Sing me to sleep

Alice in Videoland, Underoath‚ Aiden‚ Alexisonfire‚ SMK‚ Familjen‚ Marilyn Manson‚ Recedethesky‚ Intohimo. Den här låten gör mig lugn.

nocountryforyounggirls

Jag blir lite sur på mina föräldrar som bosatte sig utanför civilisationen med historiens största trädgård. Liksom trädgård är väl mysigt men det finns gränser. Jag har inte bett om att bo här och om jag inte hjälper till nog med att kratta och räfsa och klippa gräs och grejer är jag självisk och otacksam. Ja jag är nog lite otacksam för att vi bor här eftersom jag inte har någonting att tacka för. LANDET SUGER. Med andra ord. Snart är det vinter och då blir det 20 minuters promenad i slask och mörker och vind och kyla fram och tillbaka mellan hem och buss flera gånger i veckan, och nu måste jag räfsa löv när det passar mina föräldrar, för när det passar mig duger ju inte för då ska Kent till stan och jag kan inte räfsa utan honom för det blir mer jobb för honom (wtf?). Etc. Jävla skit landet. On top of that svär jag för mycket. Kul.

Pixel Shrooms, Japan and so on

I'm in ur internetz telling u to watch Pixel Shrooms
Har varit uppe till åtminstone tre varje natt hittills. Tänkte jag skulle vända dygnet rätt. Det gick uppenbarligen inte särskilt bra. Något som inte heller gick bra var Sebastians klippning som skulle ha ägt rum idag. Den blev nämligen inte av eftersom det var fullbokat. Blir imorn istället.

Btw, vet inte om jag nämnde det men jag klippte min mor för ett par veckor sen och när hon kom till jobbet fick hon flera komplimanger om det utan att ens behöva berätta att hon klippt sig. Känns bra!

Other than that: Fick veta idag (igår) att 4 ungdomar härifrån har fått chansen att åka till Japan och jämföra deras teknologi med vår. En av dem är en kille som går media på Tessin. UNFAIR. Ge mig! Läser ju till och med japanska ffs! (Nä det gick inte superbra på provet, men förhoppningsvis inte sämst heller). Resan går i alla fall att läsa om här i Max japanblogg.

En svartvit värld

Vuxna... lever i en svartvit värld.

My dad was trying very hard to drag and drop the internet browsing window into the recycling bin. When I asked him what he was doing he told me, "I want to delete the internet from my computer."
Dylan G

My Dad's best friend's answering machine message says, (in a thick British accent) "Hi, you've reached...aaaaww Shiela it's bloody done it again!" *beep*
Jennifer Moss

My step dad heard an ad on the radio for a web site he wanted to visit but he thought he couldn't because we "don't get the .net channels."
Chris wits, Umass

My dad just showed me a channel on youtube he likes to watch and I told him he should subscribe to their channel. He told me he wouldn't because it costs money and that I should cancel my subscriptions because it's a waste of money if I can watch all the videos on youtube for free.
Zach Gasper


My mom, who is no stranger to checking emails, having accounts and the like decided to get a Facebook. When prompted to created a password she thought she had to fill the entire box, resulting in a complex 40+ character password that she forgot.
Andrew Fry

My grandpa wanted to send me a letter that had been sent to him so I could add it to a memory book he was making. So logically, he retyped the letter in all caps. He then printed that document out, scanned it, and then sent it to me. Good work grandpa...

Tommy Good

Today my dad's phone was making a noise he never heard before, so I looked at it and told him his battery was low. He told me to go out and look for a 3.7 Lithium battery. When I asked why, he said he needed a new battery for his phone.
Kevin B.

My 73 year-old boss uses two hands when using a mouse. One hand to move it, the other to click.
Kyle A., University of Minnesota

Tagna härifrån. Huvudsida = collegehumor.com

Filmkväll á la skräck

I tisdags förärade mig Erika, Bodil, Jesper, August, Michael och Johan med sitt sällskap ute i 'lagårn'. Vi började med att rejva loss till N*Sync's Dirty Pop och Wheatus' Teenage Dirtbag tills alla var samlade, och byggde sen upp ett fort av snacks, läsk, tända ljus och skräckfilmer. Inledde med Shrooms tror jag, värsta mindfuck på den asso. Fett cool film. Vi såg också Cloverfield som var bra men inte superbra (lite wtf vad händer), Wishmaster som var gammal och skitsnuskig, och Pathology (tror jag) med Milo som spelar Peter i Heroes. Hur som helst, massa graphic i den. De höll på och klippte upp lik och slängde runt med inre organ genom hela filmen, och karaktärerna var lite störiga, men annars var det en rätt underbar film. Den var almost awesome! Jättemysigt hade vi i alla fall och jag är fett glad att ni kom babes!

Nu idag när jag skulle hem och blev fast i stan ett tag träffade jag August, Jocke och Robin mfl, och det var partey! Det var sviiiinkallt så jag behövde lite uppmuntran. Och det fick jag inte minst när August var tvungen att visa leg för att köpa energidryck på Hemköp. I LOL:ed. Hörde förresten att det är 18-årsgräns på ICA, kan det verkligen stämma? Mänsklighetens gränslösa dumhet går över mitt förstånd.

Btw, tror att min SN-illustration är med i S.N.U.S imorn och typ loggan till Stjärngossetävlingen med. Dunno.

Minifilmkväll

Fuck yeah! Sitter hos Sebbfish nu. Det var meningen att han skulle klippa sig idag men det var fullbokat, så vi drog hem till honom och har kollat på film hela kvällen. Fett mysigt! ♥ Vi har sett District 9 som var fucking awesome. Älskade hela filmen faktiskt. En massa aliens (sk 'prawns', fett söta!) är strandsatta på jorden men sen tröttnar människorna på dem och så händer det massa grejer. Aliens + teknologi + vapen + skitbra handling. I approve! Sen såg vi Paranormal Activity som var rätt creepy (Fish instämmer). Som Blair Witch Project typ, fast i en lägenhet. Helt ok film. Nyss såg vi Zombieland, och den var helt underbar. Jag ville först inte se den för när vi började titta var det bara massa gore. Över allt. Men det var bara i början och det är ingen gore-film, den är klassad som typ... skräck-komedi tror jag. Och den var klockren! Nu är Fish tillbaka från någonstans så jag avslutar.

Edit: Vi hann med Transporter också. Så mycket actionscener att till och med jag tröttnade lite, men det fanns en söt asiat med som pretty much vägde upp that.

What happens when an Unstoppable Force meets an Immovable Object?

För alla er som undrat vad som händer när Unstoppable Force krockar med Immovable Object:


OBS! High Quality ^^


Åtminstone jag tycker det är logiskt. Men jag undrar ändå om inte TUF borde glida på TIO eftersom det är en sköld och den inte är helt flat. Ni vet, Force:n borde svänga med sköldens kurva. Då är den ju inte Stoppad, bara böjd, och Object:et är orört.

Borde kanske påpeka att uttrycket ursprungen inte är ur WoW utan en asgammal filosofiparadox. Nu har ni lärt er något idag med, barn!


MEHx2

Måste ba påpeka att jag är helst stört uttråkad. Skulle ha åkt till stan och träffat Sebbfish och parteyfolket men planerna blev gatecrashed och nu sitter jag här i min ensamhet. Vill ha imorron nu. Kan inte roa mig själv längre. Ska kanske försöka rita lite men det blir aldrig som jag planerat. MEH.

Är också rätt less på min musik. Jag menar, jag gillar min musik men den gör mej sjukt rastlös och jag vill inte lyssna på den. Det enda som faktiskt funkat nu är Comeback Kid som jag knappt lyssnar på egentligen, SMK, blandmappen med 'hardcore' i min mp3 och Alice in Videoland. Meh.

OCH JAG HATAR MITT HÅR. Menare. Vill ha långt eller kort hår, inte nåt jävla mellanting. Dumma sidecut. Dumma hår över huvud taget. Varför är jag inte en snygg och långhårig asiat. *självmord*

Gummi-Quasi


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAhaHAHahAhahha vi hade HLR i fredags och Bodils Mini-Anne såg så jävla sorglig ut. Helt förkrossad min, typ Quasimodo. Underbart.

Som barn i en leksaksaffär


HIHI.


För Norge har producerat typ en miljon nazi-zombie-splatter-filmer.

Wiiiie! *diggar till SMK*

Hemma efter att ha vandrat runt i staden med käre Benjamin. Shoppade loss på H&M och Glitter och kom hem med en mysig grå tröja med Musse & Mimmi, en vit tisha med awesome tryck och en söt brosh med dödskalle och band. Vi checkade också filmer, jag ended up with Cloverfield och Monsters vs Aliens, och Benji med hmm Hot Rod, Donnie Darko och en sjuk sjukhusskräckis :)


Köpte tröjan till vänster och blev lite kär i den till höger. Desvärre var det lite konstig modell på den.
Hemköp hade i stort sett en hel container med filmer. Vi grävde en grop i den :) *avgrund*
Erika och jag fann den här och undrade lite över hur många nazi-zombie-splatter-filmer Norge gjort för att detta ska funka som ett bra försäljningsknep.

Och det här är vi också lite skeptiska till. Liksom herregud vad farligt med lite kaffein och socker.

Och för övrigt konstaterar vi att det är verkligen vintertid nu. Kolsvart vid 5, massa dimma och regn. Jag tycker dock att det är lite mysigt så länge det inte är svinkallt, och om man bortser från att fukten är mitt hårs värste fiende. I mean it. Ser fram emot skräckfilmsmyskvällen med crewet imorn! ♥

BOB! BOB! HELP! EEEEED!!!

HAhaha asso seriöst, jag älskar dubbade filmer på djur!


HAHAHAHAHA ÄLSKA GETTER! <3

Off topic: kolla de här asfeta husen Foki bloggat om!

ICAStig + Nationalteatern = sant

Whoa! Fick just reda på att Hans Mosesson, även känd som ICA-Stig från ICA-reklamen, har varit med i Nationalteatern. Kollade upp det. It's true! Lite otippat kanske?

Seriöst, det är han som sjunger här:


Coolt va? :)

Filosofi är coolare om natten

Hihi. Nu har Fish och jag cruisat runt i stan med Pop varit filosofiska. Vi diskuterade vad maneter kommer ha blivit om 500 miljarder år (något stort och mäktigt som rullar runt och är högst i näringskedjan) och hur djur skulle reagera om de fick insikt om vad de är och att de kommer dö (masken skulle bli ledsen att den inte är en påfågel och apor skulle kasta extra mycket bajs). Pop åt lite på donken och Max där han fick ett pussel med 12 bitar. Det föreställde Nicke Nyfiken som inredde en lägenhet med en miljon donuts, och var mycket svårare att lägga om man blundade.

Nice!

Welcome to the town called Hypochristy

Yeah! Sitter hos sötnosen nu. Vi har varit och handlat godis men innan det byggde Fish om sin mobil och jag... jag... jag spelade Pet Society. PÅ FACEBOOK. Jag är en hycklare! *selfstab* Jag tycker att ansiktsboken är knepig... inte så fascinerande. Svår att förstå sig på. Och Farmville! Herregud, Farmville. Jag vill kutta den som uppfann Farmville. Hur som helst. Pet Society är det gulligaste spel jag sett. Det är typ som en tamagochi, fast man kan hälsa på varandra osv, hihi.


Min ehhh... ren? Hoshi!♥

Ja du får slå mig sen Bodil, men seriöst, det där spelet! Så sjukt sött! Bara AWW all the way ^_^

You don't talk about Fight Club. Unless it's showing at channel 1 right now.

FIGHT CLUB PÅ ETTAN NU. Great story, great action, great Brad Pitt and no reaklamavbrott. Har du inte sett den, now's your chance. Har redan börjat men inte gått länge.

Damn!

Yeah, nu får ni va uppmärksamma på att läsa S.N.U.S igen asso ;D Har ett till llustrationsjobb på G också. PENGAAAAAAAAR ♥ Weii! Plus att farsan lyckades få tillbaka pengarna för Mansonbiljetten. Strul som fan men nu har jag pengarna iaf.

Hur som helst. Imorse upptäckte jag när jag var på väg ut till bilen för att åka med far till skolan att jag hade missade samtal från Jesper. Ringde upp och fick veta att det varit inbrott på skolan... igen. Väl framme konstaterades det att runt 400 (!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!??!) lås bland esteterna och BF:arna eller vilka det var blivit uppbrutna och de Macbooks som folk lämnat i skolan var stulna. Bland andra har en vän i bildettan blivit av med sin.
Att det varit inbrott på skolan igen var väl inte så förvånande men faktum att de fått upp så många skåp gjorde mig lite surprised face. Liksom herregud, folk bryter sig in hela tiden och skolan borde ju försöka göra något åt bristen i säkerheten om man säger så. Men nähe då. Det var folk till 9 på skolan igår, och larmet gick inte alls för det hade man glömt slå på. Och fatta vad lång tid det måste ta att öppna så många skåp. Det dumma är att de hade inte bara knipsat låsen eller nåt utan bara tagit typ en rejäl tång och tvingat runt hela låskolven med våld, så skåpen går inte att stänga nu. Helt sabbat. En av de få som klarat sig var dock käre Marcus som inte hade nåt lås på sitt skåp och följaktligen inte fått det uppbrutet. Han var inte i skolan, men Bodil, Jonte och jag lånade hans skåp lite och låste in våra grejer i med mitt lås. Sen när Marcus dök upp lite senare var han lite förbryllad eftersom han inte kom in i sitt eget skåp... Kanske också lite för att jag tagit mig friheten att låna hans tröja som hängde i skåpet, men liksom hey! Inget lås = inga regler ;)

Nu är det japanska som gäller för mig. Ska försöka hålla mig koncentrerad...

Jedimindtricks

Fick till slut lite ensamtid med Sebbfish idag. Vi gick och fikade på Princess med varsin tårtbit och det var hur mysigt som helst. Behövde verkligen det! Saknar sönder. Sen lekte vi med August, och det var såklart partey! Han blev lite förtjust i min mössa också. Erika såg oss på stan och körde jedimindtricks men det funkade inte för vi såg henne inte, hehehe. Jag gjorde en ny illustration till SN också när jag kom hem. Försökte mej på vattenfärg igen, och det gick väl som det gick. Sen är irl-versionen mycket snyggare än den scannade också. Oh well.


Kawaii! En bild man blir glad av! Tagen på den tiden då varken Fish och Herr Abel var blondiner.


Lyssnar för tillfället på Finger Eleven som är väldigt fina. Kan tänka mig att räkan kanske gillar dem?
Finger Eleven – Complicated Questions Finger Eleven – Paralyzer [Acoustic]

We're (chest) nuts!Yeah! Vem vill inte ha presentpapper med kastanjer på liksom? Formgivning är faktiskt rätt kul :)

Off topic: I måndags vandrade jag hem i duggregn vid 6:tiden. Det var fuktigt och mörkt och jättemysigt. Idag ska jag fika med min rockstar innan jag far hem och gör ännu ett misslyckat försök att lära mig japanska. Wish me good luck liksom.

DESUDESU

Caligula väntar nog ändå
för nånting har stannat för oss två
jag trycker tillbaks så gott jag kan
jag håller mig upprätt i din famn

Är rätt trött, men vid gott mod. Fick mysa med min Fisk igår och känna mig som hemma hos honom, mer hemma än jag någonsin varit när jag varit hemma liksom. Det är fint. Och dagen har passerat utan att lyckats driva mig hysterisk, också en bra grej. Skolmat ser ut som att den vill gråta. Nu ska jag plugga japanska. Bara ett par dagar kvar till provet men nu har jag bestämt mig för att det ska gå och då borde det gå. Jag ska kutta det! Nema problema. Watashi wa bakemono desu~

Random: för att göra det hela lite mer exakt Bodil: dagar med Fish <3

Men var tog playboyen vägen?

Show me how you do that trick and I promise that I'll run away with you

Nu är allt bra igen! Rymde hemifrån till min egna rockstar som sitter och spelar Sweet Dreams a lá Manson, och det är finast.

<3
Tipsar också om det här:

Och det här:

emoinlägg

Mina föräldrar är världens fetaste töntar och jag hoppas de går mognar till.

Sleeping sicknessI awoke only to find my lungs empty, and through the night so it seems I'm done breathing, and now my dreams are nothing like they were meant to be, and I'm breaking down, I think I'm breaking down. And I'm afraid to sleep because of what haunts me, such as living with the uncertainty, that I'll never find the words to say which would completely explain, just how I'm breaking down.

Someone come and, someone come and save my life. Maybe I'll sleep when I am dead, but now it's like the night is taking sides. And all the worries that occupy the back of my mind, could it be this misery will suffice?

grooodor

Känns som att jag spammar lite. Men men, jag gör vad jag vill med min blogg! Det är inte som att det är många som läser eller så :) Grejen är att jag och mina fina vänner säger mycket fina saker ibland. Och det vore ju själviskt att inte dela med sig av dem liksom! So here goes:

Bea1: Där tycker jag asmycket om att vara *pekar under en parkbänk*

Bea2: Schwarzkopf står det där bakochfram eller jaha det var en spegel.

Jag1: Om jag hade en svans på huvudet skulle den vibrera asmycket nu.

Jag2: I Australien brinner det asmycket hela tiden överallt.

Här var jag hemma och pratade om en tshirt jag har vars tryck börjar bli förstört av att den alltid viks på samma ställe.
Jag: Den får man vika runt om eller inte alls.
Mor: Man kan hänga den på en galge.
Far: Man kan trä den på en boll.

Hos Sebbfish. Det kom en Idolreklam på tv och Sebastian härmade den men lite modifierat:
Fish: 111 artister gick vidare till idol, men det de inte visste var att de skulle behöva sjunga också :O

När jag (?) klagade på att en ring fastnat på ett finger:
Erika: Du får väl suga av den.

Sen en klassiker:
Erika: Frida... vad heter tigern i Nalle Puh?

Konst hela tiden överallt!

Uppskattar verkligen att det dyker upp mer och mer gatukonst i Nyköping! Inte bara klistermäsken såklart, men det var det jag fotade den här dagen, när det nu var. Bidler, reklam och skoluppgifter, tihi.

AbstinensJag har Sebbfishabstinens. :(

M-M-MACDANCE


The Macdance! Och nä, ingen skryter alls. Inte någonstans.


Älskade den här biten, när de sjunger Templet fån Jesus Christ Superstar.

Våra musikare är super på folkmassoscener och körande! Weeee!


Det kommer dyka upp en till video när jag pallat ladda upp den, hehe.

Estetiskt


De första bilderna förklarar sig själva, men den här föreställer mig själv i mitt nästa liv (inte snigeln).


Formgivningsuppgift. Carnival, weee!

Awsum ♥

YEAH! HÖSTKONSERT! WEEEEEE!

Alla var finast <3 TIHI. Flickor och pojkar i tunna vita klänningar, kjol, trikåer, ullmössor, peruker och hockeyskydd. Hehe, när de repade innan och så vidare var det en hel del spring i korridorerna fram och tillbaka. Vi konstaterade att majoriteten av tessineleverna är för coola för att låtsas om killar i kjol, så de var väldigt måna om att stirra rakt fram och låtsas som ingenting när de var tvungna att passera. De är så hämmade! En del fattade säkert inte ens att det handlade om utklädnad. Hur som helst! Är så stolt över våra musikare! Många är så jävla duktiga. Foton blev det tyvärr inte så mycket av, men jag har en del fina filmer. Tror jag.

Alltså. Väsen hade varit mycket lättare att ta seriöst om det inte vore för Hampus absurda peruk O_O

Alltså, seriöst. Så estetiskt! Typ alla karaktärerna var fett omogna, och bråkade om magic mushrooms. Jag skrattade asmycket, som: när Linustomten gör en kullerbytta in på scenen och snor en gitarr, Katja överspelar sjukt mycket och är överentusiastisk hela tiden överallt, Näcken är värsta tönten, trollen är efterblivna, trollkungen kallas TK och måste ha hjälp med att få axelrämmen till gitarren över huvudet, och Hampus som kommer in i... Hockeyskydd, nätstrumpbyxor och kalsonger. Wtf?


Vet inte riktigt, men jag tror att min favoritbit var när Marcus sjöng Nationalteaterns "Kolla kolla". Hans röst är galet bra! Första gången jag hörde honom sjunga på svenska. Men Lollipop var väldigt härlig den med. Och Sebastian var sötast i min tyllkjol<3

Oh! Btw. Det var massa fiol och kontrabas! ♥ Felix approves.

Kolla kolla! (Lyssna) --> 


Filmerna kommer när de laddats upp på youtube *tar hundra år*

Can't argue with that

Sebastian undrar varför jag är så anti-Facebook. Här kommer svaret i form av Tjuvlyssningar:

Att ha pojkvän handlar bara om status

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.
Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.

 

Han ville visa upp en bra bild av sig själv

Fridhemsplans tunnelbanestation, Stockholm

Tjej 1 ~19: Jag fattar inte! Han har ju bara varit medlem i några dagar, och har redan flera fotoalbum!
Tjej 2 ~19: Jo, jag sa till honom att jag skulle göra slut om han inte blev medlem på Facebook, så han vill nog visa
att han tar det på allvar.


Och han skulle förbli ett stort mysterium

Kiosk, Umeå

Tjej 1: Jo, men du vet vem han är. Ljust hår, lång…
Tjej 2: Är han blå eller svart?
Tjej 1: Han är vit.
Tjej 2 (suckar): Nej men jag menar: är hans namn blått eller svart på Facebook? Kan jag kolla hans profil?
Tjej 1: Jaha! Nej du kan inte kolla. Han är svart.
Tjej 2: Aja, men då vet jag inte vem han är!
Tjej 1: Nej, det är klart…


Och så skapades gruppen "400 personer lägger sig i en 'böghög' på en noggrant utvald tjej i Borlänge!"

Mc Donalds, Borlänge

En kille ~20 står i kassan och pratar med en tjej i samma ålder, som ska handla.
Killen (ironiskt): Vad roligt att du bjöd mig på festen…
Tjejen: Ah, men asså, jag kunde inte, för jag har inte dig på Facebook.


För att inte tala om alla jag känner som helt besatt spelar Farmville, och planerar hela sitt liv runt det för att vara säkra på att kunna ha råd att köpa en digital ko och skörda hallon om 2 timmar.
Slutsats: Facebook = SEKTVARING. Det är en komplott. Facebook förvrider hjärnan på människor och förvandlar dem till lullande hjärntvättade FB-narkomaner som glömmer vad IRL betyder.


Like totally


Vill bara ha kramas!

Mår mycket bättre än igår, men jag tror inte att jag får gå till skolan imorn eftersom jag fortfarande har feber... Men liksom i så fall måste mor fixa biljett så jag kan se Höstkonserten på lördag istället! Att inte se den är inte ett alternativ.

För övrigt: Julen. Liksom överskattad högtid (YEEEEEY Jesus föddes we like totally care) men fortfarande rätt mysig. Men affärerna börjar ju med julskyltningen typ första oktober, och det är jävligt synd. Man hinner ju tröttna! Vilket överkommersialiserande samhälle vi lever i.

För övrigt så drömde jag en normal dröm i natt! Dvs, inga dockor eller krokodiler eller jättekatter eller kannibaler eller zombies, utan helt vardagligt. Det var tråkigt. Drömde att jag var i aulan på scenen och försökte hjälpa musikarnas EOS-lärare med hur man skulle göra med fiberdukarna, hur och var de skulle hänga och så. Tre musikare var där också, varav en var Watson. Han skulle spela trummor till ravelåten men missade trummorna med mer än hälften av slagen. Det var inte så bra.

:(

Råkade nämna för mor hur mycket feber jag har och hon freakade ut. Hon tror jag har svininfluensan men FU, inte okej. Jag ska på Höstkonserten på fredag.

leave a trace

Eyy, jag drömde skumt kom jag på nu! Drömde att jag vaknade och hade massa skär- eller rivsår på ena armen, blod, och jag ba whooot, what happend in my sleep typ. OCh så drömde jag.... gahhhh, jag har det i bakhuvudet men jag kan inte komma på vad det var men jag kommer nästan ihåg det men ändå inte.

Sjukt sjuk.

Sjukt tråkigt. Okej, formgivning är väl inte jättekul, men det är inte så jobbigt heller, och för första gången missar jag skolfotot. Omg. Ingen Felix i katalogen i år. Kan inte springa och tjuvtitta på musikarna när de repeterar heller. Såg Fish igår när de körde Lollipop. Det var partey!

Imorse andades jag typ som Darth Vader och lät som en döende säl i målbrottet när jag pratade. Det var inte så partey. Kommer inte följa med klassen till Stockholm imorn heller, men det enda jag riktigt går miste om borde väl va Östasiatiska Muséet. Lite synd, men jag klarar mig. Det viktigaste är att jag är frisk på fredag när vi ska se Höstkonserten "Väsen". Ska bli skoj som fan.

Pfft. Jag är ensam hemma i alla fall, för Kent är på sjukhuset och får nytt gips på benet. Har sovit en hel del, läst i Sandman och (med risk för att låta rätt ocool) lyssnat på Håkan Hellström. Men bara lite. De 4 låtar jag gillar med honom.

Saknar Fisken, Erika, och resten av folket jag träffar för lite.

Partey!
Alamode Magazine

Skoluppgift... gör en egen framsida till en existerande tidning:


Blev kanske inte så jättebra men det får dugaaaaaa~~~

JAPANESE HARDCORE

Hahahahahahahahahahaaa... asso... bara kolla. Just do it. Awesomeness! Wahahah!


Och Erika, du borde gilla den här:

x

In the search for myself I found nothing.
In the search by myself I found nothing
But failures, failures, failures but you bring hope.

+ Makes me want to turn up the volume +

Alltså jag har bara hört singlarna från D'espairsRays senaste album Redeemer. Whyyyyyy??? Jag failar som fan. Hur som helst, både Horizon och Redeemer är helt sjukt bra men VAD ANNAT KAN MAN VÄNTA SIG AV DESPA.

...Saknar dock Hizumis svarta hår :(


Ingen annan grupp kan få mig att vilja höja volymen tills musiken tränger in i själva benmärgen och får mig att sprängas i en miljon övelyckliga bitar. Ingen som Despa. Det är liksom bara JAAAAA HIZUMI ÅH JA. Hans röst är helt gudomlig (AND that face is to die for). Och soundet är bara så perfekt, det är seriöst SÅ HÄR NÄRA <-> att jag börjar hyperventilera bara av att lyssna.


Vaarfööööör guuud har jag missat dem BÅDA GÅNGERNA de varit i Sverige. Hur är det möjligt vad har jag gjort vad har jag gjoooooort för att förtjäna detta. Skulle kunna ge min vänstra arm för en plats in the front row typ.

För övrigt tror jag att jag hörde Despa för första gången den 17 juni 2007. Köpte Coll:set den 15:e men kunde typ inte lyssna på den då... Shit, det känns som mycket längre sen. Citerar i alla fall från bilddagboken: "kärlek vid första lyssningen". (Hehe ja jag gick in och kollade upp datumet på bdb.)

In Vain:

Jag skulle kunna lyssna på D'espairsRay tills öronen blöder.

In the search for myself I found nothing

En del människor är svåra att förstå sig på. Typ musiktreor som ser stenhårda ut men blir rädda när man pratar med dem. Eller nåt. Fast folk som är helt olika mot vad man tror är fascinerande. Jag gillar när man inte bara vet var man har en person genom en blick. Det kan bli lite '...jaha' bara och sen bryr man sig inte mer. Ingen mystik liksom!

Hur som helst, kulissarbetet till höstkonserten är klart. Det känns jävligt skönt. Vi fick till och med sluta tidigare, och vi ba yaaaaay!. Tror förresten jag inhalerat typ en hel sprejburk sammanlagt nu. I alla fall, vi har spanat en del på musikarnas repetitioner. Det är festligt, de verkar så laid back liksom. Alla verkar typ feel good and have a good time. Det är fint.

Bodil och jag kom fram till att det skulle vara roligare om kvartetten på bongotrummor hade bastkjol och krigsmålning. But it's cool anyway.

Förresten, lyssna på Intohimo:

Redhead ★

Jag är nog rätt nöjd ändå. Mobilbild för jag vet fortfarande inte var kamerasladden är, så jag måste låna kortläsare i skolan för att kunna lägga över foton, blubb.

Svart och svår!

Över stock och sten, tomte och ren

Mor övertalade mig att det är bra att ha två par jeans, så jag köpte ett par till mörkblå Cheap Mondays i fredags, huhu. Jag har ju andra men använder de knappt, så de räknas typ inte. Jag lånade också hem bågar från glasögonmagasinet... de är modell rätt nördiga. Har inte bestämt mig än. Köpte också röd hårfärg. JAg visste precis vilken färg och modell jag ville ha, så det var inte så svårt... borde inte ha varit, men just min Kashmir Röd fanns inte. Omg!!1 Köpte intensiv röd av samma märke istället, för den såg rätt lik ut, men den blev tyvärr alldeles för mörklila-aktig än det jag tänkt mig. Men oh well, jag får väl vänja mig. Sebastian gillade det iaf. Sparade lite av det urtvättade blå också, men det ser vitt ut så det är nice! Hospital<3

FEEL GOOD obsession ♥

Sov hos älsklingen, och det var supermys. Sen har jag övningskört med farsan. Han sitter i rullstol för tillfället, och kommer inte ut så mycket. Kan konstatera att jag gjorde hans tillvaro ganska mycket mer spännande idag. Lite väl spännande kanske, både för oss och för övriga bilar på vägen. Men men, det går faktiskt framåt med mina skills! Femman var inga problem, och jag har också fått backa en del (inte helt planerat, men farsan är så otydlig... Pfft).

Idag var jag också a good girlfriend och lagade myströjan. Det var typ på tiden.


Looking hardcore in the ewok-mössa

slashcut


Manson sötnos, varför gör du så här mot mej? I NEED YOU. /cut. Inte ens ett svar på varför han ställer in får man.

(Btw, Marilyn har visst haft svininfluensan? Stackars :( Ingen går säker! Själv har jag tid för vaccinering på tisdag eftersom jag tillhör riskgruppen. Yatta.)

...

Gud vad tråkig min blogg är. Måste göra något åt det här.

Birthdaykid!Räkan fyller år! Grattis gumman!


(Alltså jag vet att pandan blev jätteful :( jag älskar djur men gud jag kan inte rita dem. Förlåt!)

Draft: Okt. 7, 2009

Damn. Fick ett sms från farsan igår om att Mansonkonserten är inställd. Jag får damp! Jag har sett fram emot den så sjukt mycket, blivit aspepp bara av att tänka på den. Det har varit min motivation och det som skulle få mej att orka vintern. NU ORKAR JAG INTE. Det är för mycket och jag är för liten.

Igår -> idag sov jag hos Fisk och det var mysigt värre. Vi hade Popcon-möte också, pratade lite och mailade svar till folk som hört av sig osv. Galet flummigt såklart hahahaha.

Vi målade kulisser till höstkonserten i skolan... Massa färg över allt. Massa kladd och penslar. Det var kaos. Jag kände mig riktigt estetisk... På matten satt jag mest ute och chillade med Isaac.

Visade Jonte (som Anna alltid säger J-oO-nathan till. Vad är det för jäkla dialekt liksom) Ett kilo mjöl, vilket var på tiden. Har försökt få honom att titta på den i typ ett år!

Annars har jag mest gått omkring och varit... jag vet inte. Arg kanske. Lite. Jag är så himla less på allt. Och nu ska jag typ plugga eller nåt men jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill ha färger och värme och chill. Har varit astrött hela dagen. Tänkte höra om Erika ville göra något men om jag drog till henne skulle jag inte orka ta mig hem och då skulle jag inte orka plugga till provet imorn, så jag gick hem. Tog typ dubbelt så lång tid som vanligt för det blåste helt insane.Och in the middle of skriving det här går jag och äter, och när jag kommer tillbaka kollar jag i arkivet för att se om detta sparats. Och läser då "Draft: Okt. 7, 2009". 7 Oktober. Det är den sjunde oktober idag. Jag visste inte ens vad det var för månad imorse, men idag är det den sjunde oktober och det är A SPECIAL DAY. Nämligen Benjamins födelsedag. Och det känns ju inte så bra att jag kom på det så här sent, men ah. Får försöka bli bättre på att kolla datum. Tilläggas kan ju att hela min födelsedagskalender i mobilen is dead and gone, så datumkoll spelar kanske inte så stor roll. Det är nämligen inte många födelsedagar jag har i huvudet, så det här kan bli intressant.

Oh well. Grattis Benji! :D <3

LSD

Detta är vad Bodil och jag gjorde på fotolektionen

Copycats!

Här kommer lite randombilder som jag inte lagt upp förut för att jag inte orkat fixa över dem till datorn heheheeee.. Nyconbilderna KOMMER förr eller senare, promise.


JAg älskar att ta panoramabilder med min mobil ahahahhah xD KLICK-KLICK för att se full storlek ^^


Vi var lite busiga och lekte med kopiatorn en dag. Nästa dag upptäckte vi att ettorna följt vårt goda exempel!


Hårt!


SNEEGLE <3

Här är förresten min gosemössa som har fått höra många konstiga saker.

Har en del klistermärksbilder som ska upp också (streetart<3) men de kommer nog imorn, börjar bli jobbigt att hålla upp ögonen. (Jag somnade 20.00 igår och vaknade 04.45... Drömde världens stressigaste mardrömmar om att vi hade prov som hade frågor som inte alls hörde till ämnet. Var fett sur när jag vaknade! Nattinatt ^^

var e vargeeeen

Bilder från helgen! :D
Bodil-chan har många fler och bättre bilder xD

världens bästa lektion <3

HAHAHA vi har PS lektion och det är ju... intressant. Veera försvann och vi har inte fått nån uppgift och jag får damp för hon är så sämst :D

En fin sak man skulle göra enligt boken:


Älskar att bilderna inte har NÅGONTING gemensamt.

Chill

Chillhelg fifän! Bortsett från skitväder osv hade Bodil, Jesper, Erika och David det asmysigt hos Johan. Och borsett från att det var helt sjukt öde och kannibaler överallt. Vi åt nudlar och pärlade pärlplattor, kollade på hela Avatar season 1 fram till 03.00 och lekte med Garageband till 04.16. Resultatet kommer väl snart upp på bloggen hoppas jag. Och jag kanske pallar lägga över foton till datorn imorn också. We'll see.

Helt off topic... jag är så jävla less på all skit som piller, synfel, hörselnedsättning och astma. Fan en del vet verkligen inte hur bra de har det. Bitches -.-
Jag är less på skit SN och skitlärare också. Eww. Skitgarderob och skitfamilj. Och jag vet inte varför jag är på gnällhumör heller. Är väl kylan som fuckar med hjärnan. JAG ORKAR INTE VINTEEEEEEEEEEEER. Jag vill gå i dvala med min Fisk och bara sova bort ALLT.

WE WERE BORED

HAHA jag kollar på Ouran High School Host Club och den är så jävla underbar! Jag dör. Seriously, slutet på det här avsnittet???? Herre gud. Trodde aldrig att jag kunde falla för en shojo anime, men DUDE jag är fast. Så sjukt underbara karaktärer (liksom Tamaki som är så sjukt dramatisk och dessutom helt vansinnigt känslig eller tvillingarna som är minst lika busiga som Fred & George Weasly). Vill också ha en tvilling! (Ehhh kom fram till idag att Bodil-chan och jag är löjligt lika. Har inte tänkt så mycket på det eller liksom att vi funkar bra ihop och har samma intressen osv, men liksom det är mer än jag tänkt på hahaha :D Det är fint.

Ohh, btw. Den här låten är jättefin och bortsett från att jag har haft introt till Ouran Host Club på hjärnan hela dagen har jag suktat ända sen igår efter att få höra Utada Hikarus "Passion":


Så lyssna på den. Men i alla fall. Idag var det like jobbigt på engelskan för vi var med om ett serious talk med en klasskamrat, mentorn och (huva!) kuratorn. De ville veta om vi hade något att göra med en rätt hemsk grej som hänt och det var lite tråkigt. Liksom att de tänkte på oss. För vi visste inte att nåt hänt. Men ja. Whatever.

Efter skolan hade jag trevligt med Bodil och Jesper, var lite på stan och sen gick vi in på Silver. Bodil och Jesper kollade på sexleksaker (till Bodils förfäran) och jag tror att jag blev lite drogad av luften där inne som är fylld av en salig blandning av tvål, olja, rökelse och doftljus. Hm. Kände mig helt dåsig efter ett tag, och det är nog så varje gång jag går in där om jag tänker efter.

Ah... Efter det for jag till Fish och jaaa vi åt lite och missade bussen, osv. Kollade på ett Family Guy avsnitt där de besökte paralella världar och det var helt sjukt xD Sen kom mor och hämtade oss. Jag åkte med hem för Sebbe skulle till Pop och sen till Hampus och jag fick inte följa med ahahhahahahah! Fast jo det fick jag väl men jag behöver ju saker hemifrån imorn eftersom vi ska ut till Lästringe (eller nåt?) och chilla med Johan, Avatar och lite folk, hihi.

När jag kom hem såg jag sista 20 minuterna av en BD-dokumentär som jag väl får se från början på SVT play eller nåt. Det var fint. Blev lite tårögd och sådär.

Idag fick jag också veta att Jesper och Hampus är barndomskamrater???!?!? Omg.

Nu ska jag kolla om Daniel som ska göra hemsidan har hört av sig, för jag skickade layouten/grafiken till honom igår, och sen ska jag kolla på Ouran Host Club <3 (Ey, Sebbfish älskar den också. Awesome!)

cut cut cut

Jak fåwr dammp. Sebbe skulle logga in på msn så jag kan checka lite sakerom webbsidan. Men han gör inte det. *deepcut*. Och hans mobil har laddat ut and we need VISUAL AIDS. SKÄRA SKÄRA SKÄRA.

Detta är sidan jag tränar hiragana på Bodil-chan.

Lol, jag lyssnar på Diru, och Kodou (<3<3<3<33<3) började just spela och jag ba OMG Sebbes mobil ringer men den har laddat ur och han är hos Pop, what is this typ.

RSS 2.0