jag älskar att gå i den derpigaste klassen i Sverige

Jag är helt seriös. Den är finast. Jag har tokroligt i skolan nästan varje dag tack vare mina derpiga kompisar. Ibland undrar jag varför någon av oss får gå kvar så flummiga och hysteriska och tröga och högljudda som vi kan vara. Men antagligen är det för att vi är så awesome.

Idag, halvvägs in i första lektionen sms:ade Marcus och förklarade att han inte kunde komma in. Vardå? undrade jag för dörren till klassrummet var vidöppen, och jo det var estethuset han inte kunde komma in i. Dissa i estethuset sa jag och förklarade att vi hade SH och var i den vanliga skolbyggnaden. Varför då, undrade Marcus, är det inte onsdag?........ Sen dök Astrid upp och dillade något om mentorstiden. Vadå, har vi ingen mentor, är det inte måndag idag?......... Och Jonte visste inte vad det var för månad. Så, for your information: det är tisdag. Februari. Och jag älskar mina klasskompisar för de herpar och derpar lika mycket som jag och det är helt underbart.


Postat av: Gnarl

sv: Hahaha, vad fin du är. Jag ba ler med hela ansiktet så det gör ont i mungiporna typ. TACK. Du är fetbra. Och din klass låter helt fantastisk, sådär är typ min klass också. Fast dom är mer typ: "VA, ÄR BIBELN INTE SANN?!" och "VARFÖR KAN JAG INTE RINGA UPP DET HÄR HEMLIGA NUMRET?!"Det är hysteriskt 8)

2011-02-01 @ 20:08:45
URL: http://totallyderp.wordpress.com
Postat av: ChillJohan

hahah fett awesome! esteter i ett nötskal ^^

2011-02-02 @ 08:29:10
URL: http://johandenlille.blogg.se/

Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0