sicilien

Yeah, så idag gick vi upp 7 och gick i skolan till 5 på kvällen. Det var kul att få interagera och diskutera med de andra eleverna, men det blev en hel del lyssnande och tittande som var ungefär bara superenformigt och jättetråkigt så vi var helt slut när skoldagen var slut. Vi fick dock en awesome buffé typ till lunch och rätt snygga porslinstallrikar med tillhörande marsipanfår ("the animal that says 'bäääää'") som presenter av rektorn på italienarnas skola, så det jämnade ut sig. Typ.

Efter att vi återhämtat oss på hotellet en stund begav Bodde, Hanna och jag oss ut på en kort shoppingrunda. Vi besökte bla en HELLO KITTY AFFÄR som vi spanat in tidigare och tittade och klämde på varenda liten grej vi hittade där inne. Det slutade med att jag köpte ett asfint halsband på 70% rea, så istället för 500 betalade jag 150 kr. Kände mig nöjd. Bodde och Hanna hittade också fina saker fast på andra ställen.

Efter det här åt vi... Vi kom hit i fredags men hotellrestaurangen har fortfarande inte lyckats förse oss med exakt det vi beställt en enda gång. Det är helt knäppt. Man får förätt, huvudrätt, tilltugg och frukt och det finns bara 2 saker man kan välja mellan varje dag. Trots att man får fylla i ett papper med sin beställning misslyckas de ändå gång på gång. Det är helt crazy, och restaurangpersonalen ser ut som mördare hela bunten, så jag är övertygad om att det bara är en fasad alltihop, egentligen sysslar alla med maffiaverksamhet. De är så upptagna med att utpressa och mörda folk att de inte hinner engagera sig i matlagningen.

Nu på kvällen gick vi ut med de andra länderna och socialiserade oss, men efter att en av italienarna nådde rymdhöga nivåer av jobbighet dissade vi dom och tog en promenad runt stan istället. Det slutade med att vi blev förföljda av ett par unga italienare gata upp och gata ner så till slut gick vi tillbaks til de andra, haha. Men tyskarna är nice och några italienare med så vi klarar oss. Malteserna är coola också men de sticker alltid iväg själva, haha...

Så anyway. Det är så det ser ut nu. Inte jätteintressant läsning antar jag, men fan. Skriver jag inte ner det här kommer jag själv inte ha någon aning om vad jag sysslat med när jag väl kommer hem.


Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0