skeletons don't dance

One of my favorite things är när moi et mon poisson har djupa diskussioner. För ett tag sen diskuterade vi 'meningen med livet' och dylikt. Och let's face it: det finns ingen mening. Det kanske låter pessimistiskt, men jag tycker tvärt om. Det finns ingen meningsfull betydelse bakom vår existens, vi föds, fortplantar oss och dör som vilka djur som helst, och någon gång kommer även vår planet gå under. Men nu är vi ju ändå här, så om man ska lägga in någon mening till allt det här måste det väl vara have a fucking awesome time! Vi har inte så jävla lång tid på oss. Jag förstår mej inte på människor som typ "jag måste se ut på det sättet och beté mig på det sättet och göra såhär för att smälta in och se till att jag får ett högavlönat jobb och gucciväska för det är det samhället förväntar sig av mig". Inget av det där spelar roll. Eller visst, mitt utseende/stil spelar roll för mig, men det är klart jag vill trivas med det, det är ju mitt. Sen om resten av världen tycker jag ser ut som en clown... fine. Men det finns ingen anledning till att INTE skutta runt, spendera en dag med att ligga i gräset och kolla på moln eller kolla på tecknade filmer bara för att the majority tycker att det är ett udda beteende och att man borde försöka anpassa sig. Seriöst. Gör vad du vill.

Mon poisson und mich har också den saken gemensamt att tidningsläsning makes us angrycats. Jag blir uppriktigt förbannad när jag läser om alla politiker som sitter på sina feta arslen och tror att de kan köpa kristallkronor för skattepengar, bomba civila och tjafsa över småsaker. De muckar med ett land och fjäskar för ett annat och beter sig som svin. Men allt det de gör är baserat på fucking petitesser. Om de bara kunde zooma ut från sina egna små världar som cirkulerar runt dem själva och deras pengar, om de kunde se det stora hela så skulle de inse att de är så jävla betydelselösa. De och deras fåniga gräl är så små. Om de bara kunde få in i sina korvhjärnor att de är lika meningslösa som vilket annat ägg som helst och inte större än en fis i universum skulle de nog vara lite ödmjukare. Men det verkar vara en sån där sak som hör till när man blir politiker. En månad med lite makt och man glömmer vart man kom ifrån och förmågan att fatta realistiska beslut skrumpnar ihop och kryper iväg och självdör in the closets of the mind där alla gamla skelett och smutsiga hemligheter gömmer sig.

Fan, vi hade så mycket bra att säga. Önskar jag kunde få ut allt på ett bra sätt, men nu har jag i alla fall försökt.


jag har en egen themesong!

~~ I'm blue da vi di da vi da ~~Det hände lite grejer i helgen asso! Jag skulle ha föredragit att go polkagris med rött och vitt hår, men ah. Det är lite synd om mitt hår så jag ba' nej jag ska inte bleka det nåt mer nu, så det fick bli brunt istället. Dock kunde jag ju inte skippa the essential out-of-place färg, som den här gången fick bli BLAU. Har ingen jättebra bild ännu, men here is ein picture of my outfit por el söndag.


Jag hjälpte Benji pimpa sin blogg (den där webbdesignen du läste verkar inte ha fastnat riktigt hehehe ;D) nu är den provisoriskt gullig i alla fall. Sen kollade jag på en kannibalfilm a la Blair Witch Project (typ exakt samma film fast med djungeltema och grymt jobbiga karaktärer :/ ) con mi amor Pez (=Fish)

Imorn har jag sovmorgon igen, fett nice. Kan behöva det, jag sover så jävla illa.

Den här låten är btw helt sjukt fin: Subway to Sally - Feuerkindhappycat!

28 aug - Jag är pank, men dessa ska jag se om jag så måste gömma mig i Erikas ryggsäck.Burton är ju fantastisk, och Alice i Underlandet är min favoritbok genom tiderna. Burton hittar alltid på så sjuka saker, och Depp är rätt awesome. Ett stort plus är att the Chesire Cat påminner starkt om Tove Janssons version (hon har illustrerat den utgåvan av Alice... som jag äger)Den verkar så chill! Pyamasen pojken har är helt underbar, och 'monstren' är så vansinnigt mysiga. Stämningen verkar också helt cozy.Och så den här. Quentin Tarantino... Brad Pitt. Som slår ihjäl nazister. Jag vet inte om det behövs någon mer motivering.

- NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN!
- Oh yes yes yes yes!

bend over fast liksom inte

28 aug - meow!


HT09:s första idrottslektion. Ve och fasa, vi måste stå ut med det ett år till! Vi fick i alla fall spela 'golf', vilket resulterade i att jag som inte hade ombyte med mig blev väldigt blöt om fötterna. Vilket i sig ledde till att jag gått barfota hela dagen. Det var överraskande mysigt även om mina fossingar är rätt ömma nu, hehe. Bodil, Callé, jag och de andra hade också vår första japanskalektion. Vi har en egen japan! Och nya boy friends from Gripen. Mycket trevligt.

Vi åt kräftor när jag kom hem efter att ha shoppat hårfärg (YES! Nu är det dags för ombyte igen ;D) och ag sitter nu och äter hemodlade vindruvor och funderar på om man kanske kan få bort kräftlukten med lite svinto. Har tvättat händerna med tvål och med diskmedel 6 gånger nu, men det verkar inte hjälpa. Kräftor var heller inte ALLS så gott som jag kom ihåg. Oh well.

Såhär ser i alla fall mitt hår ut när det är nytvättat, torkat och borstat. Volymen gör att det påminner lite om sockervadd som någon friserat till en pottfrilla.Jag har förresten upptäckt att det inte bara är mina fingrar som är hysteriskt överböjliga. Det gäller även mina armar :/

Är det en flicka eller en pojke????

26 aug - Ey yo, att få bekanta sig med ettorna var väldigt trevligt. Hahahhaha vi hade inga problem med kommunikationen i min grupp heller då trean brukar hänga med Johan, och ettorna var in fact en 91:a och en 90:a. Så vi var väl lite på samma nivå om man säger så. Jag fick peta på Simons dreads 8D Det visade sig också att en Johan som gick på samma skola som Bodil och jag i lågstadiet nu är estetetta. Skön kille som LYSSNAR PÅ EMILIE AUTUMN. We approve! Eller som Bodil sa "Titta Frida, en bögkompis! :D" hahahaha. Vi döpte om honom till Emile också, för att hålla isär alla Johan:ar. Vi kidnappade honom sen till Minako, där vi åt sushi tillsammans med crew:et.

Other than that, imorn börjar vi inte förns 12.20, och på fredag börjar japanskalektionerna! *does happy dance*

Oh oh oh, idag bjöd Bodil på chokladcupcakes med rosa frosting <3 Pop köpte ett JÄTTESTORT tuggummi. Han kunde nätt och jämt få in det i mnunnen, och när det väl var inne.. ja då var det inte mycket mer han kunde göra HAHAHAHAHA. Jag hade alldeles för roligt åt det där, men i alla fall. Alltså han kunde ju inte stänga munnen, så det såg så sjukt efterblivet ut. Sen bad jag honom se glad ut och det var vansinnigt roligt ahahaha. Sen fick han göra det en gång till, och sen fick han göra 'förvånad' och 'arg' också, och det var nästan ännu roligare. Men jag jag tror att jag hade roligast, för jag skrattar alltid för mycket och för högt.

Och det hände en jättekonstig sak häromdan. Vi har inte så snabbt bredband, och när man laddar stora bilder börjar de ju ladda där uppe sen kan man se hur bilden växer fram mer och mer neråt. Men alltså den här gången laddade den NERIFRÅN och uppåt.WEIRD. (Och det var nåt fel på sidan, sådär långsamt ska det inte gå.)


(Wilda har färglagt men jag ritade)

Måste ta hem min Alice-serie imorn så jag kan göra klart den ò___ó JAG VILL SE DEN KLAR (och nej, den är INTE lika snygg som skisserna där uppe tyvärr)

chill no mooaaar :(

24 aug - First day of school. Vi började 11, men jag var ändå i stan 09.15 pga otajmade bussar. Jag chillade lite med Erika för att fördriva tiden, men man kan ju inte undvika det oundvikliga liksom. Så ah, skola it was. Satt på skåpen och spanade in de nya ettorna och tänkte att man känner sig faktiskt lite större när man vet att man inte är minst liksom. Väl inrättade i ett klassrum fick vi ett kilo skog (en massa papper) var som skulle fyllas i och läsas igenom osv, så jag roade mig med att dekorera mitt schema med fiskar, sjöjungfrur och råttor. Men det ska bli nice med egna macbooks, trots att det är oh så jobbigt att skaffa kombinationslås till skåpen och släpa runt på datorn var man än går under 2 års tid. Får hoppas att det är värt det! ;)

Jonte och jag hade en period när vi gick runt och satte upp klisterlappar med varierande budskap. Åtminstone en del verkar finnas kvar, woho!

Efteråt lockade jag och Bodil lite folk till Princess (typ Hannah, Johan, Jesper, August, Linus, Fish & Martin som spenderat mina pengar igen) ochdet var väldigt trevligt.Imorn ska vi äta sushi och jag har övertalat min mor att boka biljetter till underbara Manson ikväll. Så jag har lite saker att se fram emot! <3


En rulltrappa från en tur i glassboxen

21 aug - Här kommer bilderna från Liseberg:

Det var jättekul, även fast det regnade rätt mycket. Vi åkte allt, och den sista bilden är på en grej som faktiskt lyckades få mej att skrika av skräck och inte förtjusning första gången vi åkte den. Det är ett bra betyg. Den stod liksom precis på kanten av berget, så satt man med ryggen utåt var det man såg när den svängde ut över kanten i 90 grader en väldigt fin utsikt rakt ner över nöjesfältet. Hängandes i säkerhetsbältet som man var gav det en väldigt pirrande känsla kan jag informera om. När första skräcken lagt sig åkte vi den kanske 4 gånger till, för kön försvann mot kvällen så det var bara att springa runt hehe. En annan sak som var väldigt underhållande var att skjuta dinousarier tillsammans med Fish. Jag var väl inte direkt bra på det, men hade definitivt kul.

En som inte verkade ha riktigt lika kul var denne pojke i brun jacka:

Close-up här :>

Alla som inte bouncar är våldtäktsmän!

21 aug - jag och räkan var på bio och såg Public Enemies för att sen bege oss till slottet för att hedra Typ En Festival med vår närvaro. Partey!

Filmen var nice, med Johnny Depp och Christian Bale plus trenchcoats, hatt och maskingevär. Trevligt! Hahaha de sköt i typ alla scener, och då tömde de nog en hel del magasin också. 30-talet var fint alltså.

Erika har en benägenhet att köpa alla bling-ringar hon kommer över. Hon förklarade sig med att hon måste ha dessa ringar på sig för att smack her hoes liksom, och hoes ger dinero och dinero gör att hon kan köpa fler ringar.


Alltså bad jag henne strike a gangstah pose. Kan dock konstatera att hon är för söt för att vara gangster.

Festivalen var i alla fall asvärd den med. Såg egentligen inte så många band, utan satt mest och chillade med Benji, Bodil, Linus och en massa nytt folk. Till exempel hade vi en Edwin där. Det var lite urflippat men vi kom fram till att han kissar i hörn och sniffar oknäckta ägg. He's The Cooooornerman *sägs med mörk darrande röst*. Bodil-chan och jag byggde en koja av mitt paraply och en filt, och det var väldigt mysigt. Kvällens höjdpunkt var när CK entrade scenen och körde sin grej<3


Bilderna kommer från CK's blogg

Det var fääääst, och man kan enkelt konstatera att CK och uttrycket "energiknippe" är synonymer. Han är söt i sin lugg, bouncar som om han aldrig gjort annat och ingen kan verka så lycklig som CK. He rox my sox!

Day two då!

Jag sov hos Fish så sen följde jag med honom till stan en sväng, där han köpte en myströja som han inte kommer att få ha ifred :> Vi missade en hel del av festivalen då vi ville ha lagad mat och inte nöjde oss med pizza, hehe. När vi väl kom tillbaka till parteyområdet hängde jag med Johan och Hannah och deras estetiska homies som gillar att röja. Tysta Mari spelade, och jag har aldig hört dem förut men de var fett nice. Vi drog igång en dance pit och det var fucking underbart (har fortfarande träningsvärk).


Framåt natten var det Promoes turn to enter the stage. Johan var eld och lågor, och även om jag misstänker att lika många som var där för Promoe var där för Svennebanan så var det asvärt.


SÖT.

Ähhvikördetigen!

20 aug - Kom nyligen hem från det sämsta så kallade möte jag varit på i hela mitt liv. Det var fail to the core.

But still... den här låten langar peppen:

Imorn ska jag och Benji se Public Enemies och senare blir det konsert med älskade CK<3

Ä.G.E.R! WHAT?!

Benji visade mej det här underbara klippet igår också, apropå Padmé of Star Wars.Hon informerade mig också om att älskade CK!!!! Kommer till typ En Festival i helgen!
Det var där jag hörde honom första gången för ett par år sedan. Han är underbar!YEEY!

Btw så ska vi få egna macbooks sen när skolan börjar. Jag har aldrig gillat Mac, men hey, it's a free laptop! Får se vad jag ska hitta på och släpa omkring den i...

No, I don't think the Empire had wookies in mind when they designed the ship Chewie

19 aug - Fuck yeah, Star Wars maraton! Det var jävligt lyckat.
Nedan är Michael, Erika, August, Bodil, Jesper och Johan som äter tacos, hehe.

Strax efter bilden togs drog Michael men Sebbfish och Isak kom och fyllde på istället.

(Varning för supernördig läsning!) Det var första gången jag sett alla filmerna i rätt ordning, och det var fett värt. Blir en helt annan sak än att se filmerna var för sig. Kan konstatera att Anakin i III:an och Harry Potter i typ 5:e boken är väldigt lika varandra i sitt whine whine, ingen förstår hur awesome jag är och det är så synd om mej bla bla bla. Hayden Christensen är väldigt bra på att se galen ut, och Yoda är helt sjukt cool. Man blir dock lite ledsen av att se den sista filmen där han blivit helt wacko av att leva ensam i ett träsk i 20 år...

August (som vi under mycket skratt konstaterat är schitzofren (nej jag orkar inte kolla hur det stavas)) favoritscen är uppenbarligen fiskmannens (någon mon chalamari) "IT'S A TRAP" och Erika kunde inte få nog av Obi-Wan Kenobis airkicks (eller var det Qui-Gon Jinn's??). Jag måste erkänna att mitt favourite moment är i sista filmen nere på månen, när Han Solo kutar förbi en imperiesoldat som vaktar bunkern, och klappar honom på axeln i förbifarten för att få honom (klonen) att springa efter rakt i armarna på en rebellstyrka. Skulle vilja ha ett youtube-klipp på det alltså! Johan grät lite inombords när Aayla (blå twi'lek jedi) skjöts ner.

Hehe. Det dök upp en hel del intressanta diskussioner under tiden som vi tittade. Bland annat kommenterades det att när Anakin varnat typ Master Windu om att Palpatine är Sith-lorden och Windu dyker upp hos honom med sina bästa Jedi så slår Palpatine ner allihopa på typ 2,1 sek. Och det var liksom de bästa, fatta hur resten borde vara om det stämde!

Sen kom Isak och jag på att det det fattas en specialutgåva av Star Wars:

Där ALLT och ALLA har hockeyfrilla. Vi räknade upp dem vi helst skulle vilja se, och kom fram till att det var nog Jabba the Hutt, Darth Vader och Dödsstjärnan. Vi hade väldigt roligt med det och fortsatte med bland andra Sailor Moon och Avril Lavigne. När sedan Johan föreslog Emilie Autumn i hockeryfrilla kom vi fram till att det gått för långt, och att egentligen ville vi nog helst inte se någon alls i nämnda frisyr.

Det var i alla fall a great event. Jag hade hysteriskt roligt och jag tror att de andra också var nöjda ^_^

L0L/WTF

17 aug - Såhär kan det se ut när jag chattar med Sebbfish.
Här frågade jag vad han gjorde, och han svarade "spelar". Det är lite relativt när det gäller honom.
Sen ritade han av mig:
I natt drömde jag om cupcakes btw.

Var the Wild Things Är

17 aug - Räkan and moi ska go to the biograf any day soon and watch Public Enemies med Batman och Tyler Durden aka Christian Bale and Brad Pitt (som jag absoult inte nej nej nej tycker är helt sjukt gorgeous :> ). Men vi har kommit fram till att vi även måste se Inglorious Bastards och Where the Wild Things Are. Killin' Nazi's verkar jävligt kul, men den sistnämnda verkar helt underbar! Jag har tänkt läsa boken hur länge som helst. Inte efter att ha hört något om storyn but after att ha sett den här tatueringen av huvudpersonen (som har en galet fin pyamas):


Bilden är från den fina bloggen modblog

Men det har inte blivit av, och nu tänker jag i alla fall inte läsa boken förns jag har sett filmen.Youtube! I'll tell you how to do it Benj!
När du gör inlägget och vill ha ett youtubeklipp klickar du på "ändra redigerare" längst ner till vänster. Då får du ändra html och så själv, men du behöver inte bekymra dig om det, för du klistrar bara in texten från embed/bädda in som du kopierat från youtube. då kommer du få klippet i ditt inlägg och sen kan du såklart byta tillbaka redigerare igen. texten från embed är liksom en html-kod så du måste använda html-redigeraren för att det ska funka ^_^

no shopping without my kinky housemaid!

Hemma från Götet nu! I had a good time, och vi åkte typ allt. Trodde dock jag skulle dö under de sammanlagda 10 timmarna i mittensätet i en minibuss full med barn. ADLRIG mer säger jag bara.

Jag är helt slut, men hjärnan jobbar på ändå. Tänker att det skulle vara skönt om jag kunde få somna varje natt och bara sova utan att drömma. För mina drömmar är alltid superknepiga och jag är less på det. Jag drömmer varje vecka att jag eller någon/några blir jagad och dödad. Liksom vafan vill mitt undermedvetna egentligen!?

Oh well. En gång drömde jag att Marcus kom och hälsade på och behövde mitt sällskap för han skulle till IKEA och köpa en kvast. Men när vi väl var där var kvastarna i fel storlek och dessutom hade han glömt sin housemaid hemma, så det gick inte. DET var i alla fall lite underhållande! Jag visste inte ens att Marcus hade en hushållerska.

Jag kände mig lite som Columbus när han "upptäckte" Amerika

14 aug - ett försök till ett riktigt inlägg nu då!

jag är ju svart och svååååår och så och praktiskt taget lever på piller. NEJ vänta så var det ju inte. men piller äter jag i alla fall, en näve om dagen. nämnas bör att det står l0l på dem. det är tyvärr inte riktigt lika roligt som det skulle kunna ha varit. hur som helst. eftersom jag är prescribed my daily dose of pills har jag alltid en liten burk med mej i den väska jag för tillfället använder, i händelse av slumberparty eller så. jag fick för några år sedan en rosa Hello Kitty ask/burk av meine freunde Benji (happycut). den fick bli hem till mina piller, och där i hade jag dem... tills jag tappade bort den för något halvår sedan. eller det var väl fortfarande piller i den men den försvann ju. så jag har en annan burk nu. MEN! häromdagen bytte jag från min axelväska till ryggsäcken när jag skulle till stockholm. och när jag kollade om jag hade nåt kvar i axelväskan upptäckte jag att den skramlade. fast den var tom. och det borde den ju inte göra. sen insåg jag att när jag sytt igen ett hål i en innerficka på den förra året så sydde jag SAMTIDIGT in burken för den hade ramlat ut i fodret medan det fortfarande var ett hål. so I danced the happy dance until jag kom på att jag måste klippa upp väskan för att få ut burken. EHH. orka.

little monkey lost

31 aug - omg, jag bytte :/

har redan tröttnat på namnet på min 'gamla' blogg, så here we are again. lägger upp en del gamla inlägg här dock.

RSS 2.0