♔ Ben & Jerry's ♔

Yeah baby! Igår var fin. Jag lekte med Erika. Vi åt pizza, ostbågar och världens godaste fruktsallad ♥ Sen drog jag till August. Busschauffören som körde till stan måste ha varit så himla ensam, bussen var helt tom bortsett från mig... och han pratade hela resan! Jag dog lite. Hos August kollade vi (+Sebbe, Edvin, Lukas) kollade på Kung Pao. Crazy shit det där. Edvin och Sebbe gick och la sig. August följde deras exempel efter Pineapple Express, och lämnade mig och Lukas med The Fast & Furious och gul bil leken till efter 04 xD Idag åkte jag hem en sväng och matade katten, sen åkte jag tillbaka, lol. Så nu sitter Sebastian och jag med varsin B&J och försöker kolla på How I Met Your Mother. Helgen har varit supervärd i alla fall ^^

Miss Carousel


© blueberrybells

blueberrybell

Nu inser jag varför mitt undermedvetna alltid får mig att stanna uppe jättelänge på fredagar. Det är för att jag vill vara uppe jättelänge på lördagen, och om jag gått och lagt mig sent på fredagen vaknar jag senare och då är det inga problem att vara uppe långt efter midnatt sen! För lördagar är mysiga, och det blir ofta sent med filmer och så. Visste väl att det låg något bakom det här. Synd att jag gick och la mig vid 12 igår :/



Men oh well. Vad gör en tjej som är rastlös, sushicorare och hemmagående sen dagar tillbaka? Hon ger sitt hår en make-over! Duh. Så jag färgade om och klippte raklugg i typ tisdags. Är väldigt nöjd! ^^

Bergochdalbana

Så länge hjärtat mitt slår
så minns jag dig när
Du stack ett hål i min kevlarsjäl
Och så blev du mitt sår
och jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Idag var sådär. Frös imorse som vanligt... försökte värma mig med en varmdusch. Vattnet blev bara ljummet -> ledsen Frida. Jag gick en promenad med Csanis och Jonte och det var trevligt, men skolan sög i allmänhet. Ingen Bodil alltså. Ingen Marcus. Lekte med Bea på japanskan så jag överlevde den också. Mitt efternamn blir superkefft på katakana. Har varit väldigt trött hela dan, och Sebastian hängig han med. Inget fredagsmys. Jag ringde Jocke och whineade lite istället så sen kom han i alla fall ut och lekte med mig = dagens finaste ♥

Sen hade mor med sig presenter från Karlstad också! En rosa tisha med vita prickar, och en blå med en pimpad tvättbjörn från Carlings 8) Uppskattas! Men det känns alltid lika sorgligt att va ensam en fredagkväll, lol. Hade gärna stuckit till August om jag bodde närmre, men pallar inte bussa nåt mer idag. Skulle säkert ba somna stilla i ett hörn anyway, sov typ inget inatt.

OCH MIN LÖN HAR NÅGON SNUVAT MIG PÅ OCKSÅ. Två jobb den här månaden och inte en krona på kontot, wtf!!! Wtf!!!

PS: det är verkligen jobbigt att skriva när man har flera kilo katt i famnen. Och ingen annanstans duger för henne. MÅSTE va med. Så nära som möjligt. Helst i ansiktet. Det är min katt. Men Internetet i mitt rum är kirrat nu så jag är tillbaka i min lilla lya.

:((( !!!! :''''((((( !!!1!! :('((((((((((((((( :''''((((( :'<

Yo, Viktor lärde mig illustrator för någon vecka sen! Spännande program det där, men det passar nog inte riktigt min stil eller vad man ska säga. Gillar 'handgjorda' linjer mer, de är mer levande ^^ Anyway, galen tjej, enjoy lol ->

Jag var för övrigt i skolan idag. Har varit hemma superförkyld sen i lördags så det var på tiden att jag kom ut lite. Failade dock på att fatta att vi hade matteprov idag, något som jag visste om och tänkt plugga till idag när jag kom hem. Brist i planeringen där kanske. Behöver nog inte säga att det sög. Men men, matten kan gå och knulla en gammal kratta, imho.

Till min stora sorg var dock BODIL INTE I SKOLAN och hon kommer inte imorn heller så det blir väl till att sitta i ett hörn och skära sig med en rostig gaffel på idrotten imorn. Om jag ens går upp ur sängen. SKOLTIMMARNA ÄR MENINGSLÖSA UTAN DIG BODIL-CHAN. Waaaaaaaaäääää :'''''((

cure to boredom: lolcats ♥


---

---

Jag är fortfarande sjuk -.-' Pallar inte plugga, vill ut och leka men det är inget kul själv.
Så jag sitter inne och ritar/lodar på internet.


att tänka för mycket är dåligt för hälsan


Bra jobbat Frida

Whoa. Mor kom just hem, och när jag skulle gå och öppna dörren för henne snavade jag på internetkabeln så att min söta lilla Macbook for i golvet. Den funkar men är väldigt skev i stängt läge och internetuttaget i väggen pajade. Känns inte alls bra.

bollar

Önskar mitt hår var längre så jag kunde göra fluffiga bollar av det

Cotton candy och så

Jag fick för mig att mitt hår var jätteskabbigt, och eftersom jag ändå gått och tänkt på det ett tag ställde jag mig och skulle raka min sidecut som hunnit bli lika lång som ett finger. Men då hade jag just duschat så håret var helt fluffigt och lockigt och bleknat och jag ba omg sockervadd! och sen kunde jag inte förmå mig att raka något i alla fall. Suck. Vene vad jag ska göra med det eller vart det är påväg över huvud taget. Sebastian tjatar på mig gång på gång att jag ska skaffa raklugg igen, men jag har haft det så länge~~~ och jag ser så liten ut i det, och det är svårt nog redan som det är att övertyga folk om att jag faktist är 18. Inte för att det egentligen spelar någon roll... Kanske blir det ändå. By the way, det skulle trots allt va rätt episkt att va lolita! Synd att det är helt out of my economy. Bla bla bla märks det att jag har supertråkigt? Men om jag pallar ska jag i alla fall fixa en ny header imorn. Det är dags.


Vill ha Calippo :(

Jag är jättejättejätteförkyld. Feber, huvudvärk, asmycket hosta, the whole shebang. Har roat mig med Pet Society och Neil Gaimans Sandman i stort sett hela dagen. Fint är i alla fall att jag upptäckte att sladden till mina högtalare är mycket längre än jag trodde så jag kan spela Nightwish och Infected Mushroom på hög volym och maxad bas fast jag sitter i sängen. Det gör att det känns lite bättre.

Det var länge sen jag lyssnade ordentligt på Nightwish (mina största idoler när jag gick i 7:an), men deras musik är var fan underbar. Synd att deras 'nya' sångerska är så kass att hon borde skjutas.


Attached

Jag är jättesnuvig så jag tog ur min hästsko för att misshandla näsan mindre när jag snyter mig men gosh... haha när jag la ifrån mig den kände jag typ ett stygn i hjärtat och ba omg det ligger en del av mig själv där *sentimental*. Det kändes ungefär som att jag plockat ut en tand eller något annat som ska sitta fast på mig. Och jag stod inte ut så jag satte tillbaks den, hahaha.

this shit is bananas: B-A-N-A-N-A-S

Jag är sjuk, bitter och jävligt uttråkad. Dagens projekt blir att koka nudlar; grubbla över meningen med allt och försöka att inte dö av hopplöshet.


This ain't a scene

Bild 1: Såhär fint har August skottat. Bild 2: Jag såg faktiskt gräs tidigare i veckan. Bild 3: I måndags/tisdags hade någon gått runt och snatchat bord vid elevskåpen. Vi brukar ha 2 eller 3 men nu hade vi bara ett. Förvirringen var total. Bild 4: klassen var hemma hos vår asgrymma historielärare Johan som bjöd på chips och glass, och som har världens grymmaste hus fullt med konst, modellbåtar och installationer. Mitt drömhus. Bodil och Bea hann bli trötta.





Put your hands up for Thorstensson

Igår satt jag, August, Sebbe, Emil, Robin mfl på chill i några timmar och rökte vattenpipa. August hade släpat med sig två spadar och två sopborstar hemifrån och skottade för glatta livet. Varför? "Men jag sitter ju bara hemma och spelar tv-spel hela dagarna, jag vill bara göra något vettigt!". Han är så fin.


Wonderwoman


Det är ungdomens förfall inkörsporten till allt massförvirring och fetma brottslighet och helvetet nästa

Weehoo, idag var jag tröttare än en gasad jude. Erika gav mig fina grejer och jag blev gladast. Jag hittade fina bilder från i fredags :D Rebecca lyckades fånga några miner för fina för att inte delas med världen så, enjoy!

Åtminstone Sebbes och Robins miner kan dock bortförklaras med lustgas. Linus är bara knasig xD

パーティー (paatii!)

Wanna know a secret? Fredagen blev så sjukt mycket värdare än förutsett. Den blev till och med awesome. Robin var nämligen världens snällaste och frågade om jag fick följa med till Rubens 18-årsfest i Tystberga, och ser man på det fick jag! Hihi. Det var asroligt, det var liksom bara snela hestar jag kände (save for the birthdaykid) där så det var hur mys som helst. Robin Sebbe och Emil hade lustgas och var galet flummiga, vi rökte vattenpipa och dansade hela natten, och Linus blev helt efterbliven ♥ (och om man gillar guy love kan jag säga att det blev en hel del fan-service)

Och ja.. innan kände Sebbe, Robin, Linda och jag för att va coola så vi gled runt i solglasögon mitt i natten och var allmänt awesome. Galet fin dag/kväll/natt säger jag bara.


skitjapanska

Hey Bodil, jag tar tillbaka, det känns inte bra någonstans. Jag fuckar ur på imperfekt! Hur tror läraren att man kan lära sig hundra olika ologiska ändelser, med efter 5 minuters genomgång. Boken förklarar ju inte heller alls hur man vet vilken ändelse man ska använda på vilka verb wtf!!! Jag fattar inteeee :((((( Åh fail.

Plastic Beach vs Gruspyramider

Yeah, idag upptäckte Bodil och jag att eftersom att snön smält bort fanns det väldigt mycket grus ute, så vi var kreativa och byggde sandslott gruspyramider på bussterminalen (Y) med flagga och allt.



OCH AHHH! Äntligen ett reklamavbrott man kan uppskatta! Satt just och lyssnade på Gorillaz på Spotify när det kom en reklam som förkunnade att deras nya album finns uppe nu! I approve. Fast jag har kommit fram till att det låter inte som Gorillaz... Men Rhinestone Eyes är i alla fall grymt bra ♥

Nu ska jag plugga japanska och lite sånt.

lite halvawesome imho

Alltså förlåt men jag bara måste showa off lite... jag fick ett sistaminuten-jobb förra veckan, att rita en stereotypisk professor till lördagsbilagan. Och när den kom med i tidningen var den fucking enorm xD jag tyckte det var rätt skoj!

Stolt tjej ^

inget blir som man tänkt sig :(((((

MEN BAJS. Sitter här och försöker plugga japanska och kan inte koncentrera mig och är sugen på sötsaker men orkar inte äta nåt gott för jag kommer inte få behålla smaken om jag ändå ska skölja med listerine efteråt. Med andra ord: jag tycker synd om mig själv. Så jag ringde Sebastian för att få lite tröst, men han hade knappt tid att prata fast jag hann få reda på att vi kommer inte kunna leka på flera dagar för kan inte komma hit idag, imorn ska jag vara med en annan, och på fredag ska han supa och alla jag känner ska dit med honom men jag är inte bjuden. Vi har inte lekt alls den här veckan (utom någon timme igår då jag var hos honom men han bara sov). Så nu tycker jag ännu mer synd om mig själv.

SÄÄÄÄÄL


JAG HAR EN SÄL 8D (Bea har en säl) Titta, han är glad att se dig!


I didn't know vanity is a crime


Piercade läppen idag ^^ jag blev jättenöjd! Sadly, mina föräldrar håller inte med. Inte för att jag bryr mig om de tycker jag är fin eller inte, men de kan väl hålla sina negativa åsikter för sig själva som civiliserade människor... Jag vet att alla tycker olika och jag respekterar det, men det känns inte okej att när ens familj inte gör det. Hur kul är det att höra "men gud vad fult" och att man är en "besvikelse" från sina egna föräldrar? Jag går inte och dissar deras smaklösa outfits... Och att man borde göra helt andra saker för pengarna, wtf det är mina pengar. Jag har till och med eget jobb dvs egen inkomst. Och hey, om jag inte piercat mig för pengarna hade de med 100% sannolikhet gått till fika och godis. Som Kira skulle ha sagt, I'm righteous! Ahh rant rant, vem bryr sig. Mest ville ba skriva av mig lite för att jag tar illa upp över att jag är en besvikelse för mina föräldrar fast jag har höga betyg, är relativt skötsam, och inte någon fara för samhället. Vad begär dom liksom. Nu ska jag plugga.

PS: massa kärlek till Bodil och Fisken för att ni är dom ni är och tar mig för den jag är <3<333

SVÄVARN

Detta är Marcus som flyger, och detta är vad vi gör i min klass när läraren ber oss fota entrén.

Partytrick?

Ska gå och lägga mig nu men först: något awesome hände just! Jag tvättar min septum med tvål ibland och nyss när jag gjorde det lyckades jag blåsa en såpbubbla genom näsan 8D WIN!

Teenage dirtbag, bitches

.


Pippilotta Delicatessa Windowshade Mackrelmint Ephraim's Daughter Longstocking

Time for show-off! Nej det föreställer inte Pippi, det föreställer någon som cosplayar henne :D

Sushi, galna hattmakare och ett kärt återseende


Ja igår for jag och Erika till Stockholm. Där kunde vi konstatera att Beyond Retro hade en väldigt fin skyltning. Vi gick och åt världens godaste sushi och jag typ dog. Sen hittade vi en som cosplayade en väldigt fin hattmakare, det var också väldigt trevligt *stalk stalk* och senare fick jag äntligen träffa söta Jessika igen! Vi träffades på Uppcon för ett år sedan, och har hållit kontakten men inte setts sen dess (hon bor lååångt borta). Det var awesome att träffas igen! Kändes inte alls konstigt fast vi bara setts en gång förut. Jessika misstänker att vi känt varandra i ett annat liv.

Erika och jag köpte likadana halsdukar för 39:-, jag köpte ett par skitsnygga jeans för 99:- och två par jättesöta silver örhängen för 78:-. Rea rockar. Köpte också Kill Hannah - Until There's Nothing Left of Us, The Zombie Survival Guide och Sandman#4

Last minute

Är så jävla stressad! Sov dåligt i natt, och idag skulle ha varit min pluggdag, men just idag måste jag såklart få ett jobb i så sista minuten det bara kan bli. Hade bara kvällen på mig. Det är fantastiskt vad man gör för pengar. Nu borde jag plugga japanska och förbereda mig inför en utredande uppsats. Blir nog inte av. Jag kommer va ett nervvrak imorn anyway @_@'

Alice in Wonderland

YES, igår såg jag Alice in Wonderland med Erika och Sebastian. Jag älskade den! Någon sa att de som är true fans av Alice i Underlandet inte kan tycka om den nya filmen eftersom den inte alls följer boken. Men wtf, det är ju en helt annan berättelse, det är inte samma sak! Varför judge:a på det sättet... Jag var helt amazed över hur bra Burton lyckats med alla karaktärerna, de kändes verkligen true. Jag hade dock trott att filmen skulle vara mörkare/läskigare eftersom det är Burton som ligger bakom den, men det var den inte (meh). Men den lyckades verkligen ge mig samma mysiga känsla som boken, och det är pretty much all I ask for. Filmen hade många moments som fick mig att bli nästan tårögd av olika anledningar = good job.

Jag var lite osäker på hur jag kände för att Depp skulle spela the Mad Hatter, eftersom jag tycker han ser lite för barnslig ut, men han gjorde rollen helt perfekt! Älskar att han var så badass. Och Marsharen var underbar den med. Fast, the very Alice kändes lite frånvarande. Hon var inte så uttrycksfull. Men jag kan leva med det. Fick en kick av att the White Queen var ASLIK Emilie Autumn också, hahaha.


WE ARE SPECIAL ♥

Bodil und moi på estetisk orientering-lektionen <3

WOHO idag ska jag se Alice i Underlandet med Fish och Erika weewwweeeeee~~~~~~

Hamlet in 60 seconds

"To be or not to be? Hi Ophelia, I'm a tornado! Bwerwerwerwer."


KOLLA PÅ DEN. Hahahahahhhahah alltså jag blev jättesugen på att läsa Hamlet nu <3

RSS 2.0