momma was an opium smoker

Lyssnar på Rasputina

hole


And the disaster continues to grow

Ra ra, ah ah ah, roma, roma-ma GaGa, oh la-la

Yeah, fick låna pengar av farsan igår så efter jobbet sprang jag direkt till H&M och införskaffade mig (till slut) ett GaGa-linne ♥ den kvinnan är så awesome. Hittade också en supersöt pillerask som kändes fruktansvärt sushicore, den är röd med ett + på HIHI. HAHA apropå GaGa, det kommer finnas en GaGa-peruk att köpa i Pet Society nästa vecka! Så himla knasigt (jag ÄLSKAR henne galna frisyrer, men på djur...?) men jag kommer definitivt köpa en och plåga Hoshi med :D

Now for something completely different: igår när jag kom hem upptäckte jag att det skett en förändring vad gäller utsikten från mitt fönster. Just där fattades, liksom, allt. En ENORM grop har ersatt gräsmattan och äppleträdet som fanns där när jag lämnade huset på morgonen. Chocken är... svår att beskriva. Jag stod i alla fall och gapade ett bra tag innan jag faktiskt lyckats övertala mig om att det faktiskt fattades en bra bit av vår trädgård. Det ska bli någon slags brunn/vattenledning där under marken, så gräset kommer tillbaka sen men. Ah. Hejdå äppelträd, hej grop ;____;

Featured här är också isbjörnen Lars (aka Ichiro) ლ(╹◡╹ლ)


midnight harvest

Unicorn Kid – Midnight Harvest

Någon dag ska jag nog ta och skanna lite bilder från Jill Barklems bok "Skattkistan". Hon och Tove Jansson är mina största idoler när det kommer till illustrationer. Bläddrade lite i Skattkistan nyss va och jag höll nästan på att börja gråta över hur duktig Jill Barklem är, och över att jag aldrig kan bli så bra. Hennes bilder är helt otroliga, och detaljerna oändliga. Det är helt sjukt.

If we cant make you open we will take it out in blood

Har ingenting att säga egentligen förutom att The Dresden Dolls – The Gardener är SJUKT BRA så lyssna, bitches.

Och ingen lön har jag fått. Mor ringde och kollade upp det, och ingen vet riktigt vem det är som borde hålla reda på den, men kandidaterna är på semester -.-' Så inga pengar till mig. Fast det kanske skulle komma någon random person på måndag och sätta in en random summa på mitt konto. Wtf.

HEJ JAG HAR INGA PENGAAAAAAR. FAAAAAAAN. JÄVLA SKIIIIIIIIT. JAG VILL MÖRDAAAA. Finns typ en miljon grejer jag vill måste införskaffa, gärna innan Meuwcon. Mor sa att jag kan nog få låna pengar av far, men han är en jävla f*tta so we'll see about that.


We'll make a man out of you yet
We will plant brambles in your bed
Just close your eyes and count to ten
This is as good as it will get

WANTS/NEEDS



Hiho jag har just tejpat min symaskin på ...

Hiho jag har just tejpat min symaskin på jobbet, för baksidan envisades med att ramla av. Kind of annoying. Lyckades försova mig imorse också, eller fick snarare en blackout, haha. Jag vaknade av larmet som är ställt på 07.20, och när jag dubbelcheckade att det var avstängt och inte ställt på snooze var det mycket riktigt avstängt men klockan var 8. Lyckat 8D fick äta frukost på bussen. Och mitt hår is da chaos, också det väldigt lyckat eftersom jag ska fixa nytt leg idag... haha! Awesome.


en helt ny karriär


Yeaaaaah. Så ser det ut. Hoppas som satan att jag får lön från tidningen imorn, annars blir det knapert den här månaden. Men jag gjorde den här och dessa här nedanför i slutet av juni och har inte fått nåt än, så imorn gäller det! Annars får jag väl sadla om till bountyhunter eller nåt, jag måste ha pengar till Meuwcon.


our fight will change the world




Fantastisk helg! Sebastian och jag blev väckta vid halv 12 eller något och fick reda på att det var Gröna Lund med Pop och Viper som gällde. Fast jag var lite emo eftersom jag var pank och inte kunde följa med. Men de andra skulle åka buss till Sthlm så jag följde med när Pop kom med bilen och tog med oss på en vansinnesfärd á la race against the clock till bussterminalen eftersom bussen skulle gå om 17 min haha. Och väl där förklarade Pop att han tänkte lägga ut pengar till mig tills jag kunde betala tillbaka :DDD jag har rätt awesome vänner alltså. Och impulsäventyr äger. Så vi drog till Stockholm, käkade asiatmat i Gamla Stan och gick på Gröna Lund. Pop och Viper roade sig med att börja slåss i alla bergochdalbanorna vilket resulterade i en hel del intressanta foton vid attraktionerna... Jetline och Katapulten var höjdpunkterna enligt mig, men vi åkte också Insane som var helt galen. Det regnade hela dagen men det gjorde inte oss något! Förutom efter att killarna åkt slänggungorna och blivit våtare än dränkta katter (vilket jag förutsåg och var anledningen till att jag avstod den åkturen, hehe). Så vi tog vår tillflykt till MatVraket där vi drack varm choklad och åt pommes frites. När vi ätit upptäckte vi att ingen hade lust att gå ut i regnet igen så vi köpte sockervadd and called it a day.

Sen blev vi hämtade av Pops mors kille och åkte hem till honom. Där fick vi låna torra kläder och sen drack vi te och kollade på Leif som är en helt SJUKT tokrolig film. Sen spelade killarna Magic och jag gick och la mig. Någonting som ägde var att vi fick våra kläder tvättade och torktumlade, så idag hade vi rena, varma och torra kläder, vilket var fett awesome efter gårdagen. Och idag tog vi tunnelbanan till Gamla stan och gick på SF-bokhandeln och Comicsheaven. Jag köpte de tre sista volymerna av The Demon Ororon för nästan inga pengar alls (115:- för alla tre)! (Mor satte in lite pengar till mig att äta för, så jag kunde shoppa liiite haha) Sen sa vi hejdå till Viper och åkte hem till Nyköping, och jag fick låna de två första volymerna av Fairy Tail som äger! Stilen och humorn påminner jättemycket om One Piece, det är med andra ord helt min humor. Sammanfattat kan man säga att jag haft en totally epic helg.

Jag befinner mig just nu utbredd på Pops m...

dsc04447 (MMS)

Jag befinner mig just nu utbredd på Pops mors stockholmska killes soffa. Nice! Te finns det också. Vi har haft en grym dag på grönan, trots regnet :) vi åkte en del sjuka grejer, köpte sockervadd och blev dyngsura haha. Men fan vad kul vi haft, fett värt allting. Roligast var nog i alla fall när vi kom fram och köpte biljetter och Viper missade att man köpte åkband på samma ställe, för att sen gå efter några randoms i tron att det var vi xD awesome dag!


Woho, jag sitter just nu oplanerat på en ...

Woho, jag sitter just nu oplanerat på en buss mot sthlm med Fish, Pop och Viper! Vi ska på Grönan haha 8D jag är pank och min mor oförstående, men som tur är är Pop grymt snäll och bjuder mig så länge, hihi. Men som han säger, 3 är ett olyckstal, alla åkgrejer är 2sitsiga. Åh vad jag älskar random. Igår var för övrigt awesome! Galmin, hans tjej och jag drog till Tellus och röjde och fan vad kul vi hade. Det var nästan episkt <3


everybody's going to the party have a real good time

Ahh jag har fett ont i ryggen. Hatar att va kvinna ehe. MEN NU ÄRE HELG! Jag har ont i huvudet också men ikväll ska Galmin, hans tjej och jag ut och röja, wehee! Men jag tycker att Sebastian och Erika ska ta och växa till sig lite för jag får damp på att de inte kan följa med haha D:

Fett skönt att va ledig och träffa lite vänner ♥


Sketchbook III by *Ricefish

HURRA! ÄNTLIGEN FREDAG!


Please don't flow so fast you little mountain noise, I'll close my eyes and bite your tongue

Woho, idag blev vi till slut färdiga med att göra klart och fixa till de oavslutade kläderna på jobbet. Så nu ska vi börja sy huvudbonader, ska göra över 100 st. Ehe. Får väl se hur det går med det, eftersom det ska göras 30 klänningar också. Men en radio har vi i alla fall fått nu! Trevligt med lite bakgrundsnoise. Fast radio har aldrig varit riktigt min grej, det är ju bara samma låtar som spelas hela tiden. Men allmänbildad blir man, när vi slutade kunde vi mer eller mindre nyheterna utantill... OCH IMORN ÄR DET FREDAG FAN VAD AWESOME!

Jag är så sjukt sjukt avundsjuk på mina vänner som dygnar och leker skiten ur allt medans jag jobbar. Och när jag slutar är jag för trött för att göra något. Och mitt (sommar)jobb är inte ens ansträngande. Efter 4 dagar är det nu bevisat vad jag alltid vetat, att jobb inte är något för mig. Eller det är inte arbetet som är det värsta såklart, det är att fritiden försvinner åt helvete lol. Tacka veta att vara illustratör så man kan sitta var fan som helst och göra sitt jobb när man känner att det passar en (i stort sett). Fan, min barndom har sugit och vuxenvärlden verkar fan inte som något för mig heller. Jag passar nog inte som människa trots allt.

Mamegoma-väska


Så söt! Hittade den i Nyköping på Väskaffären eller vad det heter, vid Hemköp. Tänkte direkt på Bea!

Smosh - Cheerleaders that Will Make You Root for the Other Team


3. "This is the most unenthusiastic cheerleader dog ever."

smosh.com

asdfg2

Är så jävla trött! Borde redan sova men jag har precis kommit hem från Sebastian och ätit och duschat, ska bli så sjukt skönt att gå och lägga sig. Längtar efter helgen, och sovasovasoovaaa ♥ och så längtar jag efter att festa haha. Men på fredag ska jag nog ut med Galmin och hans tjej som är och hälsar på, och även om jag är pank kan det nog bli rätt awesome :D

Idag var det lite random på jobbet, vi gick nämligen den dramatiserade vandringen längs Nyköpingsån, Fransyskor och franciskaner, och det var faktiskt jätteroligt att se, de var jätteduktiga. Här är Cornelia Broberg och Lukas Dahlgren som herr och fru Morsing (om jag fått det rätt haha).

Och så ´var jag en sväng till Jocke och hämtade min älskling. Roligt nog var huset fullt med folk, bara det att alla utom Sebastian och Patrik sov. De hade visst varit uppe till 10-12 tiden på 'morgonen' :> MEN VÄRLDENS SÖTASTE KATTUNGE VAR OCKSÅ DÄR, Fancy :D SÖTA -->

Over and out / en trött och galen Frida

Tengen Toppa Gurren Lagann ♥

Har precis avklarat hela Tengen Toppa Gurren Lagann och fan vad awesome den animen är! Den har typ allt, helt crazy. Och så jävla skönt animerad, älskart! SE DEN!

let's make some music make some money find some models for wives

Haha x) Bodil är söt. Och jag är trött som fan! Har knappt sovit någonting 3 nätter i rad nu. Men det är svårt att ställa om sig från att sova till 12 till att behöva gå upp runt 7. Längtar redan efter pensionen. Idag har jag roat mig med att sy fast små lappar med texten HKM sygruppen 2010 i de kläder som redan är klara från den första syperioden (HMK = Hertig Karls Marknad har jag listat ut ahhahhaa). Efter att ha sytt fast den sista tittade jag lite nogrannare på klänningen och började undra om jag inte råkat sy fast den på utsidan. Till slut kunde jag konstatera att klänningen gick emot alla naturlagar och förmodligen var sydd helt improviserat av en schitzofren gorilla. Arbetsledaren förklarade att några av de som fått jobbet genom arbetsförmedlingen aldrig sytt förut i hela sitt liv. LOL! Har fått sprätta och sy om en massa för att försöka rädda tyget och har massa jobb kvar tills imorn ehe.


There's a ghost in me

We Have A Map Of The Piano

konveeeeeent ♥

Närcon -09 (Clara och jag)

Nycon -09 (Erika, jag, Bodil, Jesper, Mathias)

Uppcon 09 (Linus, Sebbfish och Pop)

Märks det att jag taggar inför Meuwcon? :D SYND ATT JAG INTE HAR NÅT FINT ATT HA PÅ MIG.

AWESOME KIGURUMIS

Jag tycker kigurumis är så söta, och efter att ha surfat runt på akinaiblog.com har jag hittat flera stycken som jag galet gärna vill ha! Tänk vad mysigt att gå runt i på tex Meuwcon 8DDD Eller liksom ba när som helst som man vill mysa och ändå känna sig lite fin ♥



inspirationxx

Grejen är att jag blir så himla inspirerad av sånt här och det syns inte alls på mig FAIL och så blir jag ba deprimerad över att min stil har blivit så grymt tråkig och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Typ ge mig min lön nu och massa roliga affärer att köpa fina kläder i. Plus att jag har tokryck efter att få klippa luggen, men vi har gäster så jag vågar inte ockupera badrummet och imorn ska jag upp tidigt till jobbet så jag hinner inte då heller. GAH. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och få något gjort. Wäwä så har jag fått massa myggbett på ena foten. Gud vad frustrerad jag är över allt nu.


special

Sånt här vill jag ha mer av! (Johans bild; Bodil, Jesper, Michael, Erika & moi)

Äh. Mitt sommarlov är typ slut nu, iom att jag börjar jobba imorn. Ska sy dräkter till en medeltida marknad som hålls här i vår stad lol. Jobbar i 4 veckor, och sen är det en vecka kvar till skolan börjar. Weee. Och det har varit så jävla varmt att man har ju knappt kunnat ta vara på den ledighet man haft, har liksom inte orkat göra nåt i 30° hetta. Känns lite ovärt, men Peace & Love och den här fina sushikvällen vi hade var riktigt bra så det jämnar väl ut sig lite. OT: VÅRT INTERNET MUCKAR SÅ JÄVLA HÅRT, fan vad jag blir irriterad.

Sushi+anime=awesomeness


Yeah, igår var vi 10 pers hemma hos Pop och gjorde sushi, friterade räkor och en typ kinagryta haha, och kollade på anime och allt var supergott och väldigt awesome i allmänhet. Tyvärr failade vi lite med att sladdar fattades och hårddiskar inte sammarbetade så vi kunde inte se det vi tänkt, men vi klarade oss ändå :)))) Vi såg Metropolis, Spirited Away och Princess Mononoke, inte nåt nytt med andra ord, men det var väldigt mysigt i alla fall. Och eftersom Isaac inte sett Spirited Away förut och jag inte sett Princess Mononoke (jag suger, I knooooow) så var det hur som helst ganska allmänbildande. Spirited Away är en av mina all-time favoritfilmer och Princess Mononoke var helt underbar, sjukt fint gjord och bra story osv. Och The Deer God var så sjukt galet fin, jag vill ha en egen!


Lite roligt är dock att en brud jag pratat med typ en gång är helt övertygad om att jag ringde henne igår för "det hördes på rösten" att det var jag. Synd att jag varken haft tid/lust att ringa henne och jag var väldigt nykter så jag borde liksom ha kommit ihåg det om jag gjort det. Samt att det borde ha stått på min mobil. Glömde fråga vad "jag" sa kom jag på nu! Hade varit kul att veta. Men men.

so true


Korn – Kidnap The Sandy Claws ♫

Korn – Kidnap The Sandy Claws

Så sjukt bra cover! Liksom awesome. Får typ orgasm av den.

Blubb?

Gold Fish by *S4-acsn130
Woho, nu ska vi iväg och fiska igen! Och idag har jag (eller rättare sagt min mor, jag var upptagen med att äta hahaha) fixat mask också. Förra gången fiskade vi med majs HAHAHAHAHHA. Men nu har jag en hel burk med stackars maskar som för första gången ska få uppleva fiske på nära håll. Åhh jag är så blödig. Jag älskar fisk på om-nom-nom sättet men tycker att de är fina djur också, och jag tycker synd om både dem och maskarna D:

You make me like charity

You try to feel it but you can't wake up You try to touch it but you can't wake up You're holding ice and you don't wake up Increase the size and you don't wake up I do it backwards but I don't wake up Try to reverse but I don't wake up I sit astride but I still don't wake up

Tokidoki says "ARRR"

Den här underbara ryggsäcken hade mor med hem till mig! Jag älskar Tokidoki och det här är ett av mina favorit-tryck ever ♥ Sjörövare is the shit, väskan har regnbågsfärgade blixtlås och jag kan bara inte komma över hur sanslöst gulligt Tokidoki lyckas göra allt. ALLT har ansikten; pärlor, pengasäckar, flaskor... vulkaner, och allt är så sött att jag dör lita haha. Min favorit är apan! ^W^




Jag hatar att bilder tappar mättnad med typ 50% när jag laddar upp dem, VARFÖR gör de så?? :(

storfiskarN!

Blev tyvärr inte jag haha. Sebbfish fick upp en liten gädda och Pop en abborre, men det var allt vi fick, lol. Men det var mysigt i alla fall.

Sötnosen och gäddan ♥

OH MY GOOOOOD :DDDDD

Så jävla klockren! MÅSTE SE! På bio 18/8-10 woho! Hahahah 3:e Twilight-relaterade inlägget på kort tid men vafan, det finns ingenting roligare att driva med ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Från IMDB: "This might be a parody but the creators of the film have realized something very important that Twilight fans have not yet realized- Twilight doesn't need the characters, scenes or plot changed to make it funny. It is one big joke on all on its very own. There's a few changes here and there, a few bad jokes (and good ones!), but the thing that is funniest about this film is that it IS Twilight. All actors really do a good job in this film but the three who play Bella, Edward and Jacob are stand out performers as they accurately mimic the characters of the original series."

c c c is for cunt

Woho, det är 29 grader och flugor överallt. Jävla sommar :D Gick nyss lös med saxen på min frisyr haha, det blev väldigt lyckat om jag får säga det själv. Nu ska jag äta och sen ska jag åka och fiska med Robin, Sebbe och hans mor och hans lillebror, weee!

Lyssna på Crystal Castles! ♥

There are some remedies worse than the disease

La just på efter att ha pratat med älsklingen i en timme. Han är depp, så nu är jag också det. Jag är löjligt empatisk, känslorna på folk omkring mig smittar av sig direkt och går inte bort. Det värsta är att han har några idéer om eventuella lösningar som jag inte gillar alls. Någonstans. Vill egentligen bara sova, men jag gillar inte att sova egentligen så eh. Och jag hostar så mycket att det skulle nog inte gå i alla fall. Brukar ändå stanna uppe så länge att jag däckar så fort jag lagt mig i sängen för att inte waste:a time & sanity på att ligga och tänka. Jag mår inte bra av att tänka. Min egen hjärna är min största fiende. Men nu har jag redan börjat tänka så nu är det redan för sent.

Så jag läser Air Gear istället. Den serien ballade ur för länge sen, men är fortfarande helt awesome.

Dangerous shit

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA asso jag DOG nyss på den här bilden som Jessika la upp i sin blogg:


För övrigt har jag nyss kommit hem från stan. Jag har liksom TILL SLUT hittat ett par bågar jag gillar och alltså varit på synundersökning så att jag kan få ett par nya glasögon. Weee! Det sorgliga är att jag brukar ju alltidalltidalltid ha linser men idag hade jag ju glasögon för att jag skulle på undersökningen då och... ingen av mina vänner kände igen mig. FML. Fick träffa Sebastian en stund i alla fall, vi åt svindyr glass på Surprice ♥ Det var fint.

OMG jag har ju glömt, något episkt hände i lördags! Jag var först på spelning i hamnen och sen åkte Sebbe och jag hem till Myggan och rökte vattenpipa. Och jag har till slut lärt mig göra r-ö-k-r-i-n-g-a-r! AWESOME! Är inte särskilt bra på det men nu jävlar är jag på G.

Och här sitter jag och leker med datorn när jag 'egentligen' håller på och städar. Mina föräldrar kommer hem från Cypern idag så jag tänkte att mitt rum skulle se hyfsat ut så de slapp fucka ur det första de gör. Workin' on it.

Tipsar om Maximum The Hormone som gjort intro och outro till den sista halvan av Death Note-animen!
What's Up People!

Koi No Mega Lover

BOBSMADE - geeky chucks

Det finns en asgrym kille som har ett eget märke som heter Bobsmade. Han har en awesome och färgglad stil, och använder den för att pimpa allt från converse och hörlurar till glasögon. Alltså han tar beställningar och skapar personliga motiv för beställarna. Det här är min nya favoritgrej han gjort, nämligen ett par super-geeky converse!

Theme: Halo 3, Ellis from left for dead 2, Lightning from Final Fantasy 13, xbox 360. Klicka på bilden för att se den i större format på deviantART!



Har haft den sjukaste dagen ever!

Jag menar det, det är så sjukt att jag knappt kan tro det själv. Jag misslyckades med ALLT! Med grejer så patetiska att man inte borde kunna misslyckas med dem. Det började med att jag sov hos Sebastian, och skulle få skjuts till min hem-buss. Men Sebbes mor sölade så mycket att jag inte hann med den. Så hon och Sebbe fick skjutsa hem mig från stan istället. Väl hemma upptäckte jag att jag var vrålhungrig och jättesugen på tonfisk och makaroner. Jag hittade ingen tonfisk så jag ba "jag cyklar till ICA och köper tonfisk, det går ju snabbt", bara för att komma på att min cykel stod vid busstoppet flera kilometer därifrån. Men jag ville inte äta nån av den färdigmat vi hade hemma så jag tyckte det skulle vara värt att gå och hämta cykeln först i alla fall, för jag var så hungrig. Så jag gjorde det och cyklade och köpte en Yoggi och två burkar med tonfisk. När jag kom hem och skulle ställa in den ena burken i skafferiet insåg jag att vi hade redan ett helt torn av tonfiskburkar. 6 stycken. Och jag hade missat dem. Det var ju lite jobbigt tyckte jag, men jag fick ju en Yoggi i alla fall så inte helt bortslösat. Så jag tog fram en burk som hade "snabbmakaroner" skrivet över hela locket och kokade dem. Men det var inte snabbmakaroner visade det sig, så jag fick koka dem längre. Och lyckades överkoka dem så att de blev helt oätliga. Fan! tänkte jag och slängde dem och började koka upp nytt vatten. Och så tog jag fram Yoggin som jag druckit lite av på hemvägen och skakade den för att dricka det som var kvar. Bara det att jag hade glömt sätta på locket på den så Yoggin flög ut över hela köket och hela mig. Och jag hade bara underkläder på mig för att det var så varmt så det räckte inte med att bara byta kläder liksom. Så jag satt och åt indränkt i youghurt för att inte maten skulle kallna.



Fuzzy llama, funny llama, llama, llama, duck!

Haha, jag älskar deviantArt:




♥♥ ♥ Monde Yeux ♥ ♥♥

Jag har ett nytt favoritband! Sebastian hittade det på random igår när han sökte på "porn" på Spotify haha. I alla fall, de heter Monde Yeux och spelar Indie / Folk / Pop. Har lyssnat på dem sedan jag kom hem igår, till och med hela natten haha. Sjukt mysig sång, och jättefin musik. Låter lite som en blandning av Nightmare of You och Patrick Wolf, också de grymt bra artister ♥


Monde Yeux – Glue Me On
Monde Yeux – Dublin
Monde Yeux – Fun

Bring me the horizon


---

Är så OTROLIGT JÄVLA TRÖTT PÅ ATT VA SJUK. Orkar seriöst inte mer. Och om en vecka börjar jag jobba, kul att jag inte kommer ha hunnit ha minsta lilla normala sommarlovet innan dess. Och som vanligt när vi bestämt att vi ska prata i telefon gick det inte att få tag på Sebastian igårkväll. Killen har radioskugga var han än går. Jag hatar hela världen.

:))))) + :(((((

Vill ba påpeka att jag hittade en grymt god vattenmelon i kylskåpet och att jag var dum i huvudet och glömde min gamla slitna favorithoodie på bussen idag. Och tydligen missar jag ett fucking epic event i hamnen nu för att jag är förkyld och sitter hemma och snyter mig och äter vattenmelon. FML.

one more time one more time one more time

Detta är en av mina absoluta favoritlåtar: One More Time Har älskat den sen den kom ut och jag var 8 eller vad det nu blir.

Igår hjälpte Sebastian till att blekta och färga håret på mig så nu är det VÄLDIGT rosa igen. Tycker fortfarande det är faschinerande att Rose Red är mer lila än Cerise... Men jag är nöjd! Och när vi var och köpte hårfärg till Sebastian på City Gross hittade jag världens finaste shower gel, nämligen en med Pucca på! Den luktar körsbär (♥) och vanilj och förpackningen är helt rödrosa, och den har till och med ett par katter på 8D Och eftersom jag älskar Pucca kunde jag inte låta bli att köpa den haha *geek*


Plånboken är för övrigt ett av mina bästa köp ever, den är helt perfekt. Har verkligen massor av små fack osv (livsnödvändigt för mig) och förutom att det är Pucca på den är den också i min favoritnyans av blå (turkosaktig). OCh den har hållit sen juli 2007!

Idag färgade jag håret på Sebastian, och det blev asfint. Och han passar tokbra i sin nya näspiercing hihi. Tog med kameran för att fota men det kom jag ju såklart inte ihåg.

Äh. Jag är fortfarande sjuk, hostar konstant. Tur att jag har så fina saker att omge mig med! Det gör att det känns lite bättre. Känns lite meh att vara ensam hemma en fredagkväll, men jag orkar verkligen inte ut och göra nåt. Klarar typ ingenting när jag är sjuk. Men! På söndag ska jag vara med Sebastian och Pop och göra sushi, and there's gonna be some epic win I assure you.

someone come and- someone come and save my life, maybe I'll sleep when I am dead but now it's like the night is taking sides

Åh jag saknar min Sebastian så mycket att jag dör! Vi har bara setts en kort stund sen i söndags. Blir inte bättre av att man levt med 10 glada vänner dygnet runt i en vecka och sen kommer hem för att bo ensam i ett stort hus på landet. Förkyld till råga på allt. Och vi hade sagt att vi skulle prata ikväll men såklart har Sebastians mobil laddat ur. Jag tror att han är med August men hans mobil är snodd. ENSAAAAAM :(((((

Har abstinens efter att leka i staden, fixa mitt hår -klippa, bleka, färga-, träffa folk och ba GÖRA grejer! Fick också värsta impulsrycket att ta massa randombilder i en fotoautomat haha. Med Fish såklart! Vilket påminner om att mitt ID-kort går ut i augusti, katastrof. Undrar vad det kostar att skaffa nytt och hur lång tid det tar?

Pierce The Veil - The New National Anthem


Somebody’s supposed to fall in love.
Tear this place apart until you find me hiding, silenty I wait.

wtf. seriously wtf!!!


Erika, Buffy och Batman

Wee, nu sitter jag ensam i ett stort hus och äter fruktsallad. Erika kom hit igår och gjorde den för jag ville inte röra frukten för att inte smitta henne haha. Vi såg på The Dark Knight som var bra den här gången också. Grymt bra film asso! Idag har vi kollat på Buffy the Vampire Slayer och såg avsnittet när de är på en Halloweenfest som fuckar ur. En favorit tror jag! Buffy är så sjukt bra, älskar den serien. Alla karaktärer är helt underbara, och humorn helt bäst. Sen klippte jag lugg på Erika, vilket blev asfint. Hon lämnade mig för ett par timmar sen och nu är det väldigt tomt här. Saknar Sebastian galet mycket också :(


Mina favoritkaraktärer från BtVS, Spike & Giles haha ♥


don't bring your kids to the NOFX show, that's not responsible parenting



Woho, känner mig piggare idag. Vågade mig till och med iväg till stan för att vara moraliskt stöd när Sebastian piercade näsvingen, vilket blev ett ganska långdraget äventyr. Först hade vi bestämt att vi skulle ses på bussterminalen, han, hans mor Cicci och jag, klockan 2, men de dök inte upp. Det visade sig att de inte hade någon bil och Cicci behövde en till ikväll så hon var tvungen att fixa det. Så jag satt förkyld i regnet och frös i en timme innan de kom. Klockan 3 kom vi till piercaren som inte hade någon tid förns 4. Så jag fick hjälp att sätta i en ring i läppen och sen åt vi mackor och väntade. 4 piercade sig Sebastian och det blev awesome. Så himla fint. 16.15 var jag på bussterminalen och väntade på 16.30-bussen. Den kom aldrig. Åkte hem med 5-bussen istället och fick sällskap av Bodil.

Sammanlagt har jag alltså spenderat 2h och 45 minuter idag med att bara sitta och vänta. Kul. Men nu har jag lockat hit Erika att komma och underhålla mig! /end of rant

Peace & Love-filmen!


mina roliga kompisar (uppdaterad)

---


this incomprehensible boredom takes a hold again, and in this other dream I'm on top of the world ahead of the game, I think of reality and it hits me hardcore to the brain


Hej hej. Jag passade på att gå in till en piercare i Borlänge som fick hjälpa mig byta smycke i läppen för jag har inte kunnat skruva upp staven själv hahaha. Satte i hästskon jag hade i näsan förut och som jag gått runt med i örat ett tag. Är ganska nöjd men jag skulle vilja prova med en vanlig silvrig ring, vilket jag har en men inte kan få dit kulan på själv heller *handikappad* men jag tänkte ta med den och be om hjälp samtidigt som Sebastian piercar sig i näsan imorn, hihi.

Är dock FETT förkyld eller något, så jag hoppas jag är tillräckligt pigg för att ta mig till stan imorn över huvud taget. För övrigt drog mina föräldrar till Cypern idag, så jag har semester en vecka nu. Min största concern är hur jag ska handskas med eventuella åttabenta monster i huset den här veckan.

Och just det! När jag kom hem var jag till min stora förvåning nästan blond (har knappt sett mitt eget ansikte på en vecka). Klor och solljus har gjort sitt, lol.

Vill tipsa om ett par sköna låtar:
Florence + The Machine – Rabbit Heart (Raise It Up)
Robyn – Cry When You Get Older
Nationalteatern – Vi fortsätter spela rock´n roll men vi håller på att dö

Peace & Love - en rapport från Camp Bermuda

Nu kommer en sammanfattning av Peace & Love! (Varning för ASMYCKET text). Det började med katastrof då vi var 5 stycken som skulle skjutsas upp av Augusts mor i Sebbes mors bil på måndagen, och plötsligt skulle en till med. Det skulle inte få plats, och det blev lite tjafs och Augusts mor började packa ovanpå bilden som en indisk buss, och sen flippade hon ur och ville inte köra bilen alls längre. Det slutade med att hon körde upp August, Lukas och Viktor 12 på natten på söndagen i sin egen bil, dumpade dem i Borlänge klockan 3 på morgonen och körde hem igen. Inte särskilt moget av henne. Robin, Sebbe och jag fick skjuts av mina föräldrar på måndag morgon istället.

I alla fall, Peace & Love var helt underbart. Massa sköna människor och bra musik, och galet fint väder (runt 30° nästan alla dagar!). Vi var typ 10 pers från Nyköping som bodde i Camp Anka. Namnen kommer av att första dagen smugglade August in en vattenpipa i en kudde (glasföremål var förbjudna) och sen skar han upp kudden och spred fjädrarna över hela campet. Efter det gick det bara utför och snart hade vi det skabbigaste campet på hela Peace & Love. Uppbyggt av fågeldun, trasiga stolar, en halväten kyckling, påsar, papper, flaskor, blodfläckar, tältpinnar, burkar, matrester och spyor. Skojar inte, en av de sista dagarna kom det förbi två poliser som ba "Det här är det skabbigaste campet vi någonsin sett, seriöst vi måste få fota det!". Det slutade med att vi döpte om det till Camp Bermuda, ett område farligt för allmänheten. Saker och människor försvann spårlöst, och tappade man något på marken betraktades det som förlorat för all framtid. Sista dagen hittade vi dock mynt på marken varpå Sebastian utbrast "YES! Vi har lyckats med receptet!".

Trots skabbcampet var det en underbar vecka! Jag träffade finaste Jessika flera gånger och det ägde som fan! Hade så tokigt kul att det går inte att beskriva, allting överträffade mina förväntningar. Galna saker hände. Jag delade tält med Lukas de första nätterna, och fick den obehagliga överraskningen att han sover med öppna ögon, hur knäppt är inte det liksom?! Hahahahh och en dag var han försvunnen. När hela förmiddagen gått började vi bli oroliga på riktigt eftersom ingen hade sett honom sen Callé skickade iväg honom att göra något natten innan. Och han hade inte varit i det nyktraste laget efter att ha svept både öl, vin och Jäger. Till slut dök Galmin upp släpande på Lukas. Han hade hittat honom i ett dike, för Lukas hade blivit ledsagad av poliser till campingens fyllecell dagen innan och vinglat därifrån nu utan att hitta tillbaka till Camp Bermuda. Och hamnade istället i ett dike. Efter det fick han smeknamnet Jägermannen. Han sa att han skulle skriva en följetång om sina äventyr.

Jag hade aldrig varit i Borlänge förut, men det var väldigt suspekt alltihop. Alla gatunamn bestod av låtsasord som Tägtgatan, Masergatan och Tångringsvägen. Wtf liksom! Och på Kupolen, Sveriges typ största köpcenter, hade de inte Yoggi på Ica:t. DE VISSTE INTE ENS VAD DET VAR. Ännu mer wtf. I alla fall, en dag regnade det så vi gick och badade på äventyrsbadet brevid campingen. Det fanns en awesome rejv-rutschkana, en kolsvart tunnel med blinkande lampor. Synd att jag är allergisk mot klor. Min hårbotten kliar fortfarande.

Men själva festivalen då! På tisdagen gick vi på meditation med Thomas DiLevas exfru. Det gick mest ut på att hon satt och sa till oss att andas. På onsdagen såg vi Mika, och det var mysigt. På torsdagen såg vi Hoffmaestro som var helgrymma, jag hörde min favoritlåt med A Day to Remember (The Plot to Bomb the Panhandle) men orkade inte stanna längre haha fail. Såg lite på NOFX också, men jag lyssnar typ inte på dem så eh. MEN! På kvällen rejvade jag och Lotta loss till Robyn och Kent, vilka ÄGDE! Robyn är min barndomsidol men jag älskar henne fortfarande för hon är så himla cool och egen. Viker sig inte för någon, bara girlpower to the core *girlcrush*. Och Kent är bara bäst, inget tal om saken. Så sjukt underbara. Ringde finaste Erika så hon fick höra 747 i telefonen och fick världens bästa sms av henne sen.

På fredagen mådde jag inte bra någonstans, hade typ värmeslag eller något. Såg Billy Talent ett par låtar (fick höra Devil in a Midnight Mass vilket ägde såklart!) men orkade sen inte mer utan letade mig igenom hela festivalområdet efter glass och till slut hamnade jag till min stora lycka vid Nationalteatern! Kom tyvärr fram precis när Kolla Kolla tog slut, slashcry på det, men Livet är en fest, Barn av vår tid och Vi fortsätter spela rock'n'roll men vi håller på att dö vägde upp det, hihi. Sen såg jag Den Svenska Björnstammen med Martin, Jessika och Sara. Hade aldrig hört dem förut men bestämde direkt att jag skulle se dem pga deras coola namn! Haha. De var rätt bra men inte lika party som jag hoppats på. Guld var i alla fall asmysig. Sen stod jag längst fram på The Hives, men publiken var sämst. Ingen röjde där jag var och de som stod närmast mig var fittor och helt jävla dumma i huvudet och sabbade stämningen så himla hårt att jag gick därifrån. Fail. Men jag blev betydligt gladare av Familjen, i alla fall den sista låten, Det snurrar i min skalle. Det var som att hela festivalens 42000 besökare var där och röjde, alla hoppade och sjöng med och det var helt galet. Men det var tråkigt att han nästan bara körde nya låtar, de gamla är mycket bättre. Sen såg jag av en händelse när Europe körde The Final Countdown, *achivement unlocked* liksom.

På lördagen var det så sjukt varmt att jag missade både Hästpojken, Crashdïet och De Lyckliga Kompisarna för att varken jag eller någon annan i campet orkade röra sig förns solen började gå ner. Vi chillade i alla fall lite till Mando Diao, och sparade krafterna för att kunna mosha järnet till Adept. Lyckligast var jag när de körde An Era of Treachery, fan vad bra den är. Sen chillade vi lite till Mew, som jag kom alldeles för sent till. Hade velat stå längst fram, men var längst bak. Dog i alla fall lite när de spelade Apocalypso, så grymt bra låt! Sen drog vi till Sonata Arctica. Blev lite besviken på att de inte körde många låtar jag kände igen ehe, men det var grymt i alla fall, och de körde Full Moon så jag var lycklig ändå. Träffade också en ashärlig snubbe där! Han var enorm, hade grön hawaiiskjorta och körde små discomoves under hela spelningen. Så jävla härlig!

Och på söndagen gick vi på skabbjakt. De allra flesta lämnade campingen tidigt och lämnade högar med tält, stolar, skor och (verkligen) allt möjligt kvar när de drog. Sebbe, Lukas, Viktor, August, Robin, Agnes, Karl och jag var däremot kvar tills vi blev utslängda kl 12, så vi hade gott om tid att leta igenom allt som blivit kvarlämnat. Vi hittade tonfisk, fruktsallad, ravioli och majs på burk, massor av öl, högvis med solglasögon, flera fina tältstolar vi behöll, en bok, en hatt, en tom plånbok, en iphone, bollar, en gitarr (!) och en cider. Robin hittade också ett jättefint paraply jag fick, och Viktor hittade ett par solbrillor till mig. Själv hittade jag en tiara och en jättefin ny röd 'kärra' att köra packningen på. Viktor hittade bara fina och bra grejer.

Peace & Love i bilder











Robyn


Den Svenska Björnstammen

Europe



Sonata Arctica
Viktor som spelar gitarr här har tagit den första bilden, Lotta tog den på mig när jag röker pipa och Robin fotade Sebbe och mig under paraplyet.

Hemma

Hej hopp. Efter en veckas äventyr i Borlänge är jag nu hemma framför datorn igen. Jag är väldigt mörbultad, och nästan blond av solljus och klor. Har haft en helt underbar tid med vännerna på Peace & Love, men gud vad skönt det kommer bli att få sova i en säng igen. En utförlig redovisning av festivalen kommer förr eller senare, men definitivt inte idag. Puss!

/Trött tjej

Såg finaste Robyn igår! Det var party. Pep...

dsc00077 (MMS)

Såg finaste Robyn igår! Det var party. Peppade som fan när hon körde Be Mine. Sen spelade Kent direkt efter och det var helt underbart! Stod inte jättenära men såg fett bra, och de är nog världens bästa liveband. Haha asso gårdagen var helt underbart galen, vi gjorde om Camp Anka till Camp Fjortis och så satt ALLA och hinkade cider och skrek 'FJORTISCAMP! FJORTISCAMP!' haha xD Idag köpte jag frukost för 67 kr. Två drickor, en yoggi och en fruktsallad. Känns lite ovärt lol, men vi åt i alla fall asfin sushi igår.


Ser Hoffmaestro this very moment. Har knap...

dsc00064 (MMS)

Ser Hoffmaestro this very moment. Har knappt lyssnat på dem förut men gud vad bra de är! Fett skön musik och deras energi på scenen är grym, jag är helsåld :D står och håller koll på Lukas samtidigt, han hamnade i fyllecell igår och mår inte bra men han ville se Hoffmaestro så han kämpade sig hit. Han ser lite piggare ut nu iaf, livemusiken har väl gjort sitt ^^


RSS 2.0