FAIL

Ahahah, asso.... körde just mest misslyckade hårfärgningen ever. Hade i en så kallat 'lila' färg över mitt lite urtvättade svarta hår för att få en lila ton på't istället för blå, men asso. Den där 'lila' färgen var cpRÖD så ah. Har knallröd utväxt nu, och konstiga highlights, ahahah. Och inte är det lila någonstans. Hatar't </3 Sånt himla waste of money. FUUUUU, hårfärgen!Schwarzkopf LIVE COLOR XXL Mystic Violet. Yeah, well, det mystiska med färgen är att den inte är lila. Finns inga som helst blå pigment i den, ba rött all the way. Köp inte.

Postat av: Gnarlpine

Hahaha åh </3 PRECIS SÅ har jag också haft 8D Lider med dig

2010-11-08 @ 23:04:10
URL: http://gnarlpine.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Haha gör't! Får göra så på din med om man kommenterar med än en gång >_<"det mystiska med färgen är att den inte är lila." HAHAHHAA.

Postat av: victor

Den är fan visst lila! Du kan ju inte lägga i den i urtvättat svart hår fattar du väl!

2011-03-08 @ 07:52:25
Postat av: blueberrybells

Vem är du och varför bryr du dig om att kommentera antika inlägg? Och varför försöker du läxa upp mig?Anyway, utväxten var vanlig blond hårfärg och den blev också röd, så det är knappast den svarta färgens fel. Dock har en kompis använt samma färg och på henne blev den lila, så jag antar att resultatet beror på vilken hårtyp man har.

2011-03-08 @ 10:54:44
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0