om valet (bitterfittan har talat)

Typ plockat från facebook och så, men skit i det, det sammanfattar alltihopväldigt bra

1: Jag: Undrar lite över när vi gick från att ha flera partier att välja mellan till att kunna rösta på Team röd eller Team blå (och SD)... Varför byter vi inte officiellt till USA-modellen med två block istället för att LÅTSAS att det spelar roll vilket PARTI man röstar på? Det är rätt pinsamt.

OCH WTFFFFFFFFFFFFF på att (SD) fått vågmästarroll. Bra jobbat Sverige.

2: Sebastian: Socialdemokraterna  leder med 30,8% vilket enligt folksuveränitetsprincipen betyder att dom har vunnit, men eftersom regeringen har torkat sig i arslet med regeringsformen och gör som dom vill istället så har dom blåa vunnit eftersom hela blocket har fått fler röster, så nu sitter dom på 173 mandat medans dom rödgröna har 156 och SD får dom restrerande 20 mandaten.
Nu kommer dom nästa 4 åren i regeringen visserligen bygga på ett maktspel där varken dom röda eller blåa vill alliera sig med SD och förmodligen kommer hjälpa varandra istället, eller försöka få med sig dom 20mandat som SD har vilket kommer leda till att om t.ex dom rödgröna får med sig SD i en fråga så har dom 176 mandat och då kommer alliansen vilja förhandla med dom röda så det kan faktiskt bli så att dom röda kommer få igenom många av sina reformer också.

2: Pop:
Att rösta på alliansen som ung är som att vara invandrare och rösta på SD.

Det här är min åsikt om valresultatet:
Jävla blåval.


Kunde inte ha gått mycket värre. Som tur är finns det en Lukas som är rätt
bra på att lätta upp stämningen även om det inte är till mycket tröst: ---->Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0