backarå!!

Råkade rita lite :D (klicka för större storlek.) Skulle ju titta på vampyrfilmer men jag vet inte om det blir av haha, råkade nämligen rita ännu mer (work in progress). Oh så roligt det är! Liv är min favorit-OC, hon är fasligt lätt att rita. När jag blir sur och allt blir dåligt och inget verkar funka ritar jag henne och så är allt bra igen för det går inte att misslyckas med henne haha. Oh well!


HA HA HA ♥

Det bästa med körkortsteori
är nog
utförliga texter om problem som kan uppstå
och inte ett ord om vad man ska göra om problemen uppstår
åh vad bra ♥

♥♥♥♥♥♥

Ungefär det finaste som finns i hela världen just nu är Thursday. Åtta album på repeat. I flera dagar. Som en drog. Sjukt fint*. Och lite opraktiskt eftersom jag gärna skulle vilja lyssna mer på Vampires Everywhere! och William Control som jag båda upptäckte ganska nyligen men Thursday vill inte låta mig. Ba "nej fuck you Frida, du får inte lyssna på något annat".

Och nåt annat som är bland det bästa som finns är som bekant vampyrer, så ikväll tänker jag ha en liten temakväll med Skrollex**, Interview With the Vampire, Låt Den Rätte Komma In och Let Me In. (Har inte bestämt mig än om jag gillar Låt Den Rätte Komma In-filmen men nu får den i alla fall en ny chans att visa vad den går för, och den amerikanska versionen har jag inte sett än.)

*(tex Counting 5-4-3-2-1, Jet Black New Year, The Dotted Line , Love Has Led Us Astray, Past and Future Ruins & Resuscitation Of A Dead Man)

** Lukas och Jesper har döpt om min katt Skrollan till Skrollex. Ingen av oss har direkt något emot det.

mina vänner ♥
William Control
BMTH


STHLM ZOMBIE WALK 2011

Bilder från Sthlm Zombie Walk! Bodil och jag sminkade oss på tåget, drog på perukerna på stationen, kilade in på Buttericks och köpte fejkblod, och la till the finishing touches utanför. Till omkringvarandes förtjusning. Kilade vidare till Observatorielunden och joinade horden av odöda för att sedan hasa runt på stan och bröla i 2,5 h. Det var helt sinnessjukt, definitivt det roligaste jag gjort på länge.Fler och större bilder finns på flickr**


* Jag råkade hälla fejkblod i ögat (lid för konsten eller brinn heter det ju) men det gick faktiskt bra det med. Och jag har till och med linser så that's saying something. Rekommenderar det verkligen, tror det var typ det här.
** Den första bilden på Bodil och mig har Sean Lewthwaite tagit.

åh vilken härlig dag

Blahhhhhhhhhhhhhhhh orkar inte blogga för jag bloggar mest när jag är hemma och när jag är hemma är jag oftast på dåligt humör och då vill jag inte blogga.

I helgen ska i alla fall Bodil och jag på Stockholm Zombie Walk och sen på en föreläsning om att bo/plugga i Japan. Det kommer bli awesome, men jag orkar inte riktigt vara glad för det just nu för igår lämnade Julle nypan för att flytta till typ Malmö och imorse ringde min pojkvän och väckte mig och berättade att nu på söndag (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) flyttar han till Göteborg (andra sidan landet) för att plugga. Det är ju roligt för dom och så... TT_____________________________TT

Har för övrigt skaffat skype för att kunna hålla kontakten med dom, och nu är det nåt jävla ägg som addat mig som tydligen sett att jag är online och tyckt jag verkar cool? WTH? Vart fan kan folk se att jag är online när jag inte känner dom? VAD ÄR DET HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Fattar nada, tjoho

vad hände med världen?

sitter och kastas lite mellan skratt och gråt över att min mor skyller vår dysfunktionella familj på mig samt anser att jag bara vill sluta äta fisk&skaldjur "för att mina vänner säger det åt (mig)" och om jag verkligen vill göra det måste jag (pank) betala all min mat själv samtidigt som jag förväntas kunna räkna ut hur många centiliter starksprit ( 40 %) en 50 cl starköl (7,0 %) motsvarar för att klara körkortsteorin

I'm bluevärldens bästa peruk

och jag har ju faktiskt ny hårfärg igen nu när jag tänker efter

och en jävla massa gamla mobilbilder som kräver uppmärksamhet

kräftkalaskarnival/festivalBodil och jag provade säkert 50 peruker hahahah. vi köpte dom på den sista bilden, och en till hehu

chaaaa bloggEEEEN

Såhär ligger det till vaaaa. Min mor är förskolelärare (dagisfröken som det hette på 90-talet) och den här veckan jobbar jag i köket på hennes jobb! Mellan ca 8 och 13 står jag och plockar saker hit och dit, lägger upp mat och ställer saker i diskmaskinen. Det är typ det. SVINLÄTT. Så jävla perfekt. Det är (HÖR OCH HÄPNA) nästan kul. Man står där och pysslar och blir sällan störd liksom. Funkar för mig. Det tråkiga är att jag kom ju just hem från Emmaboda ganska mörbultad, och lägg till det allt det här jävla bärandet och ståendet gör att man känner sig rätt manglad framåt eftermiddan. För att inte tala om att mitt vego-alternativ till maten uteblev idag, så 5 timmar efter frukost blir jag belönad med... spaghetti och ketchup. Mumz. Jag kommer vara en mör Frida när veckan är slut.

Hur som helst, jag gillar att hinna vara lite social innan jag tar mig hem i god tid och hinner alltså inte lägga mycket tid på att få liv i bloggen atm. Nu vet ni!

RSS 2.0