hurr durr

Anonym om kigurumi-store:
Du som spammar och/eller bara tigger läsare och lämnar kommentarer som "Hej, allt bra? =)" kan köra upp en ananas i röven och dra härifrån.

jag vill haa en annanas i röven!!!!!!!!
oooooooooooooooo vad rädd jag blir
vad ska du göra posta en brev
I don't even.... varför i helvete sitter du och tar det där så personligt? Va?
Men visst visst, om du så gärna vill, jag kan posta en. Ska jag skicka den till Lövånger eller?

Katt med konstigt hår om omg:
AWWQWWWAAWERRRGGHRGHAHGRHRGRHRGRHGRGH

DIN HEADER

ÄR DET MEST AMAZINGLY FANTASTISKA

JAG NÅGONSIN SETT

JAG DERPAR SÖNDER. SRSSLY

MA-KA-LÖST!




Tackar och bockar kära du! Du får ta det försiktigt med komplimangerna annars blir min hjärna så derpig att den rinner ut genom öronen. Tack än en gång, kul att den gillas!


Evy om emmaboda peppeN:
Jag kikar ofta in på din blogg för att se om du har uppdaterat, så fler läsare än så har du allt ;) Keep rockin' it, d00d, och ha riktigt jävla kul nu!
Det är ju helt förtjusande! Nu ska jag fira!



Biz om emmaboda peppeN:
Här har du en trogen läsare! <3
Håhåhå, stålande! Det gillar jag.



Anonym om emmaboda peppeN:
Ey, följer fortfarande din blogg. Ända sedan du starta den!

/Micke "Matrix"

Åhå, såpass! Där ser man... Mycket trevligt att höra kära vän :D

Gnarl om emmaboda peppeN:
Åhhhh, haha din blogg är fortfarande den bästa bloggen jag vet. Men tin tumblr är också fin, så jag stalkar även den med jämna mellanrum.

Du borde ju springa in i mig på Sci-Fi bokhandeln eller i Bågen nu när du är i Stockholm! Det hade jag gillat.
Men, smickrare där! Är mycket stolt över att ha dig som stalker, du är bäst.



felix, en reko man om emmaboda peppeN:
din "pathetic excuse for a blog" fick nu en läsare till.
Hade detta varit fejsbook hade jag gillat din kommentar flera gånger om

ironi

Tur att det inte regnade i fyra dagar av sex på Emmaboda. Tur att jag inte gick runt med russinfingrar eller att jag inte knuffades omkull redan under Skrillex första låt och låg kvar där och blev hoppad på tills låten var slut. Tur att Lukas inte behövde trösta mig i en timma efteråt och att jag inte behövde känna det som att jag blivit mald genom en köttkvarn resten av festivalen.

Skämt åsido, det var kul. Oftast (Y).

emmaboda peppeN

tjoho, nu drar jag snart till mannen i mitt liv och taggar emmaboda! jag kommer vara en blöt, full och glad frida i en vecka, hohoho. och skabbig. well well, cya around! särskilt du gnarl, den enda som typ fortfarande följer den här poor excuse of a blog hahahahh. ha det fint!


a certain disregard for the rules

a certain disregard for the rules
a certain disregard for the rules by sushicore

swärdness

Jag kom just att tänka på en grej om Tim Burtons Alice i Underlandet-film, angående The Vorpal Sword.

Dom säger ju att det inte får användas till något annat än att döda Jabberwockeyn (när Alice tänker hugga av Hattmakarens kedja med svärdet). Och när hon väl går ut för att slaya den så säger Jabberwockeyn typ "so we meet again" och syftar på svärdet. Vilket uppenbarligen betyder att de mötts förut. Och min första tanke var då att måste det inte vara fruktansvärt tråkigt att vara det svärdet om det enda man är tillåten att uträtta är att fighta en och bara en fiende? Och min andra och mer intressanta tanke: måste det inte vara ett ganska dåligt svärd eller ett svärd med makalös otur som bara burits av värdelösa fighters med tanke på att svärdet är tillverkat för ett syfte, och ett syfte enbart, men ändå inte lyckas utföra denna enda uppgift den tillverkats för förrän Alice la rabarber på det?

omg

omg ogm ogmomgomgomgmogmmmoooo oooooooommmmmggggg

jag är uppväxt med jumbobågar (superstora ostbågar) och det sorgligaste ögonblicket i min barndom var när dom slutade sälja just jumbobågar

OCH GISSA VAD JAG HITTADE IGÅR NÄR VI LETADE FESTIVALKÄK PÅ COOP

SUPER CHEESE DOODLES

bäst

lycka överallt

så jävla gott

och förresten har jag till slut fixat en ordentlig header, så det är bara att uppdatera och beskåda hohoho

boiled frogs


no regrets

Usch, jag fick till slut facea verkligheten och inse att jag inte kommer till emmaboda på något billigt sätt, så jag har köpt bussbiljetter nu. Till samma pris som själva festivalbiljetten. Har inte mycket pengar kvar nu, kommer utan tvekan vara fattigare än en kyrkråtta när det här är över.

Smart osm jag är var jag i stockholm i måndags och shoppade loss också. Dyra serier, dyra askar, dyra skor. Kattskor. Jag ångrar inget.


krossa


ok ok jag är här hahah
och det här är min vansinnigt snygga patch jag gjorde 5 min innan jag drog till harry potter premiären

Hohoho, sitter och väntar på en buss nu. M...

Hohoho, sitter och väntar på en buss nu. Med en "krossa voldemort" patch på tröjan och en trollstav i väskan. För ska man gå på Harry Potter-premiär ska man göra det ordentligt.


thir13en ghosts


Hohoho, idag är jag hemma igen efter att ha sovit borta 5 nätter. Jag spenderade 2 hos Jesper tillsammans med honom, Bodil och Jespers vattenpipa. Vi åt tacos, vältrade oss i bakelser och tittade på skräckfilm. Och lite porr. Fint som snus.

Sen var jag hos Csanis och drack vodka med Julle och Joppe. Vi cyklade till coop, snackade skit och åt upp Csanis brorsas ostbågar. Och tittade på fab 5.

Sen var jag hos Pop och tittade på skräckfilm med honom och Oskar. Vi såg bla thir13en ghosts. TOKIGT BRA film. Det var något med den som gjorde att jag gillade den skarpt. Kanske att den innehöll hela 13 st olika spöken (♥) hahah. Men den var ascool. Den handlar om en familj som ärver ett skitspejsat hus och flyttar in, ovetandes om att det finns 13 hämndlystna spöken inlåsta i källaren. Det fattar familjen inte förns huset som i princip är en skitstor maskin låser in dem och släpper ut spökena ett efter ett. Låter inte så speciellt kanske men jag gillade den stenhårt. Den var i alla fall sjukt spännande och rätt blodig.




13 ghosts gif:arna är från kamaezing


Vi såg också Dead Birds som inte var i närheten av 13 ghosts nivå, men som överraskade mig positivt. Den utspelar sig på 1800-talet (vilket gjorde att jag hade ganska låga förväntningar på skräcknivån eftersom man inte har så mycket att relatera till... typ) och den var inte jättebra, men den var verkligen läskigare än jag trodde. Den lyckades bygga upp en riktigt ruskig atmosfär. Att Pop satt brevid mig och var livrädd kan dock ha bidragit till detta, haha. Kände mig sjukt modig när det var han som ryckte till och inte jag. Anyway. Det hände många jävligt skumma grejer och hade några verkliga OHSHIT!-moments. Och jag ska inte avslöja för mycket men slutet mindfuckar en rätt brutalt.

Nu sitter jag här och äter avocadomousse (!) och försöker avgöra om det är gott eller inte, samt funderar på att försöka lokalisera min rökelse som ska finnas någonstans.

+++


åhå

Åhåhåhååååå. Har haft ett par ruskigt fina dagar. I helgen kom fint folk hit och åt glass och ostbollar och pizza och spelade DoA och Halo och tittade på film. Och rök vattenpipa. Och byggde vedtorn. Och igår gjorde jag många fina inköp. Bla en solcellsdriven dansande apa som Pop fick, Scott Pilgrim-dvd på rea och världens finaste ask, även den på rea. Titta bara. Rosa rosa rosa, lyktor, katakana, asiat, kanin, drinkar, blommor etc. Det finns liksom inget som inte är awesome med den. Och innehållet? Inte så pjåkigt det heller. Förutom detta köpte jag också världens finaste såpbubbel-behållare: en genomskinlig björn. Som heter James. Som har en knallblå såpbubbleblandning i sig. Fint som snus. Har inte orkat fota än bara. Jag fick också ett par väldigt passande armband från mor som just kom hem från Grekland. Armbandet kommentarade mor med "det passar väl dig, du är ju lite religiös. Du har väl din egen religion typ" hahahah.



iamthestrange


alla som inte dansar


Den här kvällen var helt vansinnig. Kan fortfarande inte komma över att vi lämnade vetrinskåpet intakt. Jag pajade en skitstor vas... med huvudet. Kände det inte direkt då, men vaknade när vi sovit ett tag av att ett område på mitt huvud var enormt svullet och gjorde skitont när jag hade den sidan mot kudden haha. Hittade ett jack senare också. Party hard. Hur som helst. Vi hade askul. Vi fick inga högtalare att funka med någon dator så vi lyssnade på det vi hittade. Vilket var ca 50 skivor med 90-talshits. Nostalgitrippade loss. Joppe och Simon rappade hela kvällen. Och vi satt i säkert en timme runt Astrids köksbord och slukade varma knäckemackor med ost som om det inte fanns någon morgondag.

hurr durr

I övrigt har jag varit sjuk sedan studentbalen. Tjoho. Alltså nästan 3 veckor. Den andra veckan var värst. Orkade inte göra någonting, hostade och snorade som om jag fick betalt för det. Bra betalt. Synd att jag inte fick det. Hade kunnat tjäna en förmögenhet. Har just börjat få tillbaka lite av mitt smaksinne. Luktsinnet lyser fortfarande med sin frånvaro. MIN VÄRLD ÄR SÅ FATTIG JUST NU.

Anyway. Mina föräldrar är borta den här veckan, så i måndags kom Lukstr, JesBo, Julle och Joppe och höll mig sällskap. Det var meningen att vi skulle ha en filmkväll, men vid 6-tiden började vi spela Heavy Rain. Och sen slutade vi inte. Jag gick och la mig vid 6 på morgonen för att orka vara med Pop sedan, men de andra kämpade vidare ett tag till. Och när jag vaknade vid 14 hade de redan varit igång ett tag och spelat ut hela spelet. Sjukt värd natt. Helt hysterisk.

Nu är min dygnsrytm helt fuckad. I don't even.




bättre sent än aldrig: inlägg om studenten och sånt

Så, vad har jag gjort under min blogg-semester? Jag har tagit studenten. Like a boss. Vilket betyder att jag förfestade i det gröna natten innan (like a boss), sov 1h och 40 min (like a boss) innan jag vinglade iväg i högklackat (like a boss) till champagnefrukosten. Avslutade de här 12 plågsamma åren med 16 mvg:n (like a boss) och stipendium på 3k (like a boss). Sket i mottagning och släktträffar och smörgåstårta och käkade på grekisk restaurang med mor, far, mormor, pojkvän och 1 av mina närmsta vänner istället (like a boss). Firade efteråt med klassen med energidryck och polsk kommunistvodka (like a boss), höll mig på benen i ett dygn efter att jag gått upp (like a boss), gick vilse på väg till pojkvännen (fail) och liftade istället med ett par skummisar (like a boss) och kom fram levande (like a boss).


Kan inte säga annat än att jag hade störtkul och att jag verkligen gick i den finaste klassen man kan tänka sig. Faktiskt. Den enda klassen jag någonsin trivts i. Anyway, jag är DONE med skolan för stunden. Söker jobb för osv istället. Känner att jag vill prova på nåt annat ett tag, det där med att göra saker folk säger åt en att göra för att de säger åt en att göra sakerna, inte för att du kommer ha användning av dem senare i livet eller så, under styrelsen av en helt och hållet inkompetent rektor, jag känner att jag fått min dos nu. Nu ska jag göra något annat ett år. Sen, till nästa höst ska Bodil och jag försöka lägga vantarna på några maffiga stipendium och ta oss in på någon internatskola i Japan och plugga japanska. Det är drömmen. Blir det inte av av den ena eller andra anledningen är planen typ grafisk illustration eller datagrafik. Kanske frisörutbildning. Något kreativt.

Well, det var det det.

anime :DDDDDD

Fan, kom på nu att min lista med animes som folk rekommenderat mig är förlorad eftersom den var en gadget D: Men oh well, uppdaterar den här lite:

Anime/filmer jag sett:
  • Howl's Moving Castle
  • Spirited Away
  • Perfect Blue
  • Kakurenbo
  • Cowboy Bebop the Movie: Knockin' on Heaven's Door
  • Tekkon Kinkreet
  • Paprika
  • My Neighbor Totoro
  • Blood: The Last Vampire
  • Vampire Hunter D: Bloodlust
  • Tales from Earthsea
  • Akira
  • Final Fantasy VII Advent Children
  • Kiki's Delivery Service
  • The Castle of Cagliostro
  • The Girl Who Leapt Through Time
  • Grave of the Fireflies
  • Barefoot Gen
  • Princess Mononoke
  • Metropolis
  • Ponyo
  • The Cat Returns
  • Summer Wars
Anime/filmer jag vill se:
  • Steamboy
  • Puss in Boots
Anime/serier jag avslutat:
  • Death Note
  • Ouran High School Host Club
  • Tengen Toppa Gurren Lagann
  • Samurai Champloo
  • Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha
  • Darker Than Black Gaiden
  • Darker than Black: Ryūsei no Gemini
  • FLCL
  • Mnemosyne
  • Higurashi No Naku Koro Ni
  • Higurashi No Naku Koro Ni Kai

Anime/serier jag sett mer eller mindre av men inte avslutat:
  • Naruto
  • Eureka 7
  • Mushishi * (13)
  • Sailor Moon
  • Petshop of Horrors
  • Soul Eater (17)
  • Code Geass (3)
  • Kuragehime *(2)
  • Durarara * (8)
  • K-On* (3)
  • BRS* (1)
  • Lucky Star * (6)
  • Kuroshitsuji *
  • Elfen Lied (1)
    * tänker avsluta dessa också... någon gång
Anime/serier som jag sett lite random bitar ur av olika anledningar:
  • Pokemon (duh)
  • One Piece
  • Bleach
  • Hetalia
  • + massa andra jag inte minns
Anime/serier jag vill se:
  • slutet på Mushishi >:|
  • Arakawa under the Bridge
Yeah så jag och Bodil har sett klart båda säsongerna av Higurashi No Naku Koro Ni, sjukt bra båda två även om ettan var mycket läskigare och med andra ord lite bättre (lol). De var väldigt olika, ettan var seriöst helt psycho. Tvåan var det inte alls, dock väldigt spännande i och med att man får veta anledningarna bakom det som händer och vad allt går ut på egentligen, hahah.
Jag har tittat lite på K-On (en shojou och handlar om ett par tjejer som startar ett band, den är sjukt gullig, mysig och lite random) och Lucky Star (också en shojou, det är en slice-of-life som handlar om en tjej som är galen i anime och spel... yeah. Första avsnittet suger men den blir riktigt rolig sen).
Och Kuroshitsuji är det meningen att jag ska se med Bodil nu när Higurashi är avklarad.
Har även tittat en del på Code Geass igen (på bussen till Tjeckien), har dock fortfarande inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den eller inte. Den är rätt cool, men storyn? Vi får se.

hurr durr magic


ehu

Ehhh känner att det kommer ta ett tag att be back on track med bloggandet liksom. Har blivit sjukt beroende av tumblr den här tiden, ja ännu mer än förut (jag har varit sjuk sjukt länge = sitta hemma vid datorn sjukt mycket + inte haft någon egen dator = inga gamla bokmärken/historik = vad fan var det jag brukade göra på datorn innan?). Men jag och min lilla macbook kommer bra överens so far! Har börjat färglägga lite saker redan, NAJS MED PS IGEN, hehu.

Anyway... jag såg en sjukt bra film idag på sexan: Lucky Number Slevin. Galet bra. Väldigt spännande och ganska mind-fuckande ehhhh vet inte vad jag kan säga utan att spoila. Men den var lite Spy Game möter Fight Club typ. Handlar om en kille som ska hälsa på en kompis tror han, men kompisen är inte i lägenheten när han kommer dit. Han blir sedan förväxlad med kompisen som var skyldig några andra snubbar en jävla massa pengar. För att bli fri från skulden måste han döda en kille. Kortkortkort sammanfattning, det är mycket mer avancerat än så, men men. Kan avslöga att Bruce Willis är med (♥) och Josh Hartnett är vrålsnygg i huvudrollen :DDD

RSS 2.0