Crystal Castles

Yo. I torsdags var Pop och jag på Crystal Castles. Hade verkligen taggat som fan men jag måste erkänna att jag blev sjukt besviken. Inte på CC, de kan ju inte vara något annat än awesome, och Alice är skitsnygg och hon röjde som fan fast hon brutit en fotled, så jag kan ju inte klaga där!

Men liksom. Crowden. Varenda människa där inne verkade ha minst en bokstavskombination som typ ADHD. Jag är inte jättekort men nästan alla där inne var längre än mig och det gick typ inte att se någonting, alla pushade som om det var världens undergång och jag trodde jag skulle dö hela tiden. Och när man väl hittat en plats där man såg något var alla omkring universums största fittor och stod och pushade, armbågade och sparkade på en och det var det sjukaste jag varit med om. Jag ville ba stå någonstans och brydde mig seriöst inte mycket om var, men var fan man än hamnade var det någon som var helt jävla dum i huvudet, det var en kille där som var så sjukt jävla puckad att om jag hade en pistol hade jag skjutit honom på fläcken och skitit i konsekvenserna. Så jag är inte dirket helnöjd.

Men efter ett par låtar lämnade jag mongoliderna och ställde mig långt bak på en upphöjning där jag faktiskt såg något OCH blev lämnad ifred. Och sen spelade de Untrust Us vilket är min favoritlåt med CC och det var awesome så efter det kändes det bättre och sen kunde jag faktiskt njuta av resten av konserten.

Önskar jag var kille och 2 m lång. För grejen är att det finns bara två sätt att bete sig i såna där situtationer. Antingen är man en jävla fitta och armbågar, pushar och sparkar alla man kommer åt, eller så är man inte det och då blir man den som blir armbågad och sparkad. Och jag vill inte va något av det där, jag vill seriöst bara röja till bandet utan att sabba för dom omkring eller bli behandlad som en jude i ett koncentrationsläger.Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0