HAPPY NEW YEAR!

 

♥♥♥

 


fulparad


Ett väldigt nödvändigt inlägg. Tänkte bara informera om att det är så här jag oftast ser ut. Hahah eh. I alla fall 90% av de gånger jag kollar i en spegel, eller försöker ta en seriös bild på mig själv, hohoho. OT, men jag taggar inför ikväll! Det ska bli awesome, har jag bestämt. Nu ska jag lägga mig i min säng och gosa med mina Star Wars-lakan, Ninen, Lars the isbjörn och Hello Kitty. Man är väl XxHxCxX liksom.

i sista minuten

Jahapp. Så var det sista december nu då. Idag/igår, beroende på hur man ser på det, kunde jag utmattad springa jublande från min sista körkortsteorilektion. Woho~~~ Gick en sväng med Sebastian förbi August och Pop, och sen spenderade jag någon desperat timme med att försöka hitta något nytt och snyggt till imorn eftersom jag kom på att jag inte hade någonting jag egentligen ville ha bara sådär (framförhållning? vad är det?). Det slutade med att jag på väg ut från Cubus fick syn på nånting och jag köpte klockan 18.01.23 en väldigt simpel men ganska charmig svart klänning. K-l-ä-n-n-i-n-g. Det är inte ofta det händer! Men snacka om sista-minuten-köp, hahah. Som sagt, väldigt enkel, men med rätt asseccoarer (som Erika så vänligt hjälper mig bygga upp ett ordentligt förråd av) kan det nog bli bra.

Detta är för övrigt (bild 1) mitt rum för närvarande, med ny ljusslinga och nya lakan, och (bild 2 uppenbarligen) mig i full vintermundering och kattväskan troget vid min sida. Jag har inte gått en dag utan Edgar med mig sen jag köpte honom, hahah!this is suicide season
SCHOOL:


Getting up:

imageHair goes wrong: 

imageLeave the house, mum says “have a good day”:

imageGet to bus stop… Chavs:

imageListen to music on bus: 

imageSomeone’s watching you: 

imageGet to school, see friends: 

imageFit boy walks past: 

imageRealise you have to go to class:

imageDay continues: 

imageLast lesson: 

image“You have Homework” :

imageWalking home: 

imageOn tumblr all night: 

imageRealise you have all of this again tomorrow: 

image


Källa


nothing

Idag: mer körkortsteori och mer Buffy the Vampire Slayer med Erika. The end.
Spenderar mina få vakna timmar hemma på tumblr, awesome och så vidare.

 

Taggar inför nyår i alla fall, det MÅSTE bli awesome. Måste. Men med vänner, raketer, glittrig snö, glittrig ögonskugga och glittrigt hår kan väl inget gå fel?... Har superhöga förväntningar men försöker att vara realistisk, fick värsta onödiga oroskänslan nu? What?


Hardened heart

You're always secondary
To important people
And all the experts
Sitting behind desks
But I never hesitate
To retaliate
I meet force with force
And fist with fist

I thought I was weak

But now I'm all steel
I thank no one
And no one thanks me
The more you pressure me
The stronger I get
Behind every cynic
Lies a bitter dreamer

Hardened heart, my heart is hard

Hardened heart, my heart is hard
Hardened heart can take no harm
Hardened heart, my heart is hard

ROYAL RAINBOW!

Djorde den här till Pop i julklapp! ^^ Han ville ha en bild på sig själv och Sebbe där de gör något awesome, så det är Sebbfish och Pop som leker med Katamari-prinsen och en enhörning, rofl.


Spaaaaajk!!!1

Hektisk dag idag. För att vara en lovdag i alla fall. Vakna, duscha, teorilektioner, synundersökning (hade världens flummigaste och finaste optiker, David hette han. Tänker aldrig acceptera någon annan, ever), köpa raketer, stressa, komma försent, göra Erika sällskap, supporta Erika som shoppar, köpa ögonskugga, och sen belöningen; tonfisk, nachos och Buffy The Vampire Slayer med Erika. Tack för mig.

Eller just det, kände mig lite dramatisk när jag hade duschat så jag målade naglarna svarta. Till och med tånaglarna. Fett dramatiskt. Men hey, det är snart nyår liksom! Då ska man va fin (nyår och Halloween är mina favorithögtider och de ända jag lägger ned min själ i att fira, woho). Kände mig fett nöjd sen när jag blev påmind om att Spike också kör med svarta naglar, hahah ♥


om nom nom nom

Sorry för bittert inlägg. Var ba tvungen att få ur mig det där.

I alla fall. Jag fick bland annat mina efterlängtade Star Wars-lakan, ett 16 gig usb-minne, 2 till Muminmuggar (med Stinky och Muminmamman) och en biljett till BMTH. YES! Av Sebastian fick jag ett Hello Kitty-gosedjur och en jättegullig vit och rosa tröja med gulliga grejer och texten "Fuck the world forever". Han tyckte den passade mig, hahah.

Och så hade vi den där japan-kvällen igår. Det blev lite fail på en hel del grejer men det blev fint ändå. Vi spenderade massor av timmar med att handla, skära grönsaker, koka ris och fixa sushi (som blev AWESOME) så sen hann vi bara kolla på The Cat Returns, men den var jävligt bra så det gjorde inget hahah.Massor av avocado och lax för det är den bästa skiten som finns på sushi *w*

Och så 2 random bilder:

Det här är den finaste pepparkakskatten jag någonsin sett. Jag fick den av Julia som delade ut pepparkakor hon dekorerat till oss på julavslutningen. Ser ut som han kommer direkt från Underlandet ♥


Och så en jättedålig bild som jag tog i ett försök att visa hur sjuuuuukt mycket snö Bodil och jag slängde oss ut i i ett försök att gena genom en park. Snön räckte oss alltså till knäna. Det var vansinnigt. Fett äventyrligt hahah.

fuck the world forever ♥

Ehum. Nu tänker jag häda lite: Jag gillar inte julen, i alla fall inte julafton. Kvällen innan när vi slår in paket, lackar och rimmar och klär granen är rätt fin, och det är klart jag inte kan klaga på morgonen när vi öppnar paketen heller, men allt det andra som hör till. Folksamlingar och kilometerlånga köer, stress, ångest, julmusik var man än går, glitter, änglar och mekaniska tomtar, ännu mer stress, jesu födelse (lol whut), och julmat julmat julmat det finns inget slut på det. Förutom stressen är nog julmusiken det värsta. Alla sånger om fred på jorden och stilla ro och frid, det är den största bluffen av alla, och jag går inte på det. Bullshiten äcklar mig. Och så pressen att hitta de bästa presenterna... Och så den där känslan när alla andra är så förväntansfulla och liksom tindrar i ögonen och längtar när man själv inte associerar den 24:e med något awesome, inte kommer överens med någon av släktingarna och så vidare och därför alltid på något sätt hamnar lite utanför. Woho. What's not to like liksom.

Lyckades ha ett superrejält bråk med Sebbe också eftersom jag är så anti allt det här med julen. Skulle självklart spendera ett tag med honom men jag ville göra det utan släkten på köpet liksom och det gick inte, så jag ville bara vara med en stund innan vi skulle dra till Pop och ha anime & sushi-kväll. Och det var inte det Sebastian tänkt sig, så yeah. Löste det till slut, men en hel del dumt hann sägas. Inte ok.

Och sen när jag väl var hos Sebbe hörde Pop av sig och sa att det blev inget, vi skulle ta filmkvällen på lördagen istället. Så då var jag fast i julefriden typ 10 gånger längre än jag planerat. Not amused. Men sen till slut drog vi hem från Sebbes släktingar till honom istället och tittade på How To Train Your Dragon. Och den stekte så jävla hårt, seriöst en av de finaste filmerna jag sett, så då blev jag glad i alla fall.

True FAMILY isn't those who you HAVE to be with, it's who you CHOOSE to be with on the holidays. Love you. Stay warm. - Mat Devine (Kill Hannah)

Happy HolidaysChristmas Is A Team Effort

Harry Potter and the Remix of Death


YEEEEEEETIIIIII

Yeti loves snow by ~CreatureFearr on deviantART

pity life, pity life like a wound from a knife, it cuts through feelings and lies (go ahead stab again i don't care)

fake and you'll get what you want
just fake, i'll be stupid enough to think
that your words make believe
and you wouldn't lie to a friend like me

but it's easy to let me know
that your self-righteous mind is clean
what a horrible guy i am to think that you
would go behind my back

pity life, pity life like a wound from a knife
it cuts through feelings and lies
go ahead, stab again, i don't care
i have lost all my hope in the meaning of life
play the game by the rules even though
they don't work in this world of liars and fakes


it's just some phases we have to pass
and now we know what it takes to fail

önskelista

 • en isbjörn (levande)
 • polaroidkamera som aldrig får slut på kort
 • massa antika fickur
 • svarta kläder och sånt här
 • en cool skateboard och skillsen att göra stuff med den...
 • 1'000'000'000'000'000'000:-
 • lila hår
 • lägenhet i stan
 • mindre gnälliga föräldrar
 • och en jävla massa fritid

snälla tomten? jag ger pengar till välgörenhet ibland, kom igen, schyrra?
bara isbjörnen då?

och kameran?

you make me like dansband

Åhåhå. Fullspäckad dag alltså. Ja. Alltså. Verkligen. Ska försöka hålla mig kortfattad.

Dagen började med julavslutning i aulan. Bland annat uppträdde Tessin Rockers som består av en hop lärare på skolan som har nåt slags band ihop. De uppträder i solbrillor och är jättesöta. Srsly. Blev lite kär i min mentor som typ är jätteliten och hon spelade trummor. Det var fint. Och så uppträdde en grupp musiktreor... med en dansbandslåt. Nämligen Larz-Kristerz – Zetor'n. Förra året körde de "Jag måste ringa Carina". Det är helt sinnessjukt. Och grymt roligt. Jag dog nästan av lulz. Delvis för att det är så sjukt random, delvis för att musikarna är så sköna och delvis för att Watson verkade ha tappat kontrollen över sin kropp. Han bara viftade och flög runt all over the place. Mycket lustigt.

Sen åt vi pepparkakor and stuff. Bodil och jag följde med Jonte runt lite innan alla 3 gick och åt kina-mat. Det var urtrevligt. Förlorade mig vårrulls-oskuld och kunde konstatera att vårrullar är awesome. Efter det hade jag en körlektion, men innan jag fick sätta mig i bilen blev jag bjuden på tårta. De hade fått 3 prinsesstårtor den veckan och behövde hjälp för att bli av med dem = uppskattas. Körde sen runt på nån jävla ladsväg och försökte köra långsamt utan att min gas-galna körlärare märkte nåt. Misslyckades i 45 minuter, men överlevde.

Höngde på stan fett länge utan att få ett piss uträttat. Känner mig inte särskilt nöjd med min insats när det gäller julklappar i år. Kan bero på att jag är så jävla utbränd och oinspirerad och inte klarar folkmassor och stress, och för att jag är bitter och inte tycker om julen. I alla fall. Träffade bland andra Isaac som var glad som vanligt, och Torkel som hade köpt mer porslin än han kunde bära, hahah ♥ Fick också träffa min fisk några minuter och mata honom med japanska ris- och räkkakor innan jag var tvungen att rusa iväg till bion.

Sen gick Csanady och jag till slut på Harry Potter and the Deathly Hallows. Tyckte faktiskt den var grymt bra, i alla fall i jämförelse med de andra. Såklart den kändes ruschad, men de hade lyckats rätt bra med att få ihop storyn. Är lite sadcat över att Draco är med så lite, hahah </3. Anyways. Nu är det slut. Jag har haft en fin dag. Over and out.

kom igen asiater, nu är det snart inte roligt längre :cÄr det ens möjligt för en människa att spela såhär? Seriöst? Killen måste ha sålt sin själ till djävulen... Och det var lätt värt det.

RAHHHH!!! (update) Ò____Ó

Någon ska dö en ond bråd död. Snarast. Nämligen den jävlen som ligger bakom detta:

Få saker stör mig så mycket som ads/banners/reklam/kalla det vad du vill på sidor jag besöker. Och nu är det i min blogg. Not amused. Reklam äcklar mig. Och det här tar ju upp en massa space mitt över sidan liksom. NICE JULKLAPP BLOGG.SE. HOPPAS NI BRINNER I HELVETET. Brb, ska rita pentagram och utöva svart magi. Och voodoo. För att fira att jag gjort 800 inlägg på den här skitsidan liksom.

(Vet att det brukar finnas reklam bland inläggen i vanliga fall med (tror jag) men jag använder Adblock Plus så jag ser inte skiten, men den här antar jag är ny så t.o.m jag såg den... tills jag blockade den med, men men. Fattar inte hur folk orkar med ads. I alla fall: alla som stör sig på reklam bör ladda ner ADBLOCK (!!!1!!11ett). Skrev lite mer om det här en gång.

gjorde en sån här också

morgonlista 2

hurr

Detta är för övrigt mitt 800:de inlägg /festar loss


precis vad jag behövde

Bortsett från att Bodil och jag var fett äventyrliga och slängde oss ut i meterdjup snö i ett försök att ta en genväg har min eftermiddag bara varit sjukt fittig och dryg och sämst i allmänhet. Hatar allt och kom hem fett sent helt i jävla skitonödan eftersom hela världen är emot mig.

Loggade in på devianrART och ser att nån hora lagt till 17 av mina bilder i sina favoriter, men tycker fortfarande inte att jag är värd att bevaka? Seriöst? Brinn i helvetet. Jag bryr mig inte. Men jag hoppas hon/han/den/det dör en ond bråd död. Jag är verkligen inte på humör.


MISSION:

(Update)
 • Se klart Darker Than Black
 • Se Cowboy Bebop (serien)
 • Läs klart Scott Pilgrim vs The World
 • Se Scott Pilgrim vs The World filmen
 • Se The Fantastic Mr Fox
 • Läs Sandman-volymen jag har hemma men inte ens börjat på än
 • Läs klart The Asylum For Wayward Victorian Girls
 • Läs klart The Zombie Survival Guide
 • Läs Den Mörka Materian-böckerna
 • Rita lite eget stuff som inte hör till skolan eller jobbet....
Plans. I haz them. LÄNGTAR TILL STUDENTEN SÅ JAG KAN FÅ BOCKA AV ALLT DET HÄR NÅGON GÅNG.

Perfect World/Yuumei

Bland det mest episka och awesome jag sett (följ länken):


Perfect World by `yuumei on deviantART


jag tar med dig till stjärnorna

Sitter och chattar med Pop (har övertalat honom om att vi och några andra borde va i hans syrras lägenhet på julafton och chilla):


[Fritz Klyka]

23:07
jag spelar wow
[Du]
23:07
åhh
hur ska du kunna slita dig i jul?
[Fritz Klyka]
23:07
haha
jag hde tänkt o spela wow på jul xD
men dissar det
allt för dig
för jag är jätte kör i dig <23
3
<3<3
kär
[Du]
23:11
hahahahhaha awesome
[Fritz Klyka]
23:12
FridA!
[Du]
23:12
asso du borde vara så himla tacksam xD om det inte vore
för mig skulle du sitta själv och spela dator på julafton
ja?
[Fritz Klyka]
23:12
Du är bättre än wow för mig
bli tillsammans med mig
[Du]
23:12
AWWW
det var nog det finaste du någonsin sagt till mig
men näää
jag är ju liksom upptagen
sorry :/
[Fritz Klyka]
23:12
men strunta i det :(:(
jag tar med dig till stjärnorna

WE ARE YOUR FRIENDS

Jag sitter och jobbar på serietidningen Julia Bodil och jag har som projektarbete. Gjorde klart mina sidor idag och scannade dem, så nu sitter jag och touchar upp dem i PS. Fett mycket jobb. Gahh. Anyways!

I fredags sov jag hos Sebbfish. Vi såg Pandorum, en skräck-sci-fi. Grymt bra, men fan vilken mindfuck-film alltså. Skulle vilja kalla den en mix av The Signal och Fear And Loathing In Las Vegas... i rymden. Skitläskig också, imho. Men mycket sevärd. I lördags såg vi Guldkompassen som jag fått låna av Bodil. Den var awesome, typ som Sagan Om Ringen, fast gullig. Hahah. Älskade isbjörnarna och effekterna, och att den var så mörk fast det är en 'barnfilm'.

Sen skulle jag va med och överraska Jonte som fyllde 18 så jag stack från Sebastian och väntade på min buss i mer än en halvtimme. Eftersom den inte kom över huvud taget (JÄVLA SKIIIIITBUSSBOLAG FY FAN VAD JAG BLIR ARG PÅ ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FÅ ETT PAR BUSSAR ATT GÅ NÄR DE SKA) fick jag ta nästa, men jag hann ändå till Harg där vi blev drygt 20 pers som stod och frös tillsammans i väntan på att Jontes flickvän Elin skulle lura ut honom på en promenad. När de var ute ur huset sprang alla in och gömde sig och var skittysta.

Sen kom Jonte in och då slog hans syrra på We Are Your Friends på högsta volym och alla hoppade ut och skrek. Det var helt underbart, Jontes min var obeskrivlig, han var så jävla chockad. Kalashattar med konstiga djur på hade vi också. Så förfestade vi lite och hade oss ett par timmar innan vi drog till krogen och träffade alla i hela världen. Jag köpte en Isbjörn och blev lyckligast av alla eftersom det visade sig att den var inte bara döpt efter mitt favoritdjur, utan den var grymt god också! Hahah.


Bidlerna är mer eller mindre tagna av Jontes syrra Julia. Första bilden: Julia, andra: Viktor och jag. Och Jonte själv är i mitten på den undre bilden jao.

Erlkönig (Schubert)


Ibland steker verkligen kulturhistoria. Den här låten är typ det mest dramatiska ever! Rätt awesome. Och ja, för första gången på flera veckor är jag faktiskt både vaken och mer eller mindre närvarande på KuHi:n.

Äntligen fredag!


Försöker bortse från att jag är klantigast i hela världen och har så mycket otur hela tiden att det inte ens är roligt längre, och försöker tagga fredagsmys istället.

nothing is something worth doing

Töjde min septum lite mer idag! Woho. Nu är den typ... 3 komma... någonting. Har fett bäst koll jao. Men piercaren hade inget smycke med de måtten jag ville ha (ville ha en hästsko men typ 10 i diameter) och jag skulle få vänta felra veckor om jag skulle beställa ett smycke så det fick bli en ganska jättestor ring istället hahah. Så min näsa ser typ mini ut. Men jag har beställt en hästsko med rätt mått också. Haha, orkade inte vänta. Vill alltid att saker ska hända nu-nu-nuuuu. Yeah.

I alla fall. Sen strosade Bodil och jag ner till centrum och nallade massa glögg och russin för det var tomtenatta och grejer. Gratis är gott! Om nom nom. Imorn är det fredag och då ska jag (förutom att stanna jättelänge i skolan och jobba) mysa med Sebbfish och titta på Guldkompassen! Och så kanske det blir fest också... Får se. Orkar nog inte egentligen eftersom vi ska ut på lördag och fira Joppe, men det är musikarnas efterfest till lussandet tidigare i veckan och Sebbe vill gå och det låter liiiiite lockande i alla fall. Det är ju fest liksom. Hahah. Men ja, vi får se. Nu ska jag hur som helst städaaaaaa <///////////3 Och så ska jag försöka gå och lägga mig tidigare än vanligt så jag orkar vara vaken på kulturhistorian. Och mysa. Och festa kanske.

FAKKING QUEEEEEST! Ful gammal lagom dramatisk bild --->i just can't get enough electric shocks


spammmmmmmm

JASMINE - sad to say


Lyrics. Suuuuuperfin låt! Älskar hennes röst, den är helt jävla underbar!

it's such an irony, this sunny bright weatherEtt konstnärligt inlägg

Fett kreativ dag. Stannade hemma eftersom vi inte gör nåt vettigt på den första lektionen och inte hade nån lärare på den andra anyway. Så jag har målat och målat och målat. Har färglagt alla bakgrunder i min serie = massa blått och grönt. Och massa jobb. Men nu är det gjort. Använde vattenfärg som synes, men allt som inte är bakgrund tänker jag måla med färgpennor. Tycker om att göra saker på mitt sätt, hahah. Ja.

Slänger med ett par filurer från mitt skissblock också. De två första är mina OC's Ichiro och Liv, och den sista är Oli Sykes hahahahhah.
Knappnytt 27


Knatten tycker till om Twilight och vampyrhysterin

from the deeps of kawaii


uncool


kitty kitty

Tokyolux Kitty Couture / Audrey Kitching

Förutom att tröjan på mittenbilden här är rätt awesome är jag inte jätteimponerad av kläderna, men herregud modellernaaaaaaa, liksom håret/sminkningen/stilen på de här tjejerna, jag döööööööör. Gilrcrush på allt i heeeela världen, ehum, ja nej men åh. Gah. Blir tokig. Och själva fotona i sig är skitsnygga.
tumblr

Vet inte om det här är relevant, men jag har skaffat en sån här ––>

Mest BMTH, HP och asrandom skit. Och det här är Erikas (mest HP, MCR, lamor och GaGa)

Sitter för övrigt och dunkar Ashbury Heights (♥), äter fairtradechoklad och ritar regnbågar. Det är nästan fint.

Panty & Stocking with Garterbelt

De eccentriska japanerna har gjort det igen: Panty & Stocking with Garterbelt. En Action, Comedy, Parody, Ecchi, Supernatural, Magical girl Anime från Gainax.

"Panty and Stocking are angels who were kicked out of heaven due to their bad behavior. They are sent to Daten City (a pun on the Japanese word datenshi (堕天使, lit. "Fallen Angel")), a place located somewhere between heaven and hell, where strange monsters called "Ghosts" start terrorizing the place. Under the watchful eye of Reverend Garterbelt, it's up to Panty and Stocking to destroy these Ghosts, and by doing so they receive Heaven Coins which will allow them back into heaven."

Helt hysteriskt, med andra ord. Och inte särskilt barnvänligt :D Regissören var med och gjorde Tengen Toppa Gurren Lagann!pepp i musikform

Tänkte tipsa om den här låten: Jumbo - Día. Jag tycker den är ashärlig och det har varit min pepplåt i flera år! Lite random eftersom den är på spanska hahah, men som sagt. Den är asnice. Lyssna själva:

 

Update: hahah, efter 780 spanskfria inlägg kommer två i rad. Helt oplanerat. The fuck?


Me gusta la canela, me gustas tú

Sitter och ritar och lyssnar på Manu Chao (perfekt chillmusik har jag upptäck!). Det är nice! Mina föräldrar åkte iväg någonstans också, så jag får vara ifred = extra nice.

Igår var Bodil, Jonte, Csanis, Julia och jag hos Astrid och chillade. Det var rätt awesome. Vi drack glögg, åt godis, chips och ostbollar med dipp och snackade skit. Satt på golvet och rökte vattenpipa och lyssnade på Håkan och Manu Chao och myste och det var nästan somrigt. Finaste kvällen på länge. Julia och Jonte hinkade öl och blev superflummiga och flög omkring och sprattlade och viftade och hade sig. Sen välte Julia pipan och kolet brände hål i mattan = mindre lyckat, men men. Vi hade supertrevligt i alla fall. Sen tog Csanis och jag en buss tillbaka till stan och pratade om katter. Det var också fint.

----


happy holidays!


Lilo & Stitch

Såg som sagt Lilo & Stitch igår. Till slut, ehe. Och damn vad fin den var! Sjukt bra! Kan nog sälla sig till mina favoritfilmer. Älskar storyn, och Stitch är ju bara helt sjukt underbar. Skrattade typ ihjäl mig på några ställen. Och grät kanske nästan lite på några andra. Awesome film i alla fall. Fast det är väl old news för alla i hela världen utom mig. Men eh. Ja. Bättre se den 8 år för sent än aldrig liksom.


whoa

Snubblade över den här videon. Jag är mållös. Det är sjukt vad man kan göra med smink! Hon ger sig själv ett helt nytt ansikte. Det här är nog den extremaste sminkningen jag sett med ett så lyckat resultat. Fast personligen tycker jag inte det är jättesnyggt att vara SÅ lik en docka (kan bero på min dockfobi hahah), men resultatet är utan tvekan grymt effektfullt.

the world is full of tragedy so how can it be wrong singing death death death death devil devil evil evil songs

Känner mig lite lagom awesome som FINALLY tuschat klart alla 5 sidor i min serie! YEEEEESSSSS!!! Har ritat konstant sedan 6-tiden. Det är 1,5 sidor på 4 timmar. Shit. Fattar verkligen varför mangaproffsen han assistenter. Nu är det i alla fall bara färgläggningen kvar.... Åh helvete vad mycket jobb det kommer vara. Helt insane. Skulle vilja rita om ett par rutor också.... Det är fan inte lätt att vara perfektionist D: *ångest* *ångest*

Anyways, nu tänker jag hoppa ner i min mysiga säng och kolla på Lilo & Stitch! (Och det här är helt sjukt, för jag är tokig i tecknad film och den här verkar så awesome och jag har velat se den sen den kom ut men på någon vänster har det aldrig blivit av! Så jag har faktiskt aldrig sett Lilo & Stitch! HELT CRAZY. Men jag ska åtgärda det nu.)

Btw: Voltaire – Death Death (Devil, Devil, Evil, Evil Song)

jag vill inte vara med

Hade världens jobbigaste dröm i natt. Jag och Sebastian var i min trädgård, det var sommar och trevligt. Men sen gick vi till baksidan där det finns ett gammalt pilträd med en urgammal koja i. Och fast jag ropade 'nej Sebastian, den är skitgammal, den håller inteeeee!' hade han klättrat upp i den innan jag kunde hindra honom. Och så välte hela trädet och Sebastian störtade och slog i marken och landade på ansiktet. Med en krasch. Han lyckades sätta sig upp, och han var helt förstörd, ansiktet var jättesvullet, lila och blodigt och han sträckte skakande ut armarna mot mig för att jag skulle hjälpa honom, och det gjorde så ont att se att jag vaknade. Det var helt sjukt. Det kändes superverkligt, och det var hemskt. Och jag somnade om, men när jag gick upp och skulle äta frukost mådde jag jättedåligt, det kändes som att jag gjort det värsta sveket någonsin. Sebastian behövde mig, men jag kunde inte hjälpa honom. Jag ville hålla om honom, men jag vaknade. Det är helt cp. HATAR ATT DRÖMMA. Ska aldrig mer sova i hela mitt liv.

om nom nom

Hohoho, Sebbfish och jag skulle gå ut och äta sushi idag, men sen ringde han och meddelade att han hade halsfluss och tänkte stanna hemma. Så jag köpte en famljesushi att dela på hemma hos honom istället. Det var fint. Jag kände mig rätt br00tal som lyckades få ner 13 bitar. Haha. Jag var superdupermegahungrig innan också, men jag orkar alltid bara pyttelite mat. Så jag är stolt över mina 13 bitar.

Nu har jag suttit och försökt få reda på vad frakt och kostnad skulle gå på om jag beställde en kigurumi från jättelångt bort. Det går sådär. Nu ska jag försöka plugga körkortsteori. Woho.

gief ♥

Det här är typ det finaste jag sett. Det är Tom Sykes och Matt Nicholls. I kigurumis. Dör lite.

(Tom: bror till BMTH's sångare, Matt: BMTH's trummis).


Fibrodysplasia ossificans progressiva

Blobbfiskar och trollhajar till trots, människans kropp är nog ändå det mest fascinerande som finns i hela världen. No offense, fiskar.FOP är en hemsk sjukdom som innebär följligen:

Muskler, senor, ligament och annan sammanbindande vävnad i kroppen omvandlas till benvävnad, vilket kan liknas vid ett extra skelett som bygger plattor och broar över lederna och låser dem i en fast position. När ny benvävnad väl har bildats blir den bestående.

Benen i kroppen växer alltså ihop och låser sig på egen hand, helt slumpmässigt. Det kanske mest berömda fallet är britten Harry Eastlack, hans kropp blev så ihopväxt och förstörd att han tillslut knappt ens kunde röra på läpparna. Hans skelett står idag på ett museum i England och ser ut såhär:

Det finns inget man kan göra för att stoppa processen, det finns inga botemedel.

Fibrodysplasia ossificans progressiva drabbar ett barn på två miljoner nyfödda. Uppskattningsvis finns det 2 500 personer i världen med sjukdomen, men bara cirka 400 är kända. För närvarande känner man till ett knappt 10-tal personer i Sverige.

Källa

ehehehehe japaner


HURR DURR

Höhö, Bea tipsade mig om en sida jag på nåt magiskt sätt kunnat missa: Hurr Durr Derp


Och mina all-time favourites:
i vilket ämnen som sten, socker, anime och kattväskor behandlas

Letade tidigare idag efter en sak på mitt skrivbord som inte blivit röjt på månader och hittade vad? Jo en jäääävla massa socker från pressbyrån. Jag är awesome. Har också en stenkompis. Han ska fotas i studio imorgon. Det är stencoolt.

Och jag kan inte sluta obsessa över min kattväska. Har tyvärr ingen anledning att ta med honom till skolan eftersom den obligatoriska macbooken kräver en ryggsäck som rymmer allt jag behöver själv. Men jag kanske är lite sådär småcool och tar med Edgar till skolan imorn i alla fall. Bara för att. Ehehehhehehhe.

Men åh. Tänkte först stanna kvar i skolan när vi slutat och jobba på mitt PA men det gick inte för estetbyggnaden var låst och larmad... Så då tänkte jag gå hem och kolla på Darker Than Black istället, men jag råkade börja pyssla istället och är inte klar förns nu, så det lite sent att börja nu... Men jag har ju lite sovmorgon imorn... Och anime är ju nice... Kanske blir ett par avsnitt ändå 8D

bigtime lulz

Hahahahhahaha asso jag blev så glad igår eller när det var när jag loggade in på fejjan och såg att Bodil varit jätterolig och taggat sig, mig, Karl och min pojkvän Sebastian i den här bilden (som är en okänd persons fan-art till animen Kuroshitsuji). Lulz-nivån är skyhög. Det roligaste är att den är så himla true, för typ alltid i skolan när jag träffar Sebastian är han med Karl, och Karl är alltid världens största cockblocker när jag vill gosa lite med Sebbe och ba snor all uppmärksamhet hela tiden xD

Ändra din profilbild på Facebook till en tecknad figur från din barndom


.            

 

Gillart! Själv är jag Snusmumriken ^^
"Ändra din profilbild på Facebook till en tecknad figur från din barndom. På måndag (6:e Dec.) ska det inte finnas
några mänskliga ansikten på Facebook, bara en massa minnen. Gör detta för att visa ditt stöd mot barnmisshandel!"

Tycker det är lite fånigt att använda facebook till såna här grejer men jag älskar ju serier så jag hänkade därför, hahah.

jobb :D

Det här är ett par illustrationer jag gjorde till SNs fredagsbilaga för ett tag sen, till ett 'test' som gick ut på att man skulle ta reda på vilken 'fredagstyp' man är, hahah.

Motståndaren, Igeln, Medelsvensson
Krograggaren, Festaren & Bitterfittan


Gjorde aldrig testet själv, lol. Men jag gillar såna här jobb när jag får pusha mig för att personerna ska få rätt uttryck ^^

You sleep in the leaves and I can't wake you up

You sing like the wind in the trees at night
You think I'm asleep but I'm awake for it
You think you can hide so easily
That no one ever hears you when you say

Love has led us astray
Love won't let us leave

Tillåt mig introducera...

... min nya vän, Edgar! Han är en living dead soul (och en väska), och jag hittade honom på C.U.M, i Stockholm. Han är konstant not amused men vi kommer bra överens.

Lite impulsköp kanske, men jag kände att jag skulle ångra mig resten av livet om jag lämnade affären utan honom. Han är döpt efter en kändis, gissa vem? ^^
Hur som helst, Erika och jag var i Stockholm igår. Det var fint. Vi värmde upp i fredags med ostbågar och en massa Buffy The Vampire Slayer <––– kärlek. Och så for vi till storstaden igår då. Jag köpte Edgar, en ny supermysig jacka, en fin tisha, strumpbyxor och lite annat. Hittade varken gröna jeans eller snygga kängor, men jag är rätt nöjd ändå. Jag hade en fin dag med Erika, och vi åt sushi – om nom nom.

Sen sov jag hos Sebbfish. Vi såg en bra film med Arnold Schwarzenegger som spelade en polis som skulle vara undercover på en skola så han tog jobb som förskolelärare. Det var fint. Jag gillar Arnold.

äh

Kom hem idag från Sebastian och började hosta jättemycket! Wtf. Är typ jättetorr i halsen och låter som en gammal gumma hahah, men annars är det bra. Det är typ det knäppaste, är ju inte sjuk, bara det att min hals fått för sig det och börjat bete sig som det? Mog1. Hoppas jag låter bättre imorn då jag ska hålla mitt superviktiga tal hahah... annars får jag väl kraxa fram det.

 

Ser fram emot att få chilla med Erika (fölet), Buffy, ostbågar, sombreros (jag har gjort förberedelse Erika!) och te imorn. Längtar till och med lite. Det kommer bli fint.

senaste grejen jag obsessar över:

MINIGRISAR! SÖTAST EVER JU!
Fast dom här är ju inte helt fel heller:

det här är jätteintressant

So far idag har jag druckit 4 muggar varm choklad idag och en kall. Två till frukost, en på pressbyrån när jag kom till stan och två på SN-mötet efter skolan. Har för övrigt fetaste jobbet ever på G, det är till tidningen som vanligt men mycket episkare än allt annat jag gjort hittills! Säger inte mer just nu 8D ~~~~~

Men om ni inte har nåt bättre för er än att hänga på min lameass blogg kan ni ju klicka hem ett par ekologiska rekopåsar, för inte nog med att de är awesome, de är den perfekta julklappen också!

igen

KALLT KALLT KALLT. Det var bara det. Nä men shit asso. Det är verkligen kallt. Skiiiiiiiitkallt. Men hur som helst. Hade en körlektion imorse. Det gick bra, jag dog inte, fick inte ens motorstopp hahah. Gah. Slapp precis ifrån att hålla ett tal sen i skolan, vi hann inte med mig 8D Sen var jag bad-girl och dissade bildfördjupningen för att läsa på till svenskaprovet jag skulle ha 2 timmar senare och inte hade läst på ett skit till. 2 timmars förberedelse (ENDAST, senaste lektionen vi hade på ämnet var 1,5 år sen), 77 sidor med info och 3 olika epoker att hålla reda på... det var nog inte det bästa prov jag skrivit. Det var iofs inte kulturhistoriaprovet jag gjorde förra veckan heller... Och jag har fortfarande inte gjort rapporten som ska in idag. Eller en utvärdering som skulle in för typ två veckor sen som jag kom ihåg idag och har lite ångest över för den kursen är typ avslutad nu eller nåt? FAILFAILFAAAAAIL. Men ska göra den nu i alla fall och låtsas som inget. O__________O MEN jag skrev i alla fall en massa på samhällsprovet. Så det så.

Kul att alla inlägg numera bara handlar om vädret, att jag failar skolan eller om Bring Me The Horizon.....

woho

17 grader inne och minus 21 grader ute? Världens undergång? Not amused. Inte innan jag sett BMTH alltså. Är inne på mitt rum och kan knappt skriva för mina fingrar är stelfrusna. Vintern medför alltid samma dilemma: skållhett element vid sovdags och svettas ihjäl eller iskallt element när jag vaknar och frost på täcket (mitt stenålderselement har i princip bara två lägen).

Vet inte hur mycket snö det är ute, det är för mörkt för att se, men jag gissar på rätt mycket. Och jag har en körlektion om nån timme. Woho.

RSS 2.0