A kick in the face

Känns som att det blir lite overload av nagativitet här på bloggen, men jag är så satans skoltrött och jag har en jättemysig sjukdom som kände att detta var ett bra tillfälle att göra sig uppmärksammad på *hej superont i magen hela dagen* Det här ska inte vara något jättelångt inlägg för jag behöver läsa cirka 60 sidor i Ett Öga Rött tills imorn, men jag måste få ur mig lite. Bland annat vill jag säga välj för fan inte bildestet på Tessinskolan om du vill ha en proffsig och seriös utbildning inom just bild. Tack vare vår inkompetenta bildlärare och omogna rektor är jag som sagt sjukt skoltrött, och helt sjukt opepp på mitt favoritämne och tillika favorithobby. Tack så jävla mycket för sparken i ansiktet liksom!! Fan vad arg jag är.

Efter skolan var det mysigt i alla fall, lekte med Bodil och Jocke på stan. Jag provade skor, Bodil köpte julklappar och så åkte vi karusell! NICE. Tack för att ni finns sötnosar, gäller alla mina vänner. Nu ska jag läsa.

PS! Jag har tappat en vante igen? Wtf.

Famous last words

På grund av grejer jag fått veta idag kommer ett litet irriterat inlägg om haters. Jag bryr mig verkligen inte om en randomperson på gatan tycker jag är ful och äcklig eller whatever. Varför skulle jag lägga vikt vid vad någon som dömt mig efter en blick tycker? Någonting som däremot stör mig är rykten. Rykten om mig som jag själv inte hört och som med största sannorlikhet inte är sanna, men som ändå gör att människor som inte träffat mig (eller ens sett mig för den delen) dömt mig för. Det stör mig helt sjukt mycket. Jag tycker det är supertråkigt att det finns en massa människor där ute som hatar mig fast de inte gett mig en chans. Liksom, wtf. Om en person träffar mig och sedan tycker att jag är ett asshole kan jag respektera det för det är baserat på det personen själv har uppfattat. Men randomfolk som inte känner mig men dissar mig på grund av rykten kan bara ta sig. Skaffa en egen åsikt för fan!

Varför är det alltid zombies? :(

SJÄLVKLART. Självklart var igår bara ett lucky shot. I natt var min drömvärld back to normal. Drömmen började med typ Naruto (on a roll for anime or what?), vi var i en enorm typ adlig matsal och det var unga ninjas eller whatever runt ett enormt bord. Och 'adelsmannen' som vi var hos var läskig och ville massa grejer och Kakashi blev pissed och vi höll med och ba no way! och ditchade adelsmannen och hoppade ner för kanten för vi var på någon balkong och så åkte man på någon slags lång rutchkana eller något ner i vattent och en del dog på vägen... sen nere i vattnet psykade allt ur och vi blev jätterädda och vi måste upp ur vattnet men en del ba vi simmar härifrån men vi började i alla fall försöka ta oss upp på stranden. Det var lite träd där och ett högt stängsel, och på andra sidan var det byggnader och... typ ett kärnkraftverk eller nåt annat obehagligt men det spelade ingen roll för vi måste upp ur vattnet! Och några tog sig över snabbt men det fanns skumma hundar på andra sidan som attackerade och lemlästade de som klättrat över, och sen kom det zombies (varför är det alltid zombies?) och började käka på folk och så upptäckte vi att en del av oss också var zombies och det var helt hysteriskt. Och även om man var på säkert avstånd så började zombiesarna slänga människor på en och fick man en på sig dog man för de hade hajtänder. Sen var jag inte med i handligen längre för det hela var 'bara' en film jag satt och tittade på men jag ville inte längre för den var jätteläskig så jag försökta stoppa den men det gick inte och jag stängde av ljudet och försökte ta ut filmen men det fanns ingen ejectknapp och jag letade jättemycket men det fanns inte och även om jag inte tittade på tv:n såg jag filmen för det dök upp en miniatyr på själva vhs:spelaren och jag var jätterädd. Och jag ropade på mamma och skrek flera gånger 'det finns ingen ejectknapp' men hon svarade inte och till slut var jag tvungen att springa ner i mörkret och fråga henne face to face och hon ba 'du måste dra ur strömkabeln duh' och jag frågade om hon inte hört mig skrika och det hade hon men hon hade bara låtit bli att svara.

One big happy family

För övrigt hade jag en rätt cool dröm inatt. Innan jag gick och la mig hade jag berättat för Jocke att jag är lite skeptisk till att sova eftersom jag alltid har helskumma drömmar (läs zombies; dinosaurier; kannibaler; OND BRÅD DÖD), och jag misstänker att det kan ha påverkat mitt undermedvetna lite. Drömmen alltså: det var som en anime, eller det var en anime bara det att det var på riktigt. Makes sense? Vi var på något ställe där folk med typ abilities hängde, och tränade och så (det var ju en anime så allt var lite spejsat). Jag levde i ett trädhus hahaha och Jocke var en ninja (which makes sense för han har alltid claim:at att han är en), men sen av någon anledning sprängdes hela stället och vi typ OH SHIT för det var delvis under jorden, och så flydde vi som fan men Jocke hade typ brytit foten eller nåt för han gick med kryckor så det var lite omständigt. Vi rasade ner i en stooooor sandgrop men lyckades ta oss upp och genom ett staket och vidare innan Jocke kom på att han tappat sin bag med hans ninja-outfit. Så vi var tvungna att gå och leta efter den, och vi var under jorden i en massa skumma tunnlar och så. Och plötsligt var det en massa prostituerade där med sort färgglat hår och två hade snott Jockes bag och andra prylar. Bland annat en rosa ryggsäck som Jocke ville ha. Och de blev fett hotfulla när Jocke krävde tillbaka sin bag men no harm för han totally kicked ass.

Hahahha... Erika är alltså kvinnan i mitt liv, Bodil mannen i mitt liv, Sebbfish är bögen i mitt liv, August är braten i mitt liv och Jocke ninjaN i mitt liv. One big happy family!

Varning för Star Wars-relaterad humor

Det finns bra skit på Facebook! Den här totally awesome gruppen bland annat. Bjuder på ett par smakprov:

Move along, move along

Hands are shaking cold These hands are meant to hold


Better than a lolcat. I give you:

Bodil

Bodil
är så clever! Jag har varit jätteseg hela veckan och fattar ingenting av någonting, särskilt inte hennes kvickheter. Idag när vi satt på bussen från skolan tjuvlyssnade vi lite på några som satt bakom som pratade om traktorer och att det var jobbigt att de var ivägen när man använde dem i vägarbete, eftersom vi långsamt passerade ett sådant. Bodil pekade på typ en liten grävmaskin och kommenterade "traktor!" vilket jag inte alls höll med om. Hon sa "en till!" och pekade på en annan maskin som inte heller var en traktor. När jag försökte argumentera med henne höll hon fast vid att det var en traktor, och sa sedan "stadsbor" med eftertryck. Varpå jag förstod att hon drev med snubbarna och snubborna brevid som uppenbarligen tyckte att allt som är lortigt och grövre än en jeep går under kategorin "traktor". Det tyckte jag var roligt. Den här fick jag också tänka efter för att fatta, men... Det är också roligt.

Helt offtopic nu. Vi träffade Emile i estethuset och hans första kommentar till mig var "jag har inget smeknamn till dig", varefter han konstaterade att mitt nya smeknamn är Soet. Lite gulligt tycker jag!

Och yep, min layout blev lite random helt plötsligt. Ehehe.

Ich bin ein Rubikskub

Nu ska jag göra ett vettigt inlägg här tänkte jag. Eller ja. Ett inlägg i alla fall. I torsdags fyllde Sebbfish stor pojke, med andra ord 17. Han hade redan fått sin riktiga present från mig, jag bjöd honom på sushi, men han fick också en nyckelring i form av en liten liten rubikskub som funkar och är totally awesome. Pop fick i uppdrag att lösa den, vilket han nääästan gjorde innan alla var tvungna att sticka åt olika håll. Eftersom tiden var begränsad stressade vi honom så mycket vi kunde.

Här står Fish och håller i nycklarna han fäst i den, Pop fipplar med kuben och Hampus håller Pops mobil för att han ska kunna lösa kuben och prata i telefon samtidigt... Hampus ser fett lurig ut!


Hmm, efter skolis hängde jag och Bea på en pizzeria. Bea tyckte hon såg jultomten så jag frågade snubben om det var han. Han sa att han var det, och jag blev glad och sprang in i en vägg. Jocke skulle joina oss och det var askul, för jag smsade honom och frågade om han skulle hänka med Bea och mig, och hans svar var "jag kommer" och vi ba jaha, kul för honom men han vet ju inte var vi är? Det var flummigt men den kom han och August. August åt upp min pizza och bjöd på tuggummi. Den var jag HÖR OCH HÄPNA på möte med s.n.u.s-redaktionen och fick typ några jobb och grejer. PARTEY. En sväng till Isaksdal med Fish och August, Assasin's Creed II och lungorna fulla av cigarettrök, sen tårta och grejer hos Fish. PARTEY.

 


Varning på stan!Min enda kommentar är att Bodil och jag hade väldigt roligt på japanskalektionen.

November är en vägg av våt betong.

Keff dag. Vaknade halv 12 (väcktes), fixade håret och sen åkte vi till Eskilstuna. Kollade på Ouran High School Host Club i bilen. Vi var framme på sjukhuset halv 3. Fick inte komma därifrån förns vid 5 för mina läkare lider av mundiarré, yeey. Fick lämna SJU stycken blodprov också, det är nog rekord. Sen letade jag skor på nåt köpcentrum. Flera gånger kom min mor med skor/kängor hon tyckte jag skulle prova och som fick mig att undra om hon försökte vara rolig, men hon var seriös. Wtf. Dagens roligaste var i alla fall att det skulle vara något slags uppträdande där vi var (Tuna Park). Folkmassan bestod av fjortonåriga tjejer som skrek och grät redan innan någon fanns på scenen, vilket fick oss att dra slutsatsen att det var någon "Idol" det handlade om. Vi hade rätt, och medan vi var inne på Intersport hörde vi hur en gnällig tjej började sjunga en gnällig ballad med gnällig röst. När vi kom ut visade det sig att rösten kom från en hårig DUDE. First I was like "D:", then I LOL:ed.

Kom inte hem förns typ 9, och nu är jag tröttare än en gasad jude. Borde sova. Vilket får mig att tänka på vad jag drömde i natt. Jag drömde att jag plötsligt kom ihåg att jag hade haft en tvilling som dog när jag var liten. Jag blev ledsen, och det var så verkligt att när jag vaknade kändes det som att det hänt på riktigt. Hatar när det blir sådär, det lämnar alltid en oroskänsla långt efteråt. Like I need it, min verklighetsuppfattning är redan skruvad som det är.

Btw, hittade en stenhård svart plastgran. MÖRKNESS. Jag vill ha:

Den andra bilden är rått-Alice som bor på ett bord i skolan. Ska göra en bild av henne på papper någon gång, hihi.

Dreifaltigkeit ♥


Today's been a pretty awesome day. Efter skolan gick jag och Bodil lite på stan och provade klänningar. Bodil looked awesome i en chockrosa sak, sen dröjde det inte länge tills vi blev uppsökta av en Maskin. En tjej frågade honom om han kunde trolla (höga hattar = magiska?) men det kunde han inte. Han såg dock helt vansinnigt rolig ut i en sjörövarögonlapp jag hittade och det var så roligt att jag typ dog. Jag måste ha gjort ett jättefint intryck när Jocke joinade oss... i alla fall: Resten av kvällen spenderades med att utforska, tolka och leka med alla köksredskap och andra grejer på Åhléns (mycket WHAT'S THIS och 'jag har det största vinglaset') samt gå igenom BR:s hela sortiment. Es war sehr lustig!

I'm going b.a.n.a.n.a.s

Alltså jag tänkte bara be om ursäkt lite sådär in general om jag beter mig som ett svin. I'm losing my mind och inte ens choklad hjälper. Bara håll undan, det går över... Det löser sig you know.

I Norrland kan ingen höra dig skrika

Helgen spenderades hos Michael tillsammans med Erika, Johan, Jesper, Bodil och Bea. Lägg till Transformers ett och två, Resident Evil 2, Yesman, Halo, Dead or Alive, massa olika snacks och godis, 6 liter julmust, ett par Burn-shots och en massa kuddar och du har en sammanfattning. Vi stannade uppe till fyra och var glada. Johan underhöll oss sen genom att vara Norrlänning. Vi blev gladast. Idag lekte jag lite med Jocke och Patrik för det är sånt som händer, hihi. Nu är jag tröttast i världen och kan inte sova.

Nursery Rhymes

Damn. Hade skrivit asmycket här men råkade stänga fliken så nu får jag göra om allt ;___; I alla fall. Det här inlägget handlar på begäran av Bea om nursery rhymes, så jag listar en del som jag kan och flera som jag letat upp på google.

Det första är min personliga favorit. Kråkor är ett favoritdjur, och min favoritfilm är The Crow, lol. Men den är i varje fall jättefin. Den finns med i Patrick Wolfs "Magpie" (som är en jättefin låt!), för i Storbritannien handlar den om skator, inte kråkor. Den finns förresten i många versioner, men här är den så som jag kan den:

Counting Crows
"One for sorrow, two for joy
Three for a girl, four for a boy
Five for silver, six for gold
Seven for a secret never to be told" ♥

Next one up, because... Jag läser en jättefin serie som heter Sandman och är skriven av Neil Gaiman. Jag älskar den, och the Sandman i boken är mycket riktigt the Dreamlord. (Jag är dock inte 100% säker på att det här är hela):

The Sandman
"The Sandman's coming in his train of cars
With moonbeam windows and with wheels of stars
So hush you little ones and have no fear
The man in the moon he is the engineer

The railroad track it is a moonbeam bright
That leads right up into the starry night
So come you little ones and run up the stairs
Put on your 'jamas and say your prayers

And ride with Mr. Sandman
Ride with Mr. Sandman
'Til daylight comes again
An you'll see all the wonders of wonderland
In the Sandman's Train
"

+ en annan version:

The Dream Man

The dream mans coming on a train of cars
With moonbeam windows and with wheels of stars
So kiss your mommys and kiss your pa’s
And all aboard you little ones

A rainbow dragon
Is a rainbow bright
That moves off out into the starry night
So all you little children
Have no fear


The man in the moon is the driver here
So hush here comes the dream man
Hush here comes the dream man
So all you children run up the stairs

Put on your nighties and say your prayers


Den här lärde jag mig för inte så länge sen, och den säger man såklart om det landar en nyckelpiga på en för att få den att flyga iväg:

Ladybug Ladybug

"Ladybug ladybug fly away home,
Your house in on fire and your children are gone,
All except one and that's little Ann,
For she crept under the frying pan."

Den följande passade väl rätt bra idag:

Rain Rain Go Away
"Rain rain go away,
Come again another day.
Little Johnny wants to play;
Rain, rain, go to Spain,
Never show your face again!"

Den här minns jag att Emilie Autumn refererade till i en intervju. Ett fan frågade henne vad hon var gjord av och Emilie svarade "sugar and spice and everything nice":

What Are Little Boys Made Of?
"What are little boys made of?
Snips and snails, and puppy-dogs' tails,
That's what little boys are made of.

What are little girls made of?
Sugar and spice, and everything nice,
That's what little girls are made of."

Den här tycker jag var fascinerande att hitta, för den är äldre än Alice in Wonderland och alltså är Hjärter Dam i boken baserad på det här nursery rhymet! (Du måste nog ha läst boken för att fatta.) Vet att det är massa sånt (som Humpty Dumpty nedanför) men den här kände jag inte till:

The Queen of Hearts
"The Queen of Hearts she made some tarts all on a summer's day;
The Knave of Hearts he stole the tarts and took them clean away.
The King of Hearts called for the tarts and beat the Knave full sore
The Knave of Hearts brought back the tarts and vowed he'd steal no more."

Humpty Dumpty
"Humpty Dumpty sat on a wall,
Humpty Dumpty had a great fall.
All the King's horses, And all the King's men
Couldn't put Humpty together again!"

Den här hittade jag också... en av de brutalare asso:

Goosey Goosey Gander
“Goosey goosey gander where shall I wander,
Upstairs, downstairs and in my lady’s chamber
There I met an old man who wouldn’t say his prayers,
I took him by the left leg and threw him down the stairs.”

Hittade också ett par distorted nursery rhymes, alltså de är inte riktigt som de lät som början... som den här:

Georgie Porgie
"Georgie Porgie Puddin’ and Pie,
Kissed the girls and made them cry
When the boys came out to play..
He kissed them too ‘cause he was gay".
("Georgie Porgie ran away"
slutar originalet)

Hehe.


Sen får man ju inte glömma Emelie Autumns Miss Lucy Had Some Leeches, men den är lite väl lång att skriva så den kan ni få lyssna på istället:

Jag spammar sönderAlice's Adventures in Wonderland


Med andra ord: jag tycker ni ska checka min Alice-serie på deviantART. Och denna i större format:

Fuck.

Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck FUCK FUCK FUCK fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck FUCK fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck det löser sig.

A taste of Ink

Eftrersom jag varit så trött senaste tiden tänkte jag vid klockan 8 igår att nu går jag och lägger mig. Men sen tänkte jag att det är ju ingen idé att försöka somna, så jag låg och ritade tills jag bestämde mig för att sova vid halv 11. Inte riktigt lika tidigt som jag tänkt mig, men bättre än vanligt i alla fall. Detta är i alla fall ur mitt ritblock:


Det spelar inte längre någon roll

Idag fick vi finally vårt Photoshop (det var nära att jag blev utan för min dator cp:ade loss O.o) så jag är nöjd. Efter skolan provade Bodil och jag datorväskor, and I settled for a Dakine Cheetah. Den är mörk och fin med diskreta kattfläckar. Dock kunde vi konstatera när vi kom hem att vi lyckats byta dator under provandet, hehe. Lol på det. Men vi har switchat back nu.


Give me a reason, give me a sign, something to stop me from loosing my mind

Jag säger som Harry i Potter Puppet Pals: ANGST. ANGST. ANGST. You name it. Jag får ångest över att jag inte hinner tänka och när jag tänker får jag ångest och jag vet inte vad jag vill eller hur eller varför och jag vet inte om det verkligen är jag som tänker det här eller om det är, ja, inte jag utan någonting annat. Jag behöver semester från att existera.18. Inte än, men snart

dagar till the myndighetsday

Sound the alarm

Jag hängde lite på Blogg.se's startsida och kollade de senaste inläggen som kommer upp högst upp och kan nu konstatera att minst 1 av 10 är fjortisar här. Tråkigt. Den enda som dök upp och inte verkar va fjortis är chiptek.

Jag har (hör och häpna) sytt klart Beas bloomers. SMS-konvo:
- jag har sytt klart dina bloomers, Bea!
- YAY! hur många tusen är jag skyldig?
- hur mycket har du?
- Haha nej du! XD
- :(

I alla fall. Glömde lite vad det här inlägget skulle handla om egentligen.

Vi gjorde hemmagjord pizza förut. Min failade. Först hade jag för mycket olja på den så den typ drunknade när den var i ugnen för det började koka. Sen var den ofärdig när vi tog ut den så den fick vara inne ett tag till. Då blev den bränd, men botten var fortfarande degig. Dumma pizza. Inte roligt.

Och jag har värsta cravingsen efter att animera. Vad fan hände med vårt Photoshop vi skulle ha fått för 3 veckor sen? Överväger att faktiskt starta min gamle trotjänare, the stationär dator only for the sake of animering.

Hur som helst, jag har i stort sett knarkat Adept den senaste månaden:

En lite mysko grej är att jag länge tänkt kolla om de gjort några videos än, men har inte gjort det förns nu ikväll, kollat alltså. Och ja tidigare idag gjorde jag en teckning med en flock kråkor som flyger ut ur en dörröppning och nu efteråt kollade jag på den här videon och dog lite. Hihi.

-

-Hurdags drar du idag, Frida?
-Vartdå?
-Det vet jag inte.
-Jag vet inte om jag ska någonstans.


Jag stannar nog hemma och tar det lugnt idag. Sängen känns ovanligt lockande.


Saras reaktion på Elgigantenmänniskorna som ville lära sig om Macs:


"DET ÄR INTE EN HÄST SOM RIDER PÅ EN DRAKE"

... sa Sebbfish om filmen han tittade på, för jag trodde det var det.

I alla fall. Jag tappade bort min ena vante idag. Den andra vanten blev ledsen. Upptäckte att jag är bollrädd på jumpan idag. Det var tråkigt. Jag snavade på mina egna fötter. Bodil och jag fantiserade om Linus som springer i slow motion på en äng med blommor i håret och ser dumglad ut (I'm aware of the syftningsfel, and you'll probably never know). Skolsköterskan klippte bort what was left of min trasiga nagel *sadcut* Den ser efterbliven ut nu. Sa jag att Jonte och jag behöver en dvärg att sätta i Marcus skåp? Han måste se bister ut. Hör av dig om du har en du kan undvara. Vår japanskalektion är efterblivet lång, och idag fick vi lära oss beställa mat. Vi pratade asmycket om sushi och genom fönstret kunde vi se Jesper som stod och knaprade på en chokladkaka. Jag blev ledsen i ögat.
Sen lekte jag med Jocke på stan. Det var jättemysigt, vi var flummiga och asdjupa. Måste göras om! Träffade August och lite folk också. Torkel undrade varför vi inte drack öl. Jag fick tillbaka den borttappade vanten. Den andra vanten blev glad. Jag blev glad. Sebbfish är sjuk och jag är aaaaastrött. Det är lite tråkigt. Bortsett från det, en mycket lyckad dag :DDie bitch, die

Alltså, jag är så jävla missanpassad. Jag hatar kyla, jag dör när det blir för varmt och jag är hellre uppe på nätterna än dagtid. Alltså, Sverige och den här tidzonen är så inte my cup of tea. Och btw. Något måste det vara: det är åskväder hela tiden/det var gift i influensavaccinationssprutan/mina lungor håller på och ger upp helt och hållet. Jag börjar seriöst tröttna på att inte kunna andas. Och om jag verkar lite pessimistisk säger jag bara att det är klart man tröttnar på att känna som att man är konstant döende.

Beware of the Chameleon

Bild1: gamla håret. Bild2: efter klippning. Bild3: Efter färgning.

Jag är förbannat nöjd med att va cerise. It's almost awzum. Kudos till Erika som kände igen färgen direkt!

FRITZLZORZ!

Helvetes jävla satans förbannade skit. Höll precis på att redigera bilder när PS fick damp och stängde ner sig. Big deal? JA FAKTISKT. Skittessin har inte fixat vårt Photoshop än (vadå, de har ju bara haft en termin på sig) så vi fick bara trials, och de har gått ut. PS gick dock fortfarande att använda, för jag stängde aldrig av det. Men nu är det tydligen slut på det roliga. Försökte med att använda ett serienr jag hittade på nätet, men den säger att det har expired och nu kommer inte uppdateringsgrejen upp längre så jag kan inte prova med ett annat. Fuck you trial-Photoshop. Picasa fick bli någon slags nödlösning, för det börjar bli väldigt bildlöst här igen.

I alla fall. Idag var Fritzl på besök på Tessinskolan. Alla var klada hestar!

Igår träffade jag Linn och hennes man som inte är hennes man på Princess och vi fickade och snackade skit. Det hela var väldigt trevligt. Sen skulle jag köpa mascara men kunde inte betala för mitt bankkort fuckade ur? Provade att ta ut pengar på ett annat ställe ett par gånger, men det gick inte. Medges ej tyckte banken. Fett taskigt tyckte jag. Linn lånade mig lite pengar och sen åkte hon hem. Jag köpte mascaran och försökte igen ta ut på en bankomat, och se där, den spottade ut pengarna utan problem. Köpte nagellack.

Sebbfish och hans mor kom och plockade upp mig och så for vi till Elgiganten. Medans Fish sprang runt och letade efter en sladd hittade jag en visnings-Macbook och började leka lite i Garageband. Det dök upp en anställd som frågade vad jag höll på med. Typ såhär:
-Hej, vad gör du?
-Ehh jag leker lite i Garageband ;_;
-Vad kul, hur gör man?
-Ehh... jag har bara valt ett par slingor och så på måfå, man kan bara dra dem över såhär så blir det nåt. Brukar inte hålla på så mycket med Garageband, men det är kul.
En till anställd dök upp.
-Är du van Macanvändare?
-Mjaa, jag har en själv, så ganska van antar jag.

Och så började båda ställa massa frågor, om vad jag tyckte om Mac, om programmen man får till, om man jämför med PC osv, och var jätteintresserade. Det var kul, men... borde det inte ha varit tvärt om?! Haha.

När Cicci skulle skjutsa oss till bussen attackerade bilen mej. Det var inte den vanliga minubussen, utan en sån med två dörrar fram. När jag lyfte upp en spak för att fälla ner sätet och klättra in fjädrade spaken tillbaka och smällde till mina fingrar ashårt och spräckte min långfingernagel tvärs över. BLOOOOD.

Och för övrigt hittade jag en radiostyrd bil i vardagsrummet. JAG BLEV GLADAST. Jag har allttid velat ha en radiostyrd. Och det här var en riktigt fiffig sak från Teknikmagasinet. Den är typ stor som tvärs över min handflata, och kontrollen till den är också botten till en kupol man kan ha den i när den står framme så att det ser stylish ut. Kontrollen är även laddningsstatnion till bilen, för det är en liten bil med ett litet batteri, så man kan typ köra i 2 minuter, sen får man ladda den i 2 minuter.


En dinosaurie som inte vet om att den är utdöd

Guuuuud vad våran rektor är jobbig och tjatig och bara pratar och pratar. Hon kan väl åtminstone försöka låta som att hon menar nåt hon säger, men nej då. Hon är alltid överentusiastisk och ba omg jag är så hipp och hänger med ungdomar och vi har världens bästa relation och jag är ungdomlig och karismatisk<3<3<3<3<333

Ge mig en pistol

Har gosat lite med min Fisk idag, men han håller typ eventuellt på att bli sjuk... hoppas att vi håller oss någorlunda friska.

Tog igen lite förlorad tid med Erika sen. Vi battlade med YouTubeklipp, bakade superkladdig kladdkaka och kollade på Buffy the Vampire Slayer. Det var FAB ♥

Vargpakten – Ge Mig En Pistol

Uppsats om en ko

"Kon är ett husdjur, men den finns också utanför huset. Den lever ofta på landet men den kommer också in till staden, men bara när den ska dö, men det bestämmer den inte själv."


Historien bakom detta går att läsa och höra här på Erikas blogg, och tro mig, det är underhållande som fan.

Shotgun!

Avbryter historieskrivandet för ett Viktigt meddelande aka Random fact:

Shotgun:
The front right passenger seat of a car. Comes from the Americans fascination with the Old West when the person sitting next to the coach driver carried a shotgun to fend off robbers or indians.

Cobain:
Seat in the car that is behind shotgun. Since Kurt Cobain was behind a shotgun when he died, it got this name.

(Från UrbanDictionary såklart)

Enjoy!

Everchanging

HIHI. Sitter här med gräddkolaglass och Macbook, och har just färgat håret. Nöjd? JA. The funny thing är att det blev den färgen det skulle bli, inte den färgen jag förväntade mig. Wtf? Det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt, men denna gång på ett bra sätt, tror jag. Alltså det blev mer som jag trodde när det torkat, men haha ahhh får se i dagsljus hur det verkligen blev.

I ALLA FALL. Ska skriva lite historia nu (hehehe). Skolarbete<3 Jag är cpflummig. So is Emile. Det är nice!

OHH OCH ViKTIGAST AV ALLT. Jag har en bula i bakhuvudet! Den är konstig och jätteöm. (Ja, jag slår fortfarande huvudet i kanten på sängbotten när jag reser mig ur Sebbfish' soffa) Poängen är att det är synd om mig.

The best of Youtube ♥

Nu är Sebastian blondare än blondast! Hann inte hjälpa honom med den vita färgen som han skulle ha i idag, men han kanske klarar det själv. Återstår att se. Vi stannade uppe hela natten och kollade på TV, de visade en Clintan-film, When a Stranger Calls och lite annat smått och gott. På onsdag visar man för övrigt Ultraviolet på 6:an och den ska jag nog ge en chans, även om den har fått sämst recensioner och ser rätt B ut, haha.

OHH en sak till! De flesta har säkert redan sett den, men jag tipsar om den ändå. Jag pratar om Comhems senaste reklam som består av covers på kända YouTubefenomen! Jag skrattade halvt ihjäl mig när jag såg den första gången. Så jäkla kul! Älskar att Chocolate Rain är helt sjukt lik, och liksom SKOGSTURKEN ♥ Och så avslutas det hela med Keyboardcatlåten. Naturally.


(Btw Bea, har sytt på dina bloomers idag, nu fattas typ bara resåren)

Röd

Ey, rapport från landet igen! --> Kent – Röd låter fucking awesome. Synthigt!

Dampar på håret, sprejar sönder det, drar till stan för att återerövra mp3:spelare hos Fish.

Klad hest!

Gillar att jag just kollade på klockan och ba OMG är den över 12 jag kommer aldrig palla skolan imorn! Innan jag insåg att det är fredag.

Hur som helst, upptäckte just att hela Adepts Another Year Of Disaster finns på Spotify!♥ Jag blev klad hest. --> Adept – Another Year Of Disaster <-- ÅHH så bra de är!

Skjut dem

ALLA DESSA UNGJÄVLAR TILL HANFJORTISAR SOM SPRINGER OMKRING MED HÅRSNODDAR PÅ BENEN. JAG BLIR SÅ ARG. NÅN MÅTTA FÅR DET VARA.

Jag vill gärna tro att jag är ganska tolerant när det gäller individer och deras utseende och stil, men jag gör ett undantag för fjortizboys. Känn er hedrade. Seriöst, jag är ledsen, jag vill inte vara ytlig. Men liksom hårsnoddar. Hela vägen från knä till häl. Varfööööör?

Det är inte konsert om det inte är live

Tycker det är fint att Sesame Street fyller 40 så att Google har spejsat till sin logga och man kan köpa tshirts med Kakmonstret på H&M! Gillar när nördiga grejer uppmärksammas, även om det känns som att de blir lite mainstreamifierade. Och, och apropå stream, Final Fantasy: Advent Children är underbart bra! Helt out of the blue eftersom det var bajslänge sen jag såg den senast, men den är jättebra. Lite annorlunda men vacker animering, spejsad och fett komplicerad handling (imho) och helt sjukt bra soundtracks.

I alla fall! Vi fick tillbaka japanskaproven idag, eller nej men vi fick veta hur det gick och till min obeskrivliga förvåning gick det MVG. Sånt gillar vi! (Skrev synt där först, men det är också fint) Synd att jag har ont i magen.

The impossible hände också, jag gick till frisören och det blev inte superkatastrof. Eller, OK, lite. De hade av någon outgrundlig anledning slarvat bort sin enda plattång på salongen, så jag kunde inte se riktigt hur resultatet blev. Plattade kalufsen hos Sebbfish och fällde ett par tårar när jag insåg att jag fått en emofrisyr. Lyckades dock rädda det hela med ett rakblad (HEHE misstolka) när jag kom hem och flikade till det osv. Nu är jag rätt nöjd. Och det är koooort! Så ovant. Och så skönt.

Läste förresten en recension av Dead By April i-spelningen i Nyköping, och seriöst... Wtf. Har förstått att de har någon slags technoslingor i musiken (nehh jag lyssnar inte på dem) men istället för att låta snubben/-an som skrev dem spela upp dem hade de en maskin till det, och sången var inspelad den med. Singback, fett hardcore. Alltså, hur LIVE är det på en skala? Sorgligt på superhög nivå.

Family Guy-referenser ftw ♥

HAHA alltså, tjuvlyssnat.se är så finast, och tjuvtittat inte helt fel det heller.Bodil, om jag dör får du fan fixa en sån här fin dödsannons till mej, mmkey?

They shouldn't have soundtracks

Weii! Jo igår blev det slutligen av att färga Fish' hår. Eller bleka menar jag. Medlet räckte till två omgångar, plus rötterna till min vita slinga, och det blev fett ljust. Har ingen bild, men liksom. Ta mig på orden :D
Själv håller jag på att go bananas, för mitt hår är konstigt och jobbigt och ivägen, och jag var SÅHÄR <-> nära att kutta av en bra bit själv ikväll men mor sponsrar en frisörklippning så jag får försöka stå ut med det tills imorn. Och nä. Det går inte så bra med det här spara-ut:andet, men det är nog inte meningen att jag ska ha långt hår helt enkelt. Nog om det.

Efter allt skitjobb igår for jag till stan som sagt, och hade det hur mysigt som helst med min Fisk. Håller på och blir värsta inbitna tv-tittaren alltså. Kollade aldrig förut, men Sebastians tv står ju så smidigt precis där liksom, så den går typ för jämnan. Vi såg bland annat en hel massa Scrubs (Ted & The Janitor ftw!). Gick och la oss vid typ halv 2, och jag vet inte riktigt hur det gick till, men vi hade i alla fall väldigt djupa konversationer om typ allt man kan och itnte kan diskutera.

Sen har jag tänkt en sak. När jag vaknar har jag ofta en låt på huvudet, och det kan vara precis hur random som helst (alltså förra veckan gick jag runt med The Final Countdown på hjärnan en hel dag för den var det första jag tänkte på när jag vaknade. Liksom wtf). Typ en låt jag inte hört på flera år. Så jag funderar på om mina drömmar har soundtracks? Kan inte komma på någon annan förklaring. Om det är så: Feeehst.

Sen fick jag ett väldigt fint textmeddelande från Jonte idag. Han såg lite ensam ut i ett hörn på mattelektionen, så jag tyckte det var en bra idé att sms:a honom. Frågade om det var lika partey i det där hörnet som det verkade, och han ba ja det är fett partey, kom hit och kolla, typ. Jag svarade att jag vågade inte för jag var rädd att läraren skulle bli arg och slå mej med en linjal, och då skulle jag bli ledsen hest. Jonte svarade då "du kan slå honom med en hest så han blir en ledsen linjal" och det tycker jag som sagt var mycket fint.

Hur som helst, efter skolan festade Erika, Sebbfish, August und moi loss på Minako. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k sushi! ♥ Can't get enough, mark my words. Det var superchill, yes yes.Perdón, mis amigos, por el överdrivet långt inlägg.

Den unge Werthers hippie lidanden

Såhär seriösa är Bodil, Jonte och jag när vi tillsammans gör svenskauppgiften i ett delat dokument som alla kan ändra på:

Report straight from the country

Rapporten lyder: VINTERNS FÖRSTA SNÖ.

Enjoy!

Operation dagsverke. Ingen skola. Har varit ute och räfsat ännu mer löv, klättrat ner i en brunn, samt frusit häcken av mig. Tror jag ska till Fish sen och hjälpa honom att bleka håret, vilket han lyckas skjuta upp gång på gång. Får se om det blir nåt!

Btw, diggar Maskinen – Segertåget - Instrumental !

Mobile life


Well, jag tycker det är lite kul med 'kollage' och så, och jag sitter ju ändå vid min gamla dator, så jag tog a whole bunch of gamla mobilbilder och pusslade ihop dem lite på random. Spontanitet = da shit.

Min inte fullt så fantastiska dag

SVINKALLT IDAG. Superblåsigt hela natten och hela dan, och tack vare det har jag sovit mindre än tre timmar i natt (kan inte sova när det stormar). När jag cyklade till bussen hade jag världens slagvind från sidan och blev 'utknuffad' mitt på vägen hela tiden. Självklart kom inte Tessinbussen heller, så Bodil och jag och några randoms satt där lite snopna när vi insåg att det inte var nån som kände för att skjutsa oss till skolan idag. Slutade med att Bodil ringde sin far så åkte vi med honom in. Frusit som ett jävla as har jag gjort hela dagen också, och när jag var tvungen att cykla hem från bussen ville jag nästan hellre gå och skjuta mig. Svergie = ett jävla skitland.

Nu sitter jag vid min stationära dator och dampar över att den är så seg. Har sorterat musik på min mp3:spelare, lagt över den på datorn, formaterat spelaren och håller nu på att lägga över musiken på den igen. Jobbigt, men jag hoppas det hjälper för den har levt sitt eget lilla misslyckade liv senaste tiden. Är dock fortfarande lite ledsen i ögat över att min musik lämnar mig rätt opepp. Men det var iofs länge sen jag fastnade för nått nytt också, är nog i behov av lite uppgradering på musikfronten. Har varit rätt inne på hardcore lately. Tips är välkomna.

Youtubes of the day

Känner att jag borde tipsa om denna musikaliska dokumentär om esteter. Enjoy!

Ohh... whatever. Kan lika gärna passa på att tipsa om ett par andra videos också:

Den här är väldigt fin... Lite trippy kanske? Hihi. Kristofer Ström har animerat.

(Lägg märke till att alla figurerna 'är' olika ljud i låten)

Och den här som var den första Kristofer Ström-videon jag såg. Låten är cpskön också.

Stop motion är sjukt coolt.

Btw, Bodil jag gissar att du gillar den här skivan: Various Artists – HARDSTYLE VOL. 4

Feeeehst, får man hänka?

Idag: Sebbfish och jag firar 9 månader ♥

Halloween: Tog en söndagsbuss till stan och var inne typ 5, varpå jag begav mig till August da Man. Han och ahhh nån satt och spelade Halo. Sen dök Jocke och Robin upp och snart en massa andra. Däribland Emil och Edwin (du vet han som sitter i hörn och sniffar ägg, Bodil?). Det var fint, för de hade switched outfits dvs klätt ut sig till varandra :D Jocke och Robin var inte sena att följa det exemplet, så resten av kvällen var man rätt förvirrad och ba vem e vem!? Tror att alla kommer va lite schitzo efter det där. I alla fall! Efter ett tag dök det upp ett par vattenpipor, och jaa... källaren var snart helt rökfylld. Och rök har en tendens att sprida sig så snart såg man knappt någonting och det var rök i hela huset hahaha. Tror alla fick sin beskärda del av kolmonoxidförgiftning, haha. Jag var lite besviken på att Edwin varken hade några ägg eller satt i ett hörn. Han skyllde det på att han var påverkad och lite desorienterad så han missade hörnen hela tiden, men han fick i alla fall som quest att leta upp några ägg. Han hittade visst ett par men sniffade upp dem innan han hann visa mig. Sa han.  Sen följde Fish och jag med hem till Pop för att äta makaroner, för att sen bege oss hem till Sebastian där vi åt rulltårta. Hela kvällen var i stort sett väldigt lyckad, I'm like totally happy ^_^ Hoppas alla hade en finast Halloween!


Här är i alla fall en video på Jocke och Robin som rejvar loss med discomoves ♥

Mycket vackert! :D

(Nu är jag lite besviken, för jag har väntat med det här inlägget så att jag skulle kunna lägga in den här videon. Laddade upp filmen med iMovie men YouTube var tydligen down for maintenance så den är ännu helt obearbetad. Men ah ni får väl checka lite senare om videon inte vill visas nu.)

RSS 2.0