Lämnade just det knasigaste (och hårigaste...

dsc04626 (MMS)

Lämnade just det knasigaste (och hårigaste) spöket som någonsin spelat gitarr för att vänta på bussen som ska ta mig till en förhoppningsvis grymt skrämmande fest 8D har ingen bild på mig än men Lukas tyckte jag var läskig och busschauffören tyckte jag var snygg haha 8D så jag är nöjd. Langar fortfarande peppeN!


Evil in a closet

(Bild från i fredags) Happy Halloween guys! Feehst ikväll, får se vad det blir för outfit. Langar peppeN!

old news

Ja, de flesta har väl sett det här för länge sen, men ändå. Har bara hört pratet innan, inte sett det med egna ögon. Men det jag tänkte säga är att även om det är coolnessnivå -10 så... är det inte typ asgulligt? 8D *egna coolnessleveln hamnar på källarnivå* Haha alltså. Jag tycker i alla fall att det var lite fint. Om att de är en familj och så. Ja. Och det var ju ingen som verkade tro att den faktiskt är en varulv. Så då tycker jag att det är okej. Ehe.


There's a body in my closet calling all skeletons

Ja, nu är det så gott som Halloween och det är den här spellistan som gäller (och alla andra dagar med, men oh well): This Is A Test Of Your Strength And Your Will To Survive, If You Give Up Now They're Gonna Eat You Alive

Julia, Bea, Bodil och jag tjuvstartade dock firandet lite igår:

the plague: get it. feed it. spread it. rats.

Har gjort klart det där förpillade svenskaarbetet nu. Eller klart och klart... dödslinjen var 23.59 så jag var tvungen att avsluta det då. Det blev inte riktigt lika awesome som jag hade föreställt mig och jag vetefan om jag fick till det med källorna alls i slutänden men nu är det som det är. Och det betyder att NU HAR JAG OCKSÅ LOV ♥ det firar vi med ett par råttor:

Ska passa på att tipsa om den här singer/songwritern: Damien Rice och då framför allt den här låten: 9 Crimes. Sjukt vacker och fin och så. Emofrida blev lite tårögd när hon hörde den. Haha. Men musiken passar uppenbarligen bra att plugga till. Och någonting måste jag lyssna på. Har alltid haft lättade att koncentrera mig med bakgrundsljud, och ja, nu är det viktigare än någonsin eftersom jag verkar ha fått tinnitus. Det tjuter som fan i öronen så fort det blir tyst. Kul. Okej, jag märker själv att jag måste gå och lägga mig nu, innan min själ helt förkolnat av bitterhet.


invisible man

I - I'm gonna make a new policy
I'm sick and tired of being told
No one cares

I - I never had a destiny
Who ever said you needed one?
No on cares

And the rays of the moon
Shine right through
I'm the invisible man tonight
I'm the invisible man tonight

pray for the dead

Känns jäääävligt motigt just nu. Hittills har jag inte gjort särskilt bra ifrån mig när vi har läst böcker svenska B, så även om jag gjort skitbra på resten kommer det inte synas i betyget om jag inte fixar en bokgrej skitbra nu. Bara det att jag har redan misslyckats med den fast jag knappt har börjat. När vi letade information om författaren vi läst av slängde jag ihop källorna i slutet av texten som vi alltid gjort annars. Men den här gången skulle vi visst vara jätteprecisa med vad som kom från vilken källa och göra typ referat av allt, och jag vet inte vilket som kommer varifrån. Det var lärarens böcker, och det är helt cp för hon sa att hon skulle ta med dom idag så jag kunde fixa det. Men hon var inte här idag, och analysen ska va klar ikväll. Så.... weeee.

Men det är mitt eget fel antar jag. Är väl för dum i huvudet för skolan helt enkelt.

EDIT1: Smsade läraren. Hon svarade att hon vet inte heller hur jag ska göra, och önskade mig lycka till. Asso... börjar snart gråta.

EDIT2: Skiter i skiten som fuckade upp sig och kör mitt eget race. Som vanligt. Hoppas att om jag skriven en text som lämnar läraren helt mind-blown kanske hon glömmer det där andra.

Sengångar LOVE

FIANST EVER. VILL HA ♥

I magen på ett djur

Snodde den här bilden från Bodils inlägg om stuff. Från utställningen I magen på ett djur på Barnens Underjordiska Teater. Klicka på bilden för att se den större ^^ Allt på väggarna är alltså ritat med typ tusch som en förlängning av själva rummet. Alla 4 väggarna var täckta. Det var mäktigt!

Patrik-måttet

Följande är en fb-konversation mellan mig och den långe pojken Patrik som på ett konvent när stod och var sig själv fick kommentaren "snygg L-cosplay!" av en random konventare. Påminde honom om det idag och detta är konversationen som följde. Jag tyckte det var lite småroligt i alla fall :D

Patrik 21:09
:<
Jag 21:09
ey, jag tyckte det var fint ju !
;D
Patrik 21:09
tror dig inte XD
Jag 21:10
hahahaha jo men det hörde du ju själv! alla var fett imponerade
Patrik 21:11
han kan inte ha kollat på death note ordenkligt
Jag 21:12
haha. kanske inte. men ni har typ samma hållning i alla fall :D:D
Patrik 21:13
ge dig! jag kan sträcka på mig ;__;
Jag 21:14
awh! det var inte meningen som kritik eller nåt
för övrigt införde Bodil och jag ett nytt mått idag.
det är Patrik-måttet. man mäter långa saker med det.
Patrik 21:15
awesome!
Jag 21:15
jag vet!
Patrik 21:16
random om inte annat
Jag 21:16
lite.
Patrik 21:16
O_O
Jag 21:16
: D
Patrik 21:17
nu ska jag göra saker!
plugga japanska med andra ord :3:3
Jag 21:17
lite.
Patrik 21:17
lite vad XD
Jag 21:18
lite random! skrev det förut men det kom nu xD
mene ja, det låter företagssamt och bra! lycka till! ^w^
Patrik 21:18
haha
lite.
pfft!
Jag 21:19
XD
allting är relativt
Patrik 21:19
furrutom patrik måttet...
och osynlig tejp :D:D
Jag 21:19
hahahahahahahha <3<3
Patrik 21:20
^^
Jag 21:20
bäst ju xD
Patrik 21:20
syns !
!
det äger
men hej då ^^
Jag 21:20
ja ja, herrå 8D
akta dig för osynlig tejp och konventare!

Catatonic

Alltså den här låten är ju bara helt underbart lagom fin och dramatisk! --> Sherlock Holmes Soundtrack – Catatonic

In other news, gick just lös med saxen på mitt hår igen. Dog lite när jag såg hur mycket hår som hamnade på golvet, meeeen jag tror det blev rätt bra. We'll see. Syns knappt framifrån anyway, var mest nackhåret som blev lidande. Ba *strikes up emo-mode*. Imorn är det utklädnad som gäller! Bodil, Julle och jag värmer upp lite inför Halloween. Sen blir det igen på festen på söndag, och en tredje gång dagen efter på filmkvällen hos Bodil. Verkar som ett lovande lov måste jag få säga.

Om mig (ego-boost much? lawl)

Det här är till portfolion vi gör i skolan, tänkte att det kanske är intressant för några att läsa ^^ lite cheesy kanske, men wth, det ska va klart imorn och jag slängde ihop allt nyss hahah. Är alltid ute i så himla god tid. Not.


brb, självmord

Vet inte riktigt hur det gick till, men den här veckan ballade ur för länge sen, ur skolvinkeln sett. Ba massa skit att göra på kvällarna, jag sover knappt längre. Såhär ser mina kvällar ut: söndag + måndag = plugga japanska, tisdag = läsa ut svenska-boken, onsdag = skriva en presentation av mig själv till portfolion, torsdag + fredag = skriva en bokanalys. Yeah. Känner energin flöda.... not. Är så trött att jag har praktiskt taget ena foten i graven redan.

Och idag hade jag min första körlektion. Gasade runt inne i stan som omväxling, och ja. Det gick väl bra. Men fan vad mycket det var på en gång. Dör. Det värsta är att behöva övningsköra hemma med farsan ännu mer nu. Kan. Bara. Inte. Stå. Ut. Med. Honom. Ba hej, dör ännu mer.

Ah, tja tja, Frida langar peppeN. Not, igen. Idag röstade vi för övrigt fram temat till bildfördjupningen som ska bli en utställning innan studenten. Gick från typ 80 förslag till att stå mellan Naken och Vansinne. Naken vann med 11 mot 10 röster. Jag röstade på Vansinne. Not amused.

Jag är så himla trött att jag knappt orkar peppa inför Halloween längre. Eller det är klart jag gör det ändå, men bara lite sådär på en vänster, hela energin går typ ut på att överleva veckan utan att skolka.... mer. Ah. Skräck-kväll hos Bodil på måndag i alla fall, det KAN inte gå fel. Hoppas på Halloweenfest i helgen också, men jag har inte hört nåt mer om det så det blir nog inte av.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Och lyssnar på fina Yersinia.

Crystal Castles - Not In Love ft. Robert Smith


Alltså... finast ever. Underbar musik, och Robert Smith's röst får mig alltid att smälta. Han är en av mina absoluta favoritsångare. Och ba... superfin låt ♥

Svar till Elise

Elise frågade vilken linje jag går på och svaret är:

Jag går tredje året på Tessinskolans bildestetiska linje (även känd som bild-och-form-linjen). Vi har lektioner i både teckning, foto, formgivning och form (typ skulptur alltså). Det jag är mest intresserad av är teckning.

Tycker det är lite tråkigt när folk kommenterar utan att lämna vare sig bloggadress eller mail, hur kan jag veta om ni läser svaren liksom >______<

MOST EPIC SHIT EVER (eller nåt)


Alltså det här är ju bara helt underbart!

Edit 1:Btw, är det bara jag som inte kan se mina inlägg förns åtminstone 1 timme efter att jag lagt upp dem? Och det är sen blogg.se la till den där tidsinställda-inläggs-funktionen. IRONI, någon? -________-"

Edit 2: Gah. Ok, nu kan jag se det, men bara i originalversionen, alltså utan de två edits:en (tillagda typ 22.42). Måste nog gå och döda nåt.

Finaste klassen?


Jag erkänner... jag dampar rätt ofta på min klass. En del är lite puckade och någon skulle jag helst knuffa nerför ett stup, men i helhet är vi ett ganska fint gäng. Definitivt den bästa klassen jag haft, men det säger nog mer om de tidigare än om den här... hahah. Nej men. Ska inte va sån. Min klass är speciell, och även om det ofta låter tvärt om på mig så är det faktiskt mest på ett bra sätt. Tror jag kanske börjar bli lite blödig. Men jag råkar faktiskt tycka att det här är en grymt fin bild. Alla är inte med, men de viktigaste i alla fall :D Några av er betyder grymt mycket, tror att ni vet vilka ni är.

/Over and out, en ovanligt sentimental Frida

Kill him - and let his soul run wild.

Läste nyss en av de finaste dikterna ever på Matt Devine's fuseblog och måste dela med mig av den:

Genius Child

This is a song for the genius child.
Sing it softly, for the song is wild.
Sing it softly as ever you can -
Lest the song get out of hand.

Nobody loves a genius child.

Can you love an eagle, 

Tame or wild? 

Can you love an eagle, 

Wild or tame?
Can you love a monster 

Of frightening name?

Nobody loves a genius child.

Kill him - and let his soul run wild.
- Langston Hughes

They world is our....

Upptäckte nyss till min lycka att This Will Destroy You nu finns på Spotify! Bara 8 låtar visserligen, men jag klagar inte. Det finns väldigt mycket mer med dem på youtube om du är intresserad (och det borde du vara). De spelar världens underbaraste instrumentala musik, som bara, jag vet inte, får en att uppfyllas helt och känna att man flyter omkring i någon slags kosmisk trädgård med Thomas DiLeva eller något. Alltså det är inte bara plingplong, det här bandet kan uttrycka så mycket känslor i sin musik att man typ sprängs när man lyssnar. Åtminstone tappar andan. Det gör jag. Det är mäktigt.

Rekommenderar att du lyssnar på There Are Some Remedies Worse Than The Disease & The World Is Our ___

"Shit, nu DOG Frida. Fan vad trist"

Heeeeeh, jäää. Igår stekte så jävla hårt. Eller morgonen var helt hysterisk, jobbet med serietidningen i skolan gick bra och sen blev det helt hysteriskt igen när jag och August skulle hinna med bussen till Oxelösund. Men det gick.

Sen var det OxD Riot med Evoke the Temptation, Eternal Distortion, Ruskatupp mfl som gällde. Det var asnice, massa bra musik att röja till och Evoke the Temptations första spelning gick riktigt bra bortsett från att ljudteknikern failade. Sen moshade Galmin och jag till nån skit och så lyckades båda ramla, jag hamnade på golvet och Galmin klev på min arm innan han landade 5 cm från mitt huvud. Hampus stod en bit bort och ba "Shit nu dog Frida. Fan vad trist" till Pop LOL. Men ja. Snacka om nära döden-upplevelse. Haha.

Sen var det efterfest för hela slanten. Pop, Hampus, Fredrik, Sebbe och jag fick skjuts till lokalen och var där typ 100 år innan Viktor kom med nyckeln så vi stod där och frös arslena av oss, skrek, jagade kaniner och diskuterade sjuka filmer. Sen kom Viktor med nyckeln och resten av folket. Galmin, Anna och jag gick sprang/bouncade på upptäcktsfärd och letade zombies. Sara från min klass sprang oväntat omkring där med, det var fint.

Vi trotsade minusgraderna och rökte vattenpipa, och Lukas gav alla Scooby Doo-smeknamn (tror jag, kan vara Ghostbusters också, har inte sett endera av dem... *sämst*), jag heter visst Fridster nu. Sen hittade jag en kille med Dooley's och ville smaka. Först sa han att en shot skulle kosta 10 spänn, men sen ändrade han sig och bjöd ändå eftersom han tyckte jag var cool som alltid är den enda tjejen som moshar, FUCK YEAH. Senare när jag sa det till Pop svarade han att han lätt skulle bjuda mig på 10 shots om jag lovar att aldrig mosha mer, meneeee jag tror inte det är värt det haha.

Vi festade konstant från 00 till 06, och det var helt insane men grymt fint. Sen började Lukster må sämst så jag tog hand om honom tills han blev hämtad. Sen vid 7 bestämde Pop, Sebbe och jag oss för att dra hem så vi vinglade iväg till ett busstop men det skulle inte gå nån buss förns 8 så vi blev hämtade istället och gick och la oss 8. Somnade direkt såklart. Vaknade 12 med ömmande nacke, massa blåmärken varav ett ett bitmärke och ett svullet och stort som ett ägg, och tusch i ansiktet.

Sebastian for iväg för att fixa ett reportage till tidningen och jag låg kvar till 4 för trött för att gå upp. Kunde dock inte somna om, så jag festade alltså längre än jag sov hahah. Jag är typ död nu. Shit. Den här texten tog typ en timme att skriva. Lulz. Hatar att jag har japanskaprov på tisdag och en bokrecension som ska va klar på fredag. Har typ halva boken kvar. Skit. Är inte i stånd att göra nånting åt något av det där nu heller.


Vet att mina armar ser helskumma ut, men de är överböjliga hahah.

Huset 1


Idag byggde jag ett hus med Julia, Bodil och Jonte. Klicka på bilden för att se en lite större version. Vi hade typ en street art workshop i skolan och vi bestämde oss för att täcka ett elskåp och göra ett hus av det. Så vi jobbade febrilt från 9.30 - 15.00 med att leta, skära, klippa, tejpa, rita och måla. Och det blev rätt awesome. Ett rätt stort, väldigt blått hus med typ 30 fönster och ännu fler invånare. Yeah. Vi ville alla bara flytta in när vi var klara. Ska försöka fixa bättre bilder imorn, på själva 'teckningen' då för huset är nertaget. Men ja. Fin dag var det.

Sen lekte jag lite med Lukas. Det var också fint, vi satt mest och flummade och fattade ingenting, men jag hade roligt hahah. Han gjorde en cp låt i garageband och jag skrev ett hemligt meddelande. Hehu :D

Och imorn är det spelning, både Evoke the Temptation och Eternal Disorder ska spela, och sen är det efterfest och jag langar peppeN som fan! Är supertaggad. Men jag är också sjukt trött så jag ska försöka gå och lägga mig nu så jag okrar röja imorn. Ovah an' out!

Förresten

POWERWALKAAAAAHH

Yeah, här är inlägget om Stockholmsbesöket. Men nu orkar jag typ inte skriva nåt. Fast det var en fin dag i alla fall, med fint sällskap. Crappy bilder, hej hej.

En av mina favoritbilder från Fashionutställningen @ Fotografiska


(från en bok på fotografiska, läste att kaninbilderna ovanför tillhör Homako @ flickr)


En litenlitenliiiiten bit av utställningen I magen på ett djur" på Barnens Underjordiska Scen, som bestod av ett litet vitt rum helt täckt av teckningar i typ svart tusch. Det var bokhyllor och figurer, krumelurer, människor, konstiga djur, tavlor, fönster, golv, en krabba, en korridor, mer djur, mer folk, mer stuff i allmänhet. Med andra ord, ett helt rum med omgivning, RITAT PÅ VÄGGARNA. Det var typ det coolaste jag nånsin sett. Gör ett besök på den utställningen om du kan, du kommer inte ångra dig.


Typ HALLOWEENPYNTING TO THE EXTREME och vi ba WOOOOOOOOW måste fota <3


Hann in en sväng på topshop också... jag provade en awesome koalamössa men glömde köpa den... hittade ett par fina vargörhängen också som jag köpte, plus ett halsband med en guldråtta på H&M. NICE.

Ledsen säl

Har seriösa problem med att hålla mig vaken. Men idag var fin som fan. Jag sov hela bussresan till Stockholm. Det var skönt. Åt världes godaste vegosushi också. Såg en massa bra skit. Ska sova nu. Känner mig inspirerad, som alltid när jag ska sova. Seriösare uppdatering kommer imorn. Typ.

En ledsen säl från utställningen "I magen på ett djur" på Barnens Underjordiska Scen -->


Lyssnar på A Touch Of Class – Around The World (la la la la la) och (lite seriösare) Angelspit – Wreak Havoc - Stromkern Remix

En (trött men fin) resa till Melonia


Idag var det skol-bio med miljö-tema som gällde, vi såg Resan till Melonia av Per Åhlin. Tyckte den var superfin och supermysig, och grymt fint gjord. Gillade den verkligen. Handlade om Ferdinand (den blonda killen) som rymmer från sitt slavarbete på en fabrik och hamnar på ön Melonia där han träffar en trollkarl, hans dotter och lite andra konstiga typer. Sen måste de åka till fabriksön Plutonia för att rädda trädgårsmästaren och Ferdinands slavkompisar, haha. Rätt konstig film, men ja, den var jättebra. Väldigt speciellt gjord. Se den om du kan.

Blablablabla jag är så trött att jag dör och jag vill göra ett inlägg om hur bra Samurai Champloo är men jag hinner/orkar inte nu, måste fixa matsäck tills imorn för vi ska till Stockholm med klassen och göra skit och jag är supertrött och nu dör jag, hejdå.

W..... T...... F......!!!!! Om manga och barnpornografibrott.

På japanska-lektionen idag fick jag reda på att Simon Lundström, som är översättare av manga och har jobbat för Manga Mania, tidigare i år dömdes till 80 dagsböter á 310 spänn för barnpornografibrott. Den så kallade "barnpornografin" han hade på datorn var bilder från Love Hina, en ungdomsmanga som finns på många bokaffärer och bibliotek, bland annat på Culturum här i Nyköping. VA. ALLTSÅ VA. Vad hände här?

Jag blir så förbannad, chockad och irriterad att jag sprängs.

Det handlar om fucking TECKNINGAR. Jag trodde att barnpornografi var förbjudet för att förhindra att barn kommer till fysisk och/eller psykisk skada? Men nu verkar det som att det bara är för att det är obehagligt och inte allmänt accepterat...? Och kom inte med motiveringen att det är för att "ecchi manga med minderåriga kan uppmuntra folk till att ofreda barn" eller något för det är bullshit, det kan inte på något sätt vara värre än hur alla våldsfilmer, skjutspel och vuxenserier som finns (och är väldigt lagliga) påverkar folk.

Jag uppmuntrar självklart inte till pedofili, men det är en sexualitet som alla andra, och så länge man inte åsamkat någon skada ska man inte ses som en brottsling. Simon Lundström som arbetar med manga hade Love Hina på sin dator. Ja, serien innehåller icke fysiskt utvecklade karaktärer som ofta hamnar i situationer med sexuell anspelning. Men NEJ, Simon hade inte på något som helst sätt bidragit till att minderåriga kom till skada, så vad i hela fridens namn skulle han dömas för?

Och den där jävla mangan finns överallt
. Förutom att jag sett den på både SF, Comics Heaven och Bokia har den gått i tidningen Manga Mania, som innan den gick i konkurs fanns att köpa överallt och också gick att prenumerera på. Hur kommer det sig att just Simon Lundström åkte dit för det här?

Vad kommer näst? Kommer olämpliga streckgubbar förbjudas enligt lag? Blir det straffbart att ha teckningar på döda personer hemma? Mord är ju olagligt. Kommer alla som prenumererat på Manga Mania bli utredda eftersom de har Love Hina hemma i en garderob?

Tror inte jag fick med allt jag tänkt och diskuterat omkring det här ämnet idag, men nu har jag i alla fall till viss del fått utlopp för min frustration.

Källa 1 & Källa 2

FALL

Btw, idag var vädret typ helt perfekt! Jag dog lite när jag gick hem från bussen för allt var så awesome. Exakt rätt temperatur, inte varmt och inte kall, färgglada höstlöv överallt, frisk awesome höstluft, perfekt ljus... lite magiskt sådär. Allt var bara helt fab. Ville ba spara det på burk eller typ förtrolla allt så att det var det där vädret hela tiden. Jag ville bara ut och mysa och leka, ba fucking leva och ta vara på hösten, men sånt där är inte så kul ensam så det blev inget. /cut.

Passade på att bli lite nykär i min kappa också, helt underbar är den. Mysigast i världen.


Techno Viking

Så jävla cool kille asso! Min nya idol! Kolla om du inte har sett skiten. Vänta tills technovikingen dyker upp, det är värt det!

Rule #1 of Techno Viking: Thou shalt respect women in The Presence of Techno Viking.

Rule #2 of Techno Viking: Thou shalt not talk back to Techno Viking.

Rule #3 of Techno Viking: The Glare Plus Finger is your last warning.


Poe ♥

And the raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon that is dreaming,
And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted — nevermore!

fkn genious

NIIIIICE

Inlägg 645, i vilket jag betar av och skriver en mindre uppsats om The Broken, Ice Harvest och Naruto.
Asnice kväll igår! Skulle vara med Sebastian men han kom hem från sthlm typ vid 6 på kvällen och nästa buss skulle inte gå förns kvart över 11 så det sög... men sen fick mor för sig att vi skulle åka till stan och käka middag på Fazana, så det gjorde vi. Käkade en epic pizza med typ... mozarella, getost och fucking ruccolasallad eller nåt... Grymt god pizza i alla fall. Sen smet jag in och köpte godis och två filmer, The Broken och Ice Harvest för 100 spänn sammanlagt, det tyckte jag var bra. Och sen fick jag skjuts till Sebastian, så allt ba löste sig till det bästa.

Först såg vi den psykologiska thrillern The Broken. Eller ja, såg och såg. Den var så sjukt creepy och ba allmänt vidrigt läskig så både jag och Fish satt och kikade mellan fingrarna. Filmen handlar om en brud som upptäcker att hon har en doppelganger, hamnar i en bilolycka, och sen flyttar in hos sin pojkvän... som hon snart börjar misstänka inte är hennes pojkvän. En av de absolut läskigaste filmer jag sett. Fast det var synd att man inte fick någon egentlig förklaring till det som hände... Men men, ska langa filmen vidare till Bodil, hon är lite tåligare än jag och jag tror inte jag vill se den igen, haha.

Ice Harvest var typ en dark comedy/drama, som både jag och Sebastian gillade ordentligt. Hela filmen utspelar sig typ under en natt, och först var det lite "alltså det är fortfarande kväll och det har typ inte hänt något än...?" men sen ändrade man sig till typ "omfg det händer så jävla mycket, och det är fortfarande inte dag, hur ska det sluta!!?!!". Väldigt rolig film. Den handlar om en maffia-advokat som tillsammans med en gangster stjäl 2 mille från en gangsterboss och tror att de gör en enkel kupp. Sen uppstår en massa bizarra situationer, och typ allt händer. Grymt rolig film med lite oväntade twists, och bra skådeseleri. Älskade karaktärerna, framför allt stripklubbs-bartendern Sidney som bara är helt underbar.

Var grymt skönt att vi såg filmerna i den ordningen, jag satt och dog rakt igenom hela The Broken, så jag behövde verkligen lite (mörk<3) humor efteråt. Sen sov vi lite och idag åt vi tårta. Sebastian spelade ett Naruto spel på sitt xBox360, och även om jag inte kommer ihåg vad det hette upptäckte jag att det var väldigt fördelaktigt att se på. Jag har nämligen aldrig orkat följa Naruto (läste typ 7 volymer av mangan innan jag tröttnade och pallade typ 3 avsnitt av animen innan jag ville kniva Naruto för att han är så jobbig) men ja... Naruto har en väldigt given plats inom J-kulturen eller vad man ska kalla det, och alla pratar om den hela tiden så jag känner mig lite efter när jag inte hänger med, men jag upptäckte att det där spelet gav en grymt bra sammanfattning av Shippuden så nu kan jag lite mer och har koll på fler karaktärer än innan i alla fall. Haha... Naruto-serien är så himla overkill... det finns typ 1 miljon karaktärer och alla har typ 300 egna special moves/attacker, fuckat dna, invecklade relationer med andra karaktärer osv och jag ba kan inte hänga med. I alla fall. Känner att jag måste avsluta det här inlägget innan det blir längre än alla mina 644 tidigare inlägg tillsammans... hejdå.

Explicit content: Die Antwoord - Evil Boy

Alltså... jag fattar inte riktigt att jag faktiskt lägger upp den här videon på min blogg men.... den är så jävla sjuk! Alltså hela videon är bara wtf. Vet inte om jag ska skratta eller gråta hahah. Både och kanske. Tror dock att jag trots allt kanske gillar musiken på något sätt. Har inte riktigt betämt mig än. I alla fall. Kolla på egen risk och var beredd på att du kanske får men för livet. Annars finns låten på spotify.

Well when you go, don't ever think I'll make you try to stay... and maybe when you get back I'll be off to find another way

But baby when they knock you down and out, that's when you oughta stay
Tycker det är fint. Har börjat lyssna på My Chemical Romance igen (nu blir Erika glad?), och även om jag måste erkänna att namnet mest får mig att tänka på plattan-emos med flottigt hår så är det ett grymt bra band. Både text och musik är väldigt spot-on helt enkelt. Här är en spellista med mina favoritlåtar --> My Chemical Romance

Carnival


Bara för att det här är ett av mina favoritfoton ever. Och för att jag följde med Bodil och Jesper hem till Bodil igår och det var fint. Vi drack té, åt nudlar och bullar, spelade tv-spel och kollade på knäppa youtube-klipp. Jag har fina vänner. Sen cyklade jag hem nån gång efter 12 och det var absolut totalt becksvart. Kände att det var med livet som insats eftersom mitt cykellyse endast bryr sig om att slänga iväg ett par svaga streck av ljus åt några håll. Men hem kom jag i alla fall. Och med mig hade jag, hör och häpna, mina Death Notes som Bodil lånade för 2 år sen och som har bott hos henne sen dess! De är glada att vara hemma.

Beautiful Lady

Asso ja, jag sitter i skolan och "skriver en rapport" typ, vilket i mitt fall är mer "googlar bilder på Jude Law". Hittade den här underbart blingiga bilden på Jude som transa och kände att det här måste man ju dela med sig av. Så, enjoy!


E-mails from an asshole

Sebastian påminde mig idag om en SKITROLIG sida jag hittade för länge sen, E-mails from an asshole. Det är en kille som kallar sig Mike och svarar på random människors AD:s och beter sig allmänt... konstigt. Det är awesome. Han har helt sjuk fantasi. Här är ett par utdrag:

Innovative Baby Products
Original ad:
LARGE CRIB WANTED
I need a large(tall) crib for my 9 month old. The crib I have right now is too small - he keeps climbing out! I need a crib that is too high for my baby to get out of it. Please respond with pictures. Contact Julia @ ********@verizon.net


From Me to ********@verizon.net:

Hey Julia,

I may have the perfect crib for you. It is a very large crib that has some features to prevent your baby from escaping. Please let me know if you are interested.

Thanks,

Mike

From Julia ******** to Me:

How big is it? Do you have any pictures of it?

From Me to Julia ********:

Julia,

It is very large. As I said, it has modifications to prevent escape. The entire top perimeter of the crib has been reinforced with a metal frame that is connected to a car battery. When someone tries to escape the crib, they will be given a gentile electric shock, which will discourage them from attempting to climb out of the crib again. The price includes a 12 volt car battery, but a higher-voltage battery can always be purchased, depending on how fat your child is. Here is a picture of the setup:I am currently using the crib for one of my friends who happens to be a midget. He tends to frequently get drunk and violent, so we put him in this crib when he starts getting belligerent. The battery works great for keeping him in, so I am assuming it will work great for your child. The only reason I am getting rid of it is because the midget was recently arrested for arson, so he won't be around for a while.

(forts.)

Disguised Weapons
Original ad:
**** Disguisable weapons wanted ****
Wanted: hidden blades, belt buckle knives, cane swords, etc.....
Offering: cash, items for barter
From Me to **********@***********.org:

Hey,

I saw your ad looking for concealable/disguised weapons. I have several fine-crafted items you may be interested in. Respond if you are interested and I will send you pictures and prices.

Thanks,

Mike

From Jeff ****** to Me:

I am. lets see what you got.

From Me to Jeff ******:

Jeff,

Here you go:Looks like a normal spoon, right?Wrong. It is actually a deadly 2.5" half-smooth, half-serrated knife with tactical grip. One minute you are enjoying a bowl of cereal, and the next you are fighting off attackers with this deadly and disguised weapon.

I am asking $50 for the blade. Let me know if you want to stop by and take a look at it.

Mike

(forts.)

Hush hush

Pannkaka igår, pannkaka idag, pannkaka imorn, livet leker! Bortsett från att jag var så sjukt trött imorse att jag lyckades få med mig en jävla CD-skiva istället för mobilen när jag skulle gå. Kom dock på det innan det var för sent. Fast det var inte bara jag som var trött för sen glömde Bodil sitt paraply på bussen.

När vi jobbade på vår serie på PA:n kände jag att det här var dagens soundtrack:
Henry Hall – Hush, Hush, Hush (Here Comes The Boogie Man)
Evelyn Evelyn – Have You Seen My Sister Evelyn?
Voltaire – Death Death (Devil, Devil, Evil, Evil Song)


I alla fall till min serie. Haha.

Kyrie eleison

outfit of the weekend. i'm actually thinking about wearing red tomorrow.
it doesn't fit me one bit, but I do have some nice red clothes... we'll see.


SUIT UP

International suit up day here I come! HOWEVER I do not own a suit, so I did what I could with what I had in my wardrobe. And my mother's. I think I kinda look lika a circus manager, haha. Sebastian and Bartosz went for a more traditional look, and man, they were awesome. I have a soft spot for well-dressed boys.


Kerli's Tea PartyKälla

OMGGG


Holy shit. Watched the video for the first time today and damnnnn I DIED. That tea party is SOOOO AWESOME. It's like my dream scenario forever. It's so bizarre and masqueradey and kinda nightmare-ish and awesome. The costumes, decorations and everything are fantastic, and I love Kerli's hair in the last scene <3 Though I would've liked her voice better if it was darker.

Synd att hon ser ut som en fjortis på vissa ställen. Och jag vet inte varför jag skrev på engelska. Men det kändes passande, lol. Kanske ska börja göra det? Skriver ju typ ändå på svengelskaaaaaa wth.

MOAR

Bara för att vi hade så sjuuuuuukt kul! /dör

Bodil filmar, Johan och jag bouncar runt hahah

Jag vill också hänga med Jack Sparrow i skolan


Fast Food Folk Song

Lukas länkade den här till mig, och de här snubbarna är TOTALLY mina idoler from now on! Så himla awesome! Fast Food Folk Song FTW!

/fun

Det här är nog det roligaste jag sett den här veckan:


Men det här är också riktigt underhållande:

One Piece FTW (liiiite spoilers kanske)

AMAJGAAAAAD. One Piece no ichiban fan rapporterar *wapanes*, jag dör jag dör jag dör, One Piece är den bästa mangan som någonsin existerat, det finns inget som kan jämföras med den, och jag vill inte spoila om det är någon där ute som följer mangan och inte läst de senaste kapitlen, men alltså SHIT. Ba måste... sprida.... hur awesome.... Zoro är! Trodde inte han kunde bli mer epic, men jag hade fel! Och Luffy, så jäääävla stark! Omg! Sjukt coolt hur alla utvecklats... MEN jag är faktiskt lite rädd, känns lite som att One Piece är på väg att följa i TTGLs fotspår och balla ur helt och hållet, för alla var tokstarka redan innan och nu är de liksom... monster allihopa och jag bara hoppas att Eichiiro Oda kan fortsätta serien utan att göra den till en Dragon Ball-kopia *worst scenario ever*. Om det hände skulle jag gråta. Men jag litar på Oda och håller tummarna. För jag är uppväxt med One Piece och hela skiten betyder så mycket för mig. Ba lol på nörderiet i det här inlägget men ja. Jag är nördig.

Så sjukt bra! Och ba kolla på hans nya outfit ♥ *dör* crushcrushcrush


Så dansar vi till dansmusik igen

Igår var rätt episk. Det började med bl a välkomstdrink, Dooley's och Wii Fit med Michael, Erika, Jesper och Bodil hos Jespers moster. Det var... intressant. Andra gången i mitt mitt liv som jag körde Wii, ehum. Kul var det i alla fall! Sen tog vi oss ner till O'Learys och träffade Johan och Martin. Började med de traditionella tequila-shotsen till Erikas skräck, men hon klarade sig bra i alla fall, haha. Vi hade väldigt mysigt och så, och nere på Volym röjde vi järnet på dansgolvet hur länge som helst. Det var galet fint, faktiskt en av de bästa kvällarna i mitt liv, så kul hade vi! Det gjorde ju inget heller att den första låten vi hörde där nere var Lady GaGa's Telephone. Dock kände vi oss ganska gamla när vi kände igen varenda 90-talslåt låt de spelade där uppe... Hehe.
Bla 627

Yeah, utgång ikväll med Jes-Bo, Matrix, Tredje Världen och Benjamin för att fira den sistnämndes födelsedag! Langar peppeN men är fett trött, borde fan försöka mig på en powernap. Hm. Har för övrigt lyssnat på Mozart sen klockan 3.


Idag döpte vi om Jonte till Korvmaestro. It's got a ring to it, ne?

+++

Här är den! Skabbig bild men you get the idea.... Jag är nöjd och glad!

aroundaroundaroundthewooooorld

Hahaha hö. Jag gaddade mig idag, woho. Första gången. Det var rätt nervöst hahah, men det gick bra. Kändes lite jobbigt att Sebastian inte var där, men han dök upp sen precis när tatueraren skulle börja som tur var! Och så spelades Daft Punk just då också så det kändes rätt bra ändå haha. Bild kommer nån annan gång, lulz.

Mor har inga problem med den i alla fall, men ingen av oss är helt säkra på hur vi ska släppa nyheten för Kent, min farsa. Han har en tendens att ta saker väldigt, väldigt, personligt. Vi har kommit fram till att det är bäst att mor berättar för honom. När jag inte är hemma XD

Väldigt random och off-topic, men jag blir så himla glad när jag ska skicka sms till folk för många har rätt konstiga namn i min kontaktlista som tex:

Ostil (Bodil)
Benjamin (Erika)
Superapan Abo (Marcus)
Kyuuri-san (Bea)
Herr Abel (August)
Matrix (Michael)
Mr. Maskin (Martin)
Säpo (Rasmus)
Tredje Världen (Johan)

Enjoy the little things!

SOUND THE ALARM

Haha ja, idag tog jag för första gången på evigheter mer än 5 sek på mig att sminka mig. Detta är les résultats. Sebastian gillade det i alla fall! Passade också på att köpa en skitsnygg mörkblå ögonskugga som jag inte provat än, och en ny grej att sätta i läppen. En spiral med piggar. Skitfarlig är den. Piggarna var grymt mycket vassare än jag hade räknat med xDDen första bilden är från imorse, den andra efter att ha cyklat hem i höststormen. SkabbtjejeN ♥

There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There is A Heaven, Let's Keep It A Secret

Tänkte bara informera alla som inte är informerade än om att Bring Me The Horizons senaste skiva There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There is A Heaven, Let's Keep It A Secret finns på Spotify nu, och att de har en spelning i Stockholm den 27 januari.

Ja, och så kanske jag borde nämna att Crucify Me är så himla bra att jag fick rysningar och typ dog för att sen återuppstå och dö igen av hur epic den är. Helt sick. Och att det här albumet är imho deras bästa hittils. Och det är tokbra!


dance of the manateePassade på att scanna lite gamla skisser along with Erikas skiss över hennes UF-företags logga, så här är 4 stycken Carousel for your pleasure! Random title is random.

NIGHTMARE! Worst situation ever!!!! Sitter...

NIGHTMARE! Worst situation ever!!!! Sitter på bussen med Bodil, Jesper och ett. helt. dagis. Varav 2 st av ungarna på sätet brevid mig. TVÅ. Konstant viftande och låtande. Stan har aldrig känts så långt bort förut. Snälla gud, döda mig.


langar redan peppen för halloween och inleder med en zombie pikachu


kraftwerk


Total randomness från den Mörka sidan


I brist på annat. Vet inte om den här videon setts på bloggen någon gång, men den består av typ en miljon korta och knasiga klipp från 2008-2009 feat. sushicore & co. Random är kodordet.

Rule #2: ALWAYS double tap

Såg just

igen. That shit rox my sox. Så himla epic! Jag älskar hur filmen lyckas vara humoristisk och spännande och ganska djup utan att ta sig själv på för stort allvar. Utan att vara spretig. Och jag kan bara inte motstå en så badass karaktär som Tallahassee hahah. Det är kul att hjälten Columbus är så icke-stereotypiskt awkward också. Och <3 hur reglerna poppar upp hela tiden. Zombieland är helt enkelt kreativ med awesome action. Yes.And the wicked shall inherit the Earth #2

Fick de här kommentarerna på inlägget And the wicked shall inherit the Earth och eftersom det inte fanns någon hemsida/mail kopplad till kommentaren visste jag inte riktigt hur jag ska svara hahah. Så jag tänkte att jag gör ett inlägg. Men jag vet inte riktigt vad jag ska svara så Hanna, vad är det du syftar på som är wtf? Skriv det här så jag kan försöka skriva ett någolunda genomtänkt svar....


Kan i alla fall säga att jag tycker att slutet är väldigt episkt och fint!

RSS 2.0