KLAD HEST + SNELT FÖL

NU ÄR JAG GLADAST. Erika följer förlåt, jag menar fölar med mig på BMTH och hon har till och med en sovplats att låna ut. SÅ NU KAN JAG TAGGA ORDENTLIGT OMG OMG OMG OMG OMG OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG SERIÖST SÅHÄR TAGGAD ÄR JAG -> <--------------------------------------------------------------------------------------------> x>9000!!!!

Och så taggar jag inför lördagen då jag och fölet ska göra storstaden farlig för 5:e julen i rad eller vad det blir. Klart vi drar dit nån gång på random och så men december är fan tradition! Hoppas dock att shoppingen lyckas bättre för mig än vanligt och att jag inte lägger alla pengar på serier och skivor. Och julklappar <---- går alltid att lösa med en teckning i värsta fall, tur att man går estet.

DEMO: nu tillbaka till att skriva det svenskatal jag ska hålla imorn. Har fortfarande inte pluggat på provet jag ska göra också som är på typ tre epoker och jag minns ingenting om det för det var 1,5 år sen vi gick igenom det. Så ja. Heja. Och rapporten som också ska in imorn ska vi inte ens tala om. Way to go.

Kanske blir Achivement unlocked: Fail school? Awesome Lämna mig ifred, jag går estet. Det är inte meningen att jag ska ta skolan seriöst *missförstådd konstnärssjäl* Måste fan ta tag i min dowhatyoulovefucktherest-attityd snart alltså, det håller på att spåra ur lite. Kan fixa det nästa termin. Efter BMTH. Då kanske min hjärna och kropp fått utlopp för den aggression och anarki och almänna pepp på allt utom skolan som besitter den just nu. Kanske. Lite.

Kommer bli en arg och taggad jul känner jag 8D Hohohoho!

I won't give up on you, these scars won't tear us apart! so don't give up on me, it's not too late for us ♥

Kämpar med att hitta en reskamrat till BMTH i januari. Det går sådär. Har fått 3 'kansken', men ingen som kan ge ett definitivt svar. Ingen vet om de kan/har råd. Så det lutar mest åt nej. Är så taggad, MÅSTE gå, men vill fan inte åka ensam! Plus att jag skulle inte ha nån sovplats. GAHHHHH. Hur ska jag kunna koncentera mig på skolarbete när jag har såhär viktiga saker att tänka på!

bajs

Mor: Tycker du det är läskigt att vara ensam hemma när det är såhär mörkt?
Jag: Inte direkt. Men det är sjukt trist att inte kunna dra ut och göra grejer när man vill.
Mor: Man får gå ut så länge det är ljust.
Jag: Men vad kan man GÖRA liksom.
Mor: Man kan ta en promenad, hämta tidningen, skotta...

HEJA LANDET. Ett år till här och jag tar livet av mig.

-----

Har två prov, ett tal och en rapport att göra tills på onssdag. Jag är inte förberedd på någonting i hela världen. Koncentrationsförmågan ligger på -9000. Och mor tror att jag ska städa idag också. Jag dör.

obsession

Oliver talks about his tattoos

Oliver talks about his tattoos.

When Bring Me The Horizon’s Oliver Sykes pulls down his pants in the Revolver office to reveal a tattoo of a flying penis on his right thigh, right next to one of a steaming pile of feces that says, uh, “Eat shit,” all potential for serious conversation about body art goes right out the window. The 22 year old Sheffield, UK-based singer, who band recently released their new album, Suicide Season, has amassed an impressive amount of ink in just four years. He started with some self-drawn hearts on his stomach. “The tattooer was just so shitty,” Sykes says of the art, “He just used my sketch and put it on, it was kinda lame.” He’s since covered it up with a massive eagle. Unsurprisingly, his taste in tattoos - and tattoo artists - has greatly evolved since then, even if it hasn’t matured.


HIGH FIVE
“This was just an idea that came into my head and I thought it would be funny. Every time someone sees it, they’ll just slap my hand. It’s pretty cool. [Laughs] Everyone always asks me if it’s real - they think I drew it on. It’s just hard to for tattoos to stay on the palm of your hand. This was the most painful tattoo ever. It only took about 15 minutes, but I was screaming. It was the most horrible thing ever. I couldn’t move my hand for about two days. Everyone kept seeing it and trying to high-five me and I was like “Don’t do it!”


PENIS/EAT SHIT

“I don’t have any tattoos I regret, but I reckon I’ll regret the flying penis. I’m like the guy in Superbad who always draws cocks. Every time I got a pen and paper, I draw cocks. When I saw the movie, I was like, “That’s me!”. This was done by Alison Manners when we toured in Australia. I saw that she had been drawing dicks and I was so impressed. I was like, ‘“You’ve got to tattoo a cock on me!”. I also have a piece of turd. I did that myself. My friend bought a tattoo fun and we tattooed each other. I did loads of my friends as well, but I can’t tattoo so I have loads of friends with really bad tattoos. [Laughs]

DROP DEAD
“I have a clothing company called Drop Dead, so I thought it was something I could get on my knuckles. I’ve had the company about as long as the band, four years. I started it but now that we’re on tour so much, I don’t really have time to run it, so my family helps. The lines in a few stores but mainly online at the moment.”

ROSE
“I got this done at Conspiracy ink. The guy who did this also did one of my sleeves. This was one of the most painful tattoos, and I think I’ve never been more scared of getting a tattoo then this time. Just to be near the Adam’s apple.. when I was getting tattooed, blood was actually squirting all over. When my mom saw it, she just cried her eyes out, I felt pretty bad.”

The tattoos and their meanings

Drop Dead photoshoots
Älskar robotdansen!

morgonlista

Har förresten en liten spellista att dela med mig av, nämligen morgonlistan. Postar den nu så ni är beredda imorn hahah ;) Slänge ihop den i veckan för att slippa springa fram och tillbaka mellan plattången och datorn för att välja låtar som passar morgonhumöret. Så det är en lagom blandning av grymt fina men lite deppiga låtar och awesome lite mer peppiga låtar hehu. Sånt som jag vill höra på morgonen.

Jag är ett monster när jag är nyvaken.

Kan för övrigt passa på att tipsa om två band jag upptäckte idag, båda är mer eller mindre någon slags hardcore: Asking Alexandria och Get Scared.

REKOPÅSARYes, nu är Erika och hennes partners UF-företags hemsida uppe! De säljer ekologiska tygpåsar med tryck = awesome på alla sätt. Det finns 2 olika tryck, det ena har jag gjort och är det som syns här nedanför och det andra har en annan tjej gjort. Båda finns att köpa på hemsidan. Jag älskar tygpåsar, men det blir ännu bättre för 10 kronor per varje såld påse kommer gå till stiftelsen MinStoraDag, så köper man en påse gör man gör flera goda gärningar på en gång ^^ Köp köp köp!


"In order to gain everything, you must lose everything"


Läste just att Kat von D's hus brann ner i veckan. Medans hennes katt Valentine var inne. Kat verkar försöka se det på den ljusa sidan (citatet i titeln är vad hon själv skrev på twitter efteråt), men jag förstår inte hur. Skulle dö om det hände mig. Är ledsen för hennes och kattens skull.

!!!!!

JAG FICK JUST VÄRSTA UPPENBARELSEN. Är sjukt taggad på att se BMTH i januari men jag har insett att de flesta har vuxit ifrån mig nu och dudes på konserter är generellt sett mycket längre och hårdare än jag, så även om jag gör mitt bästa i moshpits eller bara i bakgrunden är det alltid 50/50 att jag kommer ut levande igen för jag blir så mosad/kvävd, men jag kom just på en grej! Jag ska skaffa platåkängor! Det kommer nog se helt galet ut på mig men det är det värt om jag kommer upp lite längre och inte blir lika mos-vänlig utan mer mosh-vänlig. Så nu har jag ett mission när Erika och jag drar till Stockholm på lördag: leta upp ett par platåkängor till ett rimligt pris. Och ett par gröna jeans.

Nån som har ett bra tips? Begagnade skulle inte va ett problem.

You need a doctor baby? You scared?

När han sjunger "you need a doctor baby? you scared?" = EARGASM.


9 crimesYou won't be alone again as long as I’m awake so never lie, never leave, forevermore with me

Jag är inget jätte-fan av kvinnliga sångare tyvärr, men jag råkade höra den här låten med Picture Me Broken, och texten är fantastisk, så go ahead och lyssna!This became a part of me,
Your blood is in my veins, once incomplete
Promise to have faith in me,
Retrace your steps you’ll always find me
I found you one foot out the window pane
I’m never too far out of reach, escape

The rest of this heart lies
in your darkened eyes, awake
I’ll never lie, never leave, so I can always say
You won't be alone again as long as I’m awake
So never lie, never leave, forevermore with me

Forevermore
I’ll follow your
Every word until
My eyes can’t see
Till my lungs can’t breathe
Till my heart wont beat anymore

sleeptalking

Älsklingen ringde när han kom hem från krogen strax innan tre nu i natt.

Frida: Hur 'nykter' är du, Sebastian?
Sebbe: På en skala?.... Vad är skalan?
Frida: Jaaa... 9 till 10?
Sebbe: Vad är vad? Är 9 nykter?...
Frida: Mjaa...
Sebbe: ...10.


Sebbe: Jag fattar inte...
Frida: Vadå?
Sebbe: ....
Frida: Vad är det du inte fattar?
Sebbe: Jag sitter och kollar i en mattebok för 9-10-åringar och jag fattar ingenting...
Frida: Dags att gå och lägga sig kanske?


Och fråga inte varför jag fortfarande är vaken

we don't waste no precious time

Och för övrigt var fredag en fin dag. Vi slutade 13.30 som vanligt, men Julia, Astrid, Bodil och jag stannade till 5-tiden och jobbade med vårt PA i alla fall. Som vanligt. Efter det lyckades jag time:a en buss grymt epic och oplanerat och åkte hem till Sebbe och gav honom sina presenter och åt tårta innan vi begav oss ut på krogen. O'Leary's brukar inte ta så mycket i inträde men just den dagen råkade det vara nån superkänd DJ n00b där och det kostade 80 spänn att komma in men Sebbe och jag fick gå in för 50 istället bara för att vi är awesome. Och sen flöt allt bara på! Shit vad kul vi hade. Kändes lite som att alla jag kände var där och sånt är ju trevligt.

Träffade bland andra Johan och Marcus och det var asfint. Finns ingen som har lika mycket energi eller kan ha lika kul som Johan, det är helt crazy. Och Mackan var skitseg och ute med Robert som också var skitseg och jag fattade inte riktigt varför de var ute över huvud taget för båda var så trötta och opepp och de visste nog inte riktigt ens själva vad de gjorde där hahah. Det var fint. Pratade också av någon anledning jag inte minns idag med Micke som spelade i Recedethesky innan de splittrades och talade om hur mycket jag gillade dem och han blev glad, och han hade en kompis med sig som såg ut precis som en av vampyrerna i Twilight, jag svär de kunde ha varit tvillingar, och jag sa det och Micke skrattade asmycket för han tyckte också det och det var lite awesome. 

Och så var det en kille som spillde öl över hela min nacke/rygg och det var typ mitt fel för jag flög in i honom lite för jag skrattade så mycket men han envisades ändå med att bjuda mig på nåt eftersom han kände sig elak hahah. Och så snackade jag en massa med Yngve som ville ha en djupgående lektion om bildesteter och sen gick han runt och ville presentera mig för alla men alla visste ju typ sen länge vem jag är och det var helt cp och vi var kvar ända till stängningsdags och sen fick vi köa i 40 min för att komma ut och DET var JÄTTE-CP. Men jag hade en awesome kväll och Sebbe med, och det var fint eftersom det var hans 18-årsdag.

we don't sleep when the sun goes down

Haha, planerna ändrades lite... Efter att vi slavat färdigt och allt som skulle ut burits ut och allt som skulle in släpats in och allt som skulle uppför och nerför trapporna burits upp respektive ner och grillen som var en öppen eld tänts och maten var färdig och August och Sebbe grillat kött i typ mer än en timme och Jennifer och Emil och Oskar anlänt kom vi fram till att 50 stycken 40-plussare var mer än vi kunde hantera och flydde fältet.

Sebbe och Oskar bestämde sig för att krogen var the place to be, igen, och jag kände att jag hade fått nog för helgen så jag gjorde sällskap med Emil, Jennifer och August genom stan och tog en buss hem. Och jag glömde mitt busskort hos Sebbe när vi stack från honom idag men busschauffören lät mig åka gratis hem i alla fall. Det var fint. Jag blev glad.

Tjoho, jag är hemma hos August som snart s...

dsc04655 (MMS)

Tjoho, jag är hemma hos August som snart styckat typ en hel elefant. Hela huset luktar vin, kött och russin, och jag har tillsammans med Sebbe, Jocke och Isaac burit ved, stolar, bord, öl och golfbagar och tänt typ 1000 ljus. Anledningen? Utflyttningsfest 8D kommer bli nice, men fan vad vi jobbar lol. Är inte så jättepigg heller eftersom jag var på krogen igår från 9 till 2 och firade sötnosen haha. Men det blir nog en fin kväll idag med ^^


Hey! Isn't we supposed to be having a fiesta?

Eftersom mina halsmandlar försöker kväva mig stannade jag hemma idag och tittade på Shrek - Nu och för alltid. GILLADE. Pied Piper var så awesome hahah, har typ en crush på honom nu. (Ni älskar att jag är jättenormal). Typ dog när först häxorna och sen träsktrollen dansade synkroniserat. Hohoho. Lättroad, jag? Inte! Var lite ledsen att mästerkatten var grymt dekadent genom mesta delen av filmen eftersom han är min favorit, men råttfångaren fick liksom ta hans plats så det funkade.... och mästerkatten fick ju i alla fall vara awesome när han fixade en ny tårta så jag ska inte klaga 8D Och Rumpelstiltskin var en riktigt fin badguy.Gillade soundtracken också, fast det mest är sånt jag inte lyssnar mycket på i alla fall. Och jag har typ skrivit ett ord i taget på det här inlägget sen klockan 5 idag eller nåt men det blir aldrig postat loooooool.

Save yourself, I'll hold them back

I'll tell you all how the story ends
Where the good guys die and the bad guys win (who cares)
This ain't about all the friends you've made
But the graffiti they write on your grave

For all of us who've seen the light
Salute the dead and leave the fight
Who gives a damn if we lose the war
Let the walls come down let the engines roar!

bwerwerwer

Har alltid varit en nattuggla, men de senaste dagarna har jag gått och blivit hardcore sömnanarkist. Lol what. Gör inget annat än hänger på http://shbup.tumblr.com/ längre och typ dör av lulz-och-awesomeness-överdosen som allt som läggs upp ger mig. Men damn vad jag är trött nu haha.

För övrigt har vi löjligt mycket i skolan just nu och Sebbfish fyller 18 på fredag. Och just det, mina halsmandlar är typ stora som tennisbollar. Not amused. Men imorn är det torsdag och det innebär..... projektarbeteeeeeeeee! *dansar runt och viftar med armarna*

Hehu, och Linus fyllde myndig idag och ringde mig från krogen typ halv 1 på natten. Det var fint. Jag blev lite glad.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


/lol dör


We will never sleep, 'cause sleep is for the weak, and we will never rest 'til we're all fucking dead

I've gave into this for long enough
I have lost, and I have loved
Sleep has stolen far too much
So don't close your eyes, not just yet
Sleep is just a cousin of death


fakk jä

Bokia har äntligen mitt ritblock!!!!! OMG OMG OMG. Ok det är inte exakt samma för det finns visst inte längre men det är jävligt likt och nu är jag lycklig och ska ritaritaritaaaaa ♥

I DON'T EVEN


HAHAHAHA SERIÖST, JAG DÖR.

>____________<

Men kul att blogg.se dampar sönder just när man försöker fixa stilmallar och skit?

word.


This is the fall, this is the long way down. And our lives look smaller now, and our lives look so small

Listen I can't make
Make a sound or feel
feel fine, I kissed the lies,
Why must they be kissable?

Listen, as I break
break the fourth wall's seal
Gorgeous eyes shine suicide
When will we be invisible?

Under the summer rain, I burned away
Under the summer rain, we burned away
Under the summer rain, I burned away
Under the summer rain, you turned away

dammit

missade visst Oli Sykes födelsedag med 2 h 20 min >_______<

happy belated birthdayyyyy, Oli! 8DDDD

bad hotel

"Some groups have used flash mobs to raise awareness about political causes. The San Francisco based LGBT rights organization “Pride at Work” organized a flash mob set to the tune of Lady Gaga’s “Bad Romance” in the lobby of a Hilton being boycotted for failing to provide equal rights to gay and lesbian domestic partners of its co-workers." källa

Älskar initiativet och att de hade en orkester med sig! Haha ^^

och så vidare

Guäuäuäuähh. Vi festade igår och det var rätt awesome, fast sen precis när jag och Sebbe skulle dra ballade allt ur och jag fick världens snefylla. Det var inte ok. Kunde knappt gå, mådde pyton och grät och hela köret haha. Stackars Sebbfish. Men när jag vaknade vid 9 idag mådde jag superbra hahah. Som tur är, för det var öppet hus på skolan och Bodil och jag skulle gå runt och sälja grejer. Men nu är jag hemma igen och är superbakis. Gahh. Tänker bara gosa med min säng och massa anime, manga och andra serier.

Det andra inlägget lät nog superbittert, men bortsett från att alla på spelningen var fittor osv hade jag jättetrevligt i Stockholm. Det var jävligt nice att glida runt med Pop och diskutera djupa saker. Som typ mänskligheten och manga. Och tonfisk. Och jag träffade fina Daniella på spelningn, så det var rätt coolt! Haha.

Vi spenderade för övrigt flera timmar på SF-bokhandeln och handlade tillsammans för över 1000 kronor. Vi blev glada och fattiga.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag mår pyton.

Crystal Castles

Yo. I torsdags var Pop och jag på Crystal Castles. Hade verkligen taggat som fan men jag måste erkänna att jag blev sjukt besviken. Inte på CC, de kan ju inte vara något annat än awesome, och Alice är skitsnygg och hon röjde som fan fast hon brutit en fotled, så jag kan ju inte klaga där!

Men liksom. Crowden. Varenda människa där inne verkade ha minst en bokstavskombination som typ ADHD. Jag är inte jättekort men nästan alla där inne var längre än mig och det gick typ inte att se någonting, alla pushade som om det var världens undergång och jag trodde jag skulle dö hela tiden. Och när man väl hittat en plats där man såg något var alla omkring universums största fittor och stod och pushade, armbågade och sparkade på en och det var det sjukaste jag varit med om. Jag ville ba stå någonstans och brydde mig seriöst inte mycket om var, men var fan man än hamnade var det någon som var helt jävla dum i huvudet, det var en kille där som var så sjukt jävla puckad att om jag hade en pistol hade jag skjutit honom på fläcken och skitit i konsekvenserna. Så jag är inte dirket helnöjd.

Men efter ett par låtar lämnade jag mongoliderna och ställde mig långt bak på en upphöjning där jag faktiskt såg något OCH blev lämnad ifred. Och sen spelade de Untrust Us vilket är min favoritlåt med CC och det var awesome så efter det kändes det bättre och sen kunde jag faktiskt njuta av resten av konserten.

Önskar jag var kille och 2 m lång. För grejen är att det finns bara två sätt att bete sig i såna där situtationer. Antingen är man en jävla fitta och armbågar, pushar och sparkar alla man kommer åt, eller så är man inte det och då blir man den som blir armbågad och sparkad. Och jag vill inte va något av det där, jag vill seriöst bara röja till bandet utan att sabba för dom omkring eller bli behandlad som en jude i ett koncentrationsläger.


awesome mega döds elektro, here I come!


ohohoho

Yeah well. Hade ju nationella i svenska idag. Man hade 5 timmar på sig att skriva nånting om det svenska språket och bla bla bla. Var inte direkt astaggad, men ganska utvilad så det var ok. Och eftersom vi hade 5 timmar på oss gick det ovanligt soft. Brukar få sån jävla panik av allt som är tidsbegränsat (alltalltallt och nej, jag kan typ inte spela några andra spel än locoroco. och me&my katamari för att det är så gulligt) men det var så skönt att veta att man hade typ halva dagen på sig så jag gled in och ba... chillade. Ba satte mig och kände lugnet. Läste igenom häftet med ämnen ett par gånger, lutade mig tillbaka och ba... blev ett med kosmos. Kände hur kosmiska vågor, delfiner, regnbågar och Thomas DiLeva svävade omkring i rummet, och kunde näääästan känna röken av vattenpipa. Och plingandet av ett par magdansöser. Så det var rätt chill. Skrev klart runt 11 anyway, så sen hade jag massa tid att jobba på mitt PA också. Nice helt enkelt.

Nu återstår bara att se hur det gick.

typ det konstigaste jag sett. ever.

TTGL ftw. Eller? Ok asso wtf hände här?


celestica


Hahah idk. Nya shorts och strumpbyxor. Och ett hjärta för bilden var på Sebastians begäran ♥

GAMBATTE KUDASAI

Ska sticka iväg till bussen vilken minut som helst nu, och sen väntar mig 5 timmars skrivning! JAg har i alla fall sovit hyfsat ordentligt, och känner mig inte tröttare än vanligt i alla fall... Har inte nån superångest direkt inför själva skrivningen, det ska nog gå att få ihop nåt bra med tanke på hur lång tid vi har på oss, det jobbiga blir att uthärda ca 5 timmar av stillasittande... Whatever, önska mig lycka till! 8D

 

Känner att blotta tanken på den här underbara gif:en och den superawesome brittiska vampyren gör att jag känner mig mer peppad redan, hahah. (Tack Erika! Lulz)

 


magic spells(Två ganska fula bilder från dagens Foto B. Bodil tog den övre ehehehe)

Igår tänkte jag att fan, jag borde värma upp inför onsdag när vi ska ha nationella provet i svenska i 5 timmar. Ska nämligen gå och lägga mig tidigt dagen innan så att jag är utvilad. Så igår kväll gick jag och la mig 22.40 typ (brukar gå och lägga mig runt 24, och på tisdagar går jag upp 07.15) så det blev en hel del sömn. Dock var jag 1000x tröttare än vanligt imorse... och fortsatte sova när jag kom till skolan. Så det var ju inte så lyckat. Får se hur blir inatt och hur det går imorn...

OCH GAH. Jag är så jäkla sugen på sidecut igen. Mitt halvlånga bruna & blå hår med sidecut som jag hade för nåt år sen är typ min favoritfrisyr ever. Hahah. Hatar att jag fuckade upp den för att kunna klippa frisyren jag har nu (ja det var den jag ville skaffa då.........). Och nu har jag den och vill bara ha sidecut = superfail. För jag tror inte det skulle se så bra ut om jag klippte det igen med frisyren jag har nu. Och så går Bodil och skaffar det och det är superfint och så såg jag en i skolan som också hade sprillans ny sidecut och jag ba neeeeeeeeeeej..... Can't take it no more!

ÖH. Nationella imorn som sagt. Taggar inte. Snart Crystal Castles. Taggar.

You're special, like a rocket through me

Hohoho. Idag blev jag kär i en fisk. Han är finast och jag vill gosa med honom!

Hittade honom i ett akvarium när jag letade mobilsnoddar tillsammans med Bodil och vår mentor Veera. Fick inte ta med honom hem :'C Fick nöja mig med snoddar, lera och så. Så sen begav Bodil och jag oss hem till henne och hade värsta pysselverkstaden. Gjorde massa mobilsmycken som vi ska försöka sälja på lördag när vår skola har öppet hus. Woho. Drack glögg och åt tårta också, det var fint.

Är dock stressad till 1000, och pressen gör att jag inte orkar göra något och inte kan koncentrera mig när jag väl gör något. Hänger inte med alls, och även om jag taggar till Crystal Castles känns ingenting förutom just det rätt. Ska bli obeskrivligt skönt att få komma bort från allt ett tag. Tror det är det jag behöver.

asdfg3

Och om någon undrar så har jag världens fetaste inpiration hela jävla tiden och fingrarna ba kliar efter att få rita MEN SÅKLART är mitt trogna skissblock SLUT och jag vägrar i princip att rita på något annat, för det där blocket hade precis rätt proportioner och storlek och var min trogna följeslagare i över ett år och var helt perfekt och nu känns allt annat helt fel och ingenting duger och blocket finns inte kvar på Bokia längre men jag var där för flera veckor sen och bad dem köpa in nya och de sa att de skulle göra det men det finns fortfarande inte i affären och jag döööööör om det inte har kommit i morgon heller men den här veckan kommer jag typ inte ha tid att rita nåt i alla fall och ba asdfg

</3

I always trusted every word you said, you gave me hope for the future

Now there's no one who will stand right beside you
When all comes to how you're treating your loved ones
You're slipping away, can you feel how you're fading?
Important to no one, you're dust in the wind

You're fucking dead to me... You're fucking dead!


‎"I've never been to this part of the castle. Well, not awake. I sleepwalk, you see. That's why I wear shoes to bed."

Yo. Har knappt rört datorn i helgen så jag tror jag gjort massa grejer fast nu står det still i hjärnan. Eller just det. I fredags lekte Bodil och jag typ rejvare. Jag var rätt ful hahah. Vi ska försöka klä ut/upp oss då och då for the lulz. I alla fall. Var på AK på kvällen för att se Galmins band Evoke The Temptation spela. De var superduktiga, fast ljudteknikern borde avlivas. Tillsammans med resten av folket som hänger på AK. Tvivlar på att ens en jordbävning skulle kunna fårom att röra sig, allra minst ett band. Och de är knappast där för att ha kul över huvud taget. Äckligt pack med flottigt hår, hela bunten. Med typ nåt ynka undantag. *skjuter blixtar på dem*

Anywaaaays. Sen blev det lite vattenpipa och flumm på Grips med en massa mysfolk innan vi drog hem till Johanna och drack glögg och spelade in fula raps med autotune på Emils iPhone och lekte Akon. Det var rätt fint.

Igår besökte jag Erika. Vi bosatte oss i hennes bäddsoffa, åt tacopaj (eller ah, jag åt såklart quornversionen men w/e), fruktsallad och sombreros, tävlade i att ha galnast lärare och jobbigast klasskompis samt gottade oss i de två senaste HP-filmerna (5:an och 6:an assoooo). Idag fortsatte vi mysa med typ 1000 avsnitt av Buffy the Vampire Slayer. Uppskattas ♥
Följ min blogg med bloglovin lol lol

DRUNK SCIENCE!


Typ det roligaste jag sett.

fredhagsbiläghäään

Yeah asso typ.... läs Fredagsbilagan i SN imorn peeps. Har lite bilder och så med jao. Fu jä.


min världsbild rasade just samman lite grann

Assooooo. Idag var fett fin. Mest bara massa flumm, knasiga serier och bara superkonstiga konversationer med Bodil, Jonte, Astrid och Julia. Som vanligt. Vill ba spara alla såna här dagar på burk och ta fram sen när jag slutat gymnasiet och flyttar till en annan stad/land och ba åh. Nej. Vill inte tänka på det. Hur som helst.

Världens skummaste sak hände typ. Enligt mig. Vi redovisade våra portfolios, och i dem ingick en presentation av sig själv. Jag skrev att Tove Jansson (hon som skapade mumintrollen duh) är min största förebild. Och när Tove i min klass läste det dog hon typ. Eller jag vet inte. Det verkade som att det var det verkligen konstigaste hon hört i hela sitt liv och kunde inte fatta att jag var seriös. Sen undrade hon om Tove Jansson hade sysslat med manga någon gång och om det var därför jag gillade henne.

Liksom ba omg? Ser folk mig som den som bara gillar manga. Och som.... RITAR MANGA? TYP BARA? VAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH. Jag dööööör. Tycker typ inte att jag ritar manga. Höhö. Inte ett dugg. Eller typ ibland syns det väl att jag är lite inspirerad av skiten men liksom. Nä. Inte egentligen. Och ba Tove Janssons illustrationer och berättelser är ju bara finast och mysigast och underbarast i världen på alla sätt. Klart hon är en förebild.

Hahahhaha omg värsta långa inlägget om en sån liten grej. Men SÅ konstigt tyckte jag det var!

Armageddon

Tror förresten inte att jag lagt upp den här på bloggen än? Eller? Ehe. dA-vattenmärkt, men ni fattar grejen haha. Det här är typ ett självporträtt jag gjorde nån gång i slutet av sommaren tror jag. Jag hade fortfarande rosa hår iaf. Det här är faktiskt en av få teckningar jag gjort som jag faktiskt verkligen gillar, hahah.


WEEEEEEE

Jag vet att ni älskar mina kreativa titlar ♥

 

Weee, nice dag incoming! Ingen skola ehhehehehhe. Satt uppe till 3 och kollade på Avatar filmen (gick att kolla på, men skådespelarna var inte mycket att skryta med och det är alltid det som drar ner betyget mest på filmer enligt mig så....) och blev inte så imponerad, sen såg jag de två första avsnitten av Sarker Than Black som verkar väldigt lovande! Jävligt maffigt opening om inte annat 8D Och nyss ringde nån från Södermanlands Nyheter och ville att jag ska göra 8 bilder som ska visa olika 'fredagskaraktärer' man kan bli i ett test som ska va med i helgen. Ska va gjort till imorn hahahah kommer va så död, men hur kan man tacka nej till att tjäna 1200 spänn liksom... Yeah, jag är glad. Ska typ försöka övningsköra lite snart också, sen ska jag till körskolan en sväng och sen hem och jobba gärnet på illustrationerna. Okej, stressigt som fan, men jag är taggad!


AHHHHHHH ♥

DET FINNS AXOLOTL-GOSEDJUR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Förlåt för att jag spammat sönder internet mer än vanligt med random impuls-inlägg. Ehe. Apropå inlägg passerade jag förövrigt 700-strecket häromdan 8D *dansar lite halvhjärtat*

Knowledge is knowing a tomato is a fruit; wisdom is knowing not to put it in a fruit salad

Höhö knarkar den här låten igen: Bring Me The Horizon – Chelsea Smile. Ba ehh den har funnits aslänge jag borde ha tröttnat på den nu, men icke.

I alla fall. Idag hade vi inga lektioner på förmiddan, så vi började 12.20. Bara det att jag och Bodil skulle till syon och snacka utbildning så vi gick upp typ vid 7 för att hinna med 9-bussen. Och bara det är ju lite fail, men det blir värre. Bussjäveln kom liksom aldrig. Så efter att ha kämpat flera kilometer genom snöstormen och ha suttit ute och väntat i 40 min fick vi skjuts i stället. Fu jä. Lyckades oväntat bra på japanskaprovet i alla fall så det var ju i all fall bra.

Och idag kom mina 100 gratis foton från FUJI (gäller till den 11:e eller nåt så snabba på om du är intresserad) så jag är glad! Ska förresten låta håret va ett par dagar och se om det blir bättre när jag duschat/jag faktiskt till och med lär mig gilla det, men jag tror jag ska tona det blått i helgen med lite färg jag har över sen förut och se hur det blir istället. Det är ju inte direkt täckande, men jag kanske får mer den nyansen jag tänkte. Annars blir det blåsvart igen innan Crystal Castles (som jag upptäckte är redan nästa vecka omggggg jag dör *taggar skiten ur allt*).

Yeah. Väldigt fint och sammanhållet inlägg känner jag. Not.

AXOLOTL OMG ♥Hahah, har obsessat över axolotler idag. Eller, har älskat dom så länge jag kan minnas, men idag var jag typ helt "waaaa, jag kan inte leeeeva utan en axolotl", lol. Men de är så himla underbara. Och wikipedia ba "Axolotl (Ambystoma mexicanum) är en nattaktiv mexikansk vattenlevande salamander ur familjen mullvadssalamandrar". Liksom! Mullvadssalamandrar. Älska! ♥ Och det här: Axolotler har en mycket speciell egenskap, de kan ”göra” nya ben, armar, svans, lever och till och med nya ögon om de skadar eller förlorar dessa. Men det blir tyvärr inte alltid rätt antal fingrar etc. Awesome.... Ge mig!

bildkälla

Damn you, Auto Correct!

Hahahahha asso jag hittade den här underbara sidan, Damn you, Auto Correct! genom Stinas blogg och jag har inte skrattat så  här mycket på länge. Kissade nästan på mig av lycka.People are awesome + Hadouken!En awesome video med folk som gör awesome grejer till awesome musik av Hadouken! Det var rätt länge sen jag lyssnade på dem nu, men låten som hörs i videon (Mecha Love) äger, och Mic Check är också grymt bra så jag ska ta och lyssna på resten av deras nya album nu ^^ Och det verkar som att de ska göra en liten turné med Pendulum... men de kommer inte till Sverige vad jag har förstått. Synd, det hade varit rätt epic.FAIL

Ahahah, asso.... körde just mest misslyckade hårfärgningen ever. Hade i en så kallat 'lila' färg över mitt lite urtvättade svarta hår för att få en lila ton på't istället för blå, men asso. Den där 'lila' färgen var cpRÖD så ah. Har knallröd utväxt nu, och konstiga highlights, ahahah. Och inte är det lila någonstans. Hatar't </3 Sånt himla waste of money. FUUUUU, hårfärgen!Schwarzkopf LIVE COLOR XXL Mystic Violet. Yeah, well, det mystiska med färgen är att den inte är lila. Finns inga som helst blå pigment i den, ba rött all the way. Köp inte.

I'm just gonna leave this here


tjuvlyssnat.se

Grusade fikaplaner

Förskolegård, Stockholm

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.

 

 


 

"Bussa honom" fick ju en helt annan betydelse…

Centralsjukhuset, Kristianstad

I hissen står en flicka ~5, och leker med sin mjukishund. Mamman och en kvinna ~40 står bredvid.
Kvinnan (glatt): Vilken fin hund du har! Vad heter den?
Flickan (helt gravallvarlig): Det är ingen hund. Det är en busschaufför, och han är arg!
Mamman stirrar på dottern och kvinnan fnissar nervöst.


yada yada

Hej hej! Idag lyckades jag vara bäst i världen. Jag var liksom verkligen jätte-den-enda som kom ihåg att vi skulle ha en liten extralektion i kulturhistoria på morgonen och prata om provet. Jag var så himla ensam om att komma ihåg det att inte ens läraren gjorde det själv. So much for caring liksom.

Jaja. Hade japanskaprov i alla fall, min grammatik är så himla sämst att det är förmodligen större chans att en sparv förstår vad jag säger än att en japan gör det. Oh well. Ska försöka satsa på att läsa vidare i japan i alla fall sen. Om jag kan hantera det. Gråter nästan redan nu vid tanken på att skiljas från alla mina fina vänner ett år. Ba *sentimental*

Sen efter skolan stannade jag kvar 45 min extra i stan för att köpa ritblock, blåsvart toning och ett halsband. Fast mina ritblock hade fortfarande inte kommit, jag gillade inte halsbandet och det fanns ingen sån hårfärg som jag ville ha. Så det blev en impulsköpt lila färg istället. Herre min skapare, var skall detta sluta. I alla fall. Sen träffade jag Lukas, Lotta, August och Sebbfish och det var fint som snus.


det finns inget som engagerar folk lika mycket som chokladbollar


var ett tag sen jag skrev nåt i den här kategorin så

Drömmer alltidalltidalltid helskumt, och i förrgår hade jag en dröm som jag faktiskt kommer ihåg typ allt av. Det började med att jag var skitglad för jag hade kommit över en svart kigurumi så jag gick runt i den. Och så var vi typ alla jag känner och hade nån typ tävling eller något, fattade inte riktigt. Men i alla fall, sen dök Kuma från One Piece upp (en skitstark cyborgjätte) och började jaga min grupp. Så radade vi upp oss för att bli avrättade... Och det var superhemskt, för hey, vi skulle ju dö. Men sen kom jag på att Dumbledore aldrig skulle låta oss komma till skada, och så visade det sig att Kuma ba lekte och de andra ba spelade med, han var snäll egentligen. Eller nåt. Och sen fick alla en liten påse med presenter, jag fick en stor rosaglittrig pin med en enhörning på... och tänkte att "Julia kommer bli sååååå avundsjuk".

Mitt undermedvetna är så fucked up. Men det var i alla fall inte zombies för en gångs skull.

I may look happy, but honestly dear, the only way I'll really smile is if you cut me ear to ear

Hahah, tror jag håller på att bli galen. Funderar på att gå hela vägen ut den här gången C: Det ända som håller mig någolunda samlad är att jag ska snart få se Crystal Castles. Taggar som fan och skiter i resten.

Nämnde jag att mor också håller på och tappar förståndet? Hon fick seriöst för sig att jag borde utbilda mig till sjuksyster här i Nyköping. Liksom... what the actual fuck. Ja, jag är lite besatt av sjukhustemade saker och sånt i allmänhet, men irl hatar jag sjukhus, de luktar illa och är fyllda av döende människor. Huvva. Och hon trodde det var en jättebra idé. Det måste finnas ett utsläpp av giftiga gaser härnånstans som sabbar hjärnan på oss, kan inte komma på någon annan förklaring.

by the way

Det här är seriöst det finaste jag sett. Ever.
Har ingen källa, sry

hehe... grääääääääs!

Woho, Sebastian och jag gick ut vid 11 för att träffa Myggan. De rökte lite, vi letade stjärnbilder, pratade, lekte lite och avslutade med att gå runt och trampa på fruset gräs och verka efterblivna. Det var fint. Gick in en timme senare när våra tår förfrusit. Har alltså fått veckans dos av frisk luft nu. Yeah.

TECHNOBILEN!

Oooooooch.... ännu en super awesome youtube-video:

talanglöst

Situationer då jag får blackout och blir superförvirrad:

.Om jag ringer någon som också heter Frida och den svarar "Hej det är Frida"
.Om jag ska presentera en annan Frida för någon
.Om jag ringer någons mobil och det är någon annan som svarar

unknown until it was spotted...

The Mimic Octopus!


SÅ JÄVLA BALL! Ba omfg liksom, den kan bli en orm eller en plattfisk eller springa på havsbotten.... med 'ben. Och den har inte ens ben! Hur awesome är inte det?????!? Och så jävla smart! Den kan bli en massa olika saker, men väljer beroende på vad den känner sig hotad av för tillfället att imitera en fiende till just den 'jägaren'! Och inte bara utseendet alltså, utan rörelser och allt också. Dör lite. Nu vet jag vad jag vill bli i mitt nästa liv. Hehe, bläckfiskar är fett söta. I den här videon är det några som leker i flaskor 8D


AHHHHHH.....

......AHHHHHHHHHHHH jag börjar bli tjock O______________O så, nu vet alla det.

Samurai Champloo

Jag såg klart på Samurai Champloo i förrgår! Älskar den animen to the bone, verkligen en av de bästa filmerna/serierna jag sett. Älskar särskilt hur lyckat den blandar gammalt och nytt (som samurajer och breakdance), hur den är grymt rolig (humorn är underbar) samtidigt som det är en hel del ganska hemska historier med i den men framför allt sättet den är animerad i! Stilen är asfin, lagom realistisk och figurerna rör sig lite på samma sätt som de gör i (min favorit anime film) Tekkon Kinkreet, dvs rörelserna är alltid väldigt smooth och figurerna böjliga (lol). Allting har bara ett awesome flow i sig helt enkelt. *estethora*

Mitt favoritavsnitt tror jag var War of Words när Mugen lär sig skriva! Ehehehe tyckte han var så fin där. Och allt var väldigt random och kul och så med graffiti tävlingen, lulz.

Ja. I alla fall. Jag blev ganska förvånad på slutet. Väldigt epic final fight i alla fall, men liksom... SPOILER:
Den sista scenen? Va? Varför gick de åt olika håll när alla till slut insett att de faktiskt tyckte om varandra och hade funnit sina första vänner någonsin i varandra? Ehe, grymt onödig slutscen tyckte jag i alla fall ,___,
Jaja. Avslutar med en sjukt random crossover gif jag hittade xD -->


Blev fett sugen på att se V för Vendetta >___<

Remember remember the fifth of November

Gunpowder, treason and plot.

I see no reason why gunpowder, treason

Should ever be forgot...


Acid Zombie Apocalypse

Acid Zombie Apocalypse

Acid Zombie Apocalypse by sushicore

sneakpeak

Woho, sitter och jobbar på serien som är mitt projektarbete tillsammans med Bodil och Julia. Det går långsamt framåt. Hade ingen särskild planering när jag började så det blir att jag improviserar och ritar i samma takt som jag kommer på vad som ska hända. Vilket inte är så snabbt. Men nu ska jag snart börja på min 5:e och sista sida, jippie! Det här är en sneakpeak på omslaget som vi gjort tillsammans. Men bara en liten liten del av helheten ;) Stay tuned for more!OT: jag måste verkligen sluta dra i min septumpiercing, inte nog med att det ser urdumt ut, nu börjar näsan bli öm också, lol *dra* *dra*

:) + :(

Hahah, idag när jag klev av bussen hemma gick jag förbi en tjej med en hund som väntade på en annan som kom med bussen.

"Titta, nu är (....) här!" sa tjejen varpå hunden överlyckligt kastade sig mot... mig.
"NEJE, fel person!" ropade tjejen och höll i kopplet allt hon kunde och fortsatte till hunden: "Har du blivit senil????"

:D

And now to something completely different: älskade Ashbury Heights har sin förmodligen sista spelning ever i december. I Malmö. Inte ok någonstans. Vill verkligen gå men det är så himla långt bort! I'm not made of money ;______; What to do, what to do... GAHHHH.

'Cause it's 10-9-8-7 everybody's coming to burn this city, burn this city down tonight and leave it all behind.


Om någon har missat det så... Thursday Ä-G-E-R!

Bodils Källare del 1, 2 & 3

Vad som hände på Halloweenfilmkvällen i Bodils källare när Johan bestämde sig för att han var tvungen att åka hem. Det gick inte riktigt som han tänkt sig... Har inte kollat igenom något av det här, och jag vet inte hur roligt det är att se när man inte själv var där, men jag misstänker att de som var där kan tycka det är lite underhållande i alla fall. Total randomness i sann Halloween-anda garanteras hur som helst!Silent Hill ♥


sugarrush >____<

Hahah alltså. Sen en tid tillbaka har jag börjat äta Start! Frosty Fruit till mellanmål och så, och den är grymt god. Krispig och full av tranbär och pumpakärnor och så. Nu har emmellertid någon köpt hem Choc o'Nut istället, och den är så oerhört söt att jag fick världens sockerkick när jag åt den och kan knappt skriva för mina fingrar darrar... LOL. Känns som att äta rent socker. Och well, sötsaker i all ära men det här är löjligt. Jag spyr snart. For your own safety, jag rekkomenderar att springa åt andra hålelt om ni ser Start Shoc o'Nut >_____<

Hoppas sockerchocken gått över innan jag ska till körskolan senare idag o____o


wake up! time to die

Hehe. Såhär såg det ut igår alltså! Blev en himla massa flumm och spädbarnsskämt (♥) + The Uninvited, 1408 och Silent Hill. Väldigt lyckad kväll! Möjligtvis den mest flippade halloweenkvällen ever. Som Johan sa: " underbart och stööört!". Can't argue with that. Ehhhhh den as-pimp:iga bilden på Erika, Johan och mig togs när vi spenderade typ 40 min med att vänskapligt tortera Johan för att få honom att stanna istället för att åka hem, och inget annat.

Dead!

Ja igår var det ju filmkväll med Halloweentema hos Bodil så jag fick ännu en undanflykt för att klä ut mig, haha. Körde på typ zombie-nurse-tema eller nåt. Eftersom det också var en myskväll så valde jag så bekväma kläder som möjligt, och det här är resultatet! Jag var nöjd med sminket och så, meneeee kan inte hjälpa att tycka att det såg lite tacky ut lol. Är kanske armvärmarna. Köpterom på impuls någon gång i ettan och har aldrig använt dom. Kanske måste mixas med latex för att det ska funka....

Sen kände jag mig ba overdressed för de andra var knappt urklädda/hoppade ur sina urklädnader efter 5 min. Ehe.

HALLOWEENFEEHST ♥

Såhär såg det ut mellan typ 8 och 2 i Buskhyttan i söndags. Allt ägde som fan, I had the time of my life och jag vågar nästan påstå att det var lite epic. Yeah. Måste göras om for sure! Fler bilder här

Pointless Super Powers

The ability to eat your own face

The power to see through solid glass, water, and air.

The power to undress yourself automatically when in the presence of a pedophile or rapist.

The power to shoot 3 cotton balls from your hands every 10 days.

The power to be god, but not exist.

The power to rule North Korea

The power to talk to slugs but not have them understand what your saying.

The ability to not lose The Game.


Filmkväll nu! Fast mest flumkväll. Jesper och Johan spelar guitar hero, Ostil är spårlöst fösrvunnen och Erika sitter bakom mig och jamar Sweet child of mine. Börjar bra!


SÅ HÄR HÅRT SKA JAG OCKSÅ FESTA NÅGON GÅNG


+/-

- inget busskort...
- sliten
- trasig rosett
- skabb
- missade mitt busstopp på hemvägen o____o

+ asvärd fest igår!
+ asnice väder idag!
+ många sjuka bilder och filmer från igår
+ filmkväll idag
+ kardemummakaka i köket
+ duden bakom mig i bussen spelade asgrym musik när jag åkte hem
+ studiebidrag & pengar kvar från sommarjobbet = känner mig rik som ett troll
+ har hela Samurai Champloo på datorn nu!

= YEAH!

RSS 2.0