:((((((((

... Nu har jag SJUKT dåligt samvete för att jag dissekerat min fina lila chokladhare /CRY. Dumma mor som sa åt mig att äta den innan den blev dålig! Och dumma mitt undermedvetna som får mig att tro att allting har ett medvetande, det är fan inte friskt.

every minute hour after our fun is never over

Woho, idag kom det en massa människor från Italien, Malta, Tyskland och Spanien och hälsade på i vår klass. Vi har ett internationellt projekt tillsammans, Comenius, och ska skapa en läroplattform tsm. I alla fall, efter skolan skulle vi träffa dem och umgås på vallarna men det slutade med att Bodil und moi satt och chillade med det vanliga gänget (som vi lockat dit...) hehe. Det var fint, men ganska anstängande för mig som knappt orkade cykla de 2 kilometrarna till bussen imorse. Jocke jagade mig runt hela området (kändes det som) och jag hann bli både runtburen, omkringsläpad, överfallen och slängd hit och dit innan vi gick därifrån vid åtta. Plus att jag dog lite när Edvin och Emil teamade upp och överföll mig med typ 2 kilo gräs... Jag kommer hitta gräs i kläderna i flera veckor framöver I tell you. MEN! Jag har gått från att vara helt tändare-lös (Marcus stack med min rosa i fredags) till att ha 3 stycken på bara 3 dagar, hihi. Jag fick en ny rosa av Lukas senare på fredagen, och idag fick jag tillbaka min gamla (av Joppe, det var random) plus en av Jocke, lol. Och näää, jag röker inte cigaretter men tändare är alltid bra att ha (obs! jag är inte pyroman).


SWEET MUSIC

We are all candy covered on the outside
Peel away the shell and we're rotten from the inside
We are all angry, angry on the inside
Peel away the shell and we're frightened from the inside

Dessa är mina låttips atm:
La Roux – Bulletproof
Girugämesh – Asking Why
The Dodos – The Season
Alanis Morissette – Ironic
A Skylit Drive – It Not Ironic It's Obvious
Nine Days – Absolutely (Story Of A Girl)
Jack Off Jill – Lollirot

Alla finns i min Spotiftlista SWEET som innehåller i stort sett allt jag lyssnar på. Kolla långt ner för de senaste låtarna osv, de i början har i alla fall jag själv hunnit lyssna sönder nu.

Allt jag äger har ett eget liv

Huh. Sitter och äter min tyska lila chokladhare... tänkte ta en snap-shot först för att visa hur galet fin den är (var), men min lilla Macbook informarade mig då om att "datorns installerade grafikkort stödjer inte Photo Booth"... what. Någon har gått och installerat ett kefft grafikkort i datorn när jag tittade bort? Alltså nä. I'm not buying it. Hoppas det går till sig om man startar om och att det inte är broken beyong repair eller nåt.

Btw, hittade nyss en liten Marabou Schweizernöt på mitt skrivbord. Surprise chokolate? Gärna för mig! Detta är för övrigt den senaste (inte så jätte-)arga lappen jag satt upp på skolan (jag försökte vara trevlig):


Ovärt-2 spelning västerljung!


Isaac, Pop, Hampus och resten av gänget ^__^



Krötte och Wilke med sitt dödsmangelband de startade i torsdags :D

Dödsmangeln spränger dig bit för bit
Kroppsdelar flyger hit och dit
Hardcore, crustpunk och d-beat
Allt är skitbra, allt är skit!

texter


Dysparennia



Såhär fin har min dag varit! Jag träffade Callé på stan och vi satte oss på en bänk i skuggan på storgatan och väntade på Jocke. Efter ett tag reste jag mig och Callé undrade var jag skulle. Jag: "jag vill sitta i solen" Calle: "men det finns ju inga bänkar där..." jag: "EH, nej det finns ju bara tre bänkar precis mittemot, men det kanske inte räcker för dig??" för det fanns det och det var roligt X3 I alla fall, när Jocke kom gick vi och satte oss på Klock och lekte med Callés hemmagjorda vattenpipa. Efter ett tag smsade Galmin och ville veta om vi var ute, och det visade sig att han suttit ensam på andra sidan Klock (med massa buskar ivägen) i 20 minuter, haha. Sen gick vi hem till Callé och åt kladdkaka, bullar, kakor, mumsmums och mer kladdkaka. Det var fint.

bilder tagna från rätt vinkel

jag kanske är väldigt lättroad, men jag hade helt sjukt kul åt de här bilderna xD

källa

Irina Spalko hörde av sig och ville ha tillbaka sitt hår


seppuki/harakiri

hatar japanska, kan ingenting. ge mig en blå glooooooomyyyyy ;____; plix plox?


 

Recedethesky - Backseat Riot, en av mina favoritlåtar.
Bandet är/var ett gäng grymma killar på min skola.

galet

både färgen och stylingen blev cp men vafan, det löser sig

news!


Jag klippte mig igår! Det är galet kort men ganska gulligt. Svårt att få en bra bild på. Håller på och färgar om det nu  också (med Rose Red omg, Cerise var slut!) så det ska bli skoj att se hur det blir. Och så ska jag plugga mer japanska, med Bring Me The Horizon – Suicide Season - Cut Up som bakgrundsmusik ♥

doing everything but plugga

Idag var en fin dag. Helt bortkastad vad gäller skolan eftersom Bodil und moi var klara med allt som skulle göras, men det blev en hel del chillande i solen. På den första bilden är Patrik Varg som kamouflerar sig framför Beas kjol 8D


Bilden ovan är tagen precis när en tuggummibubbla Bodil blåst med rök i lungorna sprack :D hihi

Har nu blivit slussad från polisen till Tekniska divisionen till Parken till HSB och ingen har sett min mobil. Damn it. Får nöja mig med en gammal svartvit skitnokia så länge. Buhu. Anyway jag bouncar runt och sjunger med till Kent, och snart är Bodil och jag på väg till Culturum igen med mischief in mind ^w^

Jamie T - Sticks 'n' Stones


nebusoku desu desu desu

Jävlar. Det är mitt i natten och jag borde sova. Har varken sovit eller ätit ordentligt de senaste dagarna = fail. BEhövs knappt nämnas att jag mått skit. Har mest smugit omkring i vrårna på Culturum och knaprat socker. Drack till och med en kopp kaffe! Det var helt galet. Bodil och jag hade också ett galet äventyr i en galet stor hiss (rymde 30 pers, no kidding). Vi slängde oss in i den, den lät läskigt och vi slängde oss ut ur den skrikandes. Sen försökte vi igen och lyckade på så sätt välja att stanna hissen på den enda våningen som var helt nersläckt. Vi hann både panika, skrika och dö innan hissen finally åkte upp igen (se Från Andra Sidan och var med om vårat äventyr så förstår ni skräcken). Sen åkte vi ner en 3e gång med Csanady och ficklampa och då gick det bättre. Hissen stannade i ett relativt ofarligt lastrum :3

I alla fall. Vid lunch pallade jag inte trycket längre utan flydde till Jocke. Vi pratade i flera timmar, och sen mådde jag så mycket bättre att det finns inte. Han är fin. Sen såg vi på en knäpp film med hans bror innan jag åkte hem. Bussen var jättejobbig och hade typ en tickande bomb i sig och lät jättemycket (BEEP... BEEP... BEEP) och kunde bara köra i 20 km/h den sista biten. Det var konstigt.

I alla fall, jag känner mig lite som glad_tjej92, bättre än på sjukt länge och jag hoppas det håller i sig. Ska försöka att inte stressa sönder mig också. Woho jag sover fortfarande inte.

Blah blah blahhhh

Temavecka nu, bara en massa scenografi till musikarnas Jesus Christ Superstar. Bodil och jag gjorde en upptäcktsfärd genom bibliotekets gömda hörn, loger, apiraltrappor och mystiska förråd. Det var fint. Tog på mig ansvaret att dokumentera allt också så jag har väl typ 400 bilder och filmer nu. Inget sånt kommer dock synas innan torsdag... Det har varit en fin dag i alla fall. Bodil und moi gick runt på second-hand affärer och letade upp muggar, fat och kannor osv till rekvisita. Det var trevligt och vi gjorde många fynd (hittade också en fin scarabé till mig själv HIHI). Fast min mobil fanns inte hos polisen och jag har haft asont i magen hela dagen... trodde det hade gått över men jag har haft en hel del ångest de senaste dagarna så det är kanske inte så konstigt att det är som det är. Sov typ bara 4 timmar i natt också, och har failat hårt på att äta ordentligt sen typ... i torsdags. Inte heller bra. Jag mår skit, haha.

Nu har jag hur som helst fixat en ny hemnyckel (pimpad med rosa mönster osv!) och ny hårfärg. Fast min vanliga var slut så det fick bli lite annorlunda. Ska bli spännande att se hur det blir.

I alla fall, alla borde se Tessins musikelever sätta upp Jesus Crist Superstar, premiär torsdag nästa vecka! Vi bildare kommer finnas där och leka på premiären. Det kommer bli svinvärt!

I know that goodbye means nothing at all, I'll come back and catch you every time you fall

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

trainwreckfreakmaniacpsycho

och det jag utelämnade i inlägget om i fredags är att jag betett mig som århundrades största idiot. jag är verkligen helt jävla dum i huvudet. så, nu vet alla det.

förlåt.

sleepwalker



Tjoho. Jag gick och la mig kl 1 imorse, och när jag vaknade var klockan 13.22. Har nog aldrig sovit så länge förut haha. Sov som en död verkligen hela natten. Det värsta är att jag fortfarande är jättetrött i hela kroppen. Eller nej det värsta är att igår var det säkert 23° i skuggan och idag jag vaknade till en hagelstorm. Helt crazy. Eller som Felicia uttryckte det: "väderguden was liek: NU JÄVLAR SKA JAG BLÅSA DOM HÄHÄHÄHÄ" XD

I alla fall. Jag hittade jättegott bröd till frukost, och ett par kakor. Jag blev glad. Men det händer inget idag. Igår drömde jag lite om att få spendera söndagen på typ vallarna eller nåt, i solen med snela hestar och vattenpipa, men fuck no sa väderguden så här sitter jag nu vid Mac:en och kliar på mina myggbett. Är helt slut i huvudet och längtar som fan till peace&love.

Jag behöver nya tuschpennor.

let's unwrite these pages and replace them with our own words

Insåg just att A Skylit Drive är ett svinbra band och påminner om Coheed & Cambria. Puss på det! Vaniljglass med jordgubbar är också rätt fint. Dock har jag 15 myggbett på benen och det är så sjukt painful att jag vill dö (är allergisk). (ang bilden, webbkameran har tydligen fått för sig att jag är orangehårig xD)

Har haft ett par händelsefulla dagar. Igår hade vi den finaste japanskalektionen på länge. Efteråt drog vi till hamnen och åt glass i stora lass, lekte i gräset, blåste såpbubblor och gungade på den galna cp-gungan i hundra år ♥ sen drog några och lite andra kom, och innan vi visste ordet av satt vi typ 15 snela hestar på vallarna på EN filt och rökte vattenpipa i mörkret. Det var finast fast jag fick 100 nya myggbett. Sen hällde Galmin vin över hela mig, det blev kittelkrig och sen försökte jag lära Jocke hjula, och det blev en hel del rullande i gräset som var dyngsurt. Och någonstans i samband med detta tog min mobil tillfället i akt och sa hejdå. Så nu har jag blivit av med både nycklar, hörlurar och mobil på bara en månad. Lite fail alltså.

I alla fall, jag fick sova hos Jocke och idag gick vi tillbaka för att leta efter mobilen. Den var bortstädad men vi hittade en Pop istället. Så vi gick till polisen men de har aldrig öppet och det hade de inte nu heller. Så vi hjälpte Pop bära soffor istället, och sen stekte vi pannkaka. Det var fint. Sen var jag lite med Sebastian. Jag är en fuck-up men jag har nog faktiskt världens finaste pojkvän. Bara så ni vet.

Nu är jag trött som satan och halvt uppäten av mygg. Men det är sommar. Jag gillar sommar även om jag whinear på värmen hela tiden ahahahh. På måndag har vi temavecka igen och ingen vet var vi ska va eller när vi ska va där, men det är som det ska va med en estetklass ♥

ett oväntat problem

går omkring i underkläder, har fixat håret, ska dra till bussen om typ 40 min, MEN.... det är jättejättevarm och jag vill inte klä på mig :c


Mankind is a child with explosives, the world is our playground

NU är jag klar med svenskauppgiften KRÖNIKAN. Whew. Tycker den blev rätt bra, men har aldrig skrivit någon krönika förut så jag vet inte. Ah. Hoppas den är någolunda, annars får jag bara G i svenska B och det tänker jag fan inte nöja mig med.

Har bytt ut Girugämesh som gått på repeat i två dagar eftersom Sebastian tipsade mig om ett instrumentalt band som heter This Will Destroy You. De är galet bra, låtarna är helt obeskrivliga. Fastnade mest för den här:

 

 

Kan också rekommendera There Are Some Remedies Worse och Threads. Och slutet på Burial on the Presidio Banks är m-a-g-n-i-f-i-k-t. God natt nu kära vänner, nu ska jag (finally) sova!


awesomeness and his sidekick


Idag har gjort grejer osv, bland annat ritat! Dumma Jocke bad mig rita honom när han gamade och det gjorde jag fast jag egentligen borde skriva på en svenskagrej, och ja, det här är resultatet. Pretty much en illustration till det här inlägget, hahaha. Jocke som steker und moi som aldrig vill hålla i en tvspelskontroll igen :P

Nu ska jag skriva som satan! HAhahahh hej IG :(((((

Jippie-ka-yay motherfucker ♥

Jag erkänner, jag ♥ Bruce Willis (och Die Hard 4 är en av mina favoritfilmer). Så är det.


Galen eller bara konstnärlig? We'll never know.

För övrigt har en artikel i dagens SN bekräftat det jag alltid misstänkt: det finns ett samband mellan att vara kreativ och att vara galen. Dopaminsystemet hos friska högkreativa människor liknar tydligen till viss del det man ser hos schizofrena. Och kreativa människor löper ökad risk att drabbas av schizofreni och bipolär sjukdom.

Och nu fick jag en utskällning för att jag lämnat tidningen uppslagen på köksbordet. Där den typ alltid ligger, men uppslagen fick den tydligen inte vara idag. Är det bara jag, eller har mina föräldrar förmågan att snereagera på typ allt? Och liksom direkt efter att jag gett farsan godis för att han jobbat så hårt på att bygga om uterummet! Känner mig inte särskilt uppskattad här alltså.

hard work work work

Tjoho, nu har jag sökt ett sommarjobb på Sörmlands Museum och hoppas stenhårt på att jag får det! Vill antingen hjälpa till under hantverks-workshops eller sy historiska dräkter (haha), kan bli askul. Om jag får nåt jobb -.-' (alltså Bodil, du borde också söka, kolla deras hemsida!) Gjorde dock bort mig lite, glömde bifoga mitt CV så jag gjorde det nu hahahahahhhh åh pinsamt.

Lyssnar fortfarande på Girugämesh, haha är lite såld på dem nu tror jag (seriously, lyssna på det här albumet, det är så bra att jag dör lite Girugämesh – Music). Btw, jag drömde att jag träffade medlemmarna i D'espairsRay hahahahh, fick en kram av Hizumi ♥ alla såg helt galna ut men det var fortfarande den bästa drömmen jag kan minnas. Åhh Hizumiiiiii *fangirl* Haha eh hej. Jag har haft för lite mänsklig kontakt idag, jag blir lite wacko då. Vetenskaplig förklaring följer i nästa inlägg.

I alla fall. Jag cyklade till ICA idag när det slutat regna och typ dog i solen istället. Sen fick jag asont i huvudet och hade tydligen feber and shit. Så jag blir hemma imorn med, och missar precis som senast när resten av klassen springer runt i Stockholm på museum, fett suuuuurt.

Ska försöka klura ut någon snygg design till Isaacs ciggpaket nu. Och kolla på Tengen Toppa Gurren Lagann.



wapanese day

Vaknade imorse av larmet, stängde av och somnade om. Har sovit asmycket de senaste dagarna men är bara trött hela tiden, har nog järnbrist igen. Yaaaay. I alla fall, jag har försökt rita lite och failat ashårt, pluggat lite japanska och kollat på Tengen Toppa Gurren Lagann som är asnice. Nu lyssnar jag på Girugämesh och känner mig som en wapanes haha. Jävla skitväder alltså, det bara regnar och har sig hela tiden och jag är jättesugen på dillchips. Skulle cykla och köpa det om det inte var så blött ute. I alla fall. Ska göra massa skolgrejer nu, weeee.


asdfg

Jag är BAJSTRÖTT fast jag sov som en stock hela natten, och jättesugen på chips. WTF!! Ska koka nudlar, är inte så hungrig egentligen men jag vill bara äta LOL, mitt huvud fuckar med mig hejdå.

summer time!

Woho, idag var en galet fin dag! Jocke och jag gick till hamnen och köpte glass, och sen satt vi kvar vid vattnet i flera timmar och det var jättemysigt och jättesomrigt och helt awesome. Idag var det Nationella i matte som gällde, och det var skitsvårt och jag sög men det löser sig. Sen cruisade Isaac, Sebbe och jag runt med Pop i hans bil hahahaahhhh nä men ah. I bilen i alla fall:

Pop: Vad ska vi äta?... Jag råkar veta att alla vi tre gillar vita bönor!
Isaac och Sebbe i kör: MED BACON!
Jag: VAD ÄR DET FÖR FEEEEEL PÅ ER??

Jag köpte jordgubbar och donuts istället. Det var nice. Dock har killarna bestämt sig för att lära sig japanska och de är fett ambitiösa, så om någon månad kommer de va bättre än jag som pluggat i ett år, I'm sure of it. Faan, måste börja plugga ordentligt, det kommer bli piiiiiinsamt annars (lol).

Galet somrig låt:
NEWS - Summer time

P&L

Billy Talent, Kent, Robyn, The Hives, Adept, Familjen, Hästpojken, Markus Krunegård, Nationalteaterns Rockorkester & Sonata Arctica ♥


Möjlitvis också Mando Diao, Mew, The Ark och A Day To Remember :D



kulturhistoria, alltid lika fascinerande

Woho, sitter och pluggar kulturhistoria, har prov på Barocken imorn :I Det var tydligen farligt att va en sexårig pojke på 1600-talet, hade man otur kunde man bli kastrerad för att inte komma i målbrottet, och sedan uppfostrad till kastratsångare. Alltså man ville att de skulle kunna sjunga riktigt ljust/högt när de blev större, och många kom att överträffa både kvinnliga sopraner och altar. Kul liv!

DON'T EAT THE SEA KITTENS


Såhär ritar jag i Photoshop :O

Jag fick en förfrågan av en Siri att göra en bildserie om hur jag färglägger i Photoshop, och jag har inget bättre för mig ändå så här kommer en enkel igenomgång. Jag är inte så bra på att förklara, och det är bra om du har lite erfarenhet av Photoshop för jag orkar inte förklara alla småsaker i detalj ^^; Men det går ju alltid att fråga, annars kommer du nog på själv vad det är som pågår om du bara leker runt lite i PS.

I alla fall, till varje nytt steg gör jag ett nytt lager för att ha full kontroll och kunna gå tillbaka och ändra saker utan att fucka upp hela bilden.

1: Sjävla line-arten. Jag använder en Wacom i A6-storlek när jag ritar, alltså en digital ritbräda. Jag kan verkligen rekomendera Wacom, finns inget bätte enligt mig! Brukar använda typ den här penseln till linjerna:



2: skuggingen. Jag brukar börja med att skugga med grått på ett lager under linearten. Här har jag valt en ganska otydlig ljuskälla, men det är i alla fall ovanför och lite till vänster jag tänkt mig att ljuset kommer ifrån. Jag skuggar oftast med en här penseln, ganska hård och med opacitet:

Photobucket
3: Sen döljer jag skuggorna medans jag färglägger. Jag brukar markera bakgrunden med trollstavsverktyget, invertera markeringen (ctrl+shift+i) och fylla den med färg på ett nytt lager med paintbucket-verktyget. Här använde jag rosa, haha. Nu har jag alltså ett enfärgat lager med allt som ska färgläggas.

Photobucket
4: Jag gör ett nytt lager ovanför det rosa, högerklickar och väljer skapa urklippsmask. På det lagret färglägger jag utan att skugga.

Photobucket
5: Nu tar jag lagret med skuggorna och infogar det i urklippsmasken ovanför färgen. Jag ändrade lagerstilen till multiplicera här, men det är bra att prova sig fram till vad som passar bäst. Normal funkar inte alls eftersom skuggorna är grå och bara lägger sig som grå konturer eller nåt över färgen :P

 

Photobucket
6: Här har jag gjort ett nytt lager igen som jag använder för att göra highlights. Alltså jag har ett lager för skuggor och ett för ljus. Ljuset är viktigt för det får sakerna att mer ploppa ut ur bilden.
Photobucket
7: Det syns kanske inte så stor skillnad först, men jag tycker det här är viktigt. Jag gör ännu ett nytt lager och ändrar lagerstilen till färg, och sen går jag över olika ställen med olika nyanser för att göra blden lite mer levande. Till exempel paraplyet har fått en lite rosa nyans på vänster sida, jag tänkte mig att det reflekterade flamingon lite. Tekannan fick lite rosa och blå nyanser. Jag tänker liksom att alla saker lånar lite färg av varandra... haha.

Photobucket
8: Här la jag till en skugga på marken, och bakgrunden (en regnbåge och en övertoning av rosa och mintgrön)

Photobucket
9: Under lagren med färg osv la jag till en skuggram och klistrade in ett texturlager, närmare bestämt det här med lagerstil luminiscens och opacitet 45%. Färdig!

Hoppas detta var hjälpsamt på något sätt! ^w^ (klicka på bilderna för att se dem i större format)

Naaaajs

Helgen har varit supertrevlig! Erika kom hit och vi åt våfflor med grädde och sylt och det var 20 grader ute och helt galet somrigt! Så vi satt ute och stekte ett tag för att sen cykla till ICA och köpa jättemycket frukt. Sen kollade vi på Buffy the Vampire Slayer och gjorde världens godaste fruktsallad och det var asfint. Sen såg vi på Matrix, jag kan inte få nog av den filmen! Så sjukt bra. Fast jag drömde skitskumt inatt igen och en nerv i min arm har haft cpryck sen halv ett igår och det vägrar släppa. Jag kommer få ett nervsammanbrott när som helst på grund av den där förbannade nerven!

What's going on, I mean really

Jag har antingen blivit blind eller så har någon snott min hårborste medans jag sov.

Update: den hade fantastiskt nog vuxit ut ben och sprungit iväg och lagt sig i köket.

alltså


Här är alltså the whole shebang, men det känns inte som att den passar som header så jag kommer nog göra en miljon ändringar, så det är lika bra att den får komma upp på display såhär också... går att se större format här

färdig/helt slut

Yes, headern är klar, efter typ hundra års arbete. Är både nöjd och inte, själva bilden är nice men som header vet jag inte. Fuck. Och trots att jag velat se The Matrix sen flera veckor tillbaka blir det aldrig av, jag bara gör grejer och när jag är klar och kan kolla på film orkar jag inte. Meh.


This ain't war, this is a loveaffair

Yes! Mina föräldrar åkte precis iväg för att hälsa på några släktingar. Jag vill verkligen va ensam just nu. Men imorn ska jag leka med Erika och det ska bli väldigt trevligt, hihi. Har sittit och ritat på en grej i flera timmar timmar nu. Kan avslöja så mycket som att det är tänkt att det ska bli min nya header och att den innefattar en flamingo (inte den på bilden).


idag blev jag blev regnad på och attackerad av aliens

Fan vad jag är trött! Tänkte ta igen massa förlorad sömn idag, men vaknade först 9 av katten och sen 10 av farsan som är mongolid och skriker i telefonen. Så det blev inte så. Sen lekte jag i alla fall med finaste Jocke, som på något sätt (okej han utmanade mig och jag KAN inte neka till en utmaning) lyckades övertala mig att spela Dead Space (ett "survival horror third-person shooter video game"). Jag är ingen gamer, även om jag skulle vilja va det haha. Lever mig in alldeles för mycket och blir skitstressad/nervös. När den första utomjordingen dök upp failade jag superhårt genom att försöka attackera, inse att jag inte hade nåt vapen och inte kunde slå och sen i panik inte hitta utgången. Sprang in i det där monstret typ 50 gånger innan jag hittade ut med Jockes hjälp. Han höll för övrigt på att dö av skratt. Sen på ett annat ställe när flera attackerade och en högg mig i ryggen och jag bara KUNDE inte vända mig åt rätt håll och skjuta bort den skrek jag i panik och (bokstavligen) slängde kontrollen till Jocke samtidigt som jag sträckte mig i benet och rullade runt på golvet in pain. Det tyckte Jocke, Patrik och Karl var väldigt underhållande. Sen ville inte jag spela mer :D Patrik tog över och var asmanlig och sparkade ihjäl aliensen istället för att skjuta ner dem.


Jocke und moi

Don't worry, be happy ♥

Inte för att det kommer behövas såhär under lovdagarna, men ett litet tips för att det ska kännas lite bättre att vakna och du använder mobilen som väckarklocka: döp larmen till gulliga saker man blir glad av :D Mina heter Rise and shine! ^^, Wakey wakey ^^, Be happy! <3, Hello sunshine ^^ och Bubblegum! I alla fall jag blir lite gladare och mindre hata-allt-benägen när det första jag gör när jag vaknar är att jag läser något uppmuntrande, haha. God natt!


Om jag visste var jag skulle sätta den skulle även Alliansen få en arg lapp...

... efter att jag läst om deras planer på att satsa 25 miljoner kronor (möjligtvis upp till 55 milj) på att rusta upp Gnestas badhus, några miljoner på spontanidrottsplatser och hela 6 miljoner till skolan. JÄVLA SKIT FITT HELVETES ALLIANS! Känns skönt att veta att Sverige är i trygga händer hos några jävla blåmesar som PRIORITERAR KLORBASSÄNGER FRAMFÖR UTBILDNING. Ni får IG, alliansen. IG!!!

Källa

Apocalypso


Idag har jag och några andra i bild2an roat oss med att bära runt på och spreja ner antika pelare till musikarnas Jesus Christ Superstar-föreställning. Det var trevligt. Jag skrev ännu en arg lapp till det supermongo som time after time lånar min fina mugg och lämnar den odiskad, ingrodd med kaffesump och gud-vet-vad. Körde less-is-more-varianten "den som envisas med att 'låna' min mugg utan att diska den är en HORA" och hoppas att budskapet går fram. Tvivlar dock på det, och överväger att göra en pedagogisk bildserie eller något liknande.

För övrigt är jag i tidningen idag i en artikel om japanskakurserna på Tessin, med bild och allt. Bildtexten lyder "Frida försöker hänga med när läraren pratar" och jag älskar kombinationen av att det är retard-varning på mig och faktumet att jag på bilden sitter och super-spacear ut och inte alls är närvarande. Fint är också att läraren håller ut ett papper som precis täcker Bodil som sitter brevid mig... vafan liksom.

I alla fall! Nu är det långhelg. Känns fint. OCH MIN PEACE & LOVE-BILJETT ÄR BOKAD! YES! Måste ba fixa en till Meuwcon också.

FB - Mindfuckad av grannarna ♥

Det här är fan det underbaraste jag läst på länge! En snubbe på Flashback berättar om vad han kom hem till efter att ha lämnat sin lägenhet några timmar efter en väldigt högljudd natt. Höjdpunkterna:

"1. I hallen möts jag av något jag bara kan beskriva som en salladsman, med en isbergssallad som huvud, en avlång trafikstoppskylt som kropp, klädd i min morronrock, med blåa träningsskor på sig under morronrocken, hållandes i en innebandyklubba och med en av mina lampskärmar som hatt.
...
5. Jag går in i köket, kikar runt lite och öppnar ett skåp för att ta ett glas vatten, då är uppenbarligen alla tallrikar ställda i hyllan högst upp, alla glas flyttade till motsatta hyllor, högst upp såklart så man knappt når dom, kastrullerna har bytt skåp, alla köksredskap och allting har alltså bytt hyllor och ibland skåp
...
9. Min gamla studentmössa hänger som lampskärm eftersom lampskärmen blivit tagen som hatt för salladsmannen"


Så sjukt bra humor av de/dem som gjorde detta mot gunseng2! Läs hela historien här :D


Om du inte får nog av jättekonstig humor uppmanar jag dig att besöka den här helt orelaterade men galet roliga sidan, Svenska-delfin-imänniskokropp-förbundets hemsida. (Seriously, wtf?!)

Just because you're paranoid doesn't mean they're not after you

God damn, jag är hos Sebastian, har sovit här och för första gången på länge sovit som en stock hela natten. Men jag drömde inte mindre konstigt för det. Alltid ba "they're out to get me", mina drömmar är så paranoida att det inte ens är kul. Undrar vad mitt undermedvetna försöker tala om egentligen?

Nu är Sebastian i duschen och time will tell om han kommer va ute ur den innan bussen går :P Det är sista skoldagen idag i alla fall, vi har bara formgivning, estetisk orientering och matte så det ska nog gå att uthärda. SÅ HIMLA SKÖNT MED LOVDAGAR ♥ Nu ska jag äta frukost, weeeee!


Galna hattare, mörka riddare och cupcakes

Ba en liten showoff på den galet fina Wonderland-postern jag la vantarna på hihihihihihi. Och torsdagens speciellt ihopsatta outfit för Jockes och mitt cupcakes-bakande, haha ^_^

mothership

God morgon god morgon. Vid 11 igår täntke jag sätta mig och läsa Kollektivt självmord men jag pallade inte utan bäddade ner mig och somnade som en stock. 00.16 vaknade jag av mobilen och trodde jag skulle gå upp, men det var bara Fish som ringde då han fått för sig att jag brukar vara pratglad vid den tiden. Så vi pratade en stund och sen gick jag upp och blev skrämd av en spindel och skadade foten när jag hoppade runt i panik.

När jag vaknade imorse hade jag jätteont i huvudet och bestämde mig för att det skulle va hälsosamt att stanna hemma. Så nu sitter jag här och har fortfarande ont i huvudet. Men min fagra moder som råkar fylla år i dag och bakar för glatta livet kom nyss in med lite ljus blockchoklad som blivit över, så nu känns det lite bättre. Det här är ett foto av bilden jag ritade till henne:


when darkness comes I'll light the night with stars


Tjoho, nyfärgad and all. Töjde min septum från 1,6 till 2,4 i fredags, och det var inte helt osmidigt, men jag är nöjd. Bortsett från att min näsa är fett öm och typ infekterad idag, lol. Min dag har innefattat två frukostar, lära mig starta en bil i uppförsbacke, rita till min mor som fyller år, färga håret, prata i telefon, och det där snygga hugget i min näsa. Vad den inte innefattat är fixa biljetter till Meuwcon och Peace&Love, eller läsa ut boken som ska va utläst imorn. Nu ska jag sova läsa den där jävla boken. Bodil, du kommer få leda mig runt imorn för jag kommer va en zombie, mmkey?

Fashion magazines line the walls now, the walls line the bullet holes

Woho, igår såg Fish och jag på Från Andra Sidan. Har sett den en gång förut för jättelänge sen och kom typ inte ihåg något. Kan i alla fall konstatera att den är superobehaglig. Riktigt jävla skitläskig. Det var mycket värre att se den mitt i natten i ett gammalt hus ute på landet än i flummigt sällskap av Cece, Leo och Erika i Sthlm 2008 D: Jag gillaren i alla fall, och slutet är typ rätt awesome.

Nu sitter jag och har en massa klet i håret, blir nog ungefär samma färg som vanligt. Fast jag klippte luggen förut, och det gör jag alltid lite halvhjärtat med ett rakblad och inte särskilt careful at all, och idag kom straffet för det: jag lyckades ge mig själv ett jack på näsryggen xD

Kan för övrigt tipsa om att Panic! At The Disco's album A fever you can't sweat out fortfarande är grymt bra, särskilt Time To Dance ^^

DANCE TILL YOU DROP

Iron Man 2 var grym, och jag har till slut lagt vantarna på min älskade Mad Hatter poster. Hos Robin blev det rejv när vi bestämde oss för att dansa tills vi däckade, och det var helt awesome. Det var också fint att två stolar pajade men killarna köpte material att laga dem med idag och vår polska vän gjorde typ allt, haha!

We were fated to pretend


Detta är utan tvekan den charmigaste bilden jag tagit på länge! Jocke är en fin man med partyhår, och igår bakade vi partycupcakes. Det var fint. Ikväll ska hela gänget på Iron Man 2, och sen är det fehst, så det verkar bli en fin dag idag med. För övrigt har jag den här låten på hjärnan nu i typ en vecka: MGMT – Time To Pretend

Le Musique Du Cirque


Sitter och har kulturhistoria. Fattar ingenting men känner mig sofistikerad. Det här är en grym tavla av Botticelli, och föreställer judinnan Judith som kapat skallen av en guvernör och räddat sitt folk. Det är en vacker bild.

Jag sparkade igång min dag med circusmusik och vansinnerkörning. Körde farsans bil för första gången idag, och var inte överlycklig men jag överlevde. Sebastian blev glad för sitt cigarettpaket i alla fall, och efter skolan ska jag baka med Jocke. Det verkar bli en fin dag.

Cirque Band – Le Musique Du Cirque

Awesomeness for your cigarettes


Den senaste grejen bland bildtreorna lärde jag mig idag är pimpade cigarettpaket. ASKUL tänkte jag och ville också va med och leka. Jag gjorde en inte så jättevacker utsmyckning åt Marcus i skolan, med regnbågar, stjärnor, enhörningar, hjärtan och texten MARCUS PIMP-CIGG, men den får vara okänd. Det här är istället det ganska mycket mer nogranna konstverket jag gjorde nyss till Sebbfish. Han tyckte att Marcus design var lite fånigt gullig, och önskade sig lite mer awesomeness och explosioner (hur det kan bli mer awesome än enhörning förstår jag inte, men han är lite konstig), så det fick bli en dödskalle, katamari-prinsen, triforce, en monsterarm, ett gevärssikte (typ), ramen och en rymdraket haha. Och svampar. Jag är nöjd som ett svin och hoppas även Fish blir det ^^ (Större bild finns här)


VARFÖR får bilden en jävla ram nu helt plötsligt bara för att det är en länk?? Så gjorde den inte nyss.

FRONT MOT ESTET

Hej hopp, idag är jag glad som en enhörning. Har varit väldigt trött och flummig, haha. OCH JAG HAR FÅTT EN PRESENT! Haha. Julia (bruden på den här bilden) hade hittat en pärla som påminde henne om mig, nämligen en liten liten lyckokatt. Så galet fint! Jag blev gladast.

Sen blev jag ännu gladare när våra fina bildtreor satte upp sitt studentskynke. F.M.E står för Front Mot Estet, och är en 100% ironisk hatgrupp :D F.M.E har funnits ett par år och startades av en mediaelev, och finns egentligen inte på riktigt eftersom de flesta som engagerar sig i F.M.E är esteter. Det roliga är att alla fattar inte detta utan tror att det är en seriös grej, och eftersom alla andra studenter driver med andra linjer än sina egna på sina studentskynken bestämde sig bildarna för att mindfucka dessa vilsna själar och satte Front Mot Estet på sitt skynke. Det var väldigt underhållande att se folk stanna och stirra på skynket och mumla "jag förstår inte..."

we are special people's club ♥




outfit >__<


Btw, jag har fått en ny kamera! :O typ som min gamla, fast inte riktigt.

why make sense when you can make none


Tjoho, jag har tappat bort mina nycklar, och idag åt Bodil und moi Ica-kladdkaka på Chill. Sen träffade vi Linus och Johanna, och Linus blev överfallen av en stor chockrosa björn och en kyckling. Det var random :D Och lappen som förklarade att Bodycount hade stängt idag var också ganska random:


WHYYYYYYYYYYYYYY

Jag förstår inte. Hur kan en så galet simpel sak som att stänga en dörr efter sig vara så omöjligt att lära sig? Jag har så länge jag kan minnas föredragit att hålla dörren till mitt rum stängd, för att slippa störas när folk varje minut går fram och tillbaka genom hallen utanför. JA det stör mig jättemycket. Och JA det stör mig helt vansinnigt mycket att min mor efter alla dessa år fortfarande inte lärt sig att stänga dörrjäveln efter sig när hon tittat in och sagt något. Idag har hon haft väldigt mycket att säga och nu till sist gett mig psykbryt för inte en enda jävla gång har hon klarat av att stänga dörren efter sig. Jag klarar snart inte av det här längre. Den kvinnan behöver hjälp!

but i'm not happy oh no i'm not with all the powers i possess 'cause you hold the key oh yes, yes, yes to my happiness and i can't get next to you babe

oh i, i can turn a grey sky blue
you see i can make it rain when i want to
oh yes i, i can build a castle from a single grain of sand
you see i, i can make a ship sail on dry land
let me say i can fly like a bird in the sky
i can buy anything that money can buy
i can turn a river into a raging flood
i can live forever if i so decide
but i can't get next to you babe
no, i can't get next to you babe
no, i can't get next to you babe

no, i can't get next to you babe
Thee More Shallows – I Can't Get Next To You


fuck with the stars

Hej hopp, hur var er valborg kära vänner? Min rockade! Eller det var lite fail att det var jättefint och soligt ute tills skolan slutade och det började regna, men vi kom över det. Hänkade först med Jesper och Bodil och spelade Halo hos Michael, och gick sen hem till August. FEEHST säger jag bara. Lyckades på något sätt hamna underst i en hög av människor och fick vinfläckar på mina skolpapper, medan Johanna och Galmin var borta största delen av kvällen och letade flagga (wtf? :D). Senare drog jag, Jocke, Bartosz och några andra till O'Learys för att ta Rubens krogoskuld. Bartosz bjöd på både inträde och shots, och det var inte helt fel :)))))) I kön träffade vi Pop och Isaac som egentligen skulle varit där för en halvtimme sen men de informerade oss glatt om att de blivit utslängda innan de ens kom in... jävla studenter :D de kom in med oss i alla fall, men efter ett par timmar var Pop tvungen att bäras därifrån och Isaac blev dumpad hos August för människorna som var med honom orkade inte med honom. De kommer typ va döda innan sommarlovet börjar hahaha.

 

Om filmen: Jocke och Isaac typ rullar runt på golvet och dör av skratt. Anledning: Isaac tappade bort sin beppemössa på O'Learys, och när vi kommit tillbaka till August och jag frågade om han hittat den svarade han typ "jaa, jag vet inte var den är nu men jag såg den för inte så länge sen" varpå Jocke började fnissa helt galet. Det visade sig att han hade mössan PÅ sig och hade haft den på sig sen vi kom tillbaka från krogen någon timma tidigare och ingen tänkte på det, inte heller han själv. Det var väldigt roligt klockan 01.30 på morgonen.


Fett lyckad kväll/natt! Helt amazing. Fast vi städade hela morgonen idag, och nu är jag supertrött och det känns som söndag. Och jag har inte dammsugit mitt rum än. Oh well :)

RSS 2.0