piercings & film

Saker jag stör mig på nr 306: det är aldrig någon i en film som bara RÅKAR vara piercad/moddad. Om en person i en film har piercingar eller halft rakat huvud är det alltid för att den personen enligt manus är en 'skitunge' eller tillhör någon speciell subkultur typ gothare/punkare. Är det så att det är farligt att ha med piercade människor i filmer för att folk kan få idéer/fördomar mot karaktären, eller finns det inga piercade skådespelare? Tycker åtminstone det borde finnas fler moddade bikaraktärer... Säkert en tredjedel/fjärdedel av alla på min skola är piercade, så jag tycker man borde se det oftare även på film... Men det kanske bara är vår generation? HM.


Postat av: Raisa

hahaha ah det är fan sant.. man blir så jävla trött på det. många har ju"dolda" piercingar.. om man säger tjejer brukar ha i naveln men det är tydligen ingen tabu, men har man en synlig då är man helt plötsligt en bad boy/girl.. LOL på det

2010-04-02 @ 21:45:02
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: Michael

Det beror på att skådespelare ofta inte får pierca sig. En av filmerna kanske det är ok men nästa som vill inte producenten eller killen/tjejen som skrev manuset att skådespelaren ska ha det. Tar man bort det kommer man få sminka över massa små ärr.



Sedan är det väl något att filmskådisar ska se "respektabla" ut för att de syns så mycket och att de vill hålla en speciell standard. Det därimot är nog lite konstigt, att de har fått det i skallen att man just som du säger finns så mycke fördommar.



Tror att det är någon åldersklyfta just nu i filmvärlden, kanske ser annorlunda ut om 10år? :D

2010-04-03 @ 10:15:46
URL: http://snyffeltomte.blogg.se/

Welcome to the Blablahospital.

Patient's name:
I'm mentally hysteric

Letters can be sent to:

Your home (page) address:

Describe your symptoms here:

Trackback
RSS 2.0