ett päron idag men det var betskt och jag ba wtf sen insåg jag att det var svart och typ maskätet där jag bitit   ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT
sdfg säger:
Haha!!! Man ska inte äta det svarta med maskar i. xD


Mi-Mi-Mi-Michelangelo!

Idag har jag trots feber och ont i magen lyckats vara hyfsat kreativ! Har väl blivit more or less inspirerad av käre Varg som jag knarkat non stop, så tadah! Ett litet porträtt av sagde man.


Det är baserat på den här bilden så inget jag tog ur huvudet direkt :P IRL är väl bilden typ 11 cm hög, och överöst av glitter på Patricks ansikte och hår (glitter i form av bodyglitter och nagellack hehe), det är det som mest ser ut som flugskit på den här scannade versionen xD Och ah han har ju typ en ringbrynja (???) på sig så den har jag duttat en massa silvermetallic airbrush-färg och vinröd gelepenna på för att den ska appear less stickad. Det blev lite fail trots det, fast det ser ju mycket bättre ut IRL. Och jag vet att skuggningen borde va mycket djupare osv men jag är rädd att förstöra den om jag börjar göra den mörkare. Plus att anledningen att jag gjorde den var att jag färgerna var så galet fina, så det var mest dem jag fokuserade på x) and hell jag är nöjd.

Gjorde den här också:


När jag gjorde den första bilden hade jag en blyertsskiss (kiss, yummy) under och färglade på ljusbordet för att kunna göra hela med enbart färgpennor (det var jobbigt, färger syns inte så bra på ljusbord, så man måste lyfta upp bilden hela tiden och checka att det ser bra ut, lol). Den här andra bilden är gjord precis tvärt om, hade ingen skiss när jag började utan tuschade bara direkt. Också baserad på ett foto men det orkar jag inte leta upp nu.

Åhh jag tycker om att teckna (mer) realistiskt! Men det är svårt att göra utan referensbilder :/

Alles wird in meinen Armen Asche

Jag har chattat med Jessika nu hela kvällen, och vi har bland annat diskuterat musik och låtar som framkallar starka känslor. Så då tänkte jag att jag kan ju typ... lägga upp lite texter och så här, från några av mina favoritlåtar som berör mig mest. Börjar med:

Subway to Sally - Feuerkind


(...)

Ich bin ein Stern aus flüssigem Metal,
Ich bin ein Stern,

Alles wird in meinen Armen Asche

Ein Stern, doch kein Feuer blendend weiß

Taute je in mir das Eis.

(...)

Översättning:

I am a star made from liquid metal

I am a star

Everything turns to ashes in my arms

A star, but no blindingly white fire

Ever melted the ice in me


Subway to Sally har varit stora musikfavoriter för mig sedan jag hörde dem första gången back in... herregud jag vet inte... Mitten av 2007 enligt min StS-mapp. Just Feuerkind är den vackraste av deras låtar. Min uppfattning är att den handlar om en adopterad pojke som inte får någon kärlek (mer tvärtom) i sitt 'hem'. Det enda som skulle kunna värma honom är hans föräldrar men han får aldrig träffa dem, så han lever i kyla. Trots att han sjunger att han är en 'stjärna' vars flammor bränner allt till aska i sin famn så finns det ingen eld som kan smälta isen inom honom.
Feuerkind utstrålar så mycket känslor att jag blir alltid tårögd av att höra den, vilket humör jag än är på, för den låter så ärlig och desperat. Btw, Feuerkind betyder Eldbarn, och i texten bränner han också ner huset han bor i.


Next one out is:

Kent - Socker

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...


(...)

... Jocke låter så uppgiven! Och "Men jag sa alltid nej. Men ingen ingen ingen hör", det är så vackert... och framför allt SORGLIGT. Typ nån som är trött på samhället vi lever i och inte bara vill flyta med strömmen, men han har gett upp och gör det ändå för han är så trött på att ingen lyssnar när han säger ifrån så han bryr sig inte om någonting längre. Och andra versen, ingenting är heligt längre, Jesus har sålt sin själ till massmedia pga det är det som förväntas av honom osv. Hela låten inger en ganska hopplös känsla, men den är så fin.

Vi kör på med en till Kentlåt:

Kent - 747

(...)

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om ni vill
Håna oss vi rör oss ni står still...

Lyssnar
stel och fastspänd
och när paniken bryter ut
ler Du svagt och viskar till mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...


Ok, I'll be honest with you. Bara att läsa texten gör att ögonen sill svämma över, och när de spelade den på konserten den 13 maj vällde tårarna fram (känner att jag börjar bli lite löjlig nu, hehe). MEN! Den är så enkel och avskalad. Och nära, för den handlar ju uppenbarligen om passagerare i ett störtande flygplan, och ja, sånt händer ju ;_; Men bara tanken att sitta brevid sin älskade och vänta på att dö, det är ju helt sjukt.

Mer svenskt:

Kristian Anttila - Paris

(...)

Du sa; stopp
Muren restes och golvet öppnade sin famn
Jag gav min framtid till en snurrande kompass som sände mig iväg…

Så hörde du…
Det är jag som är bränderna i Paris
Det är jag som är skotten i Turin
Det är jag som är viljan och vinden och inget rör mig

Det är jag som är drömmen om Amerika
Det är jag som är arvet i Spanien
Det är jag som är viljan och vinden men fann inget mod när jag ville be dig bli kvar…


(...)

Inget slashcry här asso! Dock min favoritlåt med Kristian, för det är en (imho) lite annorlunda kärlekslåt. Den displayar ju det här med att va kär men inte våga avslöja sig för föremålet för ens intresse, hehe, men ah... Han sjunger ju i princip att han i vanliga fall är självsäker och framåt inte rädd för något, men har träffat någon som faktiskt får honom att bli jätteblyg. Och fyfan vad det kan va jobbigt när man ba OMG JAG VILL VA MED DEN PERSON men inte vågar visa det. Haha det finns så många kärlekslåtar, men den här är speciell. Den är så spot on liksom!


Nu har jag varit tillräckligt patriotisk tycker jag, så let me introduce to you:

Hannah Fury - Away

I heard he is missing in the river now
They say he is nowhere to be found
I hope she sang the sweetest lullaby
So that he was calm when he went down

Angels sing Glory Hallelujah
But he will bring his voice to heaven and blow them all away
He will bring his voice to heaven and blow them all away


(...)

Jag tycker den här låten är helt sjukt vacker! Hannahs röst är magisk, och texten också. Och det är så fint... den här killen har väl drunknat... men låten är så lugn, inte liksom desperat, utan mer jag-hoppas-han-är-somewhere-better-now. Och liksom inte typ FUCK THE RIVER utan mer i "flodgudinnan älskade honom så mycket att hon ville ha honom för sig själv och kommer ta väldigt väl handom honom"-andan. Och hon bara konstaterar att hans röst är vackrare än änglarnas och... eh. Att den drunknade är/var en sån underbar person, så det är mer en kärleksförklaring (vänskaps-?) än en sorgesång liksom. I like that.

Nu börjar det bli lite sent, så jag tror att detta får bli den avslutande låten:

Jack Off Jill - When I Am Queen

When I am queen I will insist with perfect scars upon my wrists
that everything you once held dear is taken away from you

When I am queen sweet girlscout's face and not a one will fall from grace
If all their hearts I could replace, but until then I'll have to...

Drown drown drown myself
(...)

When I am queen I will not wait my body type will still be great
I will not leave it up to fate because I hate you too

When I am queen they all will see the patron saint of self-injury
the glitter sores will heal themselves I'll play the part of someone else

Drown drown drown myself
Drown drown drown myself


Jessicka är så jävla powerful! De som förtjänar det (alla assholes som förstör för andra) ska få lida som fan och de som blivit skadade (girlscouts skulle jag vilja översätta till alla trasiga flickor) ska få upprättelse och deras sår ska läka, om hon fick bestämma. Hon är själv en "girlscout" med såriga handleder och hon är pretty fucking rasande. Hon mår uppenbarligen inte så bra själv och vill hämnas på dem som skadat henne och hennes girlscouts, för hon vet hur de känner och vill hela dem. Men hon är inte drottningen (än), och för att bli det, klara det, måste hon bli någon annan "I'll play the part of someone else", någon som är starkare, och fram tills dess är det enda hon kan göra att "drown drown (her)self". Och jag förstår precis hur hon känner sig och ja det är en väldigt arg och ärlig låt som bara går rakt in i en. Jag blir arg när jag lyssnar på When I am Queen, men den är sjukt bra.go cry emo kid

HUR KUL ÄR DET ATT SITTA ENSAM HEMMA EN FREDAGSKVÄLL ;___; Svar: inte så jävla kul. *deepcut* Och mor undrar varför jag är grinig.

Imorse chattade jag länge med underbara Jessika. Det var både mysigt och deprimerande då vi ägnade åt oss att utbyta oldschool bilder på oss själva och jämföra hur vi såg ut förut och så.Kom fram till att hon har varit väldigt mycket färggladare än jag och alltid så damn cute. Jag mest varit svart och svår (och skabbig) :/ med undantag av min more or less scene:iga period i nian tror jag det var. Tiden saknar jag inte men seriöst, jag var söt!


Kul att jag är mycket fulare nu -.-' och mitt hår: blegh. Ska aldrig gå till frisören igen! (nä jag klagar inte på sidecut:en, men resten tog hon cp-för-mycket på) Öh. Jag hade nåt bra att skriva men det glömde jag bort. Eller ja, mor kom med choklad (70% kakao!) och det var ju trevligt men ah. Har alldeles för mycket att tänka på just nu, har för mycket ångest för att det ska va nån tröst. Det värsta är att jag vet inte om det är sjukdomen eller nåt annat. But oh well. En annan sak med att va sjuk är att jag får svårt att andas och när jag försöker va kreativ går allt åt helvete också.

Sammanfattning: Jag would very mucho like to sitta ute i gräset, ensam eller inte, gärna på en kulle och titta på moln. Blåsa såpbubblor. Verkligheten är mer åt jag-kommer-sitta-och-gråta-i-ett-hörn-mot-slutet-av-kvällen:hållet.

Hur som helst, nästa vecka hoppas jag på bio med Benji ^w^

Jag också vilja vara...

...så unik och inspirerande som dessa skönheter, som alla har sin egen stil & does their own thing:

Underbara, vackra Patrick Wolf<3


Så sjukt fin! Färgglad och glittrig, alltid helt olik alla andra. En massa stora smycken och accessoarer med höstfärgade kläder och knästrumpor. Vargpojken har också en galet fin röst, och jag älskar att hans musik är lika unik och mysig som resten av hans uppenbarelse (lyssna på Bluebells & Wolf Song)


French whore Twiggy Ramirez (aka Jeordie White)<3

Jag har alltid tyckt att Marilyn Mansons bassist är skitsnygg, på något lite sådär halvskabbigt men fortfarande fint sätt. Jag skulle vilja ha hans toviga svarta hår och jag bara älskar hans ansiktsform! Och att han klär sig (eller gjorde i alla fall) ofta i klänning och rosa, och ser typ ut som en fransk hora, men jag tycker bara att han är helt sjukt fin. (Mansonlåtar jag rekommenderar: mOBSCENE & The Bright Young Things)


Fantastiska Emilie Autumn<3


En av de vackraste kvinnorna jag nånsin sett (ja, hon är precis lika fin IRL, även efter flera timmar på scen). Jag dör lite av hennes vackra stil, som hon kallar punktoriansk. Det är en massa burlesque, spets, ränder, råttor, rödrosa & svartvitt. Jag älskar att hon blandar viktorianska klänningar och korsetter med trasiga långstrumpor och chockrött hår, och att hon använder råttsvans och mask på scen och ja hennes shower är helt underbara. (I want you to hear: 306, Save You, instrumentala Manic Depression och dikten Ghost)

MEH

Igår tyckte jag att jag var smart. Dagen innan hade jag haft alldeles för tjocka kläder och svettats hela dagen. Igår började vi 12.20 så det var redan dag när jag skulle klä på mig, och det var varmt och strålande sol. Jag tog tunna leggings, shorts, Tshirt och min tunnaste hoodie, och kände mig ganska nöjd med att kläderna för en gångs skull skulle passa vädret. Packade ur paraplyet gjorde jag också. However, när dagens 2 lektioner var över var det stålgrått ute och regnet vräkte ner. Varken Jesper, Bodil eller jag var särskilt pepp på att gå ut så vi stannade på skolan och blåste såpbubblor. Bodil fotade lite och de här bilderna snodde jag från hennes blogg:

Hon tar så bra bilder! Jag är avis. I alla fall, Bodil och jag trotsade regnet till slut och Jesper gömde sig under Hannahs paraply så vi kunde ta oss till bussen. Jag hade varit illamående och hängig hela dagen, så Bodil och jag köpte bröd på Hemköp, och stod sedan utanför och glufsade i oss dem och såg suspekta ut som om vi var på rymmen. Bodil åkte hem och jag försökte köpa mina polkagrislångstrumpor, men de var fortfarande borta så jag drog till Fish ist. Dock ringde jag snart min mor som kom och hämtade mig, för min hälsa var inte riktigt på topp. Såklart är Mor och far övertygade om att det är svininfluensa, men jag hoppas att det är något annat, för astmatiker som jag är tillhör jag en av riskgrupperna. MEH.Nu sitter jag alltså hemma medans resten av klassen är i skolan och får sina Macbooks. Tss. En bra sak är i alal fall, att igårkväll ringde jag Jessika. Vi pratade i 1 timme och 44 minuter om typ skolan, kläder och hår, hihi. Idag ska jag försöka rita något till henne för jag ska skicka brev.

no rest for the wicked

Jag köpte nya såpbubblor idag. Jag har redan en 'burk' som jag fått av Erika, och den ser ut som en glass och är jättesöt. Men det läcker :/ Nu har jag en med Hello Kitty (från Åhlens) och den har de advantagesen att den läcker inte och dessutom har den två ringar att blåsa i, en liten och en stor! Så man kan göra några stora och/eller massa små. Dessutom träffade Bodil, Jesper och jag Martin på stan, och han var så generös att han betalade tillbaka mina 180 kronor (med ränta a la 20:- hehe). Awesome!

Bortsett från det är jag hysteriskt trött och har varit fantastiskt flummmig idag. Oh, och när vi gick från skolan och jag hojtade till Emile och frågade vart han och Astrid skulle och fick svaret "till bussen" ropade jag "vad töntigt!" (Bodil och jag går alltid från skolan eftersom det är mycket chill:igare). Till min förvåning var Emiles respons "Jag gillar att du är helt spontan och ärlig". Det blev jag lite glad över, även om jag misstänker att många inte håller med honom där.

Nu ska jag nog kolla på Spirited away och göra några armband. That's it for now, men jag ger er:


Från Sveriges Sämsta Sida

DON'TMAKEMESLEEPALONE

det här är nog en av mina favoritlåtar evahJag måste whinea lite, trots att jag lovade mig själv att inte göra det på bloggen. Jag är så jävla dum i huvudet. Förra terminen fick vi en bilduppgift som gick ut på att göra en serie om vad som helst, i A-format. Jag bestämde mig för my own interpretation av Alice i Underlandet, eller de första kapitlen. Det skulle resultera i en textlös serie på 13 rutor. Jag kopierade upp skissen i dubbel storlek för att underlätta tuschningen, och gjorde alla rutorna på olika bitar av papper för att det skulle vara lättare att arbeta med och scanna in och sätta ihop i PS. Jag hann inte klart (hade en ruta + att scanna in allt kvar) och har längtat hela lovet efter att få finish it då, men vi har ingen bild det här året (vi har foto och formgivning istället) så jag skulle ta hem och göra klart serien istället. Så i fredags gjorde jag en provisorisk mapp av två A3:n, skrev namn och klass på och stoppade allt material i den. Men jag glömde den i skolan, i huvudbtyggnaden, inte estethuset. Och nu finns den ingenstans. Inte i receptionens 'upphittat' och inga lärare har sett den. Någon städare måste ha slängt allt. Halva vårterminens arbete åt skogen. Och just Alice av allt. Vad can man säga annat än *DEEP FUCKING VERTICAL CUT*

Till råga på allt failar jag när jag ska sova = trött angrycat ;_;

my favourite kind of mindreader

Bodil-chan var sjuk idag :( men det var i alla fall trevligt på stan. Jag chillade med Julia, Astrid och Csanady (som hade shorts och strumpbyxor dagen till ära. Csanady asso.) på väg från skolan. Vi kom fram till att alla fyra var huge fans of septumpiercing (FYRA MÅNADER KVAR) och efterrätter. Jag gick runt och craveade stenhårt efter kladdkaka. Csanady bjöd på knäckebröd, och lämnade tillbaka min The Cure CD han lånade innan sommarlovet, hehe.


Csanady och Viktors two-in-one-portrait är så jävla grymt


Astrid behövde opinions om hårfärgsval, och det blev något rödorange men halvnaturligt. I support! Sen visade det sig att kvinnan i mitt liv ville bjuda mej på kladdkaka (MINDDREADER ELELR VAD) mot att jag hjälpte henne med bloggen igen (snyggheader here we come), så jag drog hem till henne. Benjamin och jag picknickade i hennes trädgård och utbytte youtubeklipp. Mysighetsfaktor=hög.

(det är en länk tror jag 8D)

RSS 2.0