stuff

Ähum! Sushi två dagar i rad, vart är världen på väg?! Igår med Sebbfish och idag med Linda, August, Robin och 2 till ^^ Awesomeee. Försökte också boka tattueringstid men det failade för det var typ jättestängt :( Haha fail planering. Hade terminens andra japanskalektion också och jag dör på att vi ska lära oss kanji. Jag vill inteeee </3 Så himla svårt. Det finns hur många tecken som helst, alla består av typ 15 random streck, de kan läsas på 2 olika sätt och betyda typ 10 olika grejer var. Ehuhuhu. Inte ok.


girls that glitter loves the dark


pengshark

21:22Sebastian
(^^^) <(

Pengshark

Super mutant experiment

21:23Jag

....

Sebastian

de är inte mutanter för att de står brevid varandra

xD

21:23Sebastian

Haha ;);)

JO!

FATTA!

Dom sitter ihop mentalt

Det är det som är det grymma

Helt magiskt

Pure science

21:25Jag

HAHAHAHHAHAHAHHAA

logiken är obestridlig


I've said it once, I've said it twice, I've said it a thousand fucking times, that I'm ok, that I'm fine, that it's all just in my mind

You said it's a suicide, I said this is a war

It Never Ends!!!!!!

Woho. Har sprungit/snavat omkring hela dagen på Hertig Karls Marknad med stämpel i högsta hugg, iförd fotsid linnekjol och blond, flätad peruk. Random? Lite. Strangers trodde det var mitt riktiga hår och mina vänner skrattade ihjäl sig när de såg mig. Isaac var värst, han kunde inte sluta. Det var festligt.

Det bästa var att igår var Sebbe och jag uppe och tittade på The Shawshank Redemption (AWESOME MOVIE, SEE IF YOU HAVEN'T) till klockan 3, och jag var tvungen att gå upp 7.15 igen för att hinna byta om och så innan jag började jobba. Neeeeej, det bästa var fåret! Jag hittade ett jättefint 3D får av svart metalltråd som jag förälskade mig i. Han bor i mitt fönster nu <3

Jag sliten som fan. Och min arm är helt cp, det finns ett jättelitet område vid armbågen som gör helt SJUKT ont. Petar man på det värker det i hela armen, och hur det känns när jag slår emot något vill jag inte ens prata om.


Here comes the fall

Bbbbttttwww! När jag cyklade hem från Erika halv 9 var det jättemörkt! Och kallt! *superfascinerande* jag är inget fan av iskyla (hatar snö!) men jag älskar hösten när det är lagom kyligt och liksom rå luft! Det är så mysigt ♥ Och jag älskar vinterasseccoarer hahah. Plockade fram min supermysiga superlånga halsduk idag och jag längtar till när jag kan använda min fulsnygga fake fur/ewok hat/ryssmössa (lol). Men jag crave:ar kängor som fan! Har inga snygga och sköna, har seriöst inte hittat några på flera år som faktiskt är det (är superkräsen). Vill ha typ såna som Snusmumriken har. Ska btw önska mig alla böcker om Mumindalen i julklapp. Det är helt sjukt men jag har ingen fast jag är galen i allt Tove Jansson.

prince, princess, who cares

Som den pet society-nörd jag är kunde jag inte låta bli att uppmärksamma hur fint jag tyckte detta var! Nästa veckas tema på pet society heter "and they lived happily ever after" och det här är inledningen till beskrivningen av stuff:et som kommer:

"Once upon a time, there lived a dark and mystical creature named “?”. This mysterious little guy was quiet, and kept to himself for the most part, but his most favorite activity of all was hiding special items inside of Mystery Boxes for pets in the town to find. This drew them into his shop and kept them coming back every week. (...) But all he really wanted was a friend. Someone with a glass slipper, or a girl with long hair that he could climb up, or maybe even a well dressed prince to discuss fine art with"

Inte för att det står att det är just en partner han är ute efter men jag tycker det lät lite som det så jag tyckte det var fint att han kunde tänka sig både en prins eller en prinsessa ^_^

(yeah, det sitter en liten mini-Frida på min axel och skriker "töööööönt!!!!!!!" i örat på mig nu men ja. I can live with that)

psychobitch

Torsdagen avklarad! Seg men helt ok. Bortsett från att vår psykopatiska bildlärare den finska rosen fick psykbryt på klassen igen. Och det har bara gått 3 dagar på terminen..! Hon tror fortfarande att även fast ingen i klassen fattat ett dugg efter en av hennes genomgångar så är det vårt fel och inte hennes för att hon suger på att förklara.

- Men vi fattar inte!
- Ditt fel, do lyssnade inte.
- Jag hörde allt men varken jag eller någon annan heller fattade!
- Jaaa.... ni har väl blivit sega i hovodet över lovet.
- Men... kan du inte bara förklara en gång till...?
- Neej!
*awkvard silence*

Ehh ja. Kvällen har tillbringats hos Erika med gourmé-godis, pasta och en massa knäppa youtube-videos. Det var fint. Och imorn får jag min lön, så jag tänkte försöka shoppa lite :> JAG ÄR SÅ SÄMST PÅ ATT SPARA PENGAR.

Dumbledore rocks!

Everyday Cute


SAD


Star Trek har ALDRIG varit roligare



good morning revival!

Yeah, första skoldan idag då! Känner mig väldigt oh-so-cool som är 3:a nu och fett respektingivande osv.... nooooot. Var grymt mör på förmiddan, det blev sent igår liksom med fest följt av One Piece mitt i natten... för att inte tala om att när jag hämtade ett glas vatten till min älskling hällde han ut det över min sida av sängen och mina trosor så jag fick låna ett par kallingar av honom för att ha nåt torrt på mig *major lulz*

I alla fall, vi hade sjukt mycket mentor och blev så fullproppade av information att vi storknade, men det gick nog mest in genom ena örat och ut genom det andra eftersom alla var alldeles för upptagna med att bli distraherade av ettorna som skymtade förbi då och då! Jag hade sjukt låga förväntningar men blev faktiskt positivt överraskad. De verkar helt ok, gick riktigt bra att få kontakt med dem osv :D ahhhh jag blev dock rådissad av en etta som tyckte jag var 'liten'. En jävla 94 liksom! Not cool.

Kan i alla fall skryta med att jag har sovmorgon måndag, tisdag och onsdag och slutar 13.30 på fredagar. HELT OK.

visklekeeeeen <3

Vi tyckte det verkade som en bra idé att fira av sommarlovet ordentligt och liksom ta vara på det in i det sista, så igår hade vi chillfest i det gröna. Det var pretty awesome. Vi körde viskleken i typ en kvart, jag rullade i en backe och gick på upptäcksfärd med Galmin, och allt ägde så jävla hårt! Bra avslut, yes yes.

Grattis finis!

Måste bara få påpeka innan dagen tar slut att finaste Jessika fyller år idag, så massa grattis på henne! Vi träffades första gången på Uppcon:09 för typ 1,5 år sen eller nåt, och hon är bara grymt bra. Liksom, du är awesome Jessika! ♥

klarhimmel.blogspot.com

Trillade över en blogg som tillhör en astrofotograf. Fullspäckad av asfina bilder av natthimlen!




Last days of summer



Lukas & Hugo x2, fåglar, L'ensamble Noveaux, Super Hot Giant Alien, och Sebastian. Låter bilderna tala för sig själva den här gången. Men det har varit en fin sommar.

Inte sååååå HxC asso

Yeahhh klockan är 4 på morgonen, och gissa vad jag roat mig med hela natten? Fixat entries till Pet Societys tävlin,g hahahhahaha sämst... Men man kan vinna en iPad och massa PF-cash, ahaha still fail. Ehu. Aja, det var roligt i alla fall, och jag har en del skisser till Evoke The Temptation också. Men nu när jag ändå gjort mig till en officiell tönt on the internets kan ni lika gärna gå in och rösta på mig också *går och gömmer mig under en sten*



The everyday sound will make you go insane! (Help me to break the silence)

Yeah! Igår besökte Fish und moi chill där det fanns fint folk, vattenpipa och en chipstokig snigel (Lukas matade den med ett chips och den bara åt och åt och åt, det var helt crazy!), och sen for vi hem till Fish och spelade Soul Calibur. Jag vågar nästan säga att jag ägde min älskling lite (schhh). Och så tittade vi lite på One Piece! Men jag tror fortfarande jag föredrar mangan framför animen.

Idag blev vi och de andra som jobbar för SN:s ungdomssida plåtade, och sen hälsade jag på Galmin och resten av hans band, Evoke The Temptation. För jag ska designa deras logga och band-tisha 8DDD Azuuum. Hade typ inte hört dem innan så jag fick va med när de repade haha, och de är faktiskt svinbra! Påminner lite om Adept. Rubriken är en del av texten från deras låt Everydaysound. Bra skit!



Take me to the Hospital

Take me to the Hospital

Take me to the Hospital by sushicore featuring Dr. Martens shoes

 


"Oh my god. It's him. He's insane." "We should follow him home."

Hehu, igår skrev Lukas till mig på fb-chatten och undrade om han borde ha jacka på sig när han sprang ut i regnet. Regnar det? tänkte jag och tyckte han skulle gå utan jacka. 20 sekunder senare ringde han och det lät som att han stod under ett vattenfall. Det regnade visst som fan! Och idag har det både regnat och åskat även här, så jag har roat mig med att, efter att Elin nämnt den massa gånger på sin blogg och jag sett den i serieform på biblioteket för 100 år sen, se Ghost World. Mörk men väldigt mysig film, gillade den verkligen. Den handlar om Enid och Rebecca, "two cynical, pseudo-intellectual and intermittently witty teenage girls recently graduated from high school in the early 1990s". Har lite svårt att komma på hur jag ska beskriva den själv... men jag känner att jag skulle vilja krama den om det gick, haha.

Kände på något sätt igen mig en hel del i Ghost World, bortsett från att jag inte är i närheten av att vara så spännande som Enid. Har i alla fall känt mig fruktansvärt cynisk och allmänt apatisk senaste tiden, men som tur är har jag inte märkt av det sen vi klev på tåget mot Stockholm i fredags. Good thing. Jag hoppas det regnar imorn också, känner nu att jag bara vill ut och mysa i det.


down in the park


Kände för att rita. Gick åt helvete men det blev i alla fall en park kvar när jag tog bort det som skulle vara bilden från början. Bajs. God natt.

Meuwcon 2010

-VARNING FÖR PICTURE OVERLOAD-

Yeah. Massa bilder alltså. Men de är mysiga, och det är inte ens hälften (28/251) av alla jag tog, så fu. Meuwcon var fint, men inte i närheten av hur Närcon var. Inte superbra arrangerat, dåligt med information och jag hade velat ha fler aktiviteter... Men det var fortfarande asnice! Dock är det lite tråkigt med stora konvent att det blir svårare att få kontakt med folk, så i framtiden tänker jag satsa på mindre konvent ^^


















Om någon undrar så övar Sebastian på sin sexual predator-look XD








:D

Hehu, är hemma från äventyret i den stora staden nu! Det var väldigt fint. Ska redigera bilder nu, hihi. Men först, en sammanfattning av asian food club i torsdags:


They will see us waving from such great heights "Come down now," they'll say, but everything looks perfect from far away "Come down now," but we'll stay

Ehu. Sitter ensam hos Sebastian nu. Känns lite meh att han är ute och röjer och jag sitter här lol, men jag har haft en fin kväll ändå. Vid 6 gick alla ut och åt asiatmat för att typ fira av Lotta som byter stad. Klart vi kommer ses igen va, men det var fint. Sen hängde jag med Lukas och Hugo ett tag... det slutade med att vi gick till bussterminalen, åkte med Hugos buss i stort sett tillbaka till där vi var innan, Lukas och jag sa hejdå till Hugo och tog en annan buss tillbaka till bussterminalen och sen Arnö LOL. Haha det var fett värt.

Postal Service – Such Great Heights


Langar peppeN!


must have

Hittade precis vad jag behöver ju! :D Faaaan vad mycket lättare den här skulle göra mitt liv.

The Magnificent Audrey Kitching




Om jag bara skulle sno någons stil rakt av skulle det vara Audrey Kitchings stil. Älskar hur hon blandar ALLT och bara helt amazing får det att se awesome ut. Så jävla cool. Och nu har jag chattat med fina Jessika typ hela kvällen om hår och kläder och vampyrer och allt, och nu vet jag ungefär vart jag vill ta vägen med min stil haha! Det lutar vääääldigt mycket mot mysigt och syntet/ulldreads. Yeah.

Cocoa Cookies I like!


Yeahh har just ätit pannkakor med glass och sylt, och denna fina spegel jag köpte av Stina kom idag på posten och jag är sååå happi! Den är så himla söt, hihi. Lite halvawesome imho. Idag gick jag en sväng på stan med Jennifer2 som jag jobbar med. Jag hittade en liten superparty sminkväska och ett par fina leopardfläckiga strumpbyxor som får bli ett fullt dugligt substitut för my old ones som är lite lagom trashy nu, haha. Hittade också ett par neonrosa med samma mönster och jag blev lite kär, men jag köpte dem inte för så fort jag tar på mig ett rosa plagg ser man ba omgrosaöveraaaaallt bara pga håret. Nu lutar det åt att jag färgar det svart, men vi får se hur det blir.

Imorn är sista dan på jobbet, S.N.U.S-möte och äta ute med gänget för att fira av Lotta som flyttar. Idag sovar jag hemma för sista gången på ett par nätter, för imorn sover jag hos Sebastian, och sen är det Meuwcon som gäller! WEEEEEE! Langar peppeNx1000. Blablabla måste stäääda.

Höll nyss på att försöka äta spegeln LOOOL, natural instincts ftw.

unicorn dreams


Unicorn Kid – Wee Monsters

Forever

ForeverFashion Trends & Styles - Polyvore

Forever by sushicore featuring DC Shoes

Lagy GaGa + FFVII = epic

Lady GaGa x FFVII by *KaoriTanaka


Kaori Tanaka har animerat en del av Bad Romance videon med Final Fantasy karaktärer......
Så jävla coolt
, haha! Sjukt bra skit, jag dog typ 100 gånger när jag såg den första gången!

left to do is crash and burn

Btw, mina nya glajjor är helt keffa, jag känner mig som en guldfisk i en skål och motoriken flög iväg ut genom fönstret. Mina händer verkar inte sitta ihop med min kropp, allt är dubbelt så långt bort som det egentligen är, och jag har inte stavat ett enda ord rätt på tangentbordet sen jag satte på mig dem.

Och nä, jag har inte rökt något.

we no speak americanoooooooooooo



Har haft en grym helg. I fredags förfestade vi lite hos Fish, sen drog vi ut på stan och träffade Johan, Bodil och Jesper på ett berg. Det hände så himla mycket fint, vi åkte nåt stort och snurrigt och farligt och var gladast. August körde "når man får man" hela kvällen, och någon gång vid tre-tiden gick (!!!1!) en hel hög av oss till Arnö. Pop och jag satt med Sebbe i hans kök och var djupa till typ 6 på morgonen. Nästa dag introducerade Pop mig till animen Haibane Renmei. Han tyckte den var supermysig och jättefin, men jag vet inte. Har bara sett 3 avsnitt eller något men alla ba "hey vi vet inte hur vi hamnade här, vi har inga rättigheter och ingen får lämna den här staden, men vi ifrågasätter det inte utan ba 'ok'" och jag tycker det är grymt frustrerande...

Anyway, for ner på stan sen och träffade Hugo. Vi gjorde ett försök att hälsa på i Bodil och Jespers värld när vi såg dem på Hemköp men det gick sådär, så vi gick och satte oss inne på ICA istället och väntade ut August som satt och åt på Rhodos tvärs över gatan. Sen kidnappade honom och så tittade vi på 100 filmer i hans källare! Det var fint. Har dock superont i ryggen, vilket jag skyller på Sebastian. När vi gick och la oss hade August redan somnat, och Sebbe ba "vi sover i fotöljerna!" men jag ba "August sa ju att vi kunde ta gästrummet ;o" och så gick Sebastian på toa trodde jag. Bara det att han gick och la sig i gästrummet och jag var för trött för att fatta att han skojat innan. Så jag däckade sittande brevid Hugo i soffan, och när jag vaknade hade han slängt ut benen rakt över hela soffan och mig så jag halvsatt helt kefft, fast som i en råttfälla. Loooool.

Btw, Matt Damon är helt sjuuuuukt bra!

La nuit du chasseur

Woho, igår var jag jättetrött, köpte urtunningssax, satt ute och chillade med Lukas, Robotlotta och några andra, handlade på Hemköp 3 gånger, missade 3 bussar, åkte hem, och klippte håret. Nu är det kort-kort i nacken som det ska, och har helt enkel den form det ska ha lol. Älskar att va min egen frisör haha.

Känner att bloggandet blivit grymt lidande av jobbet. Men men. Jag har köpt en supersöt maskot att hänga på väskan, mitt hår är ok, snart är det helg, snart är det Meuwcon, jag har fått min lön och nya glasögon, det är festvecka i hela Nyköping, och jag har vunnit budningen på en chokladspegel, så jag är happycat ändå!

Har för övrigt BARA lyssnat på Mindless Self Indulgence, Rasputina och Lady GaGa den senaste veckan XD Fuskar nu lite och kollar om 30 Seconds to Mars gjort något som är lika awesome som ATTACK, men hittills är jag inte övertygad. Dock är texten till Night of the Hunter grymt bra!

I was born of the womb of a poisonous spell
Beaten and broken and chased from the lair
But I rise up above it, high up above it and see
I was hung from the tree made of tongues of the weak
The branches were bones of liars and thieves
Rise up above it, high up above and see

Pray to your god, open your heart
Whatever you do, don't be afraid of the dark
Cover your eyes, the devil inside
One night of the hunter
One day I will get revenge
One night to remember
One day it'll all just end

expertråd

Sebastian

Jag har så jävla tråkigt, ingen svarar

i telefon, eller så är dom upptagna,

jag skjuter mig snart i foten.

Jag vill göra grejjer, har setat inne i

flera dagar

22:51Jag

men gå ut och gå då :O:O eller gå och

lägg dig

22:52Sebastian

Har kört bil, är inte trött :/:/

22:56Jag

men spela lite gitarr, skriv en låt,

bygg ett korthus, vik en trana,

uppfinn en ny maträtt, duscha, träna

på att stå på händerna, baka

räkna sekunderna, räkna får, räkna

kängurus, lek att du är ett näbbdjur

(<3), bygg en tidsmaskin, lär dig

alla gorillaz låtar utantill...

22:57Sebastian

Hahaha, jo, men jag skulle hellre ha

någon att göra dom där sakerna

med xD

Men haha, näbbdjur, när jag sitter

hemma själv?

22:58Jag

ja! du kan träna tills du har en

perfekt imitation och så vips har du

ett helt eget partytrick

du kan ha värsta upptäcktsfärden

genom ditt rum från ett näbbdjurs

ynvinkel! 8D

23:00Sebastian

Hahahaha, många ensamma timmar

hemma? xD

Du låter lite väl insatt i det här

23:00Jag

nu vet jag inte alls vad du pratar om

23:00Sebastian

Visst visst sötnos ;);)


la-di-da-di-da-di

OMG! Ben & Jerrys-kassen är hemma igen, efter ett helt sommarlov nästan! Amazing timing med tanke på gårdagens inlägg, men idag när jag var hos Sebastian kom hans mor och ba "Frida du har glömt en väska här. (Sebastians syster) hade städat undan den"! Så nu är den hittad på riktigt, vilket innebär att innehållet också är det. Alltså är mina super awesome såpbubblor är tillbaka, och likaså mitt JAPANSKABLOCK! YES! Haha har inte pluggat något på hela sommaren och ba "if only I had my anteckningar här".
Dock känns det lite jobbigt att jag typ drömt att jag hittat den och trott det var på riktigt, trodde att jag hade lärt mig bättre ._.

Och allt detta jobbandet gör mig löjligt festsugen haha :( MEN SNART ÄR DET MEUWCON, JAG LANGAR PEPPEEEEEN!!

she speaks in third person so she can forget that she's me

Asso nu blir jag paranoid på riktigt! Jag har en B&J-tygkasse som jag dock inte sett på jättelänge. Men efter att jag var hos Erika förra veckan tittade jag bakom min dörr där jag hänger tröjor och kassar, och där var den. Problem solved! Eller? Den hänger inte där nu, och finns ingen annanstans heller... Så är jag blind eller bara dum i huvudet? Jag har alltid haft svårt för att skilja på dröm och verklighet, men, jag var så säker på att jag hittat den.

OMG! Sitter på jobbet och lyssnar på P3 oc...

OMG! Sitter på jobbet och lyssnar på P3 och just nu spelar de Britney Spears - Hit me baby one more time! Nostalgikick fo sho.


Deer die with their eyes wide open

Mina naglar växer snabbare än jag orkar klippa dem... Pallar inte ha långa för jag bara skadar mig på dem lol men jag orkar inte klippaaaaa åh fail. Och idag har jag lyckats tappa ena kulan på hästskon jag har i läppen två gånger, och det har aldrig hänt mig förut. Wtf. Incredible enough har jag hittat kulan båda gångerna också. För övrigt är rådjur ett av mina favoritdjur, och jag hade ju i stort sett bestämt mig för att tatuera mig när jag fått min lön och bestämt motiv och allt men nu blev jag sugen på att ha ett permanent rådjur istället så gahhh. Är alldeles för velig, och när det är så här kan jag ju inte göra nåt. Mehhhh.






Audrey Hepburn

Flickr

RSS 2.0