✝ ✝ ✝

Morfars begravning var idag. Det var helt ok, fint och så. Bröt ihop lite i kyrkan, men när vi kom ut kändes det bättre. Har i princip kommit över den värsta sorgen, det var bara själva grejen som kändes så sjuk. Att vara i samma rum som honom, men veta att det som var kvar bara var en kropp som varken rörde sig eller andades längre. Och att sen bara vända om och lämna honom där. Det kändes inte bra. Sen var det förvisso lunch, tårta, middag och fika, och allt det där var fantastiskt trevligt. Att få höra släktingar berätta saker om honom och att bara prata och ha det trevligt i allmänhet. Uppskattas.

Jag vet många som dött nu runt samma tid. Det är lite konstigt. Att det är en sån tid liksom. Jag gissar att det här helt enkelt är en bra tid att dö på. Känns på något sätt som att alla väntat med att ge upp andan tills all snö försvunnit och bladen börjar komma fram. Så att de kan lämna oss under en mer hoppfull tid liksom.

Ja.

Postat av: ChillJohan

Bra att begravningen blev "bra" iaf :) Sjukt fint skrivet föresten, det där om att dö under en mer hoppfull tid och det :) Man får ju försöka se något bra i allt dåligt som händer...Kram på dig<3

2011-04-16 @ 10:51:35
URL: http://johandenlille.blogg.se/

Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0