datorer

Lukas Andreasson
hahahahahhahahahah, mitt rum var jättemörkt så jag såg ingenting och hade ingen aning om var jag var så när jag försökte lägga datorn på sängen hamnade den i luften istället x)
Frida Björnberg
hahahahahahahahha talangfullt
... med andra ord slängde du den i marken?
Lukas Andreasson
... kanske
jag trodde verkligen att sängen var där D:dags att fira

önskar jag kunde festa ikväll men jag ska jobba hela natten. nu kör vi!

hej

Mitt liv är så jävla märkligt just nu att jag vet inte var jag ska ta vägen. Allt känns overkligt. Det kanske är det också. Har alltid haft en ganska skev verklighetsuppfattning. Jag är helt utmattad psykiskt. Och jag börjar jobba ikväll. Om en timme och 25 min. Är så nervös att det känns som jag ska spy.

Jag vill flytta hemifrån. Till en egen löjligt liten lägenhet som jag kan inreda och pyssla om. Lära mig laga mat, typ asiatiska grejer med ris och soja, och bli helvegetarian. Göra precis vad jag vill, eller ingenting alls, utan att någon whinear på mig. Bara tanken på att slippa leta efter någonstans att ta vägen när man behöver vara ensam... Och någonstans man kan ta in en kompis och bjuda på te och prata hela natten utan att någon stör och utan att störa någon. Det vore trevligt.

Är extremt sällan på blogghumör som ni nog märkt. Försöker ibland men allt blir för personligt, det mesta jag har att säga handlar om saker jag inte vill dela med mig av egentligen. I alla fall inte till hela världen. Har dock skaffat en ny tumblog, (den andra finns kvar men den här är) speciellt för såna där spontana och personliga uppdateringar som inte passar på ansiktsboken eller bloggen. Och förmodligen en hel del dumheter. Och i framtiden kanske bilder och så. Yes.

Förresten, jag har körkort nu

Like a boss!


.


RSS 2.0