qué cosa?

Då sitter man på ett hotellrum i Sicilien då, tillsammans med Hanna och Bodil. Rätt nice skulle jag vilja påstå! Vi kom hit i fredags vid 8 tillsammans med Viktor och 2 lärare, och har hunnit se en hel del sen dess. Samma kväll begav vi oss ut på upptäcktsfärd som slutade på typ Alcamos största uteställe eller vad man vill kalla det. Det var inte särsklit stort haha, och det finns typ ingenstans där dom spelar musik (vi har frågat runt). Slutsats = italiernare hatar att dansa. Men vi hade trevligt ändå!

Igår blev vi runtskjutsade av våra italienare som visade oss havet från 200 olika vinklar... det var jättevarmt och jag tål inte värme under några omständigheter så det var lite jobbigt. De andra ländernas elever blir runtvisade idag också, men vi och våra lärare bestämde oss för att vi behöver 'jobba' hela dagen för att slippa dom, hahahhaha! Livin' on the edge liksom.

Vi har det bra i alla fall! Vi har varandra och är fria att göra lite som vi vill än så länge. På mångad kommer vi börja arbeta med dom andra länderna och vi får väl se hur det går. Antingen blir det stenkul eller så går begår vi massjälvmord när vi kommer hem. Tyskarna verkar awesome i alla fall, så jag sätter mitt hopp till dem. Puss!


Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0