Tea Time in Wonderland

Jag kom på att jag glömt en viktig sak! Det här är Bodils och mitt projektarbete i estertisk orientering. Vi gjorde en liten film där vi har ett teparty i Wonderland, en scen från en vanlig dag på en ovanlig plats. Hon är the Mad Hatter och jag är the Cheshire Cat.

 

Beskrivning: A paraphrase of Alice in Wonderland, it could be called a kind of chamber play. Bodil and I wanted to try out having a tea party in Wonderland, and express the feeling that anything and everything can happen even when there's no action going on. Just a few minutes from an ordinary day in an extraordinary place. So what we were aiming for was the right kind of feeling, not actually telling a story.

Berätta vad ni tycker! ^w^

Felectric ~

När jag la upp bilden jag gjort på mina vänner till nyår bad söta Felicia mig att jag skulle rita henne också, och jag är lite svag för tjejer med rosa hår så... här är hon :D Jag blev nöjd, och det känns som att jag till slut hittat ett bra sätt att rita på i Photoshop som både är enkelt och roligt ^^

Hoppas du gillaren Felicia!

bla bla bla

Fasen vad trött jag är. Igår åkte jag till stan och hämtade ut Alice i Underlandet-biljetterna och köpte ett par nya lackleggings. På JC träffade jag Hampus som sneakade omkring på the ladies' section... igen. När Bodil och jag var på H&M senast var Hampus också där, på tjejavdelningen. Han sa "Alltså jag SKA inte köpa kläder här, bara så att ni vet" och rodnade lite och det tyckte vi var väldigt roligt.

Hampus: Tj-
Jag: Shoppar du tjejkläder nu igen Hampus? Jag menar hej :D
Hampus: Men nej! Du måste sluta hitta mig bara när jag är på tjejavdelningen :(
Jag: Jag kan inte hjälpa det, det är inte mitt fel att du alltid bara hänger på tjejavdelningen hela tiden :3

Jag tyckte det var askul (jag är ganska lättroad) så det där gick jag omkring och fnissade åt i säkert en timme efteråt, ahahah. I alla fall, jag åkte till Sebbfish och spelade Borderlands. Jag fick ta över efter August och jag tyckte jag klarade det ganska bra! Sen kollade vi på några avsnitt av Mushishi... konstig serie det där. Huvudpersonen är Ginko, en Mushi-shi som kan se 'mushi', en massa skumma små grejer som bara finns överallt och gör konstiga grejer som ofta inte är så mysiga (typ äter upp en tjejs ögon och bosätter sig i öronen på några och äter alla ljud), men som väldigt få kan se.

Idag var mostly fail. Sebbe och August åkte till Norrköping för att skejta och flasha sina xBox, och jag åkte med Cissi till stan. För att upptäcka att det snegnade som fan och det var 3,5 h kvar tills min buss gick. Fine, tänkte jag och gick till biblioteket för att läsa en skolbok, men de stängde så fort jag kom dit. Gick till en utställning på Fiskhuset och satt där och läste tills de stängde kl 15. Köpte en fruktsallad på Hemköp och letade efter någonstans att äta den ifred varpå den första bra grejen hände: jag hittade Edvin, Emil och Lotta på donken. Jag fick en ballong av Lotta och det var trevligt. Sen kom till slut min buss vid 16, men jag fick gå hem från den i snegnet för mina föräldrar var inte hemma. Buu.

*insert title here*

hahahahahahahhahh jaa vad ska man säga ♥


Ibland ritar jag!

Hohoho, idag har jag slitit nästan lika hårt som Askungen utan att lämna mitt rum. Först gjorde jag tubepandorna jag lovat Erika, hoppas du tycker om dem! Den första fick lite lång hals... ser lite läskigt ut men bortse från det xD Sen har jag ritat på en jobbillustration i X antal timmar och ja, nu är linearten klar. Herregud vad långsam jag är. Vill lägga upp det jag har hittills eftersom jag ansträngt mig ordentligt men det känns inte ok att göra innan den publicerats, så jag får vänta med det. Slänger med några skisser istället, med en Alice så det är lite relaterat i alla fall.


Enhörning?

Alltså... varför heter det enhörning? På engelska heter det unicorn vilket kommer av Latinets unus 'ett' and cornu 'horn'. Det är logiskt. Men hur tänkte man när när man gjorde den svenska versionen till enhörning? Enhörningen har ju ett horn, inte ett hörn...

Lite mer Burton/Alice ♥
Source


My guilty pleasure (varning för supernördigt inlägg)

Det är lika bra att jag erkänner det, mitt guilty pleasure är Pet Society på Facebook. Ja det är jättetöntigt, I know... men det är så gulligt! Och jag älskar att när man hälsar på sina kompisars djur så har alla gjort djur som verkligen speglar deras personligheter och till och med påminner om dem även om det är omedvetet... Och spelet leder till lite roliga konversationer ibland, som här när Erika och jag chattade och hon just köpt en kattunge till sitt djur:

Min Hoshi och Erikas Benjamin :D

Här är Hoshi's wonderlandish sovrum... I want it for my own!

Jag tycker i alla fall det hade varit värre om jag spelat WoW eller Farmville...

One pill makes you larger and one pill makes you small, and the ones that mother gives you don't do anything at all - Go ask Alice when she's ten feet tall ♥

NU ÄR BILJETTERNA TILL ALICE IN WONDERLAND PREMIÄREN BOKADE OCH JAG LANGAR PEPPEN ♥


Jefferson Airplane - White Rabbit (sjukt bra låt med passande text)


Hoppas de här platserna blir bra räkan! Biljetterna måste dock hämtas ut senast på lördag så vi får försöka fixa det... Vet du något om Röda Kvarns öppettiden? De är ju typ helt mongo...

I alla fall, idag är en episk dag! Erika, Bodil, Jesper, Sebastian, August, Johan, Jocke, Linus och jag ockuperade Minako, och ja deras sushi är så god att jag blir nästan tårögd. Det var väldigt fint och mysigt och välbehövt såhär mitt i vargavintern.


Wonderful pictures

Och ja för övrig finns det helt underbara bilder från Alice in Wonderland på Disneys hemsida och ja ni kan ju gissa min nya bakgrundsbild... Nästan lite synd, jag gillade min gamla Tokidoki-dinosaurie. Men inget äger the Cheshire Cat!


Jag älskar verkligen alla character designs! Hur man nu säger på svenska. Massa detaljer ♥

Je suis un petit poisson


Hej hej, hemskt mycket hej. Ansiktsuttrycket = en mix av skepticism och inre lidande orsakat av att min mor helt oprovocerat får för sig att leka paparazzi när vi är på väg ut. Jag älskar min Batman-hoodie och mina HK-hörlurar, och jag är så nördig jag vill, så fu.

IMORN BLIRE SUSHI!

Tomtens verkstad?

Lackade saker på tork:

Jag har spenderat nästan hela min dag på mobilsmycken, maken till tidskrävande pyssel vet jag inte. Snodde morsans kamera fo pics. Jag gjorde 4 nya grejer: en glasstrut, en vattenmelonsisglass, en californa roll och en awesome smiley till August. Blev inte jättenöjd med någon av dem, men men. Sushin var till Marcus, men den blev så mosig så vi får se om han ens vill ha den, lulz.

Sen piffade jag upp några av mina gamla grejer. Jag lyckades få Hello Kitty vit igen efter ett par år som grå (aceton saves the day), målade dit Puccas bortskavda ögonbryn och Hello Kittys ögon, nos och blomma med nagellack. Det blev i alla fall lyckat. Jag limmade dit Gloomys tappade ben, gjorde ett hjärta till HK att hålla i istället för paketet hon tappat och målade knapparna på 'baksidan' av xBox-kontrollen med vitt nagellack för de syntes knappt innan (och DET har man fått höra flera gånger, att man glömt göra knapparna och det inte går att spela på den, fast de funnits där hela tiden FU).

Jag lagade också äpplet och donuten jag fått av Erika och som tappat ett blad resp strössel. Weeho! Här är ett urval av mitt plotter, gammalt och nytt:

Pucca är min favorit. We've come a long way together. Jag köpte henne när vi var i... Bulgarien tror jag det var, och det var typ i mellanstadiet jag var där så hon har varit med länge. Det är MAGISKT att jag inte tappat bort henne som jag gör med allt annat (jag tappade henne iofs en gång på stan men efter mycket letande hittade jag henne igen så ingen skada skedd ♥). Och hon har ju inte sin vanliga outfit för det var från någon typ 'nationalklädsel-kollektion' så allt var superrandom och jag älskar att den japanska fanns kvar till mig för hur episkt är inte det liksom! Har för mig att du fick en tysk Pucca, Erika? Hihihihi.

Cuteness overload ♥ Hello Kitty

Hohoho, idag har jag gjort några mobilsmycken, lagat och restaurerat ett par gamla och surfat efter gulliga grejer. Just look at this stuff!!

Den ultimata kombon: Tokidoki + Hello Kitty, jag är helsåld. Så jävla gulligt! Så fantasifulla och liksom i metallic! Jag vill ha den i mitten... ♥ Eller enhörningen, fast den skulle faktiskt vara sötare utan HK.

Detta är efter min bedömning också epic win! Jag älskar grejer med sjukhus-tema och same goes för HK, och jag äter en massa piller som jag måste bära runt på hela tiden så hur kan den här asken inte vara meant for me? Jag är kär.

Jag brukar inte tycka det blir så lyckat när man försöker göra Hello Kitty mer 'mänsklig' men den här gången har jag inget att klaga på! Den här Hello Kitty typ cosplayar Nozomi Tsuji, en exmedlem i Morning Musume och jag tycker hon blev hur söt som helst.

Hello Kitty x Ayumi Urayama Happy Collaboration = Robot Kitty! En mer spejsad Hello Kitty får man leta efter. Ja hon är verkligen helknasig, men jag älskar att hon ser ut som någon slags utomjording... HK finns verkligen i alla former.fucking dubbelmoral.

Bara en tanke. Jag är semivegetarian, och jag får ofta höra folk säga "jag har inget emot vegetarianer så länge de inte försöker pracka på mig att bli det". Jag håller aldrig på och tjatar på folk att de ska sluta äta kött, men däremot är det många som, när ämnet dyker upp, säger att vegetarianer är dumma i huvudet och att vi borde äta kött och bla bla bla, men jag bara undrar: varför är det ok för carnivores att säga till vegetarianer att börja äta kött, när samma personer rage:ar om en vegetarian säger till dem att go vego? Jävla dubbelmoral det där.

Men vafan, jag är ju inget mer än en svamp i skogen, jag gör inget annat än ryker!

Hohoho, i lördags for jag till stan och träffade Sebbfish och Robin och fick tillbaka varenda öre jag lånat ut: WIN. Trevligt att man kan lita på folk alltså. Vi gick hem till Robin och skottade snö för det hade kommit flera decimeter snö under natten och hans föräldrar var inte hemma, och sen gick vi upp på Robins superlilla supermysiga rum och lyssnade på psykedelisk musik och kollade på psykedeliska videos och rökte vattenpipa. Tog en sväng på stan och köpte vattenpipstobak som luktade jasmine (VI RÖKTE ALADDINS FLICKVÄN LOL) and stuff och sen gick vi tillbaka och så kom Linda och hon ritar så sjukt fint att jag blir galen. Vi bar ut högtalare till i Robins typ gäststuga eller vad man ska kalla det och det var verkligen min lagård i miniatur! Exakt, med likadant loft, ett badrum och ett kökshörn, det måste va lagårdslägenhetens lilla kusin eller nåt. Fast man måste elda i en kamin för att det skulle bli varmt, såå min är lite mer hightech. I alla fall, August kom och han och Sebastian klämde in sig i en garderob/vindsutrymme/(w/e) som var typ en kubikmeter stort. Jag stängde in dem, men de hittade fina grejer där inne: "Frida, släpp ut oss så får du en scartkabel, några brända tändstickor och ett opoppat popcorn!" ahahahh.

Sen kom det en massa folk, som Emil, Jocke, Patrik och Linus, och vi rökte vattenpipa och jag lärde mig göra rökringar (ja jag är sjukt stolt). Emil åt brinnande tändstickor:

Jag
: Emil du kommer bli förgiftad förr eller senare
Emil: Du, jag har faktiskt gjort såhär sen jag var... åtta.
Sebbe & jag (helt synkat): Det skulle förklara en del! *high five*

Sebastian ville sen också va cool och leka med tändstickor vilket resulterade i både bränd lugg och brända ögonbryn. Tur att han har en händig flickvän som räddar dagen och klipper bort det brända.
Sen kunde vi konstatera att Linus tappar 50% av sin hjärnkapacitet när han blir full. Men det kompenseras av att han pratar dubbelt så mycket (AHAHAHAH hans röst blir skitlöjlig). Det slutade med att typ 15 pers klämt in sig på loftet med Linus as the center of attention. Han berättade bland annat en väldigt lång historia om en enhörnig som sprang runt i skogen, klättrade på troll och åt på en knorrig Barbie, och frågade efter Robin 5 gånger. Några minnesvärda citat:

Någon: Kan du stava till Linus?
Linus (utan att tveka): Konstapellinus! Hej-de-e-Linus?

Sebbe: Linus, hur går sången om spindeln?
Linus (med berättarröst): Det var en gång en spindel - nej vänta sång sa du? Spindel spindel spindel nä spindel-inte spindel-inte...
Sebbe: Men hur går sången?
Linus: Spindel-inte spindel-inte spindel-inte var är Robin?
Alla: HAN SOVER FORTFARANDE!
Linus: Spindel på Robin spindel på Robin!

"Men vafan, jag är ju inget mer än en svamp i skogen, jag gör inget annat än ryker! Som en skogssvamp. En karljohan"

"ROBIN JAG VILL HA DEN DÄR I MUNNEN"

Och så vidare. Frida2 spelade in 16 minuter av Linus prat och det var inte ens hälften av all tid vi satt där. Dagen efter när han fick lyssna på det blev han jätteförvånad. Och det fanns inget att äta heller, så August, Sebbe och jag questade till Hemköp och sen till Sebastian i jakt på frukost. Vi vaknade halv elva men inte förns runt ett fick jag min frukost i form av en äppelmunk, en pressbyrån-donut, Nesquik och ett rostat bröd.

Jag älskar att Emil ser helt sjukt manlig ut på bilden! Och det är f.ö. en Sofis bild, I still has no camera.


Hannah got PWNED

Precis som Tony gjorde…

Knalleland, Borås

En flicka ~8 står och tittar in i ett skyltfönster till en leksaksaffär. En äldre kvinna ~75, som tycks vara flickans mormor, står bredvid och suckar åt alla leksaker.
Flickan (lyckligt): Åh! Hannah Montana! Hon som är så snygg!
Mormorn skakar på huvudet och muttrar något ohörbart.
Flickan: Men jo! Mormor titta! Titta på hennes hår!
Mormorn böjer sig fram för att ta en närmre titt, fnyser sedan och börjar dra med sig flickan därifrån.
Mormorn (argt): Såna där primadonnor äter jag till frukost!


You know what I like about stuff? There's just so much of it! ♥

Jag älskar att hänga på deviantART och bara klicka runt som en galning och hitta hundra miljoner olika bilder i lika många olika stilar och bara sitta och stirra på allt fint man hittar. Här är några exempel på fina grejer (bilderna är länkar till resp artists sida på dA)

Jag har ju också en account på dA, IAMTHESTRANGE. Värt ett besök om du har tråkigt :>

I'M BLIIIIIIND

Ehehe, kom att tänka på en rolig grej. Förra fredagen när Bodil och jag gick från japanskan och gick runt ett hörn på väg från salen kom det ett par långa killar precis runt samma hörn fast från andra hållet så jag gick rätt in i en av dem (verkligen rätt in, det var direct impact). Det gick fort och han var svinlång så min enda uppfattning hann bli ett cirka 10x15 cm stort område i brösthöjd på honom, men Bodil hann se mer, och ahahha vad var det, den andra ba "ett nytt sätt att stöta på tjejer?" eller nåt och vi dog lite, men det roliga är att nästa dag var Bodil på Alexandras 18:årsfest och då var den ena av killarna där, liksom vad är oddsen, ahahha. Och idag (eller ja igår eftersom klockan är 00.33) mötte vi en av dem igen efter samma lektion, vid samma hörn, men det är fortfarande bara Bodil som känner igen dem eftersom jag bara sett en närbild av den enes tröja så jag känner mig fett efterbliven hela tiden när vi går förbi och Bodil och snubbarna X känner igen varandra eheheheh och ja det här är nog inte en sån där "you had to be there" grej för det låter inte alls lika fint nedskrivet... Hhööhöö jag är svintrött och nu ska jag sova, hoppas du graspade Buffy-referensen Benji.

HAHahaHahhh nu blev det mycket roligare när jag insåg att hela första biten går att misstolka om man vill så ah prova att läsa texten med det i åtanke för lite underhållng? Fantasi är ett plus.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!111!!!!1!!ETT

MEN NEEEEEEEEEEEEEJ! JAG TÄNKER INTE ACCEPTERA DETTA!! JAG TÄNKER SKRIVA ETT ÖPPET BREV TILL EIICHIRO ODA OCH TVINGA HONOM SKRIVA OM ONE PIECE!!1 VARFÖR GÖR HAN SÅHÄR MOT MIG FAN VAD ARG JAG ÄR.

Ah. Jag läste just ikapp One Piece, så det finns inget mer att läsa förns nästa vecka när nästa chapter kommer. Och ah. Jag är inte så glad (YOU DON'T SAY???) för ah de sista kapitlen var nog det sorgligaste jag läst i hela mitt liv och hej jag dör... INTE FÖR ATT SPOILA MEN FUCK FUCK FUCKING WHAT THE MOTHERFUCKING FUUUUUCK!!!!!11!1!!

Jag är fuckar ur.

HAPPYCAT AND THE BOX


Som ni ser är jag happycat som fått en låda att leka med! Mor surpriseade mig med en kombinerad namnsdags- och allahjärtansdagpresent som innehöll M&M, megasöta muffinsformar (rosa med vita prickar ♥), ett kort med en massa sniglar på (spiraler över allt Bodil, waaaaaaa!!1) som var en biljett för två till Alice in Wonderland (OMG! OMG! OMG!), en chokladsnögubbe, toffifee och en axe-deo (ahahAHAHahahha jaaa min mor köpte en mans-deo till mig, men den luktar så jävla got - choklad asso - så jag hade önskat mig en, hej jag har testosteron) och jag blev gladast!

Har lovat Fish att jag ska bjuda honom på Alice, hihi. Men apropå det Erika, skulle vi gå tillsammans eller ska du gå med någon annan? Hade för mig det, men det kanske var Where the Wild Things Are? Eller är jag bara helt mongo och inbillade mig det? :O

läser One Piece och packar plattången...

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me... jag tycker Paparazzi är en så grymt bra låt. Gaga sjunger jättevackert, och texten är har mer betydelse än många andra av hennes låtar (som jag också gillar woho).

För övrigt sitter jag och blir helt tårögd över världens finaste manga, One Piece. Den har fucking allt, det är helt galet! Alla karaktärer är typ supercoola och stenhårda, men alla har något som gör dem supertöntiga (typ jättedåligt lokalsinne/galen i kvinnor/är helt dum i huvudet eller nåt), och så har de helt efterblivna krafter (alltså seriöst, gummimänniska? En som kan göra vad som helst i stearin? WTF ♥), men alla är ba AWW helt jätteädelmodiga och man ba naww och ahhh jag är galen i One Piece, nu vet alla det.

Jag sov hos min cutiepie i natt, och ingen av oss börjar skolan förns 12 på torsdagar. Det måste vara det mysigaste som finns, att vakna brevid sin älskling och inte behöva skynda sig eller bråka med några småbarn för ingen annan är hemma... det är awesome.

Men ah. Imorn ska vi ha livräddning på badhuset med klassen. Har inte varit på badhuset sen mellanstadiet... är inte så pepp. Hatar lukten, och mina ögon blir helt förstörda av kloret. Och det är så stressande att göra sig i ordning efteråt bland alla människor... Men men.


yo biggest fan <3

Woho, grattis till mig som har namnsdag idag! *do the dance*


I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me
(yeah, because you're my rock star)

Meterhöga snöhögar och en frysande bronsstaty, vintern ballar ur. Jag vill ha sommar :(


ineedhelpplz


Heja heja! Gamla bilder, haha. Försöker peppa mig själv att plugga. Min koncentrationsförmåga = my little pony i plast typ. Kom i alla fall på att jag kan checka av allt på min lista här nu. Så nu kan jag planera andra saker. Piercing nr 2, here I come! Yes yes yes, och sushi på lovet blire också. MYSPYS. Plugga var det ja. Jag ska försöka igen. Hej facebook...

hihihihi

Hahaha jag dog när jag såg denna. Trodde det var typ som den här fast på fel ledd och med grovt opraktisk långa stavar som man fick i handen hela tiden, men det är bara magnetinplantat och vanliga spikar. Men fortfarande, kolla stygnen! Mina fingertoppar värker bara jag tänker på det. Bortsett från det: hemskt opraktiskt att ha magneter i fingrarna och fastna över allt... typ i macbooken och kylskåpet, lol.

3OH!3 - DONTTRUSTME

Sebastian hittade denna fina duo åt mig. Låter typ som en blandning av

Panic! at the Disco och Hollywood Undead, fast ännu mer electroniskt.


tillägnar dessa Erika :DDDD

titta vad jag hittade åt dej räkan ^^


Fredagsmys + vampyrmys

Well well! Fredagsmyset hos Erika med Bodil och Jesper var väldigt lyckat ^^ Vi såg Dark Water (scary shit alltså), Confession of Pain och Hauru no Ugoku Shiro, hihi. Sen spenderade Erika och jag hela lördagen med Buffy the Vampire Slayer. 100% chill. Sen köpte vi massa frukt och gjorde en enorm fruktsallad som typ var det godaste jag ätit.

Gårdagen spenderades med min sjuka sötnos, Sherlock Holmes, I am Legend och halva The Road. Sherlock Holmes var rätt gullig, men lite förutsägbar. Diggar the guy love though.
I am Legend
var mer än över förväntan, jag gillade den verkligen. Vet att många har någonting emot Will Smith, men jag fattar inte riktigt, han är verkligen en asbra skådis. Vi såg förresten det mycket populärare alternativa slutet också, men det var bara bullshit. Jag menar, man vill ju att huvudpersonen ska överleva, men när han gjorde det var det ju ett superklyschigt Hollywoodending, och man fick inte se om de kom fram i slutet heller. Det riktiga slutet var (även om det kanske var lite väl action-klyschigt) sorgligare, men också mer trovärdigt.
The Road
var verkligen superdeprimerande. Vi orkade inte se klart på den (klockan var 00.30) men den lämnade en så hopplös känsla att vi var tvungna att kolla på ett avsnitt med Ouran High School Host Club efteråt, bara för att se något gulligt och roligt innan vi gick och la oss...


IT'S DANGEROUS BUSINESS WALKING OUT YOUR FRONT DOOR

Hahahahha sitter på en håltimme och får värsta impulsen att åka till london på lovet och börjar leta konserter. LOOK WHAT I FOUND.


De spelar i London också men det är om en månad och jag ville åka dit nu, så jag kan lika gärna vänta tills de kommer till Sverige (det makear sense). Men liksom Underoath och Intohimo vilken jävla supermix alltså ♥ pepp fan!

Och ah det är verkligen dangerous business walking out your front door för marken är så jävla opålitlig. Bara is och snö över allt, jag halkar runt och känner mig som Bambi och väntar på nästa gång marken ska försöka kasta av mig.

unlikely doppelgangers

I'm like totally amazed av att Trafalgar Law från One Piece och Bam Margera skulle kunna va tvillingar! JUST LOOK AT THEM

But hey, we're all mad here ♥

Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus, född 31 augusti 12 i Antium, död 24 januari 41 i Rom, mer känd under sitt smeknamn Caligula, var den tredje romerska kejsaren, härskande från 37 till 41. Han lönnmördades år 41 av sina egna livvakter.

Bevarade källor tenderar att fokusera på anekdoter om Caligulas grymhet och påstådda galenskap. Han skall bland annat ha gjort sin favorithäst Incitatus till senator och funderat på att även utnämna den till konsul. Han skall även ha gett order om att berömda gudabilder, bland annat den Olympiske Zeus, skulle få sina huvuden utbytta till porträtt av honom själv. Även ett Caligulatempel skall ha byggts, där det fanns en guldstaty av kejsaren. Statyns kläder byttes ut varje dag för att motsvara det som Caligula bar. Caligula tyckte om att klä sig som kvinna, gud eller som Alexander den store, vars bröstharnesk han stulit från dennes grav i Alexandria.


Skön kille alltså!... Snygg var han också ♥


Oh the sheer joy of eating!

WOHO JAG ÖVERLEVDE. Sweet. Och det gick betydligt mycket snabbare än väntat, var typ klar vid 13! Haha var nästan ensam på avdelningen, heja. Och och och provsvaren var skiiiiiitbra fan vad glad jag är!!!!11 Hihihihihi. Ja jag är löjligt pepp, kan bero på att jag får äta igen och fått en liten sockerkick men men! Det är wert. Får äta min älskade choklad igen och dricka hur mycket mjölk jag vill ♥

Nästan alla grejer på plats igen har jag också. Det var inte lätt att få bort kulan på 'nosringen' (lol igen) men hey, inget emot hur svårt det är att få dit den själv igen. Får gå med den öppen så länge, ska ringa Bodycount imorn och checka om de fått in min svarta hästsko anyway ^^

MEN! Alltså seriöst. Naruto! Har typ kollat på 6 avsnitt och Naruto måste vara den jobbigaste huvudpersonen in the history of anime. Så himla jobbig! Ba skriker och skriker och är jätteomogen och skriker och vrålar och hey jag ska bli hokage och ge mig mat och skrik skrik skrik. Jag hoppas verkligen att hans karaktär utvecklas like hell för annars ger jag inte mycket för den här serien...

Well well, resten av veckan verkar fin. Sover hos sweetness imorn och på fredag är det filmkväll hos Erika, och på lördag sover räkan i egen hög person hos mig hihi.

Propane Nightmares

Ehh. Har inte ätit något på ett dygn. Det är OK, men jag är väldigt sugen på pepparkakor... och choklad... och rostat bröd... och pizza. Dumma sjukhus med sina dumma bestämmelser. Får dricka hur mycket jag vill fram till 00.00 i alla fall! Mehhh känner mig jättenaken för man får inte ha någon som helst slags smycken på sig så jag har sagt hejdå till mina ringar, örhängen och armband for now. Jaa till och med konventsbanden åkte av. Men jag lyckades slidea av 3 av dem mot alla odds! Hahaha hej svullen hand. Fast jag har fortfarande kvar nosringen (lol), ett halsband och ett plastarmband som inte går att få av... Det är magiskt, det gick ju trots allt över handen en gång i tiden. Sorgligt om jag måste klippa det, det är det enda jag har som lyser i mörkret. Oh well. Känner mig lite lugnare inför imorn i alla fall. Tycker fortfarande det är onödigt att jag måste va va där 08.30 på morgonen när jag inte ska sövas förns 16, men oh well. Har laddat ner lite Naruto (JA jag har bestämt mig för att ge animen en chans även om jag inte tycker mangan är särskilt win) och streamat en hel bunch of avsnitt med Ouran High School Host Club så jag ska ha något att göra i alla fall.

Jag mår illa. Weee. Och Sebastian har lämnat in sin mobil så han använder sin gamla som micken fuckar ur på hela tiden, faaaaail.


Caramelldansen - Allt som krävdes för att göra den värd var the Tokyo Stormtrooper


Jag är inget fan av Caramelldansen, men det här var löjligt roligt, så okej för den här gången då :D


%-S

ahaha jag håller på att go crazy. har så mycket ångest redan inför onsdagen att jag andas oregelbundet, gråter och cravear socker mer än någonsin. jag tror jag har fobi för att sövas, ehe. hoppas jag klarar skolan imorn och på tisdag.

Det värsta jag kan föreställa mig

Helvetet för mig ser ut som ett IKEA i rusningstid, luktar sjukhus och genomborras överallt av ljuden från dammsugare.

Vill inte vill inte vill inte vill inte VILL INTE

Ehh. Jag har lite ångest. På onsdag ska jag till sjukhuset i Eskilstuna för att undersökas. Jag ska sövas och får inte äta något på åtminstone ett dygn. Det kommer suga. Framför allt för att:

1: jag snedtände som fan på narkosen förra gången. En sjuksköterska sa innan jag somnade att "man brukar alltid drömma underbara drömmar när man är sövd (så du får berätta efteråt)", men när jag vaknade hade jag panikångest och var helt hysterisk. Grät okontrollerbart, slog omkring mig och var allmänt wacko. Det var possibly den värsta dagen i mitt liv och bland det läskigaste jag varit med om.

2: Man får inte ha några som helst smycken på sig, men jag vill inte ta ur min septumpiercing. Den är typ läkt, men den är ändå så färsk så det verkar inte som en bra idé. Och sen mina konventsband! Jag tänker INTE klippa dem för en sån grej *heartbreak* Funderar på om jag kanske jag linda lite bandage runt och leka skadad, så kanske de inte tar bort det och hittar armbanden.

Jag hatar sjukhus. De är så sterila och opersonliga och fulla med sjuka människor och de stinker död. Och narkos är det värsta, man får inte behålla någonting och man är medvetslös och en massa främmande människor gör en massa saker med ens kropp och man är bara helt utlämnad.

:((((((((

SKIT. Jag är jätteförkyld. Skulle egentligen till Lästringe idag och ha Avatar-maraton med Johan, Bodil, August, Jesper och Erika, men nähe då. Inte får jag ha roligt inte. Jag som sett fram bajsmycket mot den här helgen! FAIL.

... Jag andas som Darth Vader.

Emilie Autumn @ Debaser Slussen, Stockholm 2010/02/04

En trött Frida rapporterar. En mix av konserten och mors förkylning = ont i halsen, hosta och snuva.

I alla fall. Wilda kom hit från Göteborg utan problem, och följde med mig till skolan i torsdags. Hon var väldigt fin och viktoriansk, men jag har inte någa bilder då min kamera är kaputt. Jag hade klänning och rosett och kände mig nästan fin, hihi. Oändligt är det antal personer som fascinerats av Wildas hår som nästan räcker henne till knäna när det är utsläppt.

I alla fall. Efter skolan åkte vi tåg till Stockholm och träffade Hannah och Emile på centralen. Vi åkte spårvagn till Slussen, köpte choklad (lol) och letade rätt på Debaser. Vi var där typ 18, och det var kanske... 30 personer där? Hahaha alltså, jag har sån dålig uppfattning om sånt. Kön blev skitlång bakom oss i alla fall, så vi kom i precis lagom tid för att få bra platser utan att helt frysa ihjäl. Några minuter senare kom söta Clara skuttandes (vi träffades på Närcon). Hennes kompis hade fått VIP grejen att träffa EA (ohmygod) och man fick inte stå bland VIP:arna så Clara lekte med oss istället. Chuckie var där också, det var fint. Sen dök Hannah och Emiles Emelie upp också. Efter 19 började vakterna släppa in några i taget, fin lösning eftersom trängseln blev typ minimal. Wilda, Hannah och jag köpte EA:s bok The Asylum och var glada som fan. Clara fick den geniala idén att klättra upp på en högtalare precis framme vid scenen, så på den satt hon, Hannah och jag under konserten. Emile klamrade sig fast på den han med ett tag, haha.

Men själva konserten då? Det var såklart jättefint, EA är helt underbar och grym osv, och vi hade som sagt en jättebra plats. Vi nådde liksom att röra Emilie och stjäla några pussar från Victoria :333 men det var synd att Maggot inte var med. Dock blev jag faktiskt lite besviken. Inte för att något var dåligt utan för att hela showen var i stort sett identisk med den förra jag var på i April. Det var samma låtar och samma upplägg, bortsett från att lite freestylande skiljde sig och att Maggot inte var med. Men förra gången var jag helt blown away (HOLY SHIT THAT WAS AWESOME) men du var min reaktion mest "visst, det skämtet var roligt men jag har ju redan sett det här". Det är nästan ett år sen EA var här förra gången, men hon kör precis samam grej fortfarande? Alltså förlåt, men jag tror verkligen att hon hade kunnat vara kreativare än så. Showen är ju great men inte så kul att se samma sak två gånger. Samma setlist och hela köret. Så det var blandade känslor... med lite MEH på det hela faktiskt.

Det var fortfarande fint att vara där, men det var mest känslan av att vara där med så fina människor som gjorde upplevelsen den här gången.

Clara fotade så jag ska be henne skicka lite bilder, men än så länge får dessa bilder (länk) duga:


Nu ska jag snart gå och lägga mig och bli en superhjälte.

i want your love and i want your revenge ♥


Emilie Autumn på Slussen = I ÖVERMORGON WAAAAAAAA. Hahhahahheheheh längtar som fan.

För övrigt är Alice is Dead 1 & 2 bra skit!

we know who we are and what we wanna say, and we don't care who's listening: we don't rebel to sell it just suits us well

TVÅ SAKER.

1: Den första grejen jag vill uppmärksamma är det här med kyrkogårdar. Många tycker man är respektlös eller dum i huvudet om man har roligt på en kyrkogård. Jag kan absolut förstå resonemanget, att man ska vörda de döda och lämna dem ifred och så. Men försök att se det såhär: många undviker kyrkogårdar för att det är läskigt med döda människor, det är inget kul ställe att hänga på, man vill inte störa de döda osv. Men jag tycker det är sorgligt att undvika dem bara för att de är döda. Skulle det inte vara trevligt om man drog in lite liv och rörelse och glädje på ett sånt ställe som annars bara förknippas med död och sorg? Om jag var död skulle jag tycka om tanken på att folk ändå kunde vara i närheten och ha trevligt. Få bort den dåliga stämningen på kyrkogården liksom. Jag menar inte att man måsta hålla rejv på gravarna, men en picknick kanske?


2: Helt orelaterat, men apropå en grej när jag var hos frisören i fredags. Jag var lite tidig och tjejen som brukar klippa mig höll på och friserade en kvinna ~40 år. Frisören kommenterade min hårfärg och tyckte jag lyckats väldigt bra med färgen osv, och när hon var klar kunde inte kvinnan som blivit klippt heller låta bli att säga något. Jag skämtade något i stil med att "ja jag syns ju bra i alla fall, hehe" och kvinnan höll med, typ "jo jag förstår att det är det som är meningen"... Det är väldigt många, ofta vuxna, som kommit med liknande kommentarer.
Så fort någon har en extrem hårfärg eller utstickande stil så verkar det som att den generella uppfattningen om personen är att man ser ut så för att man vill ha uppmärksamhet eller vara rebellisk. På sätt och vis stämmer det kanske, att man vill göra ett statement och säga att man 'jag tar avstånd från normen' men det är knappast den enda orsaken. Jag har inte rosa hår för att jag känner ett behov av att synas, utan för att jag gillar färgen och känner att jag passar i den. Har provat massa andra men kommer alltid tillbaks till rosa för eller senare. Och folk som till exempel cybergothare eller j-freaks klär sig väl ändå som de gör för att de gillar det. Precis som vem som helst som klär sig i det de gillar.

OJ vad långt det blev. Wasn't my intention.

RSS 2.0