Mina vänner ♥

Miniatyr! Syns det vilka det är? Klicka på bilden för att se hela (stor!) eller kolla på devantART.
Det ska i alla fall vara Johan, Matrix, Jocke, Jesper, Bodil, Sebbfish, August, Wilda, Hannah & Erika

Jag är tacksam för er vänskap ska ni veta! Consider this en hyllning till er.
2009 har varit mitt bästa år hittills, och det hade det inte varit utan er.

Födelsedagar och Katamari :o

Idag blir lille Hampus en stor pojke. Han har en väldigt fin bild i tidningen, hehe. Själv blir 18 om en vecka (den 5e). Det firas med filmkväll dagen innan och stan senare på den stora dagen. Farsan är fett stött över att jag inte vill sitta hemma med mor, honom och hans brors familj. 50-plussare ftw? Not.

Har varit hos Fish sen i lödrags. Vi kollade klart på Castle of Cagliostro och såg halva Full Metal Panic!, en riktigt värd anime. Jag övertalade också min sötnos att ladda ner Me & My Katamari till PSP:t, och det är så kawaii. Super addictive skulle jag vilja säga... så addictive att Sebastian inte ville skiljas från PSP:t igen utan behöll det för att spela själv. Sad face. Önskar mig typ ett begagnat i födelsedagspresent istället :O


bash.org

Hahahahahhahah den här sidan är så fucking underbar ♥ bash.org

#912101

x-c0n: Dude I was so drunk last night.. apparently this girl said I drew a line on her forehead with my cum and whispered, "Simba".

#910034 +(870)- [X]

<popemichael> I'm thinking about drinking a little tonight too. It might make my pain pills work better.
<jamie> Isn't there a "do not take with alcohol" warning on your pill bottle?
<popemichael> It's okay, I took it off.

#166956 +(5471)- [X]

[ron`] Roses are red, violets are blue, I'll fuck you with a rake

#873373 +(5669)- [X]

Josh: QUESTION FOR EVERYONE....
SecureXeC: IT'S TO THE LEFT OF YOUR 'A' KEY.

#803904 +(6155)- [X]

<Kuiper> Well, it rained today, but as a whole it's been warmer than it was last week.
<kikuichimonji> Why does it seem like every time you join this channel, you end up talking about the weather?
<kikuichimonji> Is your life so unimaginably dull that you can't think of any events in your life to describe that might be more interesting than the weather?
<kikuichimonji> Let's think of something for you to talk about other than the weather.
<kikuichimonji> I mean, we barely even know anything about you, other than where you live.
<kikuichimonji> Let's start there.  Whatdo you do for a living?
<Kuiper> I'm a meteorologist.

#426527 +(6263)- [X]

<green> We vegetarians love the environment. carnivores are sick freaks.
<Frank> How can vegetarians possibly love the environment.. you keep eating all the fucking plants

#4680 +(6563)- [X]

<Raize> can you guys see what I type?
<vecna> no, raize
<Raize> How do I set it up so you can see it?

#5300 +(22274)- [X]

<tatclass> YOU ALL SUCK DICK
<tatclass> er.
<tatclass> hi.
<andy\code> A common typo.
<tatclass> the keys are like right next to each other.

#115 +(6633)- [X]

<BlackDeth> i like stalked this girl sorta :D
<BlackDeth> like once she asked me for a ride home from work
<BlackDeth> and i took her home... i dropped her off at her house
<BlackDeth> and shes like... wait a minute..how did you know where i lived?

#823214 +(7515)- [X]

<Cyan> Some dude tried to break in last night at like 2am, but I was on the comp and it's like right beside the window so I heard the faggot.
<Cyan> Anyways, I grabbed the folding chair and as soon as he was like halfway through I beat the fucking shit out of him.
<Cyan> So he's laying here unconscious and I call the cops. Once they get here, they search him and look at what he fucking had:
<Cyan> 8 track tape (unlabeled), Flashlight (no batteries), Half eaten box of Fig Newtons, Measuring tape, Instructions to "Monopoly."
<dan> Dude, you fucking killed McGuyver!


<MasterG> .......................................................................................................
<judas> where's pacman when you need him?


<Larno> I got terribly smashed the night before
<Larno> And some electricity cable broke down in my street
<Larno> it was like 6am postman and garbage dudes were there- watching them workin on it and the street was blocked by police cars
<Larno> eventually they knocked at my door so i m in front of a cop, a worker with his helmet a garbage mate, a postman and my neighbour- a huge black guy who works in IT
<Larno> and all I can say is “oh maan the village people became jehovah witnesses”

#98 +(6481)- [X]

<ikkenai> i don't have hard drives. i just keep 30 chinese teenagers in my basement and force them to memorize numbers

#99835 +(21697)- [X]

<Guo_Si> Hey, you know what sucks?
<TheXPhial> vaccuums
<Guo_Si> Hey, you know what sucks in a metaphorical sense?
<TheXPhial> black holes
<Guo_Si> Hey, you know what just isn't cool?
<TheXPhial> lava?

#835030 +(15829)- [X]

<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!!
<Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key
<Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!!
<Judge-Mental> fuck me

#228627 +(1047)- [X]

<Redbeard> I declared my undying love to someone.
<Redbeard> I told her that my love is like the skeleton turtles in Mario.


The Comedown

Hahahahahahahahahhahahhh den här videon är FUCKING UNDERBAR <3<33<33 Så random!

Orkaaaa

Jag blev jättesugen på hasselnötter nyss, och var på väg att go fetch the påse vi har till bakning när jag kom på att mor hällt upp nötter i en skål i vardagsrummet. Och de är ju till för att ätas medans de andra är till för att bakas så jag hämtade dem i vardagsrummet. Men det är skal på dem. Gud vad lång tid det tar att äta. Och så omständigt det är. Vilken konstig idé säger jag bara.

... Jag har supertråkigt men jag orkar inte göra någonting. Jag är aspepp på att se Tekkon Kinreet (en av mina favoritfilmer, en annorlunda anime), men då måste jag kolla på min stationära dator, för jag orkar inte lägga över den på ett usbminne. Och nu kom jag på att det är kanske inte så jobbigt trots allt. Men jag tänkte försöka se på Sagan om konungens återkomst kl 9 istället. Wee.

Random fact: Sebastians morfäräldrar är typ lika gamla som min farsa. HM.(en bra recension av Tekkon Kinkreet)

BE HAPPY ♥Alltså ord kan inte beskriva hur lycklig jag är. Jag kan inte fatta att min farsa brydde sig så mycket att han faktiskt skickade efter tröjan från USA med tull och frakt x2. Grät nästan när jag öppnade paketet, haha. Min alldeles egen Cheshire Cat hoodie ♥ Och matchande hörlurar med bling är inte heller helt fel... men jag måste erkänna att det känns lite udda att gå runt i Hot Topic och Hello Kitty stuff, ehe.

Av Benjamin fick jag en HK-mugg, ett gulligt armband och HK-peppermints, och av sötnos fick jag HK-näsdukar, love coupons och en jättesöt asiatisk ko som guppar på huvudet i solljus HIHI. Haha det blev visst en hel hög med Hello Kitty nu när jag tänker efter.

Vidare fick jag djurvänliga tofflor, tumvantar, Kents Röd, Thåströms Be-bop-a-lula hela jävla dan, en pulvergrej till håret och Constantine. Mor hade dock råkat köpa den i blueray-format så den måste bytas i Norrköping, blegh. Vad fick ni?

Alice attack. Children shouldn't play with dead things,
drop it, it's dead, we dropped down, and took the body home

Hundra miljoner år

Åhh, varför är det typ hundra miljoner år tills Alice in Wonderland kommer på bio (mars 2010)! Jag vill se den nu nu nu!... Jag hoppas dock att den inte är lika Narnia-aktig som den ger sken av :(

Anyway, min julafton har varit riktigt mysig. Fick inte så många saker, och inga pengar alls, men det nödvändigaste så det var helt ok. Särskilt två grejer, men jag showar off imorn. Hoppas på dinero till min födelsedag i alla fall. 18-åringar förtjänar pengar tycker jag... Sebbfish fick i alla fall 1000 spänn i festivalbidrag och 500 till piercingen, så jag är lite avundsjuk... buhu. Jag säger bara det att det suger att fylla mindre än två veckor efter jul. Jag får liksom bara en load med presenter, hälften på jul och hälften den 5:e, det blir liksom mindre än det borde vara, whine whine.
Jag var i alla fall hos Fish ett par timmar och det var great. Riktigt fint att få va med älsklingen på julafton då det brukar va en rätt hopplös dag. Han fick bland annat min mors gamla akustiska gitarr, eftersom han bara har en elgitarr... han hamnade lite i chocktillstånd, haha. Han var glad, jag var glad, jag är nöjd.
Pratade lite med Jessika gjorde jag också, och jag fick ett sms that read "kattungar" från Jocke, så jag gissar att han är rätt happy. I know I am :D

Happy Holidays

Jaaa, alltså HAPPY HOLIDAYS på er sötnosar där ute! Jag hade planerat en liten grej men den är inte färdig alls... men den funkar nästan bättre till nyår anyway ^^ en liten sneakpeak får ni i alla fall. Det är inte riktigt min grej, men hoppas ni får en finast jul i alla fall! Nu ska jag gå och lägga mig, pusshej

Jesus, se nu vad du har gjort...

H-h-hey, filmkvällen hos Erika i måndags var toppen! En hel liten galenhög blev vi också eftersom både Jesper, Bodil, Fish, Johan, August, Jocke, Linus och jag var där. Det var lite crazy, alla lekte som fan, och så var det ju lite extra speciellt eftersom Linus som aldrig är med på någonting faktiskt var där. Och så busringde vi, eller ja August did. Hihi.

Dagen efter hänkade jag med Fish och August, så det blev en sväng på stan. Fish köpte julklappar till mig men jag har ingen aning om vad jag får, ehehehhe. Han ringde mig i alla fall senare på kvällen och berättade helt extatisk att han slagit in presenterna och att hans mor hjälpt honom klippa pappret hahaha. Så söt!

Alla julsånger håller på att göra mig galen... Jag fattar inte hur folk står ut. Och allt detta Jesus har fötts och alla är glada och det finns ingen ondska eller någon som far illa eftersom det är jul och bla bla bla jag vill bara slå sönder saker när jag hör det. Men jag försöker ta det lugnt, haha. Jag ska i alla fall få träffa min Fisk imorn, så det blir nog en fin julafton i alla fall.

Hitlerskämt och Felsms.com

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH... läste denna på felsms.com

Till: Mamma
Sms: Fyfan vad jag hatar min mamma, helt jävla störd, hon är seriöst Hitler #2!
Svar: Tur för dig att mamma inte hade med sig mobilen idag, annars hade hon nog gasat dig!

Förklaring: Skulle skicka till min vän Matilda men SMSet råkade i fel händer. Tur att pappa är nyfiken av sig!
(SMSet skickades på den tiden då man var 14 och tyckte att det var konstigt när man inte fick röka, supa och vara ute hela natten för sina päron (; )

/Madde

Bildsammanfattning av en fin vecka:Nämnas bör att både Sebastian och jag börjar skratta superefterblivet när vi ser ansikts-fjärilen och missfostret med ett granformat hål.

Ingen jul utan dansband

Weeee! Jag har städat mitt rum! Det är så jävla clean att man blir mörkrädd.

I fredags hade vi julavslutning. Vi fikade först i estethuset, men åtminstone jag och Jonte fick panik av julsångerna som spelades så jag bytte till Infected Mushroom och så körde vi rejv istället. Sen gick vi till aulan. Ehehehhe några av musikettorna framförde en balladversion av Amazing Horse och jag dog. Det var jättefint.


Sen fick vi veta att det är ingen riktig jul utan dansband, så till vår suprise framförde Pop & co "Jag måste ringa Carina". De var superstekiga i vita skjortor och solglasögon. Hihi.

Sen kuppade jag och Bea och fick konferenciern att låta hela skolan sjunga "Ja må han leva" för Jonte som fyllde år.

Efteråt hamnade vi på Surprise med nästan hela gänget och lite till, och bytte julklappar och så. Det var majs som Csanady skulle ha sagt. Jag åkte sen med Fish och Linus till Arnö, och tanken var att jag skulle återvända till stan på kvällen och se Navid Modiri och Gudarna på slakthuset, men det blev inte så. Bodil som skulle gå med mig hade feber och jag själv mådde superdåligt, jag var så hes att jag lät som en säl i målbrottet. Och det var 16 grader kallt ute. I alla fall, Cicci skjutsade Fish und moi så att vi kunde hyra Hellboy och sen blev det fredagsmys. Och det var directors cut versionen av filmen vi fick tag på, det var kul att se den versionen också.

Igår såg vi Hellboy II som inte alls var lika hardcore, och sen åkte jag hem och städade. Alltså man känner knappt igen sig. Skrivbordet är helt... fullt av space, man kan sitta på det eller ha Macbooken på det utan att mosa en miljon andra prylar. Och jag tog ner några inaktuella posters också. Det blev rätt fint faktiskt. Synd att det inte kommer hålla länge.

De visade Stardust på 4an igår. Det är en rolig och mysig film, verkligen sagokänsla på den, men jag hatar tv4. Jag kollar aldrig på den kanalen i vanliga fall, för det är alltid femhundra reklampauser på 20 minuter och jag vill mörda när det händer.

Idag ska jag baka julgodis med Sebastian. Weeeee!

meet me on the equinox

Oh shit, jag drömde så jävla mycket i natt. När Sebastian gick upp imorse vaknade jag med (jag hade sovmorgon) och hans lillebror fuckade ur. Han skrek och skrek och gnällde och förde asmycket oljud. När de åkt somnade jag direkt, och detta är vad jag drömde: jag vaknade och det var senare samma dag. Och i Sebastians rum var Robin, Sofia, Johanna och Emil och flummade. Och jag ba eyy... jag ska klä på mig och duscha håret och grejer. Och så drömde jag att jag gjorde allt jag skulle göra i verkligheten och som jag gjorde sen när jag vaknade, bara det att Robin och dem var på rummet hela tiden och kommenterade allt och pratade om hur jobbiga barn är... och sen drömde jag att jag blev attackerad av kattapor (apor med katthuvuden) och sen... var jag på något knepigt ställe och intervjuvade en välbärgad snubbe som ägde ett företag och simmade i en pool. Jag klättrade på en konstig vägg brevid och snubben sa att det var någon som gått till tidningen och sagt att 54% av alla som jobbade för honom dog men att han borde röjas undan eftersom det egentligen bara var 23%. Jag blev fett arg när jag hörde det eftersom det är rätt många, så jag tror jag började slänga saker på honom och sen var tvungen att fly... Sen drömde jag att jag gick i en korridor och hade ett blankt piggigt smycke i min septum. Drömmar är superknepiga.

Nu ska jag snart gå till min buss och åka till skolan. Vi ska ha supersnöbollskrig när vi slutat men vi får se om jag pallar, jag är superförkyld.

Awesomeness

Igår var jättefin. Jag hjälpte Sebastian färga håret, he went from white to black. Det blev apfint. Vi tog en nattlig promenad i snömörkret, och det var alldeles lagom 'varmt'. Hur mysigt som helst! Snö är kanske inte bara evil rakt igenom trots allt. I alla fall, klockan var över 3 när vi bestämde oss för att det var sovdags.

Idag blev också jättefin... ungefär 3 timmars sömn hade jag fått ihop till, så idag var jag härligt hyper. Vi hade snöbollskrig på lunchen, och när Jesper försökte pöla mig tog jag tillfället i akt och hämnades de gånger han dödat mig i Halo. Jag fyllde hans jeans med snö, de är nämligen väldigt trasiga i grenen.
Efter skolan åkte Fish und moi till Tystberja med Pop och Johanna. Det var supermysigt, vi åt linssoppa och bakade pepparkakor och ischoklad, hihi. Och jag löste en rolig bollgrej som var typ som en rubikskub bara det att man skulle bygga en boll av en pinne istället för att samla färger. Och jag ägde Rubikskubsknugen Pop på den. Kändes bra.

Bilder kommer senare ^^

POFF

Det ba forsar blod ur Sebastians näsa. Vi satt och tittade på tv och plötsligt ba POFF. Wtf. Har aldrig sett någon blöda så sjukt brutalt mycket ur näsan... eller från någon annanstans över huvud taget. Så mycket blod alltså.

Den coolaste interaktiva websidan evah

Alltså vår formgivningslärare visar oss just nu den coolaste websidan jag sett i hela mitt liv! Den är superinteraktiv och har massa konstiga stopmotions över allt som är del av designen. Och det är en restaurangs hemsida! Wtf liksom, den är super awesome

Kolla här


skriver brev och får inget vettigt gjort...

Hej hej, hemskt mycket hej. Jag tänkte bara säga att Bodil och jag klättrade i julgranen på torget idag, och att det är nästan exakt ett år sedan! Fast förra året tror jag vi gjorde det på en tisdag. Men lite kul ändå. Brev hade jag också fått när jag kom hem, och duktig som jag är satte jag mig och skrev ett svar direkt. Konstigt hur det alltid dyker upp andra saker när man tänkt plugga.

ÅHHH jag failar skolan totalt, vet inte vad som tagit åt mig. Min hjärna började kanske jullovet i förskott... I alla fall. Jag ska kirra en kombinerade engelska/historia-skrivningen imorn. Btw, Bodl är en riktig ängel. Just so you know. Nu ska jag dusha, puss.

First I was like :< then I was like :O

Igår åkte Fish och jag med mina föräldrar till Norrköping. Jag har blivit lovad nya hörlurar i julklapp så inne på Mega Markt provade jag en massa olika. Hittade bland annat de här superfina Paul Frank skullcandysen till vänster... hur snygga som helst och jag älskar färgerna! Blir glad av dem, och de ger lite videogamekänsla av någon anledning. Hur som helst, de var tyvärr inte så sköna, vadderingen runt öronen är inte hälften så mjuk osm den ser ut och de sitter för hårt... Sen visade snubben som hjälpte mig de här Hello Kitty-hörlurarna. Jag kan inte neka att jag var väldigt skeptisk, men när jag provade dem insåg jag att de satt jätteskönt och att det var galet bra ljud i dem. Det fanns massa olika, men jag tycker att de här var de snyggaste. Kunde dock inte bestämma mig så det får bli surprise på julafton vilka det blir, hihi. Can't wait! De är förresten av märket Coloud, och finns i massa andra versioner som man kan se här.

Sen hamnade vi i alla fall på något köpcentrum. Sebastian och jag var inne på två affärer, Carlings och Teknikmagasinet. Vi köpte energitabletter som smakar lakrits (slash cry D:) och sen spenderade vi resten av tiden med att gå igenom teknikmagasinets katalog. Mor stod för shoppandet.

Sen lekte jag med Erika. Vi kollade på I Robot, och gud vad jag älskar den filmen. Sonny är the awesomeness, dialogerna underbara och actionscenerna är pretty amazing de med. Sen kollade vi på Sweeny Todd. Vi hade båda sett den förut, och ingen av oss var särskilt imponerad, men vi blev positivt överraskade och kunde konstatera att den är riktigt bra trots allt. Haha. Båda ba ehhh den var ju mycket bättre än jag kom ihåg. Tur att vi är så öppensinnade att vi ger andra chanser! (Jag överväger faktiskt att se Twilight en gång till, för att se om den verkligen var så illa som jag minns, men vi får se hur det blir med det.) Vi började också på säsong 3 av Buffy the Vampire Slayer, weee! Det går framåt. Nu ska jag göra en illustration till SN som ska va klar imorn.


VARFÖÖÖÖÖR?

Varför översattes Mickey Mouse till Musse Pigg? Och varför dog bara dinosaurierna ut när insekter, fåglar och däggdjur överlevde? Var det en magisk komet som bara lekte med reptiler?? VA???!?

Det här inlägget hade kunnat vara så mycket längre

Innan jag går och lägger mig vill jag förresten få en sak sagd. Inte för att många läser eller bryr sig men... Grejen är att många ba 'hehe hon är så liten och söt', och visst jag är barnslig och inte så lång, och folk får väl tycka som de vill om mig men det är bara det att jag är mer än så. Om jag fick välja själv hade jag velat vara kille, cool (lol), musikalisk och utåtriktad. (Tänk typ Hampus) Men jag är inte den jag vill vara, och kommer väl aldrig bli heller. Men alltså det som stör mig är att folk ser mig som liten och tjejig och då blir jag liksom det. Jag hatar mitt DNA.

Segertåget ♥

Hey. En liten sammanfattning... Tisdag: sög som in i helvete. Onsdag gick också åt helvete. Torsdag följde trenden och var helsämst. Jag var allt annat än glad. Fredagen lyckades dock bryta denna onda cirkel och var jättelyckad. Luciatåget var superfint, jag dog lite när musikarna körde munk-låten och Helga Natt. Fint som fan var det.

Efter skolis köpte jag en ny mysmössa eftersom jag blev av med den andra. Hoppas den är hos någon lycklig jävel alltså! Bodil, Jesper och jag hamnade på Princess, och blev joinade av Jocke och Matrix. Där blev vi sittande ett bra tag, och det var väldigt mysigt, weee. Jag kan förresten tala om att snöflingor när det är mörkt ute är galet fascinerande, och typ brainwash:ar mig :o Och hahahahhaha Jesper slängde godis på Jocke (de blev typ soulmates? omg!) och så pratade vi om sälar och blåvalar. Typ att det skulle va askul om alla sk:are hade som gängtecken att slänga blåvalar på andra medlemmar. Hihi. Och om det räknas om man slänger en krokodil på någon som ska fånga den i munnen men den blir fångad i munnen av krokodilen istället (jag vill ha en krokodil nu ehe) När de andra lämnat stan lekte jag med Jocke, inomhus för ovanlighetens skull. Vi såg på Disneys Robin Hood och det var världens nostalgitripp. En av de bästa filmerna jag sett, och jag bara älskar allt med den. Karaktärerna är supersköna och hela filmen är ashärligt tecknad. Sen lirade vi Halo 2 och jag varnar dig Jesper, jag tänker bli skillad som fan! Jag går alltid fel och trillar över kanten men skjuta kan jag i alla fall bättre nu. Och det här skulle bli ett kort inlägg bara för att tala om att jag är glad men nu blev det långt istället. Puss!

Stupid MF

Is this simple enough for you?
Does everybody understand?
Anyone still following me?
I
s this simple enough for you?
Does everybody understand?
Anyone still- still-

Should I talk slower like you're a retard?

Mindless Self Indulgence


psyclopedin :D

Kan härmed meddela att jag återfunnit den underbara sidan kallad psyklopedin, alltså den svenska versionen av encyclopedia dramatica.

Typisk psyclopedi-humor:
Darin är liksom alla andra kvinnor i Sverige född samma dag som Tarzan, därav rösten och "whale"ingarna (se valavkommor) som hon gör med rösten. Att "idka Darin" har samma innebörd som att plocka och äta flugsvamp, inte bra det vill säga, inte ens med björnbär.

dengidendigidigi

Meow. Ovärd dag. Superont i magen, superont i huvudet, knappt sovit något, drömt mardrömmar när jag väl sov, förkyld osv. Lämnade skolan vid 10, men det gick inga bussar hem så jag åkte till Arnö och sov hos Sebastian. Han var i skolan och slutade 1, fast han slutade visst halv 2 och missade bussen så han var inte hemma förns 3, haha. Jag sov i alla fall som en klubbad gnu i 4 timmar. Nu pluggar jag japanska. Det går åt helvete.

Var för övrigt inne på Dexter och kollade mina betyg från ettan (hade ingen aning om vad jag hade haha) och det såg väldigt bra ut måste jag säga. Surprised cat. Hoppas att jag inte sumpar betygen helt i år. Bla bla bla. Mitt huvud är kaos.

Hörde den här låten på pedda-spelningen förra veckan, när Hampus och någon brud sjöng den, Fish och några spelade. Tycker deras version var mycket bättre än den här, men men.

 


nachtmahr

Oookej. Jag gick och la mig 10, somnade inan 11 och sov som en fucking stock tills jag blev väckt av världens mest oväntade sms vid halv 3. Vet inte om det var bra eller dåligt, eller det var bra men det kan vara rätt illa också. Mindfuck. Sen kommer Kent och skäller på mig för att jag pratar i telefon mitt i natten och förlåt så jävla mycket, nästa gång jag tror någon försöker ta livet av sig ska jag låta det bero eftersom hans nattsömn är viktigare. Och gud vilket stort problem, linsvätskan stod på golvet i mitt rum en hel natt, så otrooooligt störande, jag fattar inte att han står ut! Jag somnade inte förns sent efter 4 och självklart drömde jag om zombies. Varför kan de inte bara lämna mig ifred.

deepcut

Ok nu blev jag ledsnaste hesten i världen för mina föräldrar skulle beställa Chesire Cat tröjan idag men den är out of stock. BUHU.

Så jävla skön låt

Hey ya might just wanna sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit

But your attitude sucks, you gotta admit
...
Get yourself together, will you?

If you write another love song, I'll kill you

One more he said, and you're as good as deadH-h-hej här kommer segertåget!


Min lördag i bilder! Hihi. Erika bjöd på donuts. På plattan blev vi intervjuade av någon random indier eller så hahaha. Han ville veta vad vi tyckte om plattan, och vi var väl inte sådär jätteimponerade. Vi konstaterade sen att det verkade vara stora-äckliga-pälsars-dag, för vi såg flera kvinnor iklädda sådana. Angrycat is not amused. Vi gick i alla fall uppåt på drottninggatan och hittade längst upp efter Shock ett väldigt trevligt sushiplace. Konstigt nog hade de Strindberg och hans texter lite över allt i inredningen, men sushin var den lyxigaste jag ätit. Kolla bara toppingen! Wee! Enligt kvittot heter stället SushiDevil. Sen bar det ner till gamla stan där vi såg tomtar på segways. De delade ut brända mandlar. Lite random sådär. Jag införskaffade mig den tredje Sandman-volymen och sen var både Erika och jag väldigt trötta på Stockholm och alla människor. Vi samlade lite krafter på Waynes Coffee innan vi begav oss till bussen som skulle ta oss hem. Det var en väldigt fin dag med fint sällskap och fina fynd.

Senare på kvällen kom Fish och hälsade på. Vi kollade klart på Uzumaki. Eller i alla fall han, jag blundade och höll för öronen mesta tiden. Jag känner mig lite lurad, eftersom det var jag som hittade filmen och tyckte den verkade awesome. Det handlar om människorna i en liten stad som är förbannad. En efter en blir invånarna besatta av spiraler, och då menar jag verkligen obsessed. Och det ballar ur mer än någon kan föreställa sig. Jag tyckte det verkade som en spejsad film men annorlunda koncept, och ja det var den väl men man fick knappt svar på någonting och den var helt sjukt fucking graphic. Jag har aldrig gillat gore utan föredrar filmer som är läskiga utan för mycket inälvor och snusk, men Sebastian är ett big fan som inte blundar för någonting. Föreställ er då hur äcklig filmen var när till och med han tyckte det var för graphic och till och med tittade bort. Alltså, filmen var helt galen. (Om du vill se den Bodil så finns den här). Galna ögon, förvridna kroppar och världens snuskigaste ljudeffekter över allt.

hej

Jag är helt SLUT. Haha sov på bussen till Stockholm också, trött som en gasad jude. Erika och jag åt världens godaste sushi på Sushidevil tror jag det hette. Vi hittade fina grejer också. Inga nya jeans dock, jag blev extremt yr av att vara inne på Weekday (där vi för övrigt mötte Anneli! Hihi) så vi var tvungna att gå ut.
Ehh ja jag lämnade blodprov förra veckan, jag har tydligen järnbrist... tack vare min ovilja att äta varken kött eller bönor (jag är semivegetarian och blir deprimerad av att äta äcklig mat aka bönor). Symptom på järnbrist är bland annat trötthet, anfåddhet, depression, dålig koncentrationsförmåga och bristande aptit. TÄNKA SIG. Bara sånt som jag upplevt varje dag i någon månad nu. Att det finns en medicinsk förklaring gör att det känns lite bättre. HEJ ännu mera piller.

Caution! Girls' night out!

STOCKHOLM OM NÅGRA MINUTER TYP. Weeeee! Pengar skall slösas! And for the record, både Bodil och Jesper har numera facebook :>

What really happened


AHAHAHAHHA. Dagens. Så sjukt rolig :D Äskar min humor asso. SMBC rules!


I'M A SHAAAAARK

Okej jag ljög. Hittade de här bland mina bilder på den stationära datorn och måste dela med mig:

NU ska jag sova.

Galenskap alltså :o

OHOHOHOHO. Hot Topic har 4 sidor med Alice In Wonderland-kläder osv! Jag blir galen! Ett urval:

De två första är lätt snyggast, men jag skulle inte banga resten om man säger så. Men nu är jag klar med japanskaläxan (eller nåt) och tänker faktiskt krypa ner i min säng. Puss!

MAD ♥

SERIÖST. HUR KAN DEN HÄR TRÖJAN INTE VARA MENAD FÖR MIG? Jag är så kär att jag dör. Jag är helsåld på Alice i Underlandet och har varit på jakt efter en snygg svart tröja med blixtlås i över ett halvår, och seriöst, denna är så perfekt att my brain went error! error! mindfuck! när jag såg den. Bodil tipsade om den och den går att köpa här.

Jag måste ha den. Jag skulle sälja min själ för att få den. Hoppas det räcker med att önska sig den i julklapp. Annars blir det till att skicka efter den när jag fyllt. Åhh jag blir galen av att tänka på hur snygg den är.

SOMMAR NUShit vad jag blev nostalgisk av att leta sommarbilder. Kolla vad mycket trevliga grejer liksom! I alla fall. Jag vill ha sommar. Nu. Förlåt sommar på att jag alltid klagar på att det är för varmt, kom tillbaka nu så lovar jag att inte klaga mer! ♥

Word

Varför Kent äger. Enjoy, little sparkles of genius:

Ammunition tog slut till sist
Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid
Den fria viljan var vår tonårsdröm
Men vi är bara instinkt bara djur och allt är lögnDu frågar mig vad kärlek är
men jag vet inget om det där
bara sånt som man kan mäta kan jag förstå


Visst är natten svart, visst är marken kall
Men vi fryser tillsammans, två benrangel skallrar i takt
Du står utanför, jag står utanför
Ur besvikelsen, skammen kom långsamt en känsla av maktGe mig en vinterdrog
Ge mig allt du har

Kom nu, jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs


Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar


So why don’t you dance to the music
I hear inside my head
Why don’t you dance to the music
It’s the soundtrack for the end


(Jag insåg nu att anledningen till att det är lite knepigt att hitta texten till Kents "Ändra världen" är för att de hette Jonas och Giftet när de gjorde den låten. Känner mig lite scam:ad asso!)

Inga pangkakor i mitt kök va

Idag har jag druckit té med Erika. Nu väntar jag bara på att mor ska säga att pannkakorna är färdiga! Och ehh ja, Bea utmanade mig att göra den här. Passar kanske inte jättebra på bloggen men men. I alla fall.

Regler:
Kopiera detta och utmana 5 personer. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, man får icke hitta på ord eller ljuga! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1). Lycka till fist fuckers!

1. Vad heter du:
Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fuck
3. Flicknamn: Felicia
4. Pojknamn: Felix
5. Yrke: Filosofilärare
6. Färg: Flerfärgad?
7. Klädesplagg: Fängelseuniform
8. Mat: Falafel
9. Sak i badrummet: Flour i tandkrämen, ehe
10. Plats/stad: Florida
11. En orsak att vara sen: Förförd av Casanova
12. Något man skriker: FAIL!
13. Film: Fight Club
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Familjen
16. Djur: Fisk 8)
17. Gatunamn: Frejs väg
18. Bil: Förgasareeee
19. Sång: Feuerkind med Subway to sally

Är inte så pepp på utmaningar så... jag utmanar dem som känner för att göra't?

"Första gången är gratis"

I natt drömde jag att Jonte skaffade ecstasy till mig! Weeeeee!

Igår var himlen rosa och fin. Bodil und moi hittade en liten miniatyrkarusell i ett skyltfönster och jag blev kär. Den var jättejättefin och snurrade och var gammeldags och figurerna rörde sig upp och ner precis som på en riktig karusell. Och en av dem var en isbjörn! (Det går btw en reklam på tv med en superfin isbjörn i! Älskar isbjörnar ahahhaha)

Och igår var det också Pedda-spelning på Tessin, och det var supermysigt. Varför kan inte alla kvällar avslutas med en minikonsert med glada musikare? I alla fall, samtidigt och efter var det en sån där grej som gick ut på att föräldrar fick komma och äta "skolmat", bara det att maten de får är mycket fräschare än den som serveras eleverna. Skällde lite på Sodexhomänniskorna för att den vegetariska maten i stort sett alltid är oätlig, i flytande form och allt annat än quorn osv. Inställsamma människor alltså! Står där och håller med men de har alltid vetat om problemen men det händer inget och kommer aldrig att göra.

Efteråt åkte Fish, Linus, Hampus, Johanna och jag med Pop. Bilden är på Linus och jag får inte skriva vad han gör, men tyckte att den borde få vara med i alla fall. Hos Pop var allt superflummigt (framför allt Pop själv), och det gjordes upp planer på att tillverka och sälja en ghettokalender. Bla bla bla :)

ARG.

GAH. Varför är det allmänt accepterat att stora bröst är bra och små dåligt, att alla vill ha stora bröst och att man har dåligt självförtroende om man inte har det? Jag är nöjd med min A-kupa och vill gärna kunna köpa söta BH:ar UTAN fucking permanenta inlägg som inte går att remova. Till och med Hello Kitty BH:ar med yngre målgrupp har ilägg, vad är det för skit? Hej du är bara 12 men förväntas ha stora bröst så ta den här Hello Kitty BH:n som gör att brösten ser större ut annars kommer du aldrig bli lycklig, tack så mycket.

RSS 2.0