rain rain go away come again some other day (efter lördag helst)

Blev snuvad på the usual sovmorgon till 12.20 då vi hade nationella provet i engelska imorse. Blä. Alltså jag blir sur om det är dåligt väder imorn! Igår trodde SMHI att det skulle va regn på dan och fint på kvällen vilket hade varit ok, men nu verkar det som att det blir mulet hela dan och regn på kvällen = FAIL. Vackertväder.se är lite positivare, men förspår också mulet... jag hoppas i alla fall att det blir någolunda varm och torrt. Hahahahh omg jag pratar om vädret, svensk-poäng till mig...

 

 


Peppermint for the win!

Tjoho, här är jag igen. I måndags firade jag våren och att jag fått lön med att köpa ett par nya skor. Älskar färgen! Här är my new babies ♥

Är fruktansvärt nöjd. DOCK är jag också lite heartbroken då bion begått den värsta synden man kan föreställa sig, de har nämligen SLÄNGT sina Alice in Wonderland posters. Jag var liksom där i lördags och checkade läget men då kunde de inte ge bort några affisher för filmen visades fortfarande, men Erika var där typ i går eller nåt och då hade de gjort sig av med hela lagret. Fan vad sur jag är, har liksom crave:at den där postern sen december. FUUUUUUUUUUU.

Hur som helst, igår klippte jag Sebbfish och jävlar vad stolt jag är! Det blev skitsnyggt. Han var fett orolig innan men både han och hans mor var supernöjda när jag var klar, HIHI. Billigast och skilligast i stan, that's me.

Äh. Imorse hade jag migrän och asont i magen men åkte till skolan ändå för att vara med och redovisa mitt miniprojekt. Det skulle vi tydligen göra nästa vecka så jag var där i onödan. Samma sak gäller Sebastian, som för en gångs skull började i samma tid som jag. Hans klass hade istället nationella provet i engelska som han inte skulle va med på eftersom han tentat av det redan, så han hade håltimme till 13. Vi båda var alltså i skolan typ en halvtimme, sen åkte vi tillbaka till honom och tittade på film istället.

Övrigt: Jag köpte ett par svingulliga örhängen på Kappahl idag, ser ut att komma direkt från en kinesisk teservis :D de till vänster är mina, men jag har ingen kamera utom mobilen och den är inte särskilt bra på närbilder så jag slänger med en bild på ett par andra med likadana pärlor.


Och nu kan jag inte låta bli att visa de här underverken jag hittade på www.theteatable.com:

så sjukt söta!


YEEEEEESSSS





1300 för två bilder, känns väldigt epic win. Hade typ ba 98:- igår, och jag har ingen aning om vart allt tog vägen. Men jag vet någon som tänker shoppa skor idag! Och när studiebidraget kommer också ska jag kirra Meuwcon-biljett ♥ ot, kanske ska klippa Sebastian också ^^

What's in my bag!? :DDD

Haha jag tycker det är så roligt när andra gör det här så jag tänkte att jag kan också göra det och så peppar jag eventuella läsare att göra samma sak, nämligen töm din väska och visa vad du har i den!


Det här är min favoritväska, men sen jag fick en Macbook går jag alltid runt med en datorväska från Dakine. Fast nu tyckte jag det var dags att den här fick ut och rastas lite så jag flyttade all my stuff till den igår. Skönt att inte ha mycket att släpa på på helgen, men ah. Det blir en del ändå, eftersom i min värld är väska = överlevnadskit. (Jag bor på landet och är hemma så sällan som möjligt, så jag har alltid med mig sånt jag behöver om jag inte sover hemma)


Så vad har jag gått omkring med nu i helgen? Märkpenna, p-piller, busskort, Novalucol, spegel, linsfodral, linsvätska, chopsticks (blev över efter sushin igår), Puccaplånbok (okmmer aldrig vilja skiljas från denna, den är underbar), läkerol, mer piller, försvarets hudsalva, tändare, mascara, pollenallergimedicin, astmamedicin, nycklar, rakblad med smart hållare (till hårklippning), mer läkerol och mina solglasögon.


Hörlurarna, mp3:n och de fingerlösa vantarna låg också i väskan. Resten är det som låg kvar i min datorväska (jag hade alltså inte med mig det här i helgen, men jag har det alltid när jag använder min vanliga ryggsäck): Hello Kitty Mints, Cupcake Mints, liquid eyeliner, ficklampa, uddar till en stiftpenna, usb-minnen, kam, sugg, hårspännen, en knapp, en tofs, supertunn tuschpenna, röd & svart kulspetspenna, stiftpenna, zippo-påse med plåster och alvedon, tic tac mints, zippopåse med läppstift och svart + vit kajal, Hello Kitty näsdukar och handkräm.

Ang alla halstabletter och mintpastiller: jag hatar att ha smaken av mat kvar i munnen när jag ätit, så jag vill kunna få bort den med en halstablett eller mint haha.

random, men... droger och så


Jag går estet och det finns vissa trender bland dem som går där, i alla fall på vår skola, och särskilt en linje. Och det kan ju va roligt att skoja om och så men seriöst, droger. Varför? Tycker det är sjukt onödigt, särskilt med tanke på att det är olagligt. Kul om ingen vill anställa dig när du är 30 bara för att du trodde du skulle ha roligare om du rökte bort hjärnan när du var tonåring. "Det är roligt", "man får lättare att slappna av", "kul umgängesform". I don't buy it. Fan, argumenten folk har för droger är typ samma som för alkohol, och då kan man väl lika gärna hålla sig till det lagliga alternativet.
Men där finns det också saker jag stör mig på. Alkohol kan visst va nice, men jag känner många som ba "AHHH JAG VILL SUPA". Fattar inte det heller, sprit i sig är inte kul, däremot kan det va roligt på en fest i kompisars sällskap. Då har man ju roligt tillsammans. Men bara att supa är väl inget att längta efter, eller?
Kan lika gärna ta upp cigaretter när jag ändå håller på. Till skillnad från att röka vattenpipa som är en slags umgängesform, fattar jag inte grejen med cigaretter. Varför i hela fridens namn börjar man med det? Det är inte kul, man får dålig munhygien, och det kostar asmycket... Vad är grejen? Kanske stör mig lite extra på det för att jag är astmatiker och får andingsbesvär runt rökare, men ändå (och ja, vattenpipsrök går bra av någon anledning).

/End of rant.

varning för sushigalningar

Igår hade vi sushilördag ♥ Vi var 8 stycken som skulle ha sushi så det tog evigheter att göra, och sen var det så trångt där inne att vi gick och satte oss vid chill och åt istället. Jävlar vad mysigt det var. Och jävlar vad sushin var god. Lukas fick min sista bit, och det var rätt episkt för han hade aldrig smakat sushi innan (!!).


Lukas, Karl, August, Jesper, Bodil, Linus, Pop & Sebbfish koncentrerar sig djupt på sushin


Sen gick vi till August och såg på Family Guy och rökte vattenpipa. August hittade en spray-deo och kombinerade den med en tändare. Kaaanske kommer en liten video på resultatet sen.



Jag sov hos Fish och sen lekte jag med dessa finisar på slottet. Det mysigt ett tag men sen blev det lite fail för solen försvann och en massa AK-människor kom och trodde de fick leka med oss. Vi gick till donken istället höhö. Där började Jocke prata med en blondin varpå August joinade dem med frasen "Tja, hur går det med klamydian" riktat till Jocke. Vi kunde inte annat än att konstatera att det var en väldigt fin cock-block :DDD


För övrigt så har min fina tjocka märkpenna kommit tillbaka ♥ den har visst bott ett tag hos August, lol. Som jag har saknat den :OOO De här filurerna är Lindas version av Viktor, August, Robin, sig själv, mig och Jocke. Som av någon anledning fick ett sköldpaddsskal XD

Smile Empty Soul

I don't care anymore if I let you down
I believe that I need to be free
I'm so used to my life with you around
I don't know anymore....the real me

And I thought that I found myself
And I thought that I had control
All the change in my life just fell away
For a moment I didn't need you

All these tears that I've cried
You must be tired of taking care of me but
Its what you do best and
I'm a liar cause really its what I need

And I thought that I found myself today
And I thought that I had control
All the change in my life just fell away
For a moment I didn't need you


Bring Me The Horizon - Football Season Is Over (CHRISPY DUBSTEP REMIX)


Vem kan ro förutan åror, vem kan springa utan ben? Vem kan skratta utan munnen, vem kan kasta utan sten? Kan du komma genom väggen, kan du höra mina ord? Kan du lyssna riktigt noga och sen säga att du förstod? Jag är längre bort än du tror.




Dia Psalma - Luft

Trevlig dag idag. Ett tag. Japanskan var party och efteråt blev vi en hel hög charmknuttar som lekte. Sen började det regna. Nu hatar jag allt och känner mig som roadkill. Och det är inte pga regnet.

3 filmer du borde se ikväll

21:00 Den siste samurajen SVT1
Episk film... typ actiondrama. Grymma skådespelare och grym handling. 2,5 h lång men den går på 1:an så man slipper reklampauser.

21:30 Disturbia Kanal 5
Thriller om kille som får husarrest och börjar spana på sina grannar. Jävligt spännande, och jag klagar inte på att både Shia LaBeouf och Aaron Yoo är THE ögongodis. Lovely.

22:00 Serenity TV6
Schience fiction som inte är för de blödiga. Ganska mörkness, vilket är trevlig omväxling mot sci-fi in general. Den står i min bokhylla.

Synd att de visas samtidigt :I

Du vet jag håller bara färgen ingenting av mig är sant

Det är så himla mycket just nu. Idag, eller över huvudtaget. Jag har ont i magen hela tiden och har bara drömt mardrömmar de senaste veckorna.

Ash - Polaris

Save me I can't run this time.. Am i under a spell? Fighting for my life? So far gone, can't turn it round.. I feel buried alive, I am screaming out. In the silence, in the lonely night when you're frozen with fear, when you're paralysed. Too delicate, your fragile mind.. It's so hard to stay in love with life.

Iron Fist, Iron Heart


Den här galet fina tjejen är Julia, och jag tog fotot till en skoluppgift. Klicka på bilden för att se den i större format! Nu ska jag käka, kthxby :*

FANFANFAN

För övrigt har min pojkvän typ SKABB. Och jag har också något utslag som kliar och jag är skiträdd att jag också har skabb, och då menar jag skiträdd för skabb ingår i min fobi mot att djur/parasiter/vad som helst ska leva inuti mig/under huden på mig och jag vill inte va med jag vill dööööö. Och ja, graviditet ingår i min fobi. Hur som helst, fan, jag skämtar ju om att folk är 'skabbiga' hela tiden och nu ba går alla och får skabb på riktigt... kul att använda det uttrycket nu liksom. Äh. Fan. Min laddare har jag fått tillbaks i alla fall.

Och ja, nu inbillar jag mig att det kliar all over me hela tiden såklart. FAN.


hokus pokus!

Vi har temavecka den här veckan = bara estetlektioner! Typ foto och arl.. alr eller vad det heter. Anyway, vi ska få göra om entrén till estethuset och nu håller vi på och tar fram förslag. Ovanför ser du min idé vs entrén som den är nu. Ingenting som kommer bli av, men jag tycker det var en nice idé i alla fall. (Tjejen på fondväggen kommer från omslaget till Infected Mushroom's Vicious Delicious) Allt är fixat i PS CS4 ^_~

What is living if you're already dead?

Jag är helt blåslagen... och jävligt nöjd med min helg. I fredags var vi och grillade i hamnen, det vanliga folket plus en hög med randoms. De andra grillade korv och bacon, Callé och jag grillade äpplen. Det var asmysigt, men shit vad kallt det varit utan eld, haha. Sen drog vi hem till August. Jag cyklade halva vägen men den började cykeln bara välta hela tiden så jag gav upp. På en balkong hittade vi några musiktvåor som vi råkade få med oss, plus lite andra charmiga människor. Jag blev alldeles lycklig när först Frida ba "du jag måste bara fråga en sak... den där ******* i din klass, vad tycker ni bildare om honom igentligen?" och sen Yngve sa typ samma sak och vi kom fram till alla tycker han är helt dum i huvudet (jag är en hemsk människa jag vet) och ger bildarna en dålig image haha ♥ i alla fall, jag hade så jävla roligt, och Galmin och jag hoppade och dansade så mycket att jag nästan dog :D partybuddies ftw! Kan meddela att förutom att han råkade ge mig en rejäl uppercut har jag på något sätt lyckats samla på mig omkring 14 blåmärken, en bula i huvudet samt a lot of hurt in general. Awesome!


I lördags åt vi någon slags mix av flingor, rostmackor, äppelpaj och sushi till frukost innan vi fixade Augusts trädgård. Sen drog han, Lukas och jag till Robin the birthdaykid och åt grillad majs för att sen återvända till August där vi chillade med vattenpipa (observera Augusts nya skönhet på den första bilden), Simpsons, Family Guy och en gammal thriller.


Var jävligt sliten när jag kom hem idag.... duschade för första gången sen i torsdags hahahah gud... skabb ♥ ska tydligen hämta pizza sen (farsan skäms fortfarande över att han skällde på bagarna för ett år sen när han trodde han fått fel men inte hade det, och vågar inte visa sig där) men det får fan bli i mjukisbyxor... orkar inte göra mer än att platta luggen. Tror jag ska sätta mig och kolla på film i tvrummet som jag annars utnyttjar typ... 4 gånger om året? Kan inte kolla i mitt rum för jag glömde laddaren till Mac:en hos August och jag orkar inte bråka med min stationära dator.

Vad har ni andra gjort i helgen? ^____^

I fare thee well, Miss Carousel

God morgon! (That's right, jag har sovmorgon på torsdagar) Det ser ut att bli ännu en fantastisk dag, och jag hoppas att det finns folk som vill chilla, kanske röka vattenpipa efter skolan som är så amazingly short idag ^^

Vill tipsa om den här låten jag tycker är grymt bra och som jag haft på hjärnan de senaste dagarna, Bruce Springsteen - Radio Nowhere:


Slänger in min senaste spellista Sommar!!! också. Temat är obvious ♥ Ha en bra dag!

omg typ alla ba tatuerar sig och allt jag har att säga är att

old school rockar och manga/anime motiv borde aldrig sitta på huden i någon annan form än tusch. seriöst.

take her hand dig her out of the mud you can't save the world just say goodbye

will you take me i'm falling
down a hole i dug myself
filled with sorrow and fuckups
don't wanna be apart of that shit.

banging my head into the wall
trying to get rid of all voices inside
is this a dream or is it real

Unhappy :(

Damn. Mobintrubbel! Jag har en gammal Sony Ericsson Z610i, den är säkert 5 år gammal. Två personer har haft den innan mig och den börjar bli rätt sliten och har små egenheter för sig, så jag köpte en 'ny' mobil på Tradera. En T707, den nya versionen av den jag har. Jag fick den idag på posten. Den kom invirad i tidningspapper i orginalkartongen som inte ens var ihoptejpad, wtf??? I annonsen stod det "skicket är ok men på insidan är den mycket bra, skärmen är repfri och ingenting defekt", men den ser ut som att någon knutit den i ett snöre och släpat den efter sig varje dag. Den är ett halvår gammal och min 10x äldre, men min är så sjukt mycket helare och fräschare. Och jag har tappat den i marken flera gånger om dagen så länge jag haft den... Usch! Jag har redan betalat såklart, men fan den är så inte värd 1000 spänn. Har mailat snubben, och hoppas på att ta tillbaka mobilen och ge tillbaka pengarna men tror inte det. Varför skulle han vilja ha en superskabbig mobil hellre än massa pengar liksom. *edit* big motherfucking no sa han. Typ. Äh.

Och inte nog med det, Hampus har mina glajjor. Han lånade dem när vi sågs på chill, och retard som jag är gick jag därifrån utan dem. Fast jag klart och tydligt minns att jag såg dem på honom när jag gick! Vadå blind liksom. Hur som helst, det var galet fint väder idag med! Fåglar överallt och glitter i vattnet.


Haha ehm rösta på mig eller nåt? XD

Felicia har en tävling på sin blogg, där man får rösta på den blogg man tycker bäst om så att den blir lite promotad på hennes sida. Jag är med och tävlar, tyckte det var en kul grej, så gå gärna in här och rösta på mig om du av någon anledning gillar min blogg xD

Två röster per person är tillåtet, och man får rösta på samma blogg två gånger! Gäller fram tills söndag ^^

Nu ska jag snart gå och lägga mig med min sötnos som för första gången på flera månader ville följa med mej ut på landet, haha. God natt!

Skumgummikex wtf?

Haha eh. Sitter i skolan. Vi har rast så jag tänkte att jag äter väl mina smörgåsrån jag gjorde i ordning imorse. De var inte riktigt som de var när jag bredde dem. Hej skumgummikex typ! :D

Lid för konsten eller BRINN... Sk!

Nu kommer en liten update på några av mina senaste skisser ^^ enjoy!



Känner någon igen den här? Det är en scan av hur cykelbilden såg ut innan jag färglade den :o

This is Radio Nowhere, is there anybody alive out there?

Bara för att jag har världens gulligaste pojkvän! När jag kom hem till honom igår hade han köpt den här jättegulliga PEZ-automaten till mig ^w^ jag älskar både PEZ-godiset och Hello Kitty så jag behöver knappt säga att jag blev superglad. Hihiihiihi. Jag är inte lättköpt alls, nejdå. (AHH vad tjejig jag känner mig nu, ska nog kolla på Matrix ♥ ikväll och njuta lite explosioner och ond bråd död för att jämna ut det lite)

Igår när jag kom hem duschade jag och sen färgade jag håret. När jag skulle skölja ur färgen några timmar senare var varmvattnet slut... DET SÖG. Fick gåshud över hela kroppen, ehe.

Idag hjälpte jag till när o-toosan sågade ved. Eller ja. Väldigt modern ved. Närmare bestämt långa rektangulära balkar... Staplarna ser mer ut som modern konst/mosaik än ved, haha. I alla fall, mina armar värker och det känns som att jag blivit misshandlad. Har träningsverk efter att ha sprungit runt och klättrat på hus igår, och så kånka runt på stora träbitar på det. Snacka om att va lagom mör när skolan börjar igen imorn.

Ahh, det finns så mycket jag vill göra/köpa men jag har jättedåligt med pengar den här månaden. Vill köpa nya Kawasaki-skor, en snygg keps, *hemlig* hårfärg, bleka rötterna, boka Meuwcon-biljett... men det får vänta. Kommer få 1300 i lön nästa månad i alla fall (för 2 ynka bilder, det är galet!) så det känns lite bättre. Har också stora planer med Johan och Jocke! Johan har typ samma frisyr som Peter Parker i Spiderman 3, så han ska cosplaya honom på krogen någon dag. Ta på sig kostym och dansa fult, och det är så fint att jag typ dör lite.

kind of to the moon and back

Jag brukar i vanliga fall alltid faila hårt på att faktiskt utnyttja loven vi får då och då, men den här gången har jag lyckats! Tagit alla chanser och inte bangat en enda gång. Födointaget har varit katastrofalt och jag har fuckat upp dygnsrytmen, men fan vad kul jag har haft! SERIOUSLY. Säger som Jocke, jag känner mig lite som Yes-man, lol.

1 tor: såg påskkärringar! Var på Jockes spelning, körde Halo, tränade tankeläsning. Sov hos August.
2 fre: köket var länsat, vi köpte frukost. Gav Augusts bakfulla farsa frukost på sängen.
3 lör: firade påsk med Sebbes släkt, var på Klock mitt i natten, tappade busskortet. Sov hos Sebbe.
4 sön: promenerade, letade efter och hittade busskortet på Kråk, lol.
5 mån: festade hos August, gick på krogen med Jocke, Edvin och Robin. Sov hos Emil.
6 tis: vi köpte kinesgodis & äventyrade till Skavsta och växlade afrikanska pengar att ge till August.
7 ons: har faktiskt ingen aning... var hemma och chillade tror jag?
8 tor: var på SN-möte, får grym lön nästa månad. Chillade hos Edvin, typ alla var där. Sov hos Edvin.
9 fre: filmkväll hos Michael. Iron Man, DoA4, Halo, pizza. Sov hos Michael.
10 lör: mer tv-spel. Köpte naturgodis för typ 60 spänn. Sov hos Sebastian.
11 sön: mysfolk och vattenpipa hela dagen, äventyr med August. Färgar nu håret och sover hemma!

VEM BRYR SIG ATT DET BARA ÄR APRIL, NU BESTÄMMER VI ATT DET ÄR SOMMAR






Inte världens fräschaste Frida det där, men glad som fan! Dagen har spenderats på Klock med massa mysiga människor och massa vattenpipa och det var det somrigaste ever hhiihihi. Soligt och gräsigt och jättefint. August och jag bildade ett Adventure Team och var busiga och klättriga, bild 3 & 4 har han tagit :D

I fredags hade vi en video and gaming night hos Michael, och det var galet fint. Vi såg Iron Man, och varken Erika eller jag hade sett den innan (!!!!!!!) så vi blev helt hyper och satt och skrek och fnissade genom hela typ. Vi är väl inte särskilt svårköpta om man säger så, vi har båda a thing för specialeffekter, robotar och explosioner, but still. Great movie imho. Johan fotade en massa, så förhoppningsvis kommer bilder från natten sen ^^

BLING

Jag älskar silverringar! Köpte som sagt en ny igår, och idag blev jag lite nyfiken på hur många jag egentligen har. Det verkar vara 12 stycken. Jag har använt ringar dagligen åtminstone sen mellanstadiet, sen högstadiet tre åt gången. Jag tar i stort sett aldrig av mig dem, utom för att leka med dem, haha. Förut åkte jag utomlands med mina föräldrar varje år (jag har slutat följa med dem nu) och jag hade som rutin att köpa en ny ring varje resa. Jag har haft fler än de som visas här, har tyvärr tappat en del genom åren... En historielektion:


1: Den här köpte mor till mig i Grekland förra året eftersom hon vet vad jag vill ha för souvenirer XD

2: En skatt från havets botten! Grekland också tror jag. Snorklade runt och tittade på fiskar när jag såg nåt som glittrade på botten, och nyfiken som jag är ville jag kolla vad det var. Det var flera meter djupt (galet klart vatten I tell you) och jag hade aldig kommit åt den om jag inte köpt simfötter dagen innan. Jag var glad som en häst när jag kom upp ur vattnet, fast den är så liten att jag måste ha den på lillfingret.

3: Gothigt värre, föreställer en egyptisk hieroglyf kallad ankh. Den köpte jag i Camden, London när jag gick i 7:an.

4: Julklapp för många år sen. Det syns inte så bra, men den har ett kinesiskt tecken på sig som betyder typ lycka/kärlek eller nåt. Jag har inte använt den så mycket för den är så bred att huden som är under ringen inte får någon luft och typ 'ruttnar' hahahahh!


1: Det här är min första ring! Jag fick den när mina föräldrar gifte sig (jag var typ 4 eller nåt) för att jag inte skulle bli avundsjuk på mamma XD Kan dock inte minnas att jag har använt den någon gång, den är pytteliten!

2: Är superfin tycker jag, lite piratig sådär! Men jag använder den inte så mycket för jag måste ha den på långfingret och den blir så blingig mot mina andra ringar.

3: Present från mina kusiner. Den är lite för liten så jag har inte använt den så mycket.

4: Från Grekland, med det supertypiska Grekiska kantiga-snirklar-mönstret. Jag kommer ihåg att jag var speciellt ute efter en ring med en turkos och jag stod och valde jättelänge för det fanns typ 100 olika.


1: Den här fick jag av mor på alla hjärtans dag för många år sedan. Jag tycker lite synd om den för jag har inte använt den alls så mycket som jag velat... Den var för stor när jag fick den så jag la undan den och när jag plockade fram den igen var den för liten = FAIL.

2: Min favorit! Jag köpte den på Sardien för 3-4 år sedan. Det var sista dagen vi var där och jag var lite besviken över att jag inte hittat någon fin ring än, lol. Sen hittade jag den här. Pärlan är av glas och hade en spricka redan när jag köpte den men jag tyckte det var charmigt. Jag kommer ihåg att han som hade smyckes-ståndet den fanns i var mer intresserad av att äta sin enorma macka än att jobba XD Och i somras tog jag av mig den för att inte repa den och lät Sebastian hålla i den medans jag övade på att stå på händerna på bussterminalen. Sen gick vi därifrån och Sebbe glömde den där. Jag hittade den senare efter att några roat sig med att spotta och stå på den. Jag fick lämna in den hos en guldsmed för att få den uträtad igen. Den är repig, lite skev och pärlan är krossad men fortfarande älskad.

3: Det senaste tillskottet till familjen! Jag hade spanat på den på Silverbullet i flera månader, men kom mig inte för att köpa den försn igår. Tycker den är galet söt och den passar jättebra ihop med de brevid, som är de jag använder nu.

4: Den här är praktiskt taget antik! Mor hittade den på gatan när hon var i min ålder, och jag fick den av henne för några år sedan. Jag har själv tappat den massa gånger men på något sätt verkar den alltid komma tillbaka. Bland annat tappade jag den på bion en gång. Jag hittad den inte men lämnade mitt nr, och fick tillbaks den då en städare hittade den. Jag dog nästan av glädje och städaren fick en chokladask som tack.

wtf

Jag drömde en skitskum grej... igen. Jag skulle söka jobb på nåt ställe men råkade typ spränga ett hus, och nere under det fanns det en barnvampyr som levde på foster. Man kunde se spöken av flera hundra barn omkring henne och enda sättet att bli av med vampyren var att köra henne genom en mangel så att hon blev så platt att hon inte kunde röra sig. Det slutade med att jag manglade mig själv och vaknade.

Party, party! Adventures, adventures!


Igår hade August sin fest, och den rockade! Alla var där, alla var gladast, allt var asmysigt, och det var lätt den bästa kvällen på länge. Allt var typ perfekt (utom slutet när alla blev utkörda haha). För att inte tala om att jag förlorade min krog-oskuld när Jocke, Edvin, Robin och jag drog till Rockbaren och shottade tequila, lol. Tänker inte nämna några detaljer, men jag kan säga att jag hade bara ätit snabbnudlar och flingor det senaste dygnet och att jag har ett blåmärke på överarmen från en skyltfönsterskant ca 2 dm från marken. (Men nej, fick faktiskt inga problem efteråt :3)

När Sebbe, Robin och jag sen var på väg hem till Emil vid halv 3 hittade vi Edvin som stod och pratade engelska med en indisk brasilianare som studerade politik i England och spelade amerikansk fotboll i Sverige. Det var väldigt random, och den där snubben är numera killarnas stora idol (han var verkligen det enda de pratade om nästa dag). Sen sov vi i alla fall hos Emil i en fucking himmelsäng, och jag förälskade mig i hans systers råtta Ofelia ♥

Dagen efter köpte vi energy potion och kinesiskt godis (ingredienser typ socker, nötter, frön och opium haha men nä), och så äventyrade vi till flygplatsen och växlade pengar av en förvånad tjej på Forex för att kunna ge August afrikanska sedlar (500 kenyanska shillings, värde 50.50 sek) i födelsedagspresent. Han blev glad som en hög gnu!

Don't stop push it now

Tomorrow comes today

Idag fyller the one and only August år! GRATTIS PÅ HONOM ♥ Partey imorn = jag langar peppen :D

Igår var mer eller mindre lyckad. Jag firade med Sebastians familj. Vi åt världens godaste röra med räkor och röd rom och kollade på Discovery Channel ♥ Fick till min stora lycka se hur man tillverkar speldosor hohohiihiihahah, jag är lite flummig känner jag. I alla fall. På kvällen bestämde vi oss för att dra till Kråk med några för det var tydligen folk där, det var bara det att när vi kom dit visade det sig att de var på Klock, lol fail. Men jag hittade en pinne. När vi väl kom till Klock upptäckte jag att jag tappat det enda jag tagit med mig: mitt busskort. EXTREME FAIL på det. Jonte var i alla fall där. Han gillade min pinne. Pop och Hampus tyckte att jag skulle följa med dem på krogen:

Jag: det går inte, jag har inget ID med mig...
Pop och Watson börjar gå.
Pop: Kom då Hampus.
Hampus (skriker): ALDRIG I LIVET JAG GÅR INGENSTANS UTAN FRIDA!

Hahaha.. Sen kom de fram till att nej jag skulle fan aldrig komma in utan ID, och Hampus ramlade nerför ett berg, lol. Men fan, otur att enda gången man lämnar plånboken hemma så händer det grejer. Senare på kvällen fick jag lite psykbryt, och det var inte så roligt. MEN. Vi hittade en hora på BT och det var lite roligt. Sebbes mor hämtade först honom och Linus och jag väntade på BT. När de kom sen tutade de och jag började gå mot bilen, bara det att det började en som precis såg ut som tjejen i Mun Mot Mun också göra. Hon stirrade asmycket på mig och jag bra wtf, vad vill hon och hoppade in i bilen och så började vi åka. Varpå tjejen såg fett besviken ut och gick tillbaka... vad hoppades hon på liksom???? Hahahh.

HAPPY ZOMBIE JESUS DAY! ♥

Eller Glad Påsk som vi säger på svenska ^w^ Idag tog jag på mig det ljusaste, vårigaste jag kunde hitta och firar nu att våren är här och påskharen kommit! *dansar runt som en knasboll*



bla nr 346

Dammit, saknar min side-cut ju! Det blå var inte helt fel heller. Imorn ska jag i alla fall leka med Fish, och jag måste va där vid 12 så jag ska försöka att inte sitta uppe hela natten. Ska dock hafsa ihop något kort:aktigt till mis padres och hoppas att påskharen kommer med loads of godis ägg.



piercings & film

Saker jag stör mig på nr 306: det är aldrig någon i en film som bara RÅKAR vara piercad/moddad. Om en person i en film har piercingar eller halft rakat huvud är det alltid för att den personen enligt manus är en 'skitunge' eller tillhör någon speciell subkultur typ gothare/punkare. Är det så att det är farligt att ha med piercade människor i filmer för att folk kan få idéer/fördomar mot karaktären, eller finns det inga piercade skådespelare? Tycker åtminstone det borde finnas fler moddade bikaraktärer... Säkert en tredjedel/fjärdedel av alla på min skola är piercade, så jag tycker man borde se det oftare även på film... Men det kanske bara är vår generation? HM.


STUFF JUST HAPPENED

En ganska utmattad Frida rapporterar. I onsdags träffade jag Erika på H&M och hon visade ett par supersöta linnen hon skulle köpa. Jag blev kär och nu har alltså tvillinggarderoben utökats (vi köpte jätteofta likadana grejer lol) med två linnen med en glass respektive jordgubbe på. Jag är NÖJD. Sen åkte jag till Sebastian och vi var skittrötta båda två och ba fuck this så vi gick och la oss och sov ett par timmar, gick upp och åt, och gick direkt tillbaka till dvala efter det. Vi sov galet mycket med andra ord, med sovmorgon nästa dag och allt.

På torsdan shoppade jag och Bodil några kilo påskgodis var, och sen åkte jag och till Sebbe där jag för första gången i mitt liv fick se riktiga påskkärringar! Jag bor på landet så det är liksom inga som hittar hit... Robin (som också var där) och jag kunde konstatera att Sebastian var väldigt entusiastisk över att få ge godis till barn. Sprang omkring i huset helt lycklig. Hur som helst, på kvällen joinade jag Pop, Linus och Lukas mfl på AK för att se Jocke och de andra i Eternal Disorder spela. De var no less than awesome, men det var synd att de hade massa tekniska problem. Sen moshade jag med August och några till New Foundation = looool. Hahahhh slog i min käke på någons axel or whatever så den gör svinont idag... xxxhardxxxcorexxx.

Efter spelningen drog vi till August och spelade Halo. Jag suger fortfarande. Vid 12 var det bara Sebbe, Emil, August och jag kvar så vi åt kaviarmackor och apelsinjuice (det enda som fanns att äta, och Augusts far var spårlöst försvunnen) och försökte läsa varandras tankar. 90% av allt Sebbe och August tänkte på var relaterat till barn, sex eller både och. Jag <3 mina vänner. Ett undantag var när August tänkte frågan "ska vi döda Emil" (eller nåt) och Sebbe svarade "den får plats bland de andra". Vi konstaterade att de har en stack med kroppar någonstans, men eftesom Emil är typ 2 meter lång tror jag inte han får plats ändå. Eller som han själv uttryckte det: "You'll need a bigger bag"...

Idag gick vi upp vid 10, gick till Kronhallen och köpte 3 liter mjölk, pucko, cheerios, smör och färskt bröd och funderade på om Augusts farsa stuckit utomlands. Vi kom fram till egentligen borde August ringa honom och ge honom en utskällning om att han aldrig är hemma i tid, planerar något eller alls hör av sig eftersom det är det hans pappa brukar göra. Men efter att vi kommit hem igen och ätit frukost ett tag hörde vi hur någon vrålade "kaffeee" från ett av sovrummen. Så vi gjorde kaffe och bredde mackor till Augusts old man som varit ute och festat till 2 och var rätt bakfull. Snacka om ombytta roller, hihi.

RSS 2.0