Vem stal vårat 80-tal? Jag var 2 när det sluta', det finns ingenting kvar

Jag har alltid varit kär i Britney Spears, jo jag gillar dig, men jag älskar henne mer


dunderhumor


Hahhah alltså... dog över banan-grejen. Och hästen.

Och seriöst, den här! Hipsters i ett nötskal! Bortsett från att Kent inte är särskilt underground.

pleased to meet you, we came to drop bombs on you

Blaaaaaaaaaargh. Alldeles nyss dog en av de finaste människorna jag någonsin träffat, och min absoluta favorit av alla i släkten; min lilla morfar. Världens underbaraste morfar. Han var en sån där människa man bara måste tycka om, världens snällaste och världens coolaste. Han var superpysslig och hade alltid en massa coola saker för sig när han fortfarande var frisk. Han älskade prylar och plockade gärna isär dom och byggde egna. Han var en händig man ♥ Han gjorde bland annat en superfin dalahäst till mig en gång, och en annan gång gjorde han en mindre häst som var jätteskev för jag hade ritat den själv, haha.

De senaste åren har han dock inte varit så pigg, och hans minne försämrades tills han inte ens visste vad det var för årstid eller kände igen sina egna släktingar. Har inte träffat honom på länge eftersom den morfar jag en gång kände inte riktigt fanns kvar ändå. Jag känner mig så jävla dum, men ändå, jag ville bevara bilden jag hade av honom när han var frisk. Och nu har han somnat in för alltid. Det känns brutalt sorgligt, men jag egentligen redan sörjt honom sen en lång tid tillbaka, så på ett sätt är det skönt att ha fått ett avslut. Jag hoppas han är lycklig. Jag är i alla fall det eftersom jag fick känna en av världens mysigaste människor.

Vila i frid, käraste Bengt.

haha

Alltså jag kan inte. Det går inte. Jag kan inte på några villkor förmå mig att plugga. WHAT HAVE I BECOME? Ovärt. Måste. Börjar nog vid 1. Halv 2 kanske. Om alls. Åh. Jag suger.

GNARL


Astuffa Gnarl bad mig rita henne, och eftersom jag har en soft spot för coola personer kunde jag ju inte säga nej, så här är hon! Kolla in hennes blogg, den är awesome ♥ Hoppas du gillar bilden, Gnarl! OwO Och att färgerna stämmer någolunda, ehehe. Kan ändra om det behövs!

VARFÖR

MÅSTE DET VARA SÅ JÄVLA MONGOTRÅKIGT ATT KÖRA BIL????
och varfööööör är körkortsteori så oerhört efterblivet trist?????

BLAAAARGH



Det blev alldeles för rosa. Men ja. Det stod mellan det och orangeblondt. Det är sjukt ojämnt (såklart, smetade i färgerna helt på måfå, haha), men för att vara så misslyckat är det rätt ok. Gillar det på sätt och vis, men jag kanske färgar över den färglösaste fläcken senare i veckan. Hoppas att Silverbullet köper in den 'riktiga' lika färgen snart också. Och btw, om luggen ser cp ut är det för jag kapade den lite halvhjärtat imorse innan jag satte igång, och jag har inte orkat jämna till den sen jag färgade klart, haha.

A p o c a l y p s o


Sådärja! Louvrianne, som 'Wilda' bestämt sig för att heta nu, och jag sitter i ett träd och dricker te. Eller blod. Vi har våra husdjur med oss. Är riktigt nöjd! Tjoho. Jag får vara glad idag.

Önskar jag kunde komma på roligare bilder som denna oftare.

hår

Satt uppe och ritade till halv 4, woho. Gick upp 11 idag och har väl trilskats med håret sen frukost. Det går sådär. Blekningen blev inte helt lyckad, och håret har fått i sig så mycket pigment att jag tror inte det är nån idé att bleka mer. Så jag har improviserat nu helt enkelt. Får se hur det blir. Men om det är något jag lärt mig efter alla år som hårfärgsfantast är det just det att det blir sällan som man tänkt sig, men man kan alltid göra det bästa av situationen. Det löser sig nog.

plötsligt händer det

Fick en släng av kreativitet, så nu sitter jag och ritar! Har mycket kvar, men shit vad motiverad jag är. (Det är inte din bild Gnarl, men bara så du vet, jag har inte glömt bort dig! Den står på kö, haha :3)


Esteterna på nya äventyr

I onsdags gjorde jag något jag drömt om hur länge som helst, nämligen provade urban exploring. Jag följde med Bodil och Johan ut på äventyr i vildmarken och letade ödehus! Det var väldigt oplanerat för mig eftersom jag bjev inbjuden i sista sekunden, så jag vandrade runt i skog och mark och knähög snö iklädd strumpbyxor, korta shorts, hoodie och ett par lånade gummistövlar... Men det funkade oväntat bra, haha. Anledningen? Bodde och jag jobbar med våra verk till klassens uppkommande utställning, och Bodil ville fota ödehus. Johan råkade veta ett ställe som fullkomligt kryllar av såna, så vi åkte dit och började vår upptäcksfärd.

Området vi åkte till var väldigt avlägset. Det är ett sånt där ställe där det bara finns skog, åkrar, landsvägar och kannibaler. Men det måste ha varit ett ganska livligt ställe en gång i tiden, för det var nästan creepy hur många övergivna hus det fanns. De var över allt. Hittade man ett behövde man bara gå några hundra meter innan man hittade 10 till. Och de var inte lite gamla och övergivna heller. Det fanns genomruttna små bodar och skjul redo att falla ihop under stora högar av skräp, ved, tegel, säckar, ludd och rör; fallfärdiga små torp fulla av döda råttor och vackra tapeter täckta av damm; uråldriga stugor med mörka hörn, knarrande golv och högar med gulnande tidningar från 70-talet.

Och vi genomsökte allt. Vi spanade i alla fönster, gick genom alla dörrar vi hittade, snokade i hörnen och öppnade varenda skåp i jakt på spädbarnslik. En del dörrar var öppna, en del haspade, andra låsta så vi fick gå på upptäcktsfärd efter nycklar eller helt enkelt vara jävligt kreativa för att komma in. Det var epic. Vi var ute i 4 timmar och jag var i extas i princip hela tiden. Det bästa var nog när vi tog oss in i ett gammalt magasin (inte det äldsta stället vi hittade, men fortfarande jävligt cool). Det var enormt och så fullt av gångar, skrymslen och vrår att undersöka att min hjärna nästan sprängdes för jag visste inte var jag skulle börja. Så jag mest rusade runt och försökte vara över allt samtidigt. Och Bodil som är en härdad skräckfilmsfantast var jättesöt, för stegen man var tvungen att ta sig uppför i det första rummet vaktades av ett ondskefullt rör som låg fett random, så jag fick klättra upp och knyta fast det så hon kunde gå förbi. Tihi. Bodil fotade också hela äventyret, så jag hoppas det dyker upp bilder på hennes blogg snart.

Jag är älskar att gå på äventyr och genomsöka skumma ställen, och är helsåld på gamla mystiska hus. Jag var livin' the dream helt enkelt. Shit. Har sagt det förut, men jag säger det igen: vill bli äventyrare på heltid (och försörja mig som prisjägare). Den där dagen ägde i alla fall. Inte minst för att jag på ett av ställena vi var på hittade en helt sjukt underbar bibliotekskarta, som måste vara hur gammal som helst, haha. Det var en stor ritning över ett skepp, kantad av en massa information om att färdas och navigera på havet osv. Den var smutsig och trasig och bland det vackraste jag sett. Blev kär i den direkt, så Johan tog ner den åt mig och sen bar jag runt på den resten av upptäcksfärden. Ska fixa en ram åt den och sätta upp den. Sjörövaren i mig dansar fortfarande av lycka.


kigurumi-store

Tänkte om det var någon som undrade något om kigurumisarna som Bodil och jag beställde. I alla fall var jag själv intresserad av att veta mer innan jag köpte min. Såatteh... Ja. Nu blir det skamlös reklam!

Vi beställde en varsin kigurumi från kigurumi-store. Båda är SS, dvs sommarmodellen, i ett tunt (och jättemysigt) frottétyg. Båda kostade 5'500 yen styck vilket är typ 430 kr. SVINBILLIGT, med andra ord. På akinaiblog kostar samma dräkt 560 kr (båda affärerna är japanska) och i den enda svenska shop jag hittat kigurumis kostar de ca 1400 kr styck (mer än vad min och Bodils kostade tillsammans efter frakt). Med frakten till Sverige inräknad kostade en kigurumi 600 kr. Kigurumisarna flygs från Tokyo till Stockholm (kan tänka mig att de kan skickar till Malmö och Göteborg också) men sen fick vi betala frakten därifrån hem till Nyköping också, vilket gick på 100 kr till (för en kigurumi). Vi behövde inte betala någon tull. Så snart vi gjort beställningen och pengarna överförts (man måste använda pay-pal för att handla från kigurumi-store) fick vi ett EMS-nr så vi kinde följa paketets resa från Japan till Sverige och alltid veta var det var, haha. Vi beställde den 4:e mars, och fick ett mail om att inom en vecka skulle Wataru, kigurumi-stores ägare, skicka iväg paketet. Den 15:e kunde vi hämta ut det på ICA, så hela leveranstiden gick på mindre än 2 veckor.

Slutligen: kigurumi-store är en väldigt seriös affär som jag verkligen rekommenderar! Att köpa en kigurumi därifrån kostar ca 700 kr med frakten inräknad, och leveranstiden är rätt kort. Ägaren är supertrevlig och skickar jättesöta mail på ganska dålig engelska, och!!!! skickar med en liten present. Bodil och jag fick en varsin jättesöt linjal på köpet, jag fick en rosa med Rilakkuma på eftersom jag köpt en Rilakkuma-kigurumi, och Bodil som köpte en Stitch-kigurumi fick en blå linjal med en söt liten fågel på. Visserligen inte Stitch, men det var rätt färg, hihi. Hur sött som helst. Och om man skickar in bilder på sig själv i kigurumin (de hamnar på owner's voice) får man rabatt nästa gång man köper nåt från kigurumi-store! \(^w^)/

Och ja, som tur är klarade kigurumi-store både jordbävningen och tsunamin i Japan ^^



dream home

Har varit sämst på att uppdatera bloggen. Så vad pysslar jag med med egentligen? För tillfället lyssnar jag på Patrick Wolf och suktar över bilder på trädhus (mitt drömhem är en kombination av en trädkoja, ett sjörövarskepp och ett fallfärdigt litet viktorianskt hus. Måste komma på nåt sätt att bli känd och rik på så jag har råd att förverkliga det. Och en massa peruker). Äter mörk choklad med hallonbitar i gör jag också. Drömmer om senvår och sommar.


...


BRING ME THE HORIZON - Blessed With A Curse


Senaste videon från BMTH /dansar. Är lite besviken, den är inte på något sätt lika cool som den till It Never Ends. Eller ja. Jag gillar scenerna med ballongerna osv, men bruden vid bordet? Wtf? Inte imponerad.

Darker Than Black


Dag 2: favorit-anime hittills – Darker Than Black, duh! Den här ser 'lite' annorlunda mot Sailor Moon. Henne ritade jag på någon timme, den här fick ta två kvällar. Ville inte derpa sönder Hei och Yin med min flumstil, så de fick bli chibis. Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inteeeee. Den blev ju bra och så, och seriösare, men hur kul är det egentligen? Sailor Moon är ju helt klart festligare att titta på, haha. Och mer personlig. Den här bilden känns som att i princip vem som helst hade kunnat göra :c Kanske gör en annan med Darker Than Black en annan gång.

fuck yeah

Har på allmän begäran (vem var det???? fattar inte, lol) börjat på nästa 30-dagars-anime-utmaning-sak (favorit-anime) men nu cp:ade mitt PS ur så jag tolkar det som att jag borde gå och lägga mig och fortsätta imorn eller nåt. Tills vidare lämnar jag mina kära läsare med den här episka bilden:


Anime 0.2

Det understrukna är uppdateringar, lalala.

Anime/filmer jag sett:
  • Howl's Moving Castle
  • Spirited Away
  • Perfect Blue
  • Kakurenbo
  • Cowboy Bebop the Movie: Knockin' on Heaven's Door
  • Tekkon Kinkreet
  • Paprika
  • My Neighbour Totoro
  • Blood: The Last Vampire
  • Vampire Hunter D: Bloodlust
  • Tales from Earthsea
  • Akira
  • Final Fantasy VII Advent Children
  • Kiki's Delivery Service
  • The Castle of Cagliostro
  • The Girl Who Leapt Through Time
  • Grave of the Fireflies
  • Barefoot Gen
  • Princess Mononoke
  • Metropolis
  • Ponyo
  • The Cat Returns
  • Summer Wars
Anime/filmer jag vill se:
  • Steamboy
  • Puss in Boots
Anime/serier jag avslutat:
  • Death Note
  • Ouran High School Host Club
  • Tengen Toppa Gurren Lagann
  • Samurai Champloo
  • Darker Than Black
  • FLCL
  • Mnemosyne
  • Higurashi No Naku Koro Ni

Anime/serier jag börjat på men inte avslutat:
  • Naruto
  • Eureka 7
  • Mushishi *
  • Sailor Moon
  • Petshop of Horrors
  • Death Eater
  • Code Geass
  • Kuragehime *
  • Durarara *
  • Kuroshitsuji *
    * tänker se klart dessa förr eller senare
Anime/serier som jag sett lite random bitar ur av olika anledningar:
  • Pokemon (duh)
  • One Piece
  • Bleach
  • Hetalia
  • + massa andra jag inte minns
Anime/serier jag vill se:
  • Higurashi No Naku Koro Ni Kai
  • Arakawa under the Bridge

[Yoppei + Gurutamin Mix] Rolling Girl


Det här är nog det bästa jag någonsin hört.

derp

Såhär kul hade f.ö Bodde & Jeppe på Lindex barnavdelning häromdagen.

hänt


Idag var, tro det eller ej, en extremt bra dag. Jag vaknade rätt tidigt för en gångs skull, duschade och körde till stan. Fars bil är en ren mardröm, ratten drar asmycket till höger så man får sitta och kämpa för att hålla rak kurs, hahah... Never again. Hur som helst, i stan spenderade jag en bra stund med att störa August på jobbet. Det var kul. Sen kom Lukas, och August slutade, så vi gick och hämtade filtar och stuff och satte oss under en bro och rökte vattenpipa. Sen kom Lotta, Hugo och Robin också och det var jättekallt och jättemysigt. Och trots att det snöade en massa igår var det fett vårigt. Mer sånt tack. Sen gick vi hem till August och spelade Katamari. Vi rullade upp hela Vintergatan. Det var superknarkigt och väldigt awesome.

saker

Min hjärna är cp och jag är opepp på att blogga. Opepp på det mesta. Men igår lekte jag med Lukas som är en sån där bra person som får en på gott humör. Jag köpte en liten svart Hello Kitty-figur. Vi spelade Amnesia och blev skiträdda. Lukas och jag alltså, inte Hello Kitty. Och idag köpte Bodde och jag godis och tittade klart på första säsongen av Higurashi No Naku Koro Ni. Och åt cup ramen. Weee. Vill typ titta på Matrix. Och Constantine. Och Kamikaze Girls. Men Kamikaze Girls är inte tillräckligt mörk och Constantine såg jag rätt nyligen. Så jag antar att jag kollar på Matrix.


Love is war


words, words, words

Tror det var Lukas som länkade mig den här astrippy saken. Riktigt fet video!

Tappade just mina favoritglajjor på golvet...

Tappade just mina favoritglajjor på golvet i bussen så de blev alldeles repiga. Mitt liv är över. Ingenting är vackert längre.


Vocaloid... desu

Imorn ska Jonte och jag äta sushi, och jag känner mig verkligen som en wapanes nu när jag sitter i min kigurumi och lyssnar på Vocaloid-musik och allt haha, haha. Mission accomplished! Eller typ... när håret är fixat lagom spejsat också. Men snart! Hehu.



TJOHO desu desu desu

Idag är en bra dag! Efter skolan knatade Bodil och jag iväg till ICA och hämtade ut ett paket från Japan. Väl hemma hos Bodil kunde vi plocka fram varsin kigurumi från kigurumi-store! Bodil har massa fina bilder på sig i sin Stitch-dräkt på sin blogg. Själv har jag spenderat tokmycket tid på att avfärga mitt hår (man ska skölja huuuuur länge som helst, det är helt crazy! Har aldrig duschat så länge i hela mitt liv. Så jag har inte orkat vara riktigt lika aktiv på fotofronten. Det här är typ den bild jag har:

Mysigaste grejen jag nånsin haft på mig säger jag bara! Anyway, Bodde och jag tittade typ på en massa Higurashi No Naku Koro Ni också, så vi får väl se om jag kan sova i natt, haha. Just det, såhär blev håret:
Ska bleka skiten ur den imorn, om jag inte bangar. /derrrrrpface

Sailor Moon

Tänkte göra 30 days anime challenge med mina egna bilder! Dels för att varför inte? Och dels för att tvinga mig själv att rita haha. Får se hur det går. Ska inte spendera mer än en timme på någon bild. Typ. Hahahaha har typ aldrig gjort fan-art förut. Det är spännande!


I have never known a love like this, felt the flaming arrows of the Hunter's Kiss


rofl

[Du]
när ska oskar till dig?
[Jesper]
aldrig jag lurar honom att jag e död

De byggde en filtkoja också!


p o l y v o r e

Up all night, got demons to fight
Up all night, got demons to fight by sushicore featuring a gold cape

Night of the Hunter
Night of the Hunter by sushicore featuring a top hat

Noel Fielding



Adventure Time - The Eyes

Alltså om man inte sett Adventure Time har man VERKLIGEN missat nåt! Sjukaste showen ever. Allting är supertrippy och superrandom och huvudkaraktärerna är äventyrarre och hjältar och en hund och en 12-åring och allting är awesome. Det är typ den perfekta serien, med de galnaste avsnitten och utspelar sig i det perfekta universumet. Allt är helt underbart men samtidigt är det lite smärtsamt för allt i Adventure Time är precis det jag drömmer om (döm mig inte!). Jag vill också gå på äventyr varje dag och döda monster och bo i ett trädhus och hänga med vampyrer.

Har precis sett klart på första säsongen och börjat på andra (det här är alltså avsnitt 2). Och det här är det roligaste avsnittet hittills. Älskar den cp-störda humorn ♥

I GOT LOST IN MY CLOSET SEARCHING FOR NARNIA

Tänker aldrig använda någon annan ursäkt till någonting. Någonsin.


SKIN

"A number of years ago artist Shelley Jackson put out a call to the world for people who would be willing to get a tattoo of a word on their body in order to form a story.  Since that time people all over the world have come together, bound by the power of words and skin, to contribute to her project.  While it isn’t finished, Shelley recently put together a sub-story, using videos submitted by the owners of the tattoos." /BME

Superhäftigt. Och berättelsen (dikten?) är tok-vacker. Önskar den fanns nerskriven, så man orkade citera den haha.

Avatar: The Last Airbender

För jättelänge sen hade vi ett Avatar-maraton hos Johan, när vi la pärlplattor och plöjde igenom hela första säsongen av Avatar: The Last Airbender. Typ mer än ett år sen, tror jag haha. Vid ett annat tillfälle sågs säsong 2, men då kunde inte jag komma, och nu har vi pratat om att se den sista säsongen hur länge som helst, men jag vill ju liksom se den andra säsongen först! Och allt har varit allmänt cp för det händer ingenting haha, men för nån vecka sen fick jag i alla fall den andra säsongen av Johan så jag kunde se den. Och nu är det gjort! Jag sträckkollade i 2 omgångar (det bästa sättet att se anime och andra serier är att se så mycket man kan på en gång. Ju mer desto bättre!) i tidsags och i natt, så nu är jag klar. Och typ hjärndöd för Avatar är så jävla amazing att jag blir helt mind-blown! Haha känns lite sådär att vara helt till sig över en Nickelodeon-serie för 10-åringar, men den är liksom bara så charmig och mysig och fin och awesome att jag måste älska den. Bending-fighterna är riktigt coola och ehehehehe jag har nog typ den största crushen i hela världen på Zuko... Anyway, nu taggar jag som fan att se den sista säsongen med resten av gänget! /dansar lite

jag älskar utseendet och stilen på animeringen ♥

Cute with Chris!


Vädret är fett ocoolt och pajar japan! o_____o

Inte ok. Stackars japaner! Hoppas Wataru som skickade Bodils och mitt stuff är ok, men hans affär ligger inte i Tokyo iaf. Vi hade tur i alla fall för paketet kom till Stockholm igår (fick tracking-numret så jag kan följa vart det är). Fett tur eftersom det flögs från Tokyo och allt är helt paj där idag.

stipendium

[Du]
det suger extra mycket att bo på landet när det stormar.
massa skithöga trän som faller som furor (hehe)
så fort det blåser lite på dom
[Jesper]
japan bloser omkull :D:D
[Du]
nej
skakas och dränks
hoppas dom fixar det för jag ska dit
[Jesper]
snart? :O:O
[Du]
nja
xD
Bodde och jag ska försöka fixa stipendium i höst typ
och åka nästa år
[Jesper]
ojoj!
javlar
hoppas ni inte lyckas..
jag vill dit
hoppas ni lyckas
hoppas ni for 2glada wapaneser i japan stependiumet
[Du]
HAHHAHAHAH
det är det vi satsar på

omggggg

Bodil och jag har beställt stuff från japan. OCH PAKETET HAR REDAN HITTAT TILL STOCKHOLM! Är så förväntansfull att jag får ont i magen (ännu mer ont i magen dvs).

Har dock knappt orkat skriva på min EU-grej. Som straff för det får jag inte titta på Avatar (jag försöker få mig själv att ta tag i saker med ett egenanordnat belöningssystem... det går sådär xD). Så nu tänker jag sova istället. God natt.

..... IHIHIHIHIIHIHIHI PAKEEEEEEEET~*~~*~~*~ Hoppas jag drömmer fina wapanesiga drömmar med massa glitter och fluffiga maskotar.

btw

Bestämde mig typ nyss för att jag är trött på det svarta i mitt hår. Sååååatteh... när det gröna gått ur blir det väl avfärgning och blekning för hela slanten haha. Ska typ satsa på lila, grönt eller... grått kanske. Vet inte än. Kommer bli massa jobb.... och pengar </3 Men liksom. Ja. Nu är det dags igen. Så är det bara. Typ.




Jag har så tråkigt att jag avlider.

Scrubs Evil Eye Scenes - Koyaanisqatsi by Philip Glass


Har alltid tyckt evil-eye-låten verkar fet, och ser man på, den finns på spotify! Philip Glass – Koyaanisqatsi

saaaaakeeeeeeer

ALLT ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT ATT JAG FÅR DAMP! OCH JAG HAR ONT I MAGEN!!!! FAAAAAAN! Åt helvete med allt! BAH! Ska duscha och skriva på min samhällsgrej sen kan jag KOLLA PÅ AVATAAAAR (The Last Airbender, inte filmen) det enda som betyder något! Inte enst tumblr är roligt idag.

FAN!

You caught me on the way down. Please hold my hand before I drown. Tie my hands before I burn this town.


slow loris with a tiny umbrella


sötast ever!

bollar




det här är ju rätt coolt

En snubbe kör värsta självmordshinderbanan på cykel med en filmkamera på huvudet. Rätt värt.

Balls. He has them.

en vild grönsak gör entré


Grymt ojämnt färgat /facepalm. Men jag är nöjd ändå! Beroende på ljuset växlar det mellan svart, oljegrön och knallgrön (Y) Och just det, jag klippte mig förra veckan, så nu är man en Irina Spalko-kopia igen.

done and done

Facebook-uppdatering som sammanfattar skolveckan. Eller skolan över huvud taget. Får seriöst damp på alla n00bs som skolkar heeeeeela tiden och på alla som kommer men som inte skulle orka engagera sig i en enda jävla grej även om deras liv hängde på det. Klart man skolkar ibland, och klart man inte kan bry sig om allt men det finns gränser /hyperventilerar.

Hur som helst. Jag har ingen tidsuppfattning när det gäller det förflutna, men någon dag bjöd jag in mig själv till Bodil. Vi åt, tittade på anime, fikade och tittade på anime. Och fikade lite till. Och drack te. Det var fint. Vi såg på Higurashi No Naku Koro Ni, världens sjukaste anime. Jag har redan sett nästan hela första säsongen och Bodil har sett båda, men vi ser den igen eftersom jag aldrig såg klart den och inte vågar kolla ensam, heho.

I fredags spelade vi kinect hos Jesper och sen drog vi, Csanis och Asse till Julia och åt pizza, drack och lekte att golvet var lava. Hela fredagen var galet derpig. Det var fint och jag hade tokroligt. OCH! Jag följde med Julia till piercaren för att han skulle hjälpa till att sätta tillbaka kulan på hennes septumring, och när vi satt där inne kisade piercaren aka köttbullen mot mig och undrade om det inte var jag som hade beställt en hästsko för några månader sen och jag ba omgggggg yes. Vågade inte fråga för jag har ringt och tjatat på honom så många gånger redan hahaha. Men nu hade både min och Julias hästsko kommit och han sålde dom för 40:- eftersom jag betalade och jag hade fått vänta så länge. WIN!

På lördagen lekte jag med Lukas. Vi spelade Amnesia och dog. Amnesia är läskigt... Vi var hos lilla Emil ett tag också med Lotta mfl. Sen blev allt knas men Lukas och jag challangade oddsen och vann när vi lyckades ta oss från Oppeby till Arnö med bussar mitt i natten utan att faila.

Nu är jag hemma och tonar håret grönt. Mina vuxna åkte iväg och kommer va borta ett tag. Det skulle vara mycket nice:are om det fanns goda nudlar hemma och jag inte hade Amnesia fastetsat på näthinnorna, ehe. Men men! Det ska nog gå. Over and out.

SUDDENLY


STALIN I TAKET! (måses och jisus och gyd)

Deeper into the vultures, lild öppnas alltid. I am your kamels. Jag paddlar hem till dig på kvällarna. Jag brukar stå utanför ditt fönster och måla om min symaskin, den heter ragg-ja.

Jag kärvte mot dom. Krokofanternas herre är böjbar. Om jag någonsin blir arkitekt ska jag ringa dig och säga vad jag fick för betyg på dagis.

Navelsträngnäs. Nu säger jag adjö och skaila.


Jonte och jag skickade meningsfulla sms till varandra någon dag. Har tyvärr råkat radera mina bidrag till novellen om krokofanterna.

Eric & jag



You told me that the daylight burns you and that the sunrise was enough to kill you. I said "maybe you're a vampire". You said "it's quite possible, I feel truly dead inside".

It's one or another, between a rope and a bottle. I can tell you're having trouble breathing.

/derp

Jag saknar att ha hästsko som satan. Beställde en med den nya tjockleken i december och den har fortfarande inte hittat till Nyköping. Woohoo.

RSS 2.0