Fimbulvinter :(((((((((((

Minus 26 grader... Kallaste vintern sen 1942. Kan mycket väl vara Fimbulvinern som är här. Hoppas inte det. Pallar inte supervinter 3 år i sträck och jordens undergång alltså.

Death Note & Grand Theft Impairment


Igår. I bilen på väg till mormor och morfar: kollar på Death Note. Hos mormor och morfar: streamar Death Note avsnitt. På vägen hem: Death Note. Hemma: Death Note. Har ba 2 avsnitt kvar! (Men det är jättedålig kvalité på de sista 10 avsnitten, och vårt internet klarar inte animeftw som har divxvideos) HIHI. Ska låta de sista avsnitten streama nu när jag duschar, hohoho.
Så jävla bra serie! Även om den sista delen inte alls är i klass med de första 25 avsnitten. Tror iofs inte att jag riktigt hänger med i allt, men det är bara inte lika spännande och det är lite konstigt eftersom det är ju slutet, uppgörelsen osv. Men men.


Urban Dictionary hade i alla fall en bra daily expression igår:


Så true!

Inget fredagsmyyyys

Inget fucking fredagsmys för Sebastian leker med Karl och August, och jag får inte vara med. LEDSEN I ÖGAT.

Idrotten var i alla fall skoj. Vi uppfann en egen bollsport. Det började som volleyboll, men eftersom vi var så jävla dåliga tvingades vi göra reglerna snällare och snällare (ie: 1 studs i golvet -> 2 studsar i golvet -> rotatation och servning på måfå -> bollen får gå under nätet -> använd vilka medel som helst för att få bollen till andra sidan) så slutade det med att vi uppfunnit Estetboll. Vi hade roligt som fan! (Jag hatar sport och är bollrädd, så det säger en hel del)

Och hör och häpna, jag har varit hos frisören igen. Wow. Looks pretty decent imho. Och kamerahuset har fastnat i min kamera av någon outgrundlig och oprovocerad anledning. Wee.

Har spenderat hundra miljoner år på att färdigställa klassens nyhetsbrev för vårt internationella samarbete kallat Comenius projektet. Inget fredagsmys för mig någonstans. Fail fail fail.

Hannah Fury - No man alive

Leech Jarsssss

HMM jag och Wilda försöker planera hennes resa a mi casa nästa vecka. Hon bor i Göteborg och ska sova här ons-fre eftersom hon ska med mig och Hannah på Emilie Autumn-konserten, men det går inte tåg straight from Gbg till Nyköping, så vi får se hur vi löser det. Förhoppningsvis kan hon ta en superbuss. Men min kamera har gått sönder så jag är lite OMGWTFBBQ hur ska jag kunna föreviga konserten liksom. EHHHH.

Har japanskaprov imorn också, och jag känner mig ungefär lika taggad som en rutten banan och fattar ingenting av det där språket. Angst angst. Ingenting fastnar. Och jag har blivit av med ett par vantar igen. Inte ok.

I alla fall, Sebbfish und moi såg klart på Watchmen (ultimate cut) igår. Haha, man visste knappt vad den handlade om, den handlade typ om allt samtidigt. Lite action, lite tecknat, lite ex-superhjälte-drama-behind-the-scenes... Roschach kändes lite klyschig med Batmanröst och dagboksanteckningar i regnet, men fan han var härlig och cool ändå. Dock var det väldigt distraherande att Dr. Manhattan var naken hela tiden. Fish hjälpte mig bleka och färga håret också, med partey resultat. Elektriskt rosa ♥ Har fått massa fina kommentarer också, weee.

Nu ska jag gå och svälja en rostig gaffel och glömma all ångest.

Florence Valentin - Upp på Sociala, ner på Systemet

And when she whispers your blood shall run cold

Är trött på att frysa som någon jävla gnu på Antarktis.When leaves have fallen and skies turned to grey
The night keeps on closing in on the day
A nightingale sings his song of farewell
You'd better hide from her freezing hell

On cold wings she's coming
You'd better keep moving
For warmth, you'll be longing
Come on, just feel it
Don't you see it?
You'd better believe

When she embraces
Your heart turns to stone
She comes at night when you're all alone
And when she whispers
Your blood shall run cold
You'd better hide before she finds you

Whenever she is raging
She takes a life away
Haven't you seen
Haven't you seen
The ruins of her world

Sugar in the engine

Ladytron - Destroy Everything You Touch

Uffie - Pop the Glock

Crystal Castles - Untrust Us

Grattis, ditt liv blir lite lättare!

En sak som ofta slår mig som en kratta i ansiktet när jag lånar andras datorer är alla adds och banners. All fucking jävla skitreklam om en massa jävla skit. Överallt hela tiden. Till och med i era bloggar... hur står ni människor ut???? När det är så enkelt att slippa dem!? Jag har alltid använt Adblock, en fiffig grej till Firefox som automatiskt blockerar reklam. Det är helt sjukt skönt, och tro mig, det kommer kännas bättre utan adds. Bara ladda ner Adblock här och följ instruktionerna (när du ska välja ett land att utgå ifrån osv, bara ta något på måfå. Tror jag valde Tyskland eller Danmark, haha). SIMPLE ENOUGH. Så go on, do it! Shou shou!

Ja, ja eller ja... eller va?????

Woho, ett Death Note avsnitt är precis lagom långt för att jag ska hinna se det på bussen mellan hemma och stan = AWESOME! Och imorgon ska nog Fish hjälpa mig fixa till håret = awesome!

Dagens roligaste kan ha varit tjuvtittat.se med

vilken fick mig att tänka på:

som är förbannat rolig, men det kan också ha varit att arbetsmiljöverket eller vad det var har ett spel på sin hemsida där man kan träna sig att göra rätt saker med olika ärenden och att det spelet har en krokodil med. Man går runt och intervjuvar folk om problem med arbetsplatsen och alla ba "jaaa... lunchrummet är ju lite problematiskt" och så går man dit och så är det en stor krokodil som blockerar dörröppningen. Om man klappar den börjar den gråta och spelet är slut när man lockar bort den med en fruktkorg... WTF!!!! Jonte, Bodil och jag dog lite över den där krokodilen alltså. Hihi.

Death Game, någon?


Vi satt i matsalen idag när jag kom att tänka på den här videon. Helt totally superrandom, hade inte sett den på åtminstone ett år. Det är nog ändå en av mina favoritmusikvideos, den är väldigt random och fin. Den var dock borttagen från youtube, och det krävdes en hel del letande för att hitta den i någolunda decent kvalité.
-


En till härlig video. Antik, men väldigt mysig och välgjord. Tycker om!
-


Det här är också en favorit. Den är som en hel liten film! Och väldigt coolt filmad tycker jag.

"Ihåååååh ihååååh" sa farmor.

Hahahahha ohhh the endless wonders of youtube ♥ Sagan om CP-Bamse är fan bland det bästa som finns! Så sjukt konstigt haha.

Oh hey, we're the same person

Det har bothered mig rätt länge att Frou Frou och Imogen Heap låter identiska, men jag kom på idag när jag borstade tänderna att Frou Frou var väl en duo och var inte Imogen Heap med i den? Wikipedia har alla svaren och yes in fucking dead, Imogen Heap var hälften av Frou Frou, som broke up. Vilket är förklaringen till varför det inte är Frou Frou som sjunger den där "Hide and Seek" mm whatcha say när det borde vara Frou Frou för det hörs ju på rösten. En sten har fallit från mitt bröst.

Deaaaaaath Nooooooote

Whoa! Jag har länge tänkt ta tag i Death Note igen. Jag är väldigt väldigt efter i typ all manga jag brukade läsa totally eagerly förut. Är nog lite för rastlös för att läsa koncentrerat nu för tiden. Jag bestämde mig för ett tag sen att jag kan kolla på animen istället, eftersom alla säger att den är bra. Och MAN jag är fast. Har nu precis sett första avsnittet och jag har också konstaterat att den här animen är perfekt. Sjukt välgjord! Precis som mangan, fast animerad, hihi. Musiken är underbar och ett stort plus är att introt är Nightmare's The World, surprise surprise. Kolla på Death Note här!

oh no i'm not coming for the kill

FETT SKÖNT, nu är hela rummet på plats igen. Efter en välbehövlig rensning... gillare, jag har super ordning i skrivbordslådorna (eller relativt i alla fall) och bokhyllan ser riktigt decent ut! Jag blev dock rätt rastlös efter all städning, så jag bad Sebastian komma på något jag kunde rita (idétorka, wee). Det geniet ville ha en cykel. Och en kille med animekläder och messenger bag. Failade lite på det där med animekläder eftersom jag inte kom på förns typ nu vad han menade, men jag är rätt nöjd ändå. Om man ignorerar det faktum att cykeln ser helt efterbliven ut. Och RYU GILLAR CYKLAR, det är därför han cyklar fast han har vingar ._. Bjuder på denna, en skiss och en randombild.


You can't win think it over again I can't win look at the trouble I'm in

Entusiasmen flög ut genom fönstret och nu ligger jag bara i min säng och tycker synd om mig själv. Orkar i n g e n t i n g. Ovärt.

the question is... why did the world stop?

Så jag tänkte att jag ska bära in my stuff i rummet idag, och passa på att sortera för jag misstänker att jag har en del onödiga prylar... I alla fall, jag tänkte börja med att koppla in min stationära dator och alla tillhörigheter, men det verkar bli krångligare än jag trodde. Jag har nämligen ingen aning om vad alla sladdar osv är för något. Jag tror inte ens jag använder alla. Ännu värre är ju att en del saker inte funkar längre. Hur som helst... I'll give it a try.

alltid nu och aldrig sen

ÅHHHHH jag vill att min septum ska heala nu nu nu så att jag kan
1: byta smycke
2: bleka och färga håret (har craveat att få det ljusare och mer rosa ett tag nu men jag fick hårfärg i piercinghålet senast jag färgade och det har avskräckt mig från att göra nåt mer tills det läkt... AJ säger jag bara)
3: toppa håret (det är slitet men jag vill bleka innan jag klipper mig, annars kommer toppningen probably inte göra nån skillnad)

...Det suger att all inspiration till teckning hinner försvinna innan jag plockar upp en penna, wäää.


Your girlfriend loves my screamo band.

Awesome, har visst japanskaprov imorn. Tog hem böckerna över lovet för att plugga men jag orkade inte, så nu kan jag typ ingenting. Grattis Frida, jävligt smart. Känns sjukt ovärt också att jag slösade tid på att åka till pojkvännen som ändå bara satt och plingade iväg på sin gitarr och inte ville göra nåt annat när jag specifikt frågat honom innan jag åkte dit om han verkligen ville göra något med mej eftersom vi varit så mycket denna veckan... Hatar när folk  man tycker om låtsas! Blä.

I alla fall, bjuder på ett par bilder av en av mina favoriter, Boobookittyfuck på dA. Han gör väldigt klockrena teckningar tycker jag, i sin egen stil och jag beundrar honom very much.

Your girlfriend.Cloud's in strife

(Cloud Strife från Final Fantasy you know)

Lalala~

Oh my, Sebastian och jag har nu spelat Fairytale Fights i några timmar och konstaterat att det här med precise movements är inte min starka sida. Missar allt hela jävla tiden. Det hjälper SÅ inte att Sebastians kontroller är hypersensitive. Super kul i alla fall. Anyway... Vi kämpade oss igenom In the Name of the King också... som egentligen bara är en B-version av Sagan om Ringen-filmerna. Allt var med... 'Orcher', Eowyn (blond tjej som vill slåss i armén men får inte), killen som är badass och låtsas inte höra hemma nånstans men som egentligen är kunglig, 'Mordor', 'Nazguls', klä-ut-sig-till-'orcher'-i-Mordor, trädkramare som inte vill lägga sig i och slåss osv osv. Det var obeskrivligt frustrerande, mellan alla Sagan om Ringen-kopierade scener slogs de bara mot wannabe-orcherna igen och igen och bla bla bla. Se den inte.

Dagens bästa: Sebastians nya schema gör att vi båda börjar 12.20 imorn! PURE AWESOMENESS!
Dagens roligaste: Sebbe berättade att när Myggan delade ut superkrafter till folk en gång fick han en ability som gör att när han är på land är han en fisk och när han hamnar i vatten blir han en människa... Jag kunde inte sluta skratta. Fatta paradoxen, han är på land och ba "omg jag är en fisk" och slänger sig i vattnet varpå han blir en människa och ba "damn it!" ahahhaha...

Fanart av min pimpade Lalala ♥


Fairytale fights and dirty money

Woho, vi hade öppet hus igår kväll för folk som vill börja bildestet. Det kom typ ingen. Men Sebbfish köpte ett fint xboxspel, Fairytale Fight. Det är supergulligt (som jag gillar) och supervåldsamt (som Sebbfish gillar) = helt perfekt att spela två! HIHI. Snövit är en zombie, woho. Det kommer garanterat bli massa spelande ikväll.

Nån annan som är en zombie ibland är jag. Var så trött igår att jag inte ens orkade ta upp datorn när jag kom hem = säger ganska mycket. Apropå ingenting. Kronprinsessans bröllop. Jag fattar inte hajpen, ok så hon är känd men vem bryr sig? Och vem vill egentligen ha ett bröllop som hela världen kan följa? Jag är inte så mycket för äktenskap men om jag skulle gifta mig skulle jag väl vilja ha det personligt. Hur som helst, det som jag mest stör mig på är att det är skattebetalarna som står för kostnaderna! För det första: jag TROR nog att kungafamiljen har råd att betala ett bröllop själv, och för det andra: det är bara inte ok att ta våra pengar utan en folkomröstning! Om de verkligen inte vill betala själva kan de väl sälja rättigheterna till bröllopet till något företag eller så. Suck.


Katamari osv :)

Jag är så fucking trött. Mitt rum är dock på plats igen, eller ja möblerna i allafall. Tog in det viktigaste lösplocket (plattång, hårsprej osv) och lite sladdar. KÄNNS BRA att vara tillbaka i sin lilla oas efter en tripp till det ondskefulla vardagsrummet.

Halvintressant dag. Magda, vår engelskalärare som är gravid, berättade att hon och hennes man fått lektioner i barnafödande och en dvd med övningar. Bland annat ska hennes man skada henne medans hon försöker andas kontrollerat, och hon överväger att föda sittandes på huk som de gör i Afrika. Vikarien verkar helt okej, han är två meter lång och kände igen Cheshirekatten på min tröja, weee.

Jag the-gameade Emil imorse, men sen gamade han tillbaka mig när vi sågs när jag var på väg till Claes Ohlsson för att köpa en sladd. Passade på att rickrolla honom med mobilen när jag gick förbi nästa gång, moahahaha. Och jag rullade upp en present som innehöll ett par vingar i Me & My Katamari idag, så Lalala är ultra kawaii nu! Jag är en nörd, I know...

(Marcy)

Good news, bad news

Jahapp, idag låtsas alla som ingenting. Jag fick välja ett nytt golv, som ser ut som valnöt och faktiskt är gjort av trä. Det ser riktigt mysigt ut, om än väldigt tomt... Jag sov i vardagsrummet i natt, creepy som fan! Helt öppet ut till hallen, möbler som knakar och en docka i samma rum (la en tröja över, men det hjälpte inte ett dugg) Kan inte flytta in i rummet i kväll heller eftersom listerna inte är på plats. Sover hos Sebastian i stället, hihi.

Målade en ram idag, och gjorde ett slags kollage av 14 biobiljetter och 4 konsertbiljetter (från 2007 och framåt). Har budat lite på en mobil på Tradera också (HIHI jag kan göra saker själv) så jag hoppas på en uppdatering på mobilfronten inom en snar framtid.

Sen, bad news. Morfar är dement, och det håller på och balla ur. Han var på en undersökning idag och fick olika uppgifter och frågor... Det gick helt åt helvete. Jag har i stort sett ingen morfar längre. Det finns knappt något kvar av världens underbaraste människa.

I get more and more strange I'm going insane I'm building it up just to break it down. You get what you see, the product of a dysfunctional family

Jahapp... I morse fick jag en sticka i foten av mitt gamla trägolv. Det har hänt förut och mor föreslog att vi skulle lägga in ett nytt "gummimattsgolv". Jag sa ok, ett helsvart i så fall. Mor föreslog fejkat stengolv och jag sa aldrig i livet, jag hatar gummigolv som ser ut som trä eller stenplattor.

Sen åkte jag med Sebastian och bytte hans tv i Stockholm. I affären fick jag ett sms från mor där det stod att hon köpt ett "ganska svart" golv och att hon och Kent börjat bära ut mina möbler. Jag tyckte det var rätt dumt eftersom det gällde mitt rum och att jag inte ens sett golvet. Jag frågade hur det nästan svarta golvet såg ut och det var tydligen gråspräckligt med mönster av stenplattor. Jag frågade om det var ett skämt men det var det inte. Jag sa igen att jag inte ville ha ett sånt golv. När mor sen hämtade mig vid bussen sa hon att det fanns inget helsvart golv, och jag sa att då hade jag hellre väntat att byta golv tills det fanns ett jag ville ha och det ballade ur lite.

Mor började skrika att jag var så otacksam och att det alltid bara är jag och mina vänner som är så himla bra och inget mina föräldrar gör duger och hon önskar sig en annan dotter som är mer tacksam. Ok? Jag kan förstå vad hon menar, jag är inte särskilt tacksam för de gör alltid saker som jag inte vill att de ska göra. Och ja, det är klart mina vänner kommer före föräldrarna, för jag tycker om mina vänner och delar humor och glädje med dem. Mina föräldrar å andra sidan tycker att jag är dum i huvudet, vi har ingenting gemensamt och vi förstår inte varandra. De kan inte heller något annat sätt att samtala än envägskommunikation, med andra ord; jag får aldrig chansen att ge min åsikt om problem för mina föräldrar väljer att ignorera mig.

I alla fall... Jag har aldrig bett dem tycka om mig. Det vore ju mycket lättare att leva om de gjorde det, men eftersom jag inte tycker om dem känns det lite dumt att begära det från dem. Så jag har lite svårt att se varför jag ska vara tacksam mot dem när de hellre vill ha en annan unge än mig.

Medans jag skrev detta kom Kent in (i mitt rum som nu innehåller ett skrivbord och en tom garderob, och saknar lister) och gav mig en till utskällning, om att jag är dum i huvudet och har fel smak. Och att när mina vänner kom förra gången var jag visst också upprörd över golvet. Mor hängde på och la till att jag ska höra av mig till mina vänner på nätet och fråga hur många av dem som fått välja sitt golv själv.

Jag förstår inte heller varför de drar in mina vänner i detta... Alltså va? Jag måste ha missat något, för de har verkligen inte med det här att göra, och ändå har de dykt upp i alla dagens samtal. Det måste vara för att jag är så jävla dum i huvudet som jag inte förstår.

Amen.

Lord I'm fine... Maybe in time you'll want to be mine


ARR MATEY

I tisdags letade jag sommarjobb och tappade bort mina nya vantar. Jag blev ledsen i ögat. I onsdags satt jag på en stol, sträckte på mig, fick blodtrycksfall och hade ramlat av om inte Bodil räddat mig. Får damp på Comeniusprojektet också. Vi ska göra asmycekt grejer men får minimalt med tid eftersom vi har "riktiga" lektioner i form OCKSÅ. Och ingen frågade ens om vi ville va med.

Jag sov hos Sebastian och upptäckte att det är svinkul att köra GTA online. Mycket roligare att skjuta andra som skjuter tillbaks än att bara köra runt och skjuta utan att nån gör motstånd. Vi höll dock på med det jättesent så jag har varit astrött idag... Men det var okej ändå, Marcus kom och allt, och vi hade världens flummigaste kulturhistorialektion. Vi lärde oss i stort sett att Jesus var schitzo och hade en skäggig morsa, och att Maria aldrig varit naken. För övrigt blev hon gravid genom att den helige ande befruktade henne i örat (SANT). I alla fall, Hampus hade misshandlat Pop med en strumpa, så han hade ögonlapp. Jag pimpade den och ritade en ondskefullt öga på den, det var nästan partey.

Idag gick jag till Skivlagret och hittade mina vantar. Jag blev gladast. Sen träffade jag Jocke för första gången på hundra år också, det var fint. Han fick låna mina andra handskar. Vi kollade på Ice Age 3 och Armored med Patrik. Ice Age 3 var superrandom men rätt fin... jag vill ha en dinosauriebebis! Fattar dock inte varför Buch var sjörövare. Armored var riktigt bra den med, eller i alla fall slutet. Den första halvan var bara en svinlång introduktion. Men både Morpheus, Milo V och Jean Reno var med så +++ på det!

Jonte och jag kom på att den ultimata coolheten är septum och 3D-glasögon. YEAHHHH!

Blablablablaaa~~~


We never sleep 'cause sleep is for the weak and we will never rest until we're fucking dead

Hahaha jag har varit löjligt pigg idag! Det är galet. Har ju varit vaken sen 15.00 igår med ba 2 timmars sömn... I alla fall, vi hade cp-Veera idag... hon hade inte dött. Bodil var sjuk och Marcus var sjuk, Csanady och Julia var borta... wtf. Tur att Jonte inte sviker i alla fall! Han är en rolig man. Och nu har han skaffat flickvän också! Hihi. Hoppas att resten av folket kommer imorn.

Hihi, har fått många komplimanger om min septum *dansar på bordet* Tror dock att den kanske är lite infekterad. Men men, den sitter ju i näsan trots allt...

Köpte en ram till mitt biljett-kollage idag, men glömde den hos Fish... Hum. Tappade bort mina nya vantar gjorde jag också. Cut cut. Fick i alla fall tillbaka min engelska/historia-uppsats med högsta betyg och fina kommentarer. Ett stort plus på att min favoritlärare skrivit att han lyssnade på Marilyn Manson när han rättade. Jag blev gladast, hihi! Har lekt lite med cernitlera nu och ska typ gå och sköjla ur en massa hårfärg ur håret... Imorn har jag sovmorgon lalala.

Idag var det Hannah Fury, In Flames, Crystal Castles och Kristian Antilla som gällde. Hej bred musiksmak och fjortisblogg!

Chelsea smile


Hej hej hemskt mycket hej, Doktor Kosmos är bäst. Jag har råkat vända på dygnet... vaknade inte förns klockan tre, och hade nog fortsatt sova om inte mor väckt mig. Kommer bli ett helvete att somna i natt. Fast min nya kudde är mysig, hihi. Har i alla fall hunnit dammsuga, fixa CV och skriva brev. Jag köpte nytt brevpapper i fredags, och jävlar vad dyrt det var. Men fint som fan, så det var värt det. Jag har köpt en Rubikskub också!! Klarar botten och två rader, men har inte kommit längre... Fuckar bara upp hela kuben när jag försöker lösa det sista, lol. Men det är askul i alla fall!

Min piercing kittlas hela tiden, jag dööör. Vill att den läker NU så jag kan klia utan att oroa mig för infektioner... och byta smycke, hihi. Smsade mor innan jag kom hem så hon var förvarnad, och varken hon eller far har sagt någonting. Det är rätt skönt, trodde det skulle bli bråk.

Sebastian och jag hyrde film i fredags! Vi är så old school. Vi såg Baksmällan, som faktiskt blev riktigt rolig efter typ halva filmen ("faktiskt" för att det inte är en film jag skulle se i vanliga fall) och så såg vi Tokyo Gore Police... Alltså wtf på den. Beskrivs bäst som en korsning av Machine Girl och Resident Evil... Weirdest gore ever, och Fish håller med. Hahaha asso, det ba sprutade fejkblod över allt, alltså det forsade så mycket att man knappt kunde urskilja någonting... Den var förutsägbar och omöjlig att ta på allvar, men samtidigt fett äcklig. Alltså den var så konstig att det inte går att beskriva.

Är pepp som fan på Emilie Autumn i februari!

Won't be seventeen forever

Och eftersom jag är 18 nu stod inget emellan mig och att ha en rolig metallgrej i näsan! Hihi. Fish och Bodil följde med mig till Bodycount, men de fick inte va med när piercingen gjordes. Var tvungen att sitta där ensam, ahaha :( men det gick bra ändå, jag är glad som fan. Var inte så dyrt heller. (Mobilbild för jag är hos Sebastian bla bla)

Haha, när jag kom till skolan hade Julia hunnit före mig och hade redan en septum att skryta med. Och sen, en kvart in i kulturhistorian kom MARCUS intravande och alla blev glada. Drömde för övrigt att han kom till skolan i knallblå platåskor. Hmm. I alla fall, sovmorgon och två lektioner var rätt lagom att börja med efter lovet... och imorn blev det fredag. Johan vill gå på krogen och Anneli fyllder år, vi får se hihi. Nu vill Sebbfish äta kinamat men klockan är snart 6... waaa, hur ska detta gå.

Btw, detta är mitt 200:e inlägg... Episkt!

"Vi på MeuwCon tycker att det är väldigt viktigt att man äter"


Så, nu är jag hemma och har alltså fått mina presenter! Av mor fick jag ett enormt paket (omslaget med ett blått papper med gulliga djur på) som innehöll en ny kudde omvirad med rosa garn i vilket godis var fastknutet, haha. Den kom i ett fodral och förutom kudden och godiset fanns det energidryck, mer godis, halstabletter, 500:- och en biljett till fantastiska Emilie Autumn på Fryshuset ♥ Av far fick jag ett par konstiga vinterskor, haha. Min första reaktion var wtf, men nu tycker jag de är söta. Det sitter knappar på dem och de påminner mig lite om Coraline, hihi. Av Erika fick jag Broder Daniel Forever och ett penntroll, och av August fick jag After Eight och en väldigt fin målarbok som han och Sebastian målat i. Mycket vackert! Sen har jag fått lite dinero från några släktingar också, bland annat ett par hundralappar ihoprullade i en leksaks-Hemglassbil som jag var tvungen att skruva bort botten på för att komma åt pengarna, ahahaha. Jag gillar finurliga presenter.

Hmm Fish och jag gick och la oss halv åtta imorse. Jag är typ övertrött, men undrar lite hur det ska gå med sömnen nu ikväll, med skola imorn och så. Dock har jag sovmorgon så det löser sig nog... Jag tror förresten att jag ska få min septum gjord i Nyköping istället för på Swahili Bob. Jag blev lite snål ehe, och Bodycount verkar helt ok. PEPP!

För övrigt tipsade Bodil om att Meuwconbiljetter har släppts och dessutom till rabattpris för stunden. Har dock inte lyckats klura ut riktigt hur man ska beställa för alla fälten de tycker man ska fylla i finns inte på Nordea hahaha (fixade så jag kan göra överföringar osv och det kostar hela 6 kr i månden. Huva!). I alla fall, jag langar peppen även om det är ett halvår kvar.

Nu tror jag att jag ska äta bären som blev över från tårtan med lite glass, weee!

FEEL GOOD INC ♥

Det här är en av de bästa låtarna någonsin ♥ Och den får mig alltid att må bättre när jag hör den. Feel Good Inc har varit min ringsignal i evigheter och jag ser den lite som mitt eget soundtrack. Ett stort plus är att musikvideon är ashärlig.
Anyway, nu har vi handlat gelatinfritt godis och öl, kopplat in Sebastians HDTV och XBox, blivit nobbade av August och failat på att kolla på Watchmen då en sladd är borta. Oh well, det löser sig :)

FINALLY 18


Så är man vuxen då :3 firades med mysigt folk och Disneyfilmer, hihi. Och JA jag hade 18 ljus på min tårta hahaha. ÅH DAMN det är 20 minusgrader ute. Fish och jag har stått ute aslänge och väntat på att hans mor skulle komma och släppa in oss hos honom för han glömde nycklarna... Nu håller mannen på och städar, och snart ska vi fixa upp hans nya widescreentv. 'S gonna be fun! Särskilt i kombination med ett nytt x-box. Over and out.

18 typ


Hey. Imorn blir jag 18. Det är lite läskigt. Firar idag med ett par vänner, tårta, paj och Disney-filmer. HAHA så moget. Får se när alla kommer, vi sa 4 men tid är ett väldigt relativt begrepp i min bekantskapskrets, hehe. Jag ringde och väckte Sebastian 20 över 2 med tanke på att han ville duscha först, men vi får se hur det går.

Hmm jag har varit helt ensam idag, bortsett från katten. Eller ja, Kent väckte mig men han åkte direkt efter så jag såg honom aldrig. Och mor jobbar. Men jag kan i alla fall skryta med att tårtan är 100% mitt verk! Visste inte hur mycket socker man skulle ha i grädden, men jag kan lova att den blev söt i alla fall... Hoppas det överväger bären, lol.

I alla fall. Imorn ska jag och Sebastian till stan, han nya tv skulle visst komma då eller nåt så vi ska leka med den. Mor sa att jag kanske får min present någon annan dag eftersom jag nog inte är hemma så mycket på den stora dagen. Min present? Bara en? Sebastian tror att jag får en bil. Jag DÖR om jag får en bil. Vad ska jag med en sån till liksom??? Har inte ens körkort. Bil är inte aktuellt på något sätt. Jag hoppas i alla fall på pengar. DINERO<3<3<3

Hmm 2: Hampus vill gå på krogen med mig (crave:ar anledningar att supa), men vi får se. Måste ha enough money till piercing + tåg + tunnelbana. Och jag tänker inte låta Hampus göra min septum, så kul ska vi definitivt inte ha, haha. EHHH hoppas mor kommer med mina jordgubbar snart :I min tårta kräver dekoration~~~~~~

Btw, jag såg finally på Tekkon Kinkreet igår kväll. Men jag kollade på min stationära dator (widescreen<3) och min datamus funkade inte. Wtf. Den var ikopplad och lyste och jag provade allt möjligt men nähe då. Slutade med att jag fick koppla in min tablet istället, huh. Anyway, nu ska jag dekorera min tårta!

2009 :O


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Blev konventare på riktigt! Eller nåt, haha. Skaffade ett jobb, lol
Höll du några av dina nyårslöften? Jag lovade typ att försöka va gladare, så ja ^^
Vilka länder besökte du? Jag fick faktiskt stanna hemma i år, så inga. Weee! Haha.
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Septum xD
Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Den första februari! <3
Vad var din största framgång år 2009? Mina nya vänner, och att jag var mycket gladare. Jag fick jobb på SN :D
Största misstaget? Hmm... jag tappade min snusmumrik :(((
Har du varit sjuk eller skadat dig? Både astman och min superillness fuckade ur, och det sög. 


Bästa köpet? Hmm... ryggsäcken kanske. Nej mitt fickur såklart! :D


Vad spenderade du mest pengar på? Fika, no doubt :<


Gjorde någonting dig riktigt glad? Sebbfish och vännerna duh


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2009? Alltså. Segertåget kanske? HAHA. Och Mansons Sweet Dreams
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Och ledsnare. Men mest gladare ^^


Vad önskar du att du gjort mer? Ritat kanske? Eller rest mer.

 Hm.
Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt


Hur tillbringade du julen? Med Sebastian och sen med släkten
Blev du kär iår? JAAAA
Hur många one night stands? Haha ja du
Favoritprogram på TV? Family Guy och Scrubs, som vanligt


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Näää det tror jag inte. 


Bästa boken som du läste iår? Tja, jag läste ju Alice in Wonderland igen, hehe. Men Hanteringen av Odöda var asbra!


Största musikaliska upptäckten? Nu är det väl typ They Might Be Giants och Crystal Castles. Och Alice in Videoland ^^
Något du önskade dig och fick? CHESHIRECATHOODIEN <3


Något du önskade dig men inte fick? Brevpapper och Darth Vader-lakan :(
Årets bästa film? Coraline, Tekkon Kinkreet, Avatar, Fight Club, Aoi Haru (nä alla kom kanske inte ut 2009 men jag såg dem då) var The Dark Knight i år? xD


Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Haha, filmkväll hos Bodil ju! Sen chill med Erika ^^
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Japp. Svikande vänner och en dement morfar är inte så kul.
Hur var din stil 2009? Först var den rätt snygg med långsrumpor och tights osv, men nu är den ba slapp. Tomboy ftw!


Vilken kändis var du mest sugen på? Emilie Autumn! Och 
Manson :’(((


Vem saknade du? Mina vänner som bor långt bort. Farfar.


De bästa nya människorna du träffade? Hmm alla I guess! :D


Vilken politisk fråga engagerade dig mest? Åldersgräns på energidrycker wäää wäääää damp!!!!1


En viktig livslektion du lärde dig 2009? Tro inte att du känner någon bara för att du känner den :P


Vad såg du verkligen, verkligen, verkligen fram emot? Emilie Autumn! Och Mansonkonserten. Som blev inställd.

 Och Uppcon, som var sådär :I
Vad ska du göra under det nya året, 2010? Skaffa septum 8D

emo superheroes

haha! applegeeks.com

Cheshire cat


Bodil och jag filmade vår Wonderland-grej idag. Projektarbete ftw. En massa som måste fixas, men filmen blev helt ok. Hoppas slutresultatet blir lika awesome som jag tror!

Det blir inte bättre än såhär :D

Hmm. Jag tog tyvärr inga bilder, men... vad hände egentligen på nyår? Jo först slogs alla om badrummet, sen åkte vi till några i Tystberga som Sebastians familj brukar fira med. Vi fick cider och whisky, och hundra miljoner år senare fick vi mat också. Och Sebastian fick karatefylla för någon månad sen och nu får han kväljningar bara av lukten av alkohol, haha. Han tycker fett synd om sig själv, tro mig. (Min dator cp:ar som fan, undrar om det beror på att den stått och blivit laddad sen i tisdags?)

Sen fick vi skjuts till August. Det satt typ 400 personer på golvet i tvrummet. Emile bjöd på champagne och Emil vattenpipa. Vi tog med alla till hamnen och kollade på fyrverkerishowen och det var så jävla fint. Det var just no end to it, och de sköt såna där superfina fyrverkerier som bara fortsätter och fortsätter och som bildar värsta fina silverregnet á la Nobelmiddagen, och några andra enorma som var precis ovanför oss *w* (märks det att jag älskar fyrverkerier?! Nyår är min favorithögtid). Typ alla var där också, eller ja jag träffade Johan, Viktor, Anneli, Jonte (som stolt bjöd på Muminmums eller något hahahha), Hannah och... Torkel som inte kunde stå själv. En konstig snubbe undrade hur gammal jag var och förklarade att det blir aldrig bättre än såhär, och ville sälja en pistol till Linda. I helhet var det i alla fall underbart, kan inte tänka mig något bättre sätt att fira än med vänner och fyrverkerier. (Och sorry om jag har uteblivit med att svara på sms, radioskugga hela natten) Csanady meddelade i alla fall att han ska köpa O'boy till mig, för det förtjänar jag tydligen. Haha! Han är fin. Resten av natten var jag mest trött, och när jag blundade såg jag bara färgglada pysslingar som rullade upp godis, människor och berg... Jag överdriver verkligen inte, Katamari var det enda jag såg när jag stängde ögonen. Addictive spel det där. Jag somnade till slut, men sov illa som en gnu.

När vi vaknade gick vi (August, Sabina, Carl, Lukas, Sebbe och jag) och köpte frukost, för Augusts pappa hade inte varit hemma på en vecka. Det enda som fanns att äta var lite rostbröd, kex och mjuka mandariner. Och flingor, men ingen mjölk. Haha. Inte ens Ica hade öppet. Nu orkar jag inte skriva mer för nu hände det typ inget mer. Förutom att jag fick pengar av mormor och morfar, så jag kommer överleva Stockholm i alla fall. God natt och gott nytt år igen!

he ate my heart, he ate-ate-ate my heart

Jaa, nu har det varit ett tag sen jag uppdaterade. I tisdags for jag till Räkan och åt asiatiska superpannkakor med inbyggda äpplen och sirap på. Vi såg X-Men trilogin och Wolverine, och konstaterade att Angel är rätt awesome och att Tinman är fett bad-ass som bär en TV under armen och låtsas som ingenting. Men jag gillar fortfarande Mystique och Nightcrawler bäst.

Efter att in vain ha legat och försökt få en natts ordentlig sömn på Erikas soffa (inget fel på soffan, har bara vänt på dygnet vilket var lite problematiskt eftersom jag ville va pigg när jag gick upp vid 10) smsade mor vid 9 och tyckte jag skulle komma hem och loada lite mer kläder (lämnade huset i tights och shorts) eftersom jag skulle till Stockholm och grejer. Jag accepterade, mest för att jag hade glömt lägga in They Might Be Giants - The Else på mp3n och ville lyssna på dem.
Så jag fixade det och bytte till jeans innan mor och jag drog till stan för att hämta mina morfäräldrar på tågstationen. Med lite slashcry, för min underbara morfar är dement, och mor berättade att det har blivit så illa att han snart inte kommer känna igen någon av oss. Självklart var tåget försenat också. Sen kramar och så åkte de med mor hem.

Sebbfish, hans mor och småsyskon kom och plockade upp mig och sen åkte vi till Stockholm. Massa spårvagnar senare hade vi letat oss fram till Swahili Bob och Fish var nervösare än jag någonsin sett honom. Det gick i alla fall jättebra, personalen var supertrevlig och han bangade inte, så nu har han en blänkande metallbit i vänster ögonbryn. Haha jag är så avundsjuk, men det är bara drygt en vecka tills jag tar min septum. Jag står ut.

Hmm jo vi såg Avatar sen (på Heron City har jag för mig). Galet bra film alltså! Rätt sorglig, men en härlig blandning av fantasy-, action-, sci-fi-, krigs- och katastroffilm. Helt i 3-D. Den var magisk, trodde inte att den skulle hålla i 2 timmar och 40 minuter men shit alltså det gjorde den. Mer än sevärd! Hittade en fin poster på väg därifrån också. Can't wait for the Wonderland to arrive.

När vi väl kom hem någon gång mitt i natten satte Sebastian igång att laga det trasiga x-boxet han fått av August. Jag spelade Me & My Katamari som besatt. Det spelet är sjukt beroendeframkallande säger jag bara. Hmm långt ord. I alla fall, det var en SJUKT lyckad dag. Helt perfekt ♥

Och om någon undrar vad Fish gör på bilden under SKholm så sitter han väldigt koncentrerad och ritar katter i mitt block.

RSS 2.0